معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
چرا باید داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی بخوانیم؟
خوب است پیش از هر چیز پاسخ این سؤال را دریابیم که: رمان اجتماعی چیست؟ داستانها و رمانهای اجتماعی، آثار ادبی جذابی هستند که در دل روایت داستانیشان به شرح مسائل مختلف جامعه مانند مشکلات سیاسی، خلأهای اقتصادی، آسیبهای اجتماعی، نقصانهای فرهنگی و... میپردازند. درواقع این گونهی داستانی، ساختار و شرایط اجتماعی یک یا چند دورهی زمانی مشخص را به تصویر میکشد و به بوتهی نقد میگذارد. نویسندگان داستانها و رمانهای اجتماعی از پتانسیلهای داستان برای بیان دلمشغولیهای خود دربارهی مسائل جامعه و مطرح کردن انتقادهایشان استفاده میکنند.
داستانها و رمانهای اجتماعی اغلب با برخورداری از سبک رئالیسم، تصاویری واقعگرایانه از شخصیتها و محیط ارائه میدهند و در تلاشند که با تأثیر بر افکار عمومی، برای ایجاد آگاهی و روشن شدن جرقههایی برای بحث در باب مسائل اجتماعی، در جهت اصلاح یا تغییر قوانین تبعیضآمیز و ناکارآمد و ارزش و عرفهای آسیبزای جامعه قدم بردارند. برای مثال رمان «سفر به انتهای شب» اثر لویی فردینان سلین که یکی از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآید، با استفاده از سبک رئالیسم به نکوهش جنگ میپردازد. جی اشر نیز در رمان «سیزده دلیل برای اینکه»، با نگاه واقعگرایانه، آسیبهای اجتماعی و تأثیر آن بر نوجوانان را واکاوی میکند. برخی نویسندگان هم در بستر ژانر عاشقانه، به شرح اوضاع اجتماعی و یا نقد ارزشهای جامعه میپردازند؛ همانند آنچه که جین آستن در رمان «غرور و تعصب» به نگارش درآورد. تعدادی دیگر نیز با ورود به ژانر وحشت و یا ایجاد فضایی رازآلود و معمایی به نقد هنجارهای اجتماعی دست میزنند، بدون آنکه از سبک رئالیسم دور شوند.
با این وجود بعضی نویسندگان هم ترجیح میدهند با فاصله گرفتن از این سبک و بهرهگیری از دنیای فراخ تخیل، اجتماع خود و یا جوامع بشری را نقد کنند. مانند جورج اورول که در رمان «1984» با ارائهی تصویری پادآرمانشهری و خلق یک رمان اجتماعی - سیاسی جذاب، نتیجهی سیاست غلط یک حکومت را به تصویر کشید یا برعکس، مانند آلدوس هاکسلی و رمان تخیلیاش «دنیای قشنگ نو» که در آن با به تصویر کشیدن یک آرمانشهر، عواقب آرمانگرایی اجتماعی انسانها را یادآور شد. از اینرو، نمیتوان با یک دستهبندی کلی تمامی داستانها و رمانهای اجتماعی را در دستهی آثار واقعگرایانه قرار داد.
نقطهی آغاز داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
منشأ شکلگیری رمان اجتماعی در بریتانیا را اغلب به انقلاب صنعتی و سالهای 1733 تا 1913 میلادی نسبت میدهند. در این برههی زمانی پیشرفتهایی سریع در تولید رقم خورد، کارخانهها رشد کردند و ماشینآلات جدید برای پاسخگویی به تقاضاهای روزافزون تولید شدند. اگرچه صنعت با سرعت زیادی در حال رشد بود، اما زندگی برای اکثر مردم جامعه و بهخصوص قشر کارگر، با همان سرعت بهبود پیدا نکرد. دستمزدهای پایین، بیکاری و عدم توازن ثروت، بسیار نگرانکننده و شرایط زندگی اسفبار بود. استفاده از کودکان بهعنوان نیروی کار در مشاغل سخت و خطرناک، آلودگی زیاد و فقر و بیماری، از دیگر معضلاتی بود که در داستانها و رمانهای اجتماعی آن دوران نمود پیدا کرده و تجربیات مردم آن زمان را نشان دادهاند. بههمین دلیل پیش از هر چیز، رمان اجتماعی در بریتانیا، در میان طبقهی کارگر مورد توجه قرار گرفت.
انتشار رمانهایی مانند «روزگار سخت» نوشتهی چارلز دیکنز و «شمال و جنوب» اثر الیزابت گاسکل در نیمهی دههی 1850 میلادی، بهشکل برجستهای در ادبیات انگلیسی قرن نوزدهم تحول ایجاد کرد. آثاری که همچنان از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآیند. دیکنز در رمان روزگار سخت، از شرایط غیرانسانی کار در کارخانهها، فقدان آموزش و پیامدهای آن بهشدت انتقاد میکند. او همچنین در سایر رمانهای خود با نقب زدن در دل زندگی طبقهی کارگر، از مبارزات این قشر در دورهی ویکتوریایی پرده برداشت و توجه مردم دنیا را به بیعدالتیهای موجود در جامعهاش جلب کرد. بههمین دلیل، جای تعجب نیست که بسیاری، چارلز دیکنز را پدر رمان اجتماعی میدانند.
در کشور فرانسه، رمان «بینوایان» ویکتور هوگو به یک رمان اعتراضی اجتماعی در قرن نوزدهم اروپا بدل شد. «آخرین روز یک محکوم به اعدام» اثر مهم دیگری از این نویسندهی فرانسوی است که در راستای تلاشهای او برای لغو قانون اعدام به رشتهی تحریر درآمده است. از میان سایر نویسندگان فرانسوی، امیل زولا نیز با رمان «ژرمینال» خود به بیان مصائب زندگی طبقهی کارگر پرداخته است. نویسندهی شهیر ادبیات روسیه، لئو تولستوی نیز با نگارش شاهکار اجتماعی خود یعنی «جنگ و صلح»، اثری شگفت و جذاب آفرید و از این طریق بر اهمیت اصلاح کشور بهخصوص در زمینهی آموزش تأکید کرد. نیکلای گوگول نیز از دیگر مشاهیر روس است که در رمان «نفوس مرده» خود به شکاف طبقاتی جامعهاش پرداخته است.
رمانهای «کلبه عمو تام» اثر هریت بیچر استو که در سال 1852 منتشر شد و داستان «ماجراهای هاکلبری فین» که مارک تواین آن را در سال 1884 به نگارش درآورد نیز، بهعنوان اولین رمانهای اجتماعی قرن نوزدهم آمریکا شناخته میشوند. آثاری که هریک به شیوهی خود، به سنت نژادپرستانهی جامعهشان تاختند. در همین راستا رمان «خوشههای خشم» به قلم جان اشتاین بک که در سال 1939 منتشر شد، یکی از موفقترین و بهترین رمانهای اجتماعی قرن بیستم بهشمار میآید. رمانها و نمایشنامههای جیمز بالدوین نیز از مهمترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی محسوب میشوند که با درهمآمیختن مسائل اجتماعی و روانشناختی، توجهات بسیاری را به خود جلب کردهاند. برای مثال او در رمان «اتاق جووانی» نوشتهشده در سال 1956، پیش از رواج توجه به حقوق همجنسگرایان، به این موضوع پرداخته است.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی با به تصویر کشیدن وقایع و شرایط جوامع مختلف، ما را با اندیشهها، تفکرات و شیوههای متنوع زندگی آشنا میکنند. ازاینرو موجب وسعت یافتن جهانبینی ما میشوند و از تعصبات و پیشداوریهای ما میکاهند. شناخت معضلات اجتماعی و آشنایی با دغدغههای افراد در جوامع مختلف به ما کمک میکند تا به آگاهی بیشتر و درک بهتری نسبت به جهانی که در آن زیست میکنیم، دست یابیم. از سوی دیگر با مطالعهی بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی بهطور غیرمستقیم با روشهای مقابله با مشکلات اجتماعی آشنا میشویم و از همین جهت، این کتابها میتوانند به روشنگری و افزایش آگاهی افراد در جامعه کمک کنند.
خواندن داستانها و رمانهای خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که به شناخت مسائل اجتماعی کشورها و جوامع مختلف علاقه دارند و دلتان میخواهد در قالب داستانی خواندنی و جذاب، نسبت به این مسائل مهم آگاهی پیدا کنید، یا اگر دوست دارید بدانید مردم کشورهای دیگر چگونه از مشکلات اجتماعی خود عبور کردهاند تا از این طریق بتوانید قدمی برای بهبود جامعهی خود بردارید، پس توصیه میکنیم خرید و مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی، یکی از مهمترین بخشهای ادبیات داستانی جهان محسوب میشوند که بهسبب برخورداری از روایاتی جذاب، مخاطبان بسیاری دارند. ازاینرو، کتابراه بر آن است که با توجه به اهمیت این گونهی داستانی، آثار متنوعی در این ژانر را در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF در دسترس علاقهمندان قرار دهد تا راه خرید و دانلود بهترین رمانهای اجتماعی خارجی را برایشان سادهتر کند. کتابهایی که برخی از آنها با اقبال ویژهای از سوی مخاطبان مواجه شدهاند و آمار بالای خرید و دانلودشان، نشان از محبوبیت آنها دارند. در ادامه تعدادی از این عناوین محبوب و موجود در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را برایتان فهرست کردهایم:
- کتاب مزرعه حیوانات، اثر جورج اورول
- کتاب قمارباز، به قلم فئودور داستایوفسکی
- کتاب 1984، نوشتهی جورج اورول
- کتاب بادبادک باز، تألیف خالد حسینی
- کتاب عقاید یک دلقک، اثر هاینریش بل
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
از آنجا که خرید و پرداخت هزینه، یکی از دغدغههای مهم بسیاری از افراد کتابخوان محسوب میشود، کتابراه با فراهم کردن امکان دانلود رایگان تعدادی از بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF سعی دارد این دغدغه را برای شیفتگان کتاب، کمرنگ کند. بنابراین شما میتوانید این کتابها را بدون هیچگونه نگرانیای بابت پرداخت هزینه، بهطور رایگان دانلود کنید و از مطالعه یا شنیدنشان، لذت ببرید. تعدادی از این آثار رایگان عبارتاند از:
- کتاب مأمور راه آهن، اثر اریک لومکس
- کتاب پدر جودی آشغالی است، نوشتهی ماتیو لیچت
- کتاب مقام رسمی، به قلم ویلیام سامرست موآم
- کتاب آخرین روز یک محکوم به اعدام، نوشتهی ویکتور هوگو
- کتاب پرتقال کوکی، اثر آنتونی برجس
کتاب استیناف
- نویسنده: جان گریشام
جان گریشام تجربیات خود در دنیای حقوق و سیاست را در قالب کتاب استیناف به تصویر کشیده است. این رمان حقوقیِ پرفروش، داستان یک شرکت مواد شیمیایی را روایت میکند که به اتهام آلوده کردن آبها و بیمار ساختن شهروندان محکوم شده است. مالک این شرکت که از ثروتمندان نیویورک است، با دسیسهچینی سعی در تبرئه کردن خود دارد. او بهواسطهی ثروتش، قاضیِ دیوان عالی را با یک قاضیِ دستپرورده جابهجا میکند. دربارهی... ادامه ›
کتاب دنیای آشنا
- نویسنده: ادوارد پی. جونز
ادوارد پی. جونز از بزرگ ترین نویسندگان قرن بیست و یکم است که با رمان دنیای آشنا بارِ دیگر، صدای سیاهان را بلندتر و رساتر به گوش جهانیان رساند. دنیای آشنا کتابی است که عنوان برترین و بزرگترین رمان قرن را بر پیشانی خود دارد. دنیای آشنا (The Known World)، داستانی درباره دنیای سیاهان در آمریکای قرن نوزدهم است. داستان در ۱۸۵۵ در مزرعه مرد سیاهپوستی به نام هِنری تاونسند میگذرد. او یک برده به... ادامه ›
کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی
- نویسنده: یکتا کوپان
کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی نوشتهی یکتا کوپان، درباره زندگی دختری جوان به نام مزیّن است که از زندگی تلخ خود ناراضیست و با پدر و خواهر خود رابطهای متشنج دارد. او میخواهد از خانوادهی خود دور شود تا به یک استقلال و هویت زنانه برسد و از همه چیز رهایی پیدا کند. درباره کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی: یکتا کوپان به عنوان یکی از داستاننویسان معاصر ترکیه در کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی (Aile Çay... ادامه ›
کتاب ازدحام
- نویسنده: آفاق مسعود
کتاب ازدحام نوشتهی آفاق مسعود داستانی زیبا با نثر و زبانی شاعرانه است و سعی در ایجاد و خلق فضای سوررئال می کند. بیشتر حوادث این داستان معمولا در یک خانه و طی یکی دو روز اتفاق میافتد و شخصیتها در خانهای مشترک دور از هم به سر میبرند. عشق و محبت شخصیتهای داستان بیشتر از خشم و نفرتشان ویران کننده است. قهرمان های این کتاب تقریبا همه زن هستند و آفاق مسعود از روانشناسی برای اهمیت دادن به... ادامه ›
کتاب رد گم
- نویسنده: آلخو کارپانتیه
کتاب رد گم شناخته شدهترین رمان آلخو کارپانتیه در ژانر رئالیسم جادویی، سرگذشت مردی آهنگساز و موسیقیدان را به تصویر میکشد که برای فرار از زندگی بیمعنای خود، راهی سفری پرفراز و نشیب میشود و به دنیای اطرافش رنگ و بوی تازهای میبخشد. این اثر پرکشش در سال 1956 موفق به دریافت جایزهی بهترین کتاب خارجی فرانسه شد. دربارهی کتاب رد گم: یکی از حیرتانگیزترین کتب قرن بیستم که موضوعات اجتماعی و فرهنگی... ادامه ›
کتاب صوتی یادداشتهای دایناسور
- نویسنده: مونس الرزاز
مونس الرزاز یکی از برجستهترین چهرههای ادبیات معاصر اردن در کتاب صوتی یادداشتهای دایناسور، تصویری جامع و تلخ از وضعیت جهان عرب ارائه میدهد که دچار مشکلات و تضادهای درونی بسیار است و آن را در قالب شخصیتی به نام دایناسور به تصویر میکشد که مدام شخصیت خود را تحقیر میکند و از جامعه گریزان است. درباره کتاب صوتی یادداشتهای دایناسور: مونس الرزاز نویسنده تاثیرگذار جهان عرب، کتاب یادداشتهای... ادامه ›
کتاب این خانه مال من است!
- نویسنده: آن تایلر
این خانه مال من است رمانی به قلم آن تایلر نویسنده امریکایی و همسر تقی مدرسی نویسنده مشهور ایرانی است که شبنم سمیعیان آن را به فارسی برگردانده است. این رمان نامزد نهایی جایزه معتبر من بوکر سال 2015 شده و پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز است. کتاب این خانه مال من است (A Spool Of Blue Thread) آبی نوشتهی آن تایلر (Anne Tyler) یک رمان حساس و عاطفی است که داستان خانوادهی ویتشنک (the Whitshank family)... ادامه ›
کتاب شیرینترین رویاها
- نویسنده: دوریس لسینگ
کتاب شیرینترین رویاها، داستانی است خانوادگی اثر دوریس لسینگ است، که از سرنوشتهای گوناگون نوشته است. زنی که از شوهرش جدا شده و همراه مادرشوهر و دو پسرش در یک خانه زندگی میکنند. رفته رفته افراد دیگری نیز وارد داستان شده و سرنوشتشان رقم میخورد... خانم دوریس لسینگ (Doris may lessing) در سال 1919 میلادى در یک خانواده انگلیسى مقیم کشور باستانى ایران متولد شد. پنج ساله بود که به همراه والدینش به... ادامه ›
کتاب با من رو راست باش
- نویسنده: جولیا کلیبورن جانسون
کتاب با من رو راست باش اثری استثنایی از جولیا کلیبورن جانسون، پر پیچ و تاب و عجیب و یادآور سبک جی. دی. سلینجر (نویسندهی کتاب ناطور دشت) است. این کتاب آدمهای عجیب رمانهای قدیمی را یکبار دیگر برایمان زنده میکند و موضوع رمانهای (والدین- فرزند) را به سبکی افسونگر نشانمان میدهد. احتمالا فرانک بنینگ یکی از مهربانترین و جذابترین شخصیتهایی است که تا به حال در میان صفحات یک رمان دیدهاید...... ادامه ›
کتاب وداع با کوبا
- نویسنده: چنل کلیتون
کتاب وداع با کوبا به قلم چنل کلیتون، رمان مشهور و پرفروش نیویورک تایمز است که در سال 2019 منتشر شد و داستان دختری که برای انتقام جویی خون برادرش به فیدل کاسترو نزدیک میشود را روایت میکند. درباره کتاب وداع با کوبا: چنل کلیتون (Chanel Cleeton) داستان را در دهه 1960 پس از انقلاب فیدل کاسترو در کوبا و تشکیل حکومت سوسیالیستش روایت میکند. در ایالت فلوریدا یک زن کوبایی تبعیدی به نام بئاتریس پرز در... ادامه ›
کتاب بذر جادو
- نویسنده: مارگارت اتوود
کتاب بذر جادو جدیدترین رمان از برنده جایزه من بوکر سال 2000، مارگارت النور اتوود، نویسنده و شاعر کانادایی است. در این کتاب، اتوود به سراغ نمایشنامه «طوفان» شکسپیر رفته و اثر درخور تحسین دیگری را منتشر کرده است. «بذر جادو» را میتوان بازخوانیِ «طوفان» از زبان اتوود دانست. رمان بذر جادو (Hagseed: The Tempest Retold) روایتی است از زندگی فلیکس فیلیپس، کارگردان تئاتر، که در پی دسیسهچینی نزدیکترین... ادامه ›
کتاب زندگی خانوادگی
- نویسنده: آخیل شارما
کتاب زندگی خانوادگی اثر آخیل شارما، در واقع زندگینامه خود نویسنده است که در آن چگونگی نقل مکان یک خانواده از «دهلی نو» به «نیویورک» را نشان میدهد. زندگی خانوادگی در سال 2014 یکی از 10 رمان برتر سال به انتخاب نیویورک تایمز و در سال 2015 برنده جایزه فولیو شد که به بهترین رمان انگلیسی سال داده میشود. زندگی خانوادگی (Family Life)، داستان خانوادهای هندی است که به سودای پیشرفت و ثروت به آمریکا... ادامه ›
کتاب صوتی بدشانسی چیز تازهای نیست
- نویسنده: جونو دیاز
کتاب صوتی بدشانسی چیز تازهای نیست داستانی کوتاه از جونو دیاز است که ماجرای آن تا حدودی برگرفته از زندگی خود نویسنده است. این اثر که جایزهی ساندی تایمز را از آن خود کرده، نمونهای خوب برای آشنایی با سبک و سیاق دیاز به شمار میرود. گفتنیست که کتاب حاضر ذیل مجموعهی «پنج نویسنده، پنج داستان، پنج جایزه» به انتشار میرسد. درباره کتاب صوتی بدشانسی چیز تازهای نیست: نشر سنگ در مجموعهای با عنوان... ادامه ›
کتاب من از یادت نمیکاهم، مارتیتا
- نویسنده: ساندرا سیسنروس
کافی است با روایت بینظیر ساندرا سیسنروس در کتاب من از یادت نمیکاهم، مارتیتا همراه شوید تا هم ماجرای زندگی سه دوست قدیمی را بخوانید و هم به چگونگی شکافهای اجتماعی کشور فرانسه در سالهای گذشته پی ببرید. قهرمانان اصلی کتاب، مهاجرانی هستند که برای بهبود زندگی خود روانهی پاریس شده و دوستیشان را در همین شهر آغاز کردهاند. بااینحال، دست سرنوشت آنها را از هم جدا میکند تا اینکه... . این رمان... ادامه ›
کتاب صید قزل آلا در بالادست رودخانه کودور
- نویسنده: فاضل اسکندر
کتاب صید قزل آلا در بالادست رودخانه کودور نوشتهی فاضل اسکندر، نویسندهی اهل آبخاز، است. نویسندهی مذکور در این کتاب که مجموعه داستانی خواندنی و سرگرمکننده است، حاکمیت کمونیستی در روسیه و شرایط غیرقابل تحملِ ناشی از آن را به تصویر میکشد. درباره کتاب صید قزل آلا در بالادست رودخانه کودور کتاب صید قزل آلا در بالادست رودخانه کودور شامل هشت داستان کوتاه با این عناوین است: «آغاز»، «عموی من با... ادامه ›
کتاب ساعتهای موازی
- نویسنده: آریانه بسته
کتاب ساعتهای موازی نوشتهی آریانه بسته، روایت دو همسایه است که یکدیگر را نمیشناسند، اما امری ناگفتنی آنها را به هم پیوند میدهد: خشونت! ماریون که تحت خشونت و آزار شریک زندگیاش قرار دارد و از او کتک میخورد، اتفاقی با بیل روبرو میشود. مردی با زندگی کولیوار که قرار بوده مدتی کوتاه در شهر بماند، اما آشنایی با ماریون و همدردی با او باعث میشود زندگی هر دو تغییر کند. دربارهی کتاب ساعتهای... ادامه ›
کتاب پنج صدا
- نویسنده: غائب طعمه فرمان
کتاب پنج صدا نوشتهی داستاننویس بزرگ عراقی، غائب طعمه فرمان، زندگی پنج روشنفکر سکولار بغدادی را در دههی 1950 میلادی پی میگیرد و از رؤیاها، احساسات، بحرانها و سرنوشت تراژیک آنها سخن میگوید. نویسنده در این رمان که از پیشگامان ادبیات مدرن عرب محسوب میشود، میکوشد از خلال روایتهایی چندگانه، متفاوت و موازی، تصویری واقعی از اوضاع سیاسی و اجتماعی دوران پیش از انقلاب عراق ارائه دهد. دربارهی... ادامه ›
کتاب مردی که به شیکاگو رفت
- نویسنده: ریچارد رایت
کتاب مردی که به شیکاگو رفت نوشتهی ریچارد رایت، داستان کوتاهی با ژانر اجتماعی است که در باب تبعیض نژادی و رفتارهای غیرمنصفانهی جامعهی آمریکا نسبت به کارگران سیاهپوست نگاشته شده است. این اثر تصویری از کشمکشها و جنگ درونی یک مرد آفریقایی-آمریکایی را ترسیم میکند که از آمریکای جنوبی به شیکاگو میرود و تفاوت برخورد اطرافیان را در هر دو فرهنگ با یکدیگر مقایسه میکند. دربارهی کتاب مردی که به... ادامه ›
خلاصه کتاب من و کارلوس
- نویسنده: کلاید نهرنز
خلاصه کتاب من و کارلوس اثر تام پروتا، نویسندهی پرفروش نیویورکتایمز است. من و کارلوس، کمدیِ سیاهی دربارهی شکاف طبقاتی، دوران بلوغ، نوجوانی و هیجانها و پشیمانیهای این دوران است. هنری، فوتبالیستِ نوجوانی است که تقریباً محبوب همه است و با خوشحالی و رضایت در شهر کوچکشان زندگی میکند. او جایگاهی را به عنوان نوجوانِ خوب، برای خود دستوپا کرده است اما این جایگاه، با آمدن کارلوس و محبوبتر شدن او،... ادامه ›
کتاب سولی
- نویسنده: جان گریشام
رمانی الهامبخش و درخشان که خواننده را به وجد میآورد. جان گریشام در کتاب سولی، داستان زندگی بسکتبالیست جوانی از کشور فقیر و توسعهنیافتهی سودان جنوبی را روایت میکند که فرصتی بینظیر پیدا کرده است تا به آمریکا سفر کند و روبهروی دهها استعدادیابِ لیگ معتبر انبیای، مهارتهای خود را به نمایش بگذارد. این رمان، جزو پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز در سال 2021 به حساب میآید. دربارهی کتاب... ادامه ›
کتاب مروارید
- نویسنده: جان اشتاین بک
کتاب مروارید، رمانی ناتورالیستی از جان اشتاین بک است و مضامینی همچون فقر، طمع، بیعدالتی و تباهی را در بر میگیرد. کینو غواصی است که برای گذران زندگی، مرواریدهای ریز کف دریا را جمع میکند. او یک روز با مرواریدی بسیاری بزرگ مواجه میشود و تصور میکند این مروارید زندگی فقیرانهی او و خانوادهاش را نجات خواهد داد، اما اوضاع جور دیگری پیش میرود. دربارهی کتاب مروارید رمان مروارید (The Pearl) اثر... ادامه ›
کتاب بارون درخت نشین
- نویسنده: ایتالو کالوینو
شاهکاری فراموشنشدنی از نابغهی ادبیات ایتالیا؛ کتاب بارون درخت نشین رمانی اجتماعی و فلسفی از ایتالو کالوینو، نویسندهی صاحب سبک ایتالیایی است. در این رمان درخشان و جایزهبُرده، سرگذشت پسری اشرافزاده روایت میشود که یک روز در اعتراض به قوانین سختگیرانهی حاکم بر خانه، از درختی بالای درخت، همانجا مینشیند و قسم میخورد دیگر هیچوقت پایش را روی زمین نگذارد...! دربارهی کتاب بارون درخت نشین... ادامه ›
کتاب گلهای داوودی و چند داستان دیگر
- نویسنده: جان اشتاین بک
مجموعهای از داستانهای کوتاه خواندنی جان اشتاین بک. در کتاب گلهای داوودی: و چند داستان دیگر، پنج داستان میخوانیم که با نگاه مدرن نویسنده به موقعیت زنان در جامعه نوشته شدهاند. این داستانها فضایی واقعگرایانه و لحن و زبانی شاعرانه دارند. دربارهی کتاب گلهای داوودی و چند داستان دیگر داستانهایی که در کتاب گلهای داوودی و چند داستان دیگر (The Chrysanthemums and Other Stories) گردآوری شدهاند،... ادامه ›
کتاب هفت داستان
- نویسنده: ادویج دانتیکا
ادویج دانتیکا در کتاب هفت داستان، هفت روایت کوتاه مجزا با محوریت عزا و مرگ را بهتصویر میکشد. مرگ و سوگواری بر تمام روایتهای این اثر سایه انداخته و داستانهای کتاب مانند تمام آثار دانتیکا از دیدگاه و نقطهنظر یک مهاجر نسل دومِ درگیر با مصائب زندگی در آمریکا روایت میشود. کتاب هفت داستان در سال 2019 برندهی جایزهی Story شده است. دربارهی کتاب هفت داستان در کتاب هفت داستان (Everything Inside)... ادامه ›