معرفی و دانلود کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟
برای دانلود قانونی کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟
شاد هلمستتر در کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ از راههای برقراری ارتباط موثر و دوستانه با خود میگوید. این نویسندهی پرفروش کتابهای خودیاری، خوانندگان را از اثرات شگفتانگیز واگویههای ذهنی بر زندگی باخبر میکند. او همچنین با کمک گرفتن از تمرینات کاربردی این کتاب به ما میآموزد تا نگرش خود را نسبت به توانمندیهای شخصیمان تغییر دهیم و به قابلیتهای نامتناهی جهان ذهن خود دسترسی پیدا کنیم.
دربارهی کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟
شاید شما نیز این جملهی معروف را شنیده باشید که راه سعادت و شادکامی، از ذهن انسان عبور میکند. اما آیا افکار و سیر اندیشههای ما واقعاً آنطور که گفته میشود بر جریانات زندگی ما اثرگذار هستند؟ دکتر شاد هلمستتر (Shad Helmstetter) در کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ (What to Say When You Talk to Yourself) تلاش میکند تا از این مقولهی سرنوشتساز، ابهامزدایی کند.
شما اولین مخاطب زندگی خود هستید! به عبارتی از روزی که پا به این جهان میگذارید، دائماً و به شیوههای مختلف با خود مکالمه میکنید. این گفتوگوهای درونی کمکم به الگوهای ثابت فکری شما تبدیل میشوند و در موقعیتهای مختلف به سیر رفتارهای شما در زندگی جهت میدهند. ازاینرو، آگاهی بر واگویههای درونی و کندوکاو در محتوای آن، اولین قدم خودیابی و خودشناسی به شیوهی اصولی است. اما از آنجایی که بسیاری از این افکار تکرارشونده، در بخش ناخودآگاه ذهن هستند و آگاهی کافی از وجود آنها وجود ندارد، میتوان آغاز فرایند خودکاوی را چالشبرانگیز دانست.
کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ این چالش و مانع اولیه را از سر راه شما خواهد برداشت. شاد هلمستتر، با کمک تکنیکها و آزمونهای اثباتشدهی روانشناختی، زمینهی لازم برای ورود به جهان ذهن و کشف الگوهای فکری را برای خوانندگان خود فراهم میکند. او همچنین در این مرحله شما را با سطوح مختلف خودگفتاری آشنا میسازد و از مقولهی بسیار مهم خودمدیریتی میگوید.
فصلهای بعدی کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ سرآغازی برای اصلاح الگوهای ذهنی و مدیریت و چینش آنها به شیوهی صحیح است. در این مرحله یاد میگیرید که کدام یک از عادتهای فکری خود را کمکم کنار بگذارید و چگونه بهشیوهی اثربخش، آنها را با افکار مثبت و سازنده جایگزین کنید. در این مرحله همچنین به طور پیوسته از اثرات جهان ذهن بر سبک زندگی، روابط بینفردی و ارتباط موثر با محیط پیرامون خود مطلع خواهید شد.
دکتر شاد هلمستتر، از نویسندگان بینالمللی آثار رشد شخصی است. او تاکنون بیش از بیست جلد کتاب در زمینهی توسعهی فردی نوشته اما از میان آثار او، کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ از محبوبیت و فروش ویژهای برخوردار است. با مطالعهی این اثر خواندنی و پرکاربرد، میآموزیم که چگونه خود را از شرطی شدن در برابر افکار منفی و مضر رها کنیم، و با عشق و محبت بیوقفه به خود، آرامش و سعادتی که سزاوارش هستیم را در زندگی به دست بیاوریم.
کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ محصول سال 1991 میلادی است و نسخهی ترجمهشدهی آن با تلاش انتشارات کدیور و زینب اسماعیلزاد به دست شما میرسد.
کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ برای چه کسانی مناسب است؟
علاقهمندان به مباحث رشد فردی و خوانندگان کتابهای خودیاری و روانشناسی از مطالعهی این اثر آموزنده لذت میبرند.
در بخشی از کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ میخوانیم
آنچه ما درباره هر چیزی باور داریم، تعیینکنندۀ نگرش ما نسبت به آن خواهد بود، احساسات ما را ایجاد میکند، اعمال ما را هدایت میکند و در هر مورد، به ما کمک میکند تا خوب یا بد عمل کنیم، موفق شویم یا شکست بخوریم. باوری که ما در مورد هر چیزی داریم به قدری قدرتمند است که حتی میتواند چیزی را متفاوت ازآنچه واقعا هست نشان دهد. داشتن باور درباره چیزی به معنای واقعی و درست بودن آن نیست. فقط لازم است باور کنیم که همینگونه هست. باورها ابزارهای قدرتمندی هستند. درک ما از واقعیت و آنچه در اطراف ما رخ میدهد، بیشتر بر اساس باورهایی است که ما در ذهن خود شکل دادهایم، نه لزوماً بر اساس واقعیتهای عینی و مستقل از ذهنمان.
ممکن است فردا صبح، در کلاس درسی در کشوری بیگانه، کودکی بنشیند که به او آموزش داده شود ما بد و دشمن او هستیم. یا شاید فردا صبح در کلاس درسی در کشور خودمان، جوانی بنشیند که معتقد است ملت دیگری بد است. درست بودن یا نبودن این باورها اهمیتی ندارد. آنچه برای آنها واقعیت دارد، همان چیزی است که به آن باور دارند و این باورها بر نگرشها، احساسات و اعمال آنها تأثیر میگذارد. زمانی که بزرگتر شوند، ممکن است به سمت یکدیگر اسلحه بکشند و شلیک کنند. از نظر هر یک از آنها، این کار درست است، زیرا این باور در وجودشان نهادینه شده است. هنگامیکه کودک بودم، در کلیسا نشسته بودم و سعی میکردم بفهمم کشیش در مورد چه چیزی صحبت میکند. او به ما میگفت که «باور کنیم». من نمیدانستم چگونه این کار را انجام دهم. فکر میکردم که برخی افراد خوششانس هستند و برخی بدشانس. برخی به طور طبیعی باور میکنند و برخی دیگر نه. هنوز نمیدانستم باور از کجا میآید و مطمئناً نمیدانستم که این باور چه قدرتی در زندگی من خواهد داشت و چه نیرویی در زندگی انسانهایی که تا به حال زیستهاند داشته است.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: در جستوجوی راهی بهتر
فصل دوم: پاسخها
فصل سوم: چه چیزی جواب میدهد و چه چیزی جواب نمیدهد
فصل چهارم: اکتشافات جدید
فصل پنجم: ما یاد میگیریم که باور کنیم
فصل ششم: دیوار
فصل هفتم: انتقال دادن
فصل هشتم: مراحل خود مدیریتی
فصل نهم: پنج سطح خود گفتاری
فصل دهم: مثبت اندیشی
فصل یازدهم: افسانۀ انگیزه
فصل دوازدهم: نه هیپنوتیزم _ نه تأثیر بر ناخودآگاه
فصل سیزدهم: اگر ساده نباشد، جواب نمیدهد
فصل چهاردهم: تکنیکهای جدید
فصل پانزدهم: هر نیاز یا موقعیتی که در زندگیتان دارید
فصل شانزدهم: تغییر عادتها
فصل هفدهم: تغییر نگرشها
فصل هجدهم: حل مشکلات و دستیابی به اهداف
فصل نوزدهم: انگیزه درونی
فصل بیستم: خود گفتاری موقعیتی
فصل بیست و یکم: شروع به کار
فصل بیست و دوم: ایجاد خود گفتاری جدید
فصل بیست و سوم: تغییر یا عدمتغییر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب وقتی با خودتان حرف میزنید چه میگویید؟ |
نویسنده | شاد هلمستتر |
مترجم | زینب اسماعیل زاد |
ناشر چاپی | انتشارات کدیور |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 226 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-377-079-1 |
موضوع کتاب | کتابهای راه و رسم زندگی، کتابهای خودسازی |