معرفی و دانلود کتاب صوتی مادام بواری

عکس جلد کتاب صوتی مادام بواری
قیمت:
۱۶۰,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی مادام بواری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی مادام بواری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی مادام بواری

کتاب صوتی مادام بواری شاهکاری مسلم از ادبیات کلاسیک فرانسه است. گوستاو فلوبر با خلق کاراکتر اما بواری و نقل عاقبت دهشتناک بلندپروازی‌ها و جسارت‌های او، برای همیشه نام خود را در تاریخِ رمان جاودانه ساخت. اکنون مفتخریم که نسخه‌ی شنیداری این اثر بی‌همتا را با خوانش سحر بیرانوند خدمت شما تقدیم کنیم.

درباره کتاب صوتی مادام بواری:

گوستاو فلوبر (Gustave Flaubert) در نامه‌ای به یکی از دوستان خود چنین می‌نویسد: «تنها راه تحمل رنج هستی غرقه گشتن در ادبیات است؛ چونان که در عیشی مدام.» زندگی این نابغه‌ی بی‌بدیل ادبیات فرانسه، خود گویای آن است که وی به راستی مغروق دریای ادبیات بوده است. چنانکه همه چیز- آری، مطلقاً همه چیز، از جمله خود زندگی- را به سان مصالح خامی می‌دیده که برای نوشتن در اختیار داشته. پس عجیب نیست که در نامه‌ای دیگر در وصف خود می‌گوید: «من انسان نیستم. من ماشین/قلمم.»

این انسانی که خوش داشت خود را ماشین/قلم بداند، اغلبْ همه‌ی نیروی خود را در طول روز صرف هنرش که همانا نوشتن بود می‌کرد، و در این کار چنان همتی از خود نشان می‌داد که مایه‌ی شگفتی و بعضاً اعتراض دیگران می‌شد. واقع آن است که فلوبر یک کمال‌گرای افراطی بود. گاه می‌شد که هفته‌های متمادی را صرف نوشتن فقط و فقط یک پاراگراف می‌کرد؛ یا یک یا دو ماه را به نوشتن تنها یک صفحه اختصاص می‌داد. شاید در نظر ما که انسانیم و نه ماشین و قلم، این میزان از وسواس به خرج دادن، بیمارگونه باشد. در حقیقت اما از پسِ همین تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و وسواس‌‌های جنون‌آمیز است که اثری چون مادام بواری (Madame Bovary) خلق می‌شود: شاهکاری بی‌بدیل که چون تاجی بر تارک ادبیات کلاسیک فرانسه می‌درخشد.

ماریو بارگاس یوسا، نویسنده‌ی نامدار اهل پرو، یکی از بزرگ‌ترین شیفتگان گوستاو فلوبر است. او در کتاب «عیش مدام» که اثری‌ست درباره‌ی فلوبر، از مادام بواری به عنوان نخستین «رمان مدرن» نام برده و برای اثبات نظر خود دلایلی چند را نیز برشمرده که ما در ادامه به طور مختصر به سه تا از آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

یک:
در مادام بواری، فلوبر برای نخستین بار در تاریخ ادبیات داستانی، از لحن پرشور و احساسات‌زده‌ و آنچه اصطلاحاً «زیبانویسی» گفته می‌شود فاصله می‌گیرد، و می‌کوشد تا آنجا که ممکن است به زبانی شفاف و خالی از بارِ عاطفی نزدیک شود؛ امری که بر نویسندگان نسل‌های آتی، از جمله همینگوی، استاین و البته خود یوسا تأثیری به‌سزا می‌گذارد.

دو:
در مادام بواری، برای اولین بار، ادبیات به روح عصر مدرن که همانا روح علم و منطق است، نزدیک می‌شود. داستان مادام بواری از حیث موضوع و درونمایه بی‌شباهت به بزرگ‌ترین تراژدی‌های باستانی نیست؛ این داستانِ باشکوه اما با لحنی چنان خشک و نثری چنان بی‌طرف و خنثی روایت می‌شود که مخاطب احساس می‌کند در حال خواندن گزارشی در باب پدیده‌ای علمی‌ست. این تعارض جذاب را بعدها در کار کافکا نیز می‌بینیم.

سه:
در مادام بواری، برای نخستین بار مرزی قاطع میان ادبیات و زیبایی‌شناسی از یک‌سو، و اخلاق و اخلاقیات در سوی دیگر کشیده می‌شود. فلوبر در جایی از آرزوی «نوشتن رمانی درباره‌ی هیچ... رمانی استوار بر هیچ‌چیز جز خودش» سخن می‌گوید. به تعبیر یوسا، این جمله دلالت بر آن دارد که به زعم گوستاو فلوبر، ادبیات «درباره‌‌ی» این یا آن چیز نیست؛ بلکه خودْ یک تجربه‌ی خاص، یک ساحتِ مستقل و یک دنیای قائم‌به‌ذات است. این حکم، چنان‌که می‌دانیم، بیانگر نگرشی مدرن به ادبیات است که با فلوبر و کتاب مادام بواری آغاز گشته است.

در پایان بد نیست چند خطی نیز در باب طرح داستانی مادام بواری بگوییم:

این رمان درباره‌ی زنی بلندپرواز به نام اما بواری‌ است که امیال وحشیانه‌ی جنسی - عاطفی‌ خود را بی‌هیچ پروایی بالفعل می‌سازد و با خیانت‌های عدیده‌ی خود به همسرش، حرمت کانون خانواده و قوانین مقدس مذهب را لکه‌دار می‌کند. فلوبر داستان زندگی اما را از دوران نوجوانی او تا زمان مرگ دردناکش حکایت می‌کند، و سیر بدل شدن وی از دختری ساده و روستایی به زنی سودایی را به زیبایی به تصویر می‌کشد. کتاب مادام بواری، در یک کلام، داستان شوریدن میل بر اخلاق، یا به تعبیر فرویدی، لذت بر واقعیت است؛ حکایتی فراموش‌نشدنی از نیروی ویرانگر شهوت و زیبایی‌پرستی...

اقتباس‌های سینمایی از کتاب صوتی مادام بواری:

- مادام بواری (1949) ساخت کشور آمریکا، به کارگردانی وینسنت مینلی و با حضور بازیگرانی همچون: جنیفر جونز و جیمز میسون.
- مادام بواری (1991) ساخت کشور فرانسه به کارگردانی کلود شابرول بوده و از بازیگران این اثر می‌توان به ایزابل هوپر و دومینیک زاردی اشاره کرد.
- مادام بواری (2014) ساخت مشترک کشورهای آلمان، بلژیک و آمریکا. به کارگردانی سوفی بارت و بازی ازرا میلر و لورا کارمایکل.

افتخارات کتاب صوتی مادام بواری:

- از پرفروش‌ترین آثار کلاسیک ادبیات جهان
- از برترین آثار تاریخ ادبیات به انتخاب انجمن کتاب نروژ

نکوداشت‌های کتاب صوتی مادام بواری:

- شاهکار گوستاو فلوبر. (Barnes & Noble)
- فلوبر قادر است به وسیله‌ی کلمات، در دل صفحات بی‌جان کاغذ، زندگی خلق کند! (New York Times)

کتاب صوتی مادام بواری مناسب چه کسانی است؟

علاقه‌مندان به ادبیات کلاسیک و دوست‌داران داستان‌های عاشقانه مادام بواری را اثری باب طبع خود خواهند یافت.

با گوستاو فلوبر بیشتر آشنا شویم:

گوستاو فلوبر یکی از برترین نویسندگان تاریخ ادبیات فرانسه است. او به سال 1821 در شهر روآن به دنیا آمد و در سال 1885 چشم از جهان فرو بست. پدر فلوبر جراحی مشهور در نرماندی بود. خود او اما از همان جوانی شیفته‌ی ادبیات بود و با اشتیاق به مطالعه‌ی آثار بزرگان می‌نشست. فلوبر 18 ساله بود که برای تحصیل حقوق به پاریس رفت. اما پایتختِ فرانسه را چندان خوش نیافت و خیلی زود هوای زادگاه در سرش زنده شد. پس از مرگ پدر، درس را رها کرد و به خانه‌ی پدری در کرواسه رفت و از آن پس زندگی خود را وقف نوشتن و البته، سفر کردن به نقاط گوناگون جهان کرد.

از آثار اوست: «مادام بواری»، «تربیت احساسات»، «سالامبو» و «سه قصه».

در بخشی از کتاب صوتی مادام بواری می‌شنویم:

به تصور اینکه مکلف است به سبب وضع اندوه‌بار روحی پزشک، تا جای ممکن با ادب و احترام بیشتری با وی رفتار کند، از او خواهش کرد که هیچ‌وقت سرش را لخت نگذارد و مثل اینکه شارل بیمار است، آهسته با او حرف می‌زد و حتی وانمود می‌کرد به اینکه چون غذاهای سبک‌تری مثل سرشیر و کمپوت گلابی مخصوص او تهیه نکرده‌اند، عصبانی است.

برای او داستان‌ها حکایت کرد که یک بار شارل بدون توجه خندید: اما همین که خاطره‌ی زنش به یادش آمد، قیافه‌اش درهم رفت. قهوه آوردند و او دیگر در آن باره فکر نکرد. به تدریج که به زندگی تجرد خو می‌گرفت، کمتر به مرگ همسرش می‌اندیشید. دیری نگذشت که لذت تازه‌ی استقلال، تنهایی را برای او بیشتر قابل تحمل کرد. اکنون می‌توانست ساعات غذای خود را تغییر دهد و بدون اینکه به کسی بازخواست پس بدهد به خانه برگردد یا از خانه خارج شود و وقتی خسته است دراز به دراز روی تخت بیفتد.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
31 دقیقه
فصل اول - بخش یک
26 دقیقه
فصل اول - بخش دو
18 دقیقه
فصل اول - بخش سه
18 دقیقه
فصل اول - بخش چهار
12 دقیقه
فصل اول - بخش پنج
18 دقیقه
فصل اول - بخش شش
20 دقیقه
فصل اول - بخش هفت
30 دقیقه
فصل اول - بخش هشت
37 دقیقه
فصل اول - بخش نه
30 دقیقه
فصل دوم - بخش یک
20 دقیقه
فصل دوم - بخش دو
35 دقیقه
فصل دوم - بخش سه
12 دقیقه
فصل دوم - بخش چهار
28 دقیقه
فصل دوم - بخش پنج
39 دقیقه
فصل دوم - بخش شش
26 دقیقه
فصل دوم - بخش هفت
30 دقیقه
فصل دوم - بخش هشت (یک)
20 دقیقه
فصل دوم - بخش هشت (دو)
19 دقیقه
فصل دوم - بخش هشت (سه)
31 دقیقه
فصل دوم - بخش نه
28 دقیقه
فصل دوم - بخش ده
25 دقیقه
فصل دوم - بخش یازده (یک)
17 دقیقه
فصل دوم - بخش یازده (دو)
27 دقیقه
فصل دوم - بخش دوازده (یک)
16 دقیقه
فصل دوم - بخش دوازده (دو)
30 دقیقه
فصل دوم - بخش سیزده
32 دقیقه
فصل دوم - بخش چهارده
28 دقیقه
فصل دوم - بخش پانزده
25 دقیقه
فصل سوم - بخش یک (یک)
21 دقیقه
فصل سوم - بخش یک (دو)
31 دقیقه
فصل سوم - بخش دو
8 دقیقه
فصل سوم - بخش سه
11 دقیقه
فصل سوم - بخش چهار
31 دقیقه
فصل سوم - بخش پنج (یک)
23 دقیقه
فصل سوم - بخش پنج (دو)
32 دقیقه
فصل سوم - بخش شش (یک)
23 دقیقه
فصل سوم - بخش شش (دو)
18 دقیقه
فصل سوم - بخش هفت (یک)
25 دقیقه
فصل سوم - بخش هفت (دو)
36 دقیقه
فصل سوم - بخش هشت (یک)
20 دقیقه
فصل سوم - بخش هشت (دو)
26 دقیقه
فصل سوم - بخش نه
20 دقیقه
فصل سوم - بخش ده
30 دقیقه
فصل سوم - بخش یازده

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی مادام بواری
نویسنده
مترجمرضا عقیلی، محمد قاضی
راویسحر بیرانوند
ناشر چاپیانتشارات مجید
ناشر صوتی آوانامه
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابMP3
مدت۱۸ ساعت و ۵ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی داستان و رمان عاشقانه خارجی، کتاب‌های صوتی ادبیات کلاسیک
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی مادام بواری

مونا مجتبی زاده
۱۴۰۱/۰۱/۲۴
کتاب بدی نبود هرچند به نظرم داستان رو با توصیفات بیش از حد زیاد کش داده بودند. ولی درسهای خوبی پشت این داستان بود. اینکه خوشبختی چیزیه که تو باید از درون حسش کنی و این رو با هیچ ثروتی نمیشه خرید، وقتی از خودت و جایگاهی که داری راضی نیستی هیچی نمیتونه تورو اغنا کنه پس بهتره قبل از هرچیز روی بزرگ روح کردن و فکر و آگاهیت کار کنی، اینکه گاهی اونقد توجهمون به اطرافمون کمه که نمیدونیم چقدر خوشبختیم و همه جا به دنبال خوشبختی میگردیم، اینکه با درست نگاه کردن به زندگی و تغییر و روشن کردن دیدگاههات میتونی خوشبختی رو توی چیزهای کوچیک اطرافت ببینی و حس کنی. عمیقا معتقدم انسان اگر همراه با رویاهای بزرگش بتونه روحش رو بزرگ کنه اون رویا قطعا توی واقعیتش پدیدار خواهد شد و اگر نتونی این دو رو همزمان رشد بدی رویاهات چشمت رو کور میکنن و تو اونقدر توی باتلاق رویاهات دست و پا میزنی که هیچ لذتی از زیباییهای واقعی اطرافت نخواهی برد.
مینا بهکار
۱۴۰۱/۱۲/۲۲
از شنیدن کتاب لذت بردم. هرچند گوینده تلاش کرده بود تا با صداسازی شنیدن داستان را آسانتر کند. با این حال اگر چندصدا بود لذت بیشتری نصیب شنونده میشد. رمان مادام بواری داستان زنی جوان است که زیست در لحظه براساس هرآنچه میخواهد را برهمه چیز ارجح میداند. اخلاق را نادیده میگیرد، گویی حسرت هرچیزی که نداشته را اینگونه با هوسرانی و دروغگویی و اسراف و ولخرجی انتقام میگیرد. حتی تصمیم به خودکشی هم از سر خودخواهی و زیاده خواهی بود. اما باید گفت که نوشتن چنین داستانی اینگونه دقیق و موشکافانه در مورد زن و احساساتش توسط فلوبر در ان زمان کاری تحسین برانگیز است. نویسنده سعی داشت قضاوت کمتری داشته باشد، بی طرفانه فقط ماجرایی را تعریف کند و بتواند به عمق احساسات زن قصه بپردازد. بنظرم موفق بوده است. توصیفات بسیار زیاد و ریزبینانه گاهی حوصله آدم را سر میبرد اما چه کنیم که از ویژگی‌های رمان کلاسیک همین است. میتوان اینگوته گفت که نویسنده سعی داردتا خواننده خود را دقیقا در ان محیط و فضا دریابد و درک کاملی از واقعه داشته باشد. بهرحال شنیدن یا خواندن این رمان را توصیه میکنم. در بسیاری از قسمتها همدرد و همدل بودم با زن قصه، در بعضی جاها به او ناسزا گفتم و در بعضی جاها مخالف رفتار و کردارش. مینا بهکاراسفند ۱۴۰۱
mohammad amin
۱۴۰۲/۰۹/۲۷
کتاب خوبی بود. بسیار تشکر. داستان عاشقانه بود. خلق شخصیت مادام بواری بدون شک یکی از عالی‌ترین موفقیت‌های فلوبر است. مادام بواری که می‌توان آن را شاهکاری برای تمام فصول نامید، داستان جذاب زنی است به نام اما روئو، دختر یک دهقان نرماندی که روحی سرکش و سودائی دارد؛ روحی که هیچ وقت اقناع نمی‌شود. به از سودای رهائی زندگی روستایی با مردی به نام شارل بواری که یک کمک پزشک شهرستانی است ازدواج می‌کند. لیکن دیری نمی‌گذرد که به ابتذال و ناچیزی روح این مرد مهربان و مظلوم ولی بی نور و کوته بین پی می‌برد و از زندگی با او سخت احساس کسالت می‌کند. واقعه‌ای که مزید بر علت می‌شود، مسافرتی است که این زن و شوهر جوان در اوایل زندگی زناشویی خود به قصر وبیسار می‌کنند؛ قصر میزبان به قدری مجلل و باشکوه است که از حد تصور یک پزشک تازه کار و فقیر شهرستانی و زن دهاتی ولی هوسباز او خارج است، تزئینات و تجملات این کاخ اعیانی و شکوه و جلال مهمانان آن به خصوی برای اما به قدری تازگی داردکه چشمان او را خیره می‌سازد و چون آن عظمت و شوکت را با زندگی محقر خود مقایسه می‌کند و سر و وضع مرتب و لباس‌های فاخر و زر و زیور زنان و مردان این کاخ را با وضع خود و شوهرش می‌سنجد بیش از پیش احساس حقارت می‌کند و شوهرش را کوچک و حقیر می‌بیند.
آیدا رها
۱۴۰۱/۱۰/۱۷
خوندن این کتاب خالی از لطف نیست، این اثر از نظر ادبی شاهکار محسوب میشه، از نظر سیر داستان هم به نظرم بی‌نقص میاد و شخصیت‌ها و موقعیت‌ها به خوبی پرداخته شدن، تنها چیزی که شاید خوشایند نیست موضوع داستانه، اینکه داستان زندگی همچین زن و مردی رو می‌شنویم ممکنه خوشایند نباشه، اما خوب در این مورد هم بهتره سعی کنیم از هر چه که شنیدیم و خواندیم درس بگیریم، مثلا بدونیم که ما مسئول کارهایی که انجام میدیم هستیم و مسئولیتش با کسی دیگر نیست و نمی‌تونه باشه، و یا اینکه قدر چیزهایی رو که داریم قبل از اینکه از دستشون بدیم بدونیم… بیشتر از همه دلم برای برت کوچولو سوخت که چنین پدر و مادری داشت…
و نگته دیگه اینکه، صدا و بیان فوق‌العاده راوی و مهارت ایشون در شخصیت‌پردازی و تغییر لحن و صدا هم داستان رو بسیار شنیدنی کرده بود.
عَبِد
۱۴۰۱/۰۴/۲۹
این کتاب یک شاهکار ادبی هستش گویا بعضی از دوستان نتونستن خوب درکش کنن و به تندی انتقاد کردن، به عنوان مثال در قسمتی میشنویم، در اعماق روح افسرده‌اش انتظار حادثه‌ای را داشت، همچون ملوانانی مأیوس و غم‌زده با نگاهی حسرت‌بار به تنهایی و انزوای خود در زندگی می‌نگریست و به جستجوی بادبانی سپید در میان افق مه‌های بود، البته نمی‌دانست که این حادثه چه خواهد بود و بادی که این حادثه را به طرف او خواهد آورد خود او را به کدام ساحل رهنمون خواد شد و آیا این حادثه زورقی خواهد بود یا یک کشتی بزرگ با سه عرشه با بار تشویش و اندوه یا سرشار از سعادت و کامرانی.
و این که شخصیت‌های داستان چقد واقعی هستند، تیپ شخصیتی مادام بواری رو میتونیم تو جامعه ببینیم.
مهدی هاشمیان
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
کتابی طولانی پر از توصیفات پر از جزئیات و گویی دفاعییه‌ای از گوستاو فلوبر بود برای تمام عیاشی‌های که در آن زنان را فریفته بود و با منفور جلوه دادن اما و مفلوک کردن شارل به دنبال ارضای وجدان بیمار خودش بود.
خودی که هر روز زنی را فریفته بود و این هرزگی را به گردن تمامی زنان می‌انداخت چون ضعیف و بی
دفاع بودند.
آیا هیچ مرد متاهلی خیانت نمی‌کند؟
آیا سرنوشت خیانت مرد‌ها هم همین است؟
این فقط یک پرده از نگاه ابزاری به زنان در گذشته جهان بود. پرده‌ای تاریک همچون تمام تاریخ.
اما خوانش، انتخاب صدا و روایت روای عالی بود.
شقایق میان آبی
۱۴۰۳/۰۴/۲۰
این کتاب جز کتاب های برتر دنیاست. کتابی که سه فیلم در سال های مختلف از آن اقتباس شده. من ابتدا کتاب رو خوندم و در دو سال مختلف فیلم را تماشا کردم. زندگی زنی که با فکر ازدواج میتواند خود را ارتقا دهد و به چیزهایی که میخواهد برسد. ازدواج میکند ولی به پوچی و افسردگی دچار میشود و به دنبال عشقی دوباره و هیجان در زندگی میگردد و آن را پیدا نمیکند، خواندن کتاب را توصیه میکنم به کسانی که به رمان های کلاسیک و عاشقانه علاقه دارند.
نورا زیرکی
۱۴۰۳/۰۳/۰۵
داستان شخصیت یک دختر بلند پرواز و رویایی هست که از نظر شخصیتی شباهت‌هایی با نقش اول برباد رفته اسکارلت داره ولی روند داستان طوری ادامه پیدا میکنه که هر خواننده‌ای رو به بی ارزش بودن و بی معنی بودن رویاهای دور و دراز می‌رسونه انگار آدم از غفلت بیدار میشه و میفهمه که باید هرچه داره رو ارزش بزاره و رو بدونه شادی در درون میشه جست نه در داشته‌های مادی و حتی معنوی خارج از خود. داستان سنگین و غم انگیزی داره واسه همین نمره خوبی ندادم.
زهرا ماهوری
۱۴۰۱/۰۷/۱۴
نمیدونم چه نظری در مورد این کتاب بدم، فقط میتونم بگم به سختی تا پایان داستان رو گوش دادم
مادام بواری زنی که میل به تجمل گرایی داشت واز انچه که داشت راضی نبود. شخصیت بی ثبات داشت وبه نظرم من خیلی خود شیفته بود ومن همش منتظر بودم بالاخره دستش رو بشه😅خیلی حرص میخوردم
Monir Naghikhani
۱۴۰۱/۰۵/۱۵
بیشتر توصیفات خوبی داشت، و البته که این خانم بدنبال عشق نبود بنظرم بیشتر هوسران بود، فرقی برایش نداشت، هر جنس مخالفی را به شوهر ابلهش!!!! ترجیح میداد، ولی خب قضاوت هم نمیکنم، نمیدانم شاید به دنبال مردی قوی که تکیه گاهی مطمئن باشد بود، و فرجامی تلخ داشت. سپاس بیکران
ukabed arefi
۱۴۰۲/۰۳/۰۳
شاهکار درخور ستایشی بود با خوانش گوینده بسیار بی نظیرتر شد جالب است بدانید که زمانی که فلوبررمان مادام بواری را در سال ۱۸۵۷ منتشر نمود هیچگاه فکر نمی‌کرد که روزی بیماری‌ای تحت عنوان بواریسم شناسایی شود که منطبق بر همان رفتارهای شخصیت اصلی رمان او باشد.
فیروزه شیرینکام
۱۴۰۱/۰۸/۲۷
کتاب تعریفی نبود خیلی کشش دادن. داستان زندگی زنی تجمل گرا که برای داشتن زندگی انچنانی دست به هر حقارتی زد قرض پشت قرض تا جایی که هم خودش نابود شد وهم خانوادش. در کل صدای گرم و دلنشین و خواندن روان راوی باعث شد تا اخر داستان گوش بدم. با تشکر
معصومه مولایی
۱۴۰۱/۱۲/۱۰
کتاب خیلی خوبی بود خیلی خوب توصیف کرده بود بیان احساسات عالی بود و در کل تو کتاب داستان را خوب پرورش داده بود مردی هوس باز و حیله گر که زن زیبایی را اغوا می‌کند و این شروعی برای فساد زن میشه و در آخر ماجرا لو میره کتاب خیلی خوبی بود
Nayer Azizian
۱۴۰۱/۰۶/۰۷
کتاب خوبیه ولی گویندش افتضاحه کتاب رو ساده میخوند خیلی خوب بود اصلا حس و حال کتاب رو خراب کرد به سختی گوش کردم به نظر من ایشون کتاب رو ساده بخونن خیلی بهتره تا اینکه جای شخصیتها تو دماغی صحبت کنن ادم از کتاب جدا میشه
Elham Ghavami
۱۴۰۱/۰۱/۲۴
کتاب بسیار ضعیفی بود......... فقط صدای راوی باعث شد تا اخر گوش کنم........ صدای راوی زیبا وگوشنواز...... فقط از خیانت‌های یک زن به شوهر سیب زمینیش گفته بود............ واقعا پیشنهاد نمیکنم حیف پول که برای این گونه کتابها ادم بدهد.......... چیزی به معلومات ادم اضافه نمیکنه وفقط وقت ادم را میگیره همین.......
مشاهده همه نظرات 70

راهنمای مطالعه کتاب صوتی مادام بواری

برای دریافت کتاب صوتی مادام بواری و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.