معرفی و دانلود کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

برای دانلود قانونی کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)، یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین رمان‌های قرن بیست‌ویکم محسوب می‌شود. کتابی که بیش از پانصدبار به تجدید چاپ رسیده و به اکثر زبان‌های دنیا ترجمه شده است. نثر گیرا، روان و عاشقانه‌‌ی الیف شافاک در این اثر عرفانی، طیف گسترده‌ای از مخاطبان را به‌ خود جلب کرده و در هر دو زمینه‌ی تجاری و ادبی درخشیده است. این کتاب، روایتی از رابطه‌ی میان مولانا جلال الدین محمد بلخی و شمس تبریزی و زنده بودن این ارتباط تا همین اکنون است.

درباره‌ی کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

اگر قرار باشد یکی از یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین رمان‌های عاشقانه در قرن حاضر را نام ببریم، بی‌شک کتاب صوتی ملت عشق (The Forty Rules of Love) یکی از ده کتابی‌ست که باید از آن نام برد. محبوبیت این کتاب که به قلم نویسنده‌ی مشهور ترک، الیف شافاک (Elif Shafak) نوشته شده، در میان ایرانیان بیشتر هم هست. چراکه روایت رمان صوتی ملت عشق، در ارتباط با یکی از محبوب‌ترین شاعران ایرانی، یعنی مولانا جلال الدین محمد بلخی است. شاعری که ایرانیان از سنین کم تا پایان عمرشان، اشعارش را زمزمه می‌کنند. به همین روی، می‌توان ادعا کرد که در بازار چاپ کتاب ایران، کتاب ملت عشق در سال‌های اخیر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است و توسط ناشران گوناگون، بارها به تجدید چاپ رسیده است.

استقبال بی‌نظیر از این داستان، تنها به نسخه‌های متنی آن مختص نبوده و نسخه‌های صوتی متعددی که تاکنون از این کتاب منتشر شده‌اند نیز، نظر مخاطبان پرشماری را به خود جلب کرده‌اند. یکی دیگر از ویژگی‌های رمان ملت عشق که برای طیف وسیعی از مخاطبان مجذوب‌کننده است، شیوه‌ی پرداخت الیف شافاک به عواطف انسانی، ترسیم شاعرانگی و عرفان در شرق و همچنین بیان وجوه عاشقانه‌ی روابط انسانی است. شافاک در کتاب صوتی ملت عشق، از زبانی تغزلی برای بیان ایده‌های خود بهره برده و توانسته با نثری منسجم و گیرا، طیف وسیعی از مخاطبان با سلایق متفاوت را شیفته‌ی خود کند. نثری که اکثر مردمان عادی را که اهل خواندن رمان نیستند نیز به این داستان جذب کرده است. چراکه هرکدام از این مخاطبان، بخشی از گذشته‌ی خود و اشتیاق‌هایشان را در روایت رابطه‌ی شمس تبریزی و مولانا می‌یابند.

الیف شافاک در کتاب صوتی ملت عشق، به‌صورت هم‌زمان، دو داستان در دو زمان متفاوت را برای مخاطب به‌تصویر می‌کشد. در زمان معاصر، زنی آمریکایی و پرورش‌یافته در فرهنگ غرب به‌نام اللا روبینشتاین که تابه‌حال تجربه‌ی سترگ و عمیقی از عشق نداشته، تحت‌تأثیر فرهنگ و عرفان شرقی قرار می‌گیرد. آنچه این شخصیت معاصر را به گذشته، شاعرانگی و عرفان شرقی پیوند می‌زند، در سکون و دل‌مردگی دوران معاصر نهفته است. به همین دلیل این زن، در دل تاریخ به قرن سیزدهم می‌رسد و شعر و تمدن انسانی را در رابطه‌ی میان شمس و مولانا جست‌وجو می‌کند.

از سوی دیگر در کتاب صوتی ملت عشق، حکایت زندگی شمس تبریزی را می‌شنویم. مردی با بیانی شگفت‌انگیز و زیستی حیرت‌انگیز که قادر است هر موجود زنده‌ای را شیفته‌ی خود و نگرش عمیقش نسبت به هستی و جهان کند. الیف شافاک در بخش مربوط به شمس تبریزی، از رابطه‌ی عاشقانه‌ی او با مولوی حکایت می‌کند. از اینکه چه چیزی این دل‌دادگی تکان‌دهنده و ناگهانی را موجب شد و دست چه کسی یا چه چیزی مولانا را به سوی شمس کشید. از اینکه چگونه شمس تبریزی به‌منزله‌ی شخصیتی کاریزماتیک، به یک منبع الهام برای مولانا که خود مراد جمعیت قابل توجهی بود، تبدیل گشت.

کتاب صوتی ملت عشق از ساختار روایی خاصی بهره می‌برد. الیف شافاک در این رمان، دو داستان با ویژگی‌های فرهنگی - تاریخی متفاوت را به موازات یکدیگر پیش می‌برد؛ دو داستان به‌ظاهر متفاوت، اما عمیقاً مشابه و مرتبط. در درون این دو روایت، با مجموعه‌ای از رویدادهای فرعی و موقعیت‌های احساسی مواجه هستیم. نویسنده در کتاب صوتی ملت عشق قصد دارد که هفت قرن تاریخ تمدن، عشق و هنر را انعکاس دهد. زاویه دیدها در این داستان به‌طور مداوم تغییر می‌کنند و با پشت‌سر گذاشتن هر فصل از داستان، مخاطب با تکنیک‌ها و شیوه‌های تازه‌ای در داستان‌پردازی روبه‌رو می‌شود. الیف شافاک با استفاده از چنین تمهیداتی در ساختار رمان، پیوسته برای مخاطبان خود جاذبه ایجاد می‌کند و به این واسطه، آن‌ها را کنجکاو به پیگیری باقی ماجرا می‌سازد.

بخش مربوط به زمان معاصر در کتاب صوتی ملت عشق، با نوعی رخوت و ایستایی همراه است. الیف شافاک در این بخش از شخصیتی می‌گوید که پیش از آشنایی با اندیشه‌های شرقی و عرفانی، زندگی عاطفی‌اش با احساس دل‌مردگی همراه بود. زنی که در طول عمر خود و خصوصاً پس از ازدواجش، قادر نبوده که آن شور، شوق و شیدایی روابط عاشقانه‌ای که در اشعار و داستان‌ها وجود دارد را تجربه کند. برای اللا، زندگی زناشویی و عشق با روزمرگی گره خورده است و هیچ چیزی او را ترغیب و تهییج نمی‌کند. اما در آن سوی روایت الیف شافاک در کتاب صوتی ملت عشق، کاملاً در تضاد با چنین زیستی، روایت شمس و مولانا قرار دارد. یک روایت عاشقانه که سرشار از لحظات پرشور و آشوب‌برانگیز عشق، میل و شوق است.

شخصیتی که از شمس تبریزی در رمان صوتی ملت عشق تصویر می‌شود، مردی کاریزماتیک و خردمند است که می‌تواند هر انسانی را (به شرط زنده بودن کوچک‌ترین شعله‌ای از اشتیاق در قلبش) شیفته‌ی خود کند. نام اصلی این کتاب از الیف شافاک، «چهل قانون عشق» است که در واقع به اصول و قوانین عشق از دیدگاه شمس تبریزی که در میان فصول کتاب برشمرده می‌شوند، اشاره دارد. در این کتاب حکایت عصیان شمس تبریزی در برابر قواعد اجتماعی را می‌شنویم؛ اینکه چطور خود را در معرض حملات اخلاق‌گرایان افراطی آن روزگار قرار داد. مردی که توانست مولانا را به شاعر و متفکری متفاوت در تاریخ ادبیات تبدیل کند؛ آنچنانکه هنوز هم نامش بر تارک فهرست بزرگ‌ترین شاعران فارسی‌زبان می‌درخشد.

شیوه‌ای که الیف شافاک از آن برای پیوند زدن این دو خط روایی متفاوت بهره می‌برد، زیبا و ستودنی است: اللا روبینشتاین شروع به خواندن رمانی در ارتباط با زندگی شمس می‌کند و از آن‌جا که همسری بی‌احساس دارد، با خواندن زندگی این مرد بزرگ در قرن سیزدهم، نگاهی تازه نسبت به انسانیت و عواطف را تجربه می‌کند. کتابی که اللا می‌خواند و ما نیز هم‌زمان با او روایتش را در کتاب صوتی ملت عشق می‌شنویم، از نویسنده‌ای گم‌نام به‌نام عزیز زاهارا است. در طول روایت ما متوجه می‌شویم که شباهت زیادی میان وضعیت اللا و مولانا با عزیز و شمس وجود دارد. در هر دو روایت، شخصیت‌های اصلی برای تجربه‌ی عشق، باید از محدوده‌ی امن زندگی و روابط خود خارج شوند. اللای رمان الیف شافاک با خواندن این کتاب جذب عزیز زاهارا می‌شود و به این فکر می‌کند که شاید زمان آن رسیده که طلاق بگیرد و به ندای میل و شوق درونی‌اش گوش بسپارد.

می‌توان یکی از دلایل اصلی محبوبیت این کتاب پرآوازه را در همین ویژگی‌اش خلاصه کرد: در عصری که با غلبه‌ی تکنولوژی، هوش مصنوعی و همچنین ملال، افسردگی و دل‌مردگی فراگیر در میان انسان‌ها روبه‌رو هستیم، شخصیت اصلی رمان صوتی ملت عشق از الیف شافاک، همچون مخاطبان جهان معاصر، در جست‌وجوی عشق و روابطی‌ست که زندگی هر کسی را زیرورو خواهند کرد. بی‌شک داستان شمس تبریزی و مولانا، داستانی برای تمام فصول و ادوار است؛ تجلی یک میل شاعرانه که نمونه‌ی آن در داستان‌های مکتوب ادبی کم‌نظیر است.

بی‌شک داستان کتاب صوتی ملت عشق ساده نیست. نمی‌توان به‌راحتی در برابر مجموعه رویدادهای آن و احساساتی که اللا تجربه می‌کند، قضاوت قاطعانه‌ای داشت. آنچه در این رمان می‌شنویم، مصائب یک انسان برای رسیدن به یک زندگی اصیل بر اساس تصمیمات فردی خود است. اما آیا رسیدن به چنین ارزش و جایگاهی ساده است؟ آیا موقعیت‌ها و شرایط زیست اجتماعی و خانوادگی این اجازه را به فرد می‌دهد که به قلب تپنده‌ی خود گوش بسپارد؟ آیا تصمیمات آنی و غریزی در زندگی امکان‌پذیرند یا چنین فرضیاتی تنها به اشعار و داستان‌های خیالی یا عرفان تعلق دارد؟ الیف شافاک چنین ادعایی دارد: شاید رسیدن به اشتیاق دشوار باشد، اما حسرت و افسوسی که انکار این شور و شوق‌ها از خود به یادگار می‌گذارد، برای یک عاشق تفاوتی با دوزخ ندارد.

این کتاب بارها به زبان فارسی ترجمه شده است و ازجمله آثار پرفروش در بازار کتاب ایران نیز محسوب می‌شود. «ملت عشق (چهل قانون عشق)»، «ملت عشق (شریعت عشق)»، «سلسله عشق» و «از ملت عشق شمس و مولانا»، ازجمله عناوینی هستند که رمان الیف شافاک ذیل آن‌ها ترجمه شده است. نسخه‌ی فعلی از کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید) که توسط نشر صوتی آوانامه منتشر شده، بر اساس نسخه‌ی متنی انتشارات ققنوس با ترجمه‌ی ارسلان فصیحی تهیه و تولید شده است. این نسخه‌ی صوتی جذاب را با صدای گویندگان توانمندی ازجمله آرمان سلطان زاده، میلاد فتوحی، مریم پاک ذات، میلاد میرزائی، پروین محمدیان، شیما درخشش، احمد گنجی، علی دنیوی ساروی، مجتبی مسافری نژاد، محسن زرآبادی پور، سعید مرزبالی، بهروز طالبی، مهدی قاسمیان، مینو طوسی و حامد حشمتی خواهید شنید.

جوایز و افتخارات کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

  • قرار گرفتن در لیست صد رمان تأثیرگذار در جهان از دید بی‌بی‌سی
  • قرار گرفتن در لیست رمان‌هایی که جهان را دگرگون کرده‌اند از دید بوک‌سلر
  • پرفروش‌ترین رمان کشور ترکیه در تمام ادوار
  • تجدید چاپ بالغ بر پانصد مرتبه
  • ترجمه به اکثر زبان‌های زنده‌ی دنیا
  • نامزد دریافت جایزه‌ی ادبی دوبلین در سال 2011
  • برنده‌ی جایزه‌ی ای.ال.ای.اف

نکوداشت‌های کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

  • نویسنده با بهره بردن از زاویه دیدهای گوناگون و اضافه کردن بخش‌هایی که روایت از دید شمس تبریزی یا شخصیت‌های تاریخی است، نثر و روایتی عالی را در این کتاب ارائه داده است. (گاردین)
  • روشنگر و اغواگر. سروده‌ای زیبا در مدح عشق و ایمان. (روزنامه‌ی مترو)
  • در کتاب ملت عشق به قلم الیف شافاک، گذشته و حال با یکدیگر ادغام می‌شوند تا معرفی و دفاعیه‌ای پرشور از مفهوم شوق را در ذات خود، ارائه دهند. (تایمز)
  • الیف شافاک با این کتاب خود می‌تواند جای پائولو کوئیلو را بگیرد و به نویسنده‌ای قدرتمد در میان مردم تبدیل شود. کتاب ملت عشق این شایستگی را دارد که به یک پدیده در بازار کتاب تبدیل شود. (ایندیپندنت)

اقتباس سینمایی از کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

فیلم سینمایی مست عشق (Intoxicated by Love) با هنرنمایی بازیگران مشهور سینمای ایران و ترکیه، همچون شهاب حسینی، پارسا پیروزفر، هانده ارچل و ابراهیم چلیکول که به‌تازگی در سینماهای سراسر ایران اکران شده، با اقتباس از رمان ملت عشق الیف شافاک ساخته شده است. کارگردانی این فیلم را حسن فتحی برعهده داشته که شاید بتوان گفت در میان کارگردانان ایرانی، در چند دهه‌ی اخیر بیش از هرشخص دیگری، موفق به ساخت فیلم‌های تاریخی - عاشقانه‌ی پرمخاطب شده است. فتحی که ساخت سریال‌هایی چون «شهرزاد» و «مدار صفر درجه» را در کارنامه‌ی خود دارد، این‌بار به سراغ پروژه‌ی چالش‌برانگیز ماجرای مولانا و شمس تبریزی رفته که فیلم‌نامه‌ی آن براساس کتاب ملت عشق به نگارش درآمده است.

کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید) برای چه کسانی مناسب است؟

این رمان برای مخاطب خاصی نوشته نشده و از آن‌جا که با نثری منسجم، روان و گیرا به نگارش درآمده، می‌تواند برای سلیقه‌ای به‌نوعی جذاب باشد. البته می‌توان گفت که گوش سپردن به کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)، برای مخاطبانی که به رمان‌های عاشقانه و همچنین شعر و هنر علاقه دارند، جذاب‌تر خواهد بود.

در بخشی از کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید) می‌شنویم

شمس، بغداد، ششم ربیع‌الثانی ششصدوچهل‌ویک:

امروز هنگام سپیده‌دم از بابازمان حلالیت طلبیدم و به راه افتادم. پشت اسب پریدم و چهارنعل تاختم. به نوک تپه که رسیدم ایستادم و آخرین‌بار از دور به خانقاه نگاه کردم. ساختمان آجری محصور میان درخت‌های توت به لانه‌ی پرنده‌ی مخفی میان بوته‌ها می‌مانست. چهره‌ی خسته‌ی بابازمان لحظه‌ای در ذهنم مثل صاعقه جرقه‌ای زد و خاموش شد. می‌دانستم دلواپس من است، اما راستش دلیلی برای دلواپسی‌اش نمی‌دیدم. تا آن‌جا که من می‌دانم باید دلواپس کسانی شد که از عشق دور می‌شوند؛ نه کسانی که چهارنعل به طرف عشق می‌تازند. قاعده‌ی دهم: «به هر سو که می‌خواهی، شرق، غرب، شمال یا جنوب، برو اما هر سفری که آغاز می‌کنی، سیاحتی به سوی درون خود بدان. آنکه به درون خود سفر می‌کند، سرانجام ارض را طی می‌کند.»

نمی‌دانستم در قونیه چه چیزهایی در انتظارم است. اما آماده‌ی در آغوش کشیدن هر سرنوشتی بودم که شهر برایم رقم زده بود. با همه‌ی دشواری‌ها و ناراحتی‌هایش. قاعده‌ی یازدهم: «قابله می‌داند که زایمان بی‌درد نمی‌شود. برای آنکه تویی نو و تازه از تو ظهور کند باید برای تحمل سختی‌ها و دردها آماده باشی.»

شب، پیش از ترک خانقاه، پنجره‌های اتاقم را تا آخر باز کردم. بوی تاریکی اتاقم را پر کرد. در نور لرزان چراغ نشستم و درحالی‌که به تکه‌آینه‌ای نگاه می‌کردم، موهایم را تراشیدم. گلوله‌گلوله مو می‌ریخت روی زمین. با تیغ همه‌ی موهایم را از ته تراشیدم. بعد با آرامش و تک‌به‌تک ریش و سبیلم را تراشیدم. از شر ابروها خلاص شدم. کارم که تمام شد صورتم را کاویدم. صورتم جوان‌تر شده بود و روشن‌تر. تمام موها که رفته بود، نه سنم مانده بود، نه اسمم، نه جنسیتم؛ نه گذشته، نه آینده، تنها برای حال مهر شده بودم. تا ابد!

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه 1
نمونه 2
نمونه 3
نمونه 4
نمونه 5
نمونه 6
15 دقیقه
مقدمه
44 دقیقه
اللا: بوستون، 17 مه 2008
5 دقیقه
ملت عشق: ع. ز. زاهارا
6 دقیقه
مقدمه
17 دقیقه
قاتل: اسکندریه، شعبان 650
28 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت اول: شمس، کاروانسرایی نزدیک سمرقند، شعبان 639
12 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت دوم: اللا، بوستون، 18 مه 2008
18 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت سوم: شمس، کاروانسرایی نزدیک سمرقند، شعبان 639
12 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت چهارم: اللا، بوستون، 19 مه 2008
28 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت پنجم: استاد: بغداد، رمضان 639
11 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت ششم: اللا، بوستون، 20 مه 2008
16 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت هفتم: شاگرد، بغداد، رمضان 639
14 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت هشتم: اللا، بوستون، 21 مه 2008
8 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت نهم: استاد، بغداد، رجب 640
12 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت دهم: نامه، از قیصریه به بغداد، شعبان 640
18 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت یازدهم: شمس، بغداد، 24 ربیع‌الاول 641
11 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت دوازدهم: اللا، بوستون، 22 مه 2008
8 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت سیزدهم: نامه، از بغداد به قیصریه، 5 ربیع‌الثانی 641
14 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت چهاردهم: شاگرد، بغداد 5 ربیع‌الثانی 641
7 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت پانزدهم: شمس، 6 ربیع‌الثانی 641
9 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت شانزدهم: شاگرد، بغداد، 6 ربیع‌الثانی 641
12 دقیقه
بخش اول: خاک - قسمت هفدهم: اللا، بوستون، 24 مه 2008
13 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت اول: مولوی، قونیه، 4 جمادی الاول642
14 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت دوم: شمس، قونیه، 5 جمادی الاول 642
25 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت سوم: حسن گدا: قونیه، 7 جمادی‌الاول 642
17 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت چهارم: شمس، قونیه، چهار جمادی‌الاول 642
8 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت پنجم: اللا: بوستون، 28 مه 2008
24 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت ششم: گل کویر، قونیه، 7 جمادی‌الاول 642
16 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت هفتم: حسن گدا، قونیه، 7 جمادی‌الاول 642
10 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت هشتم: سلیمان مست، قونیه، جمادی‌الاول 642
12 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت نهم: اللا، بوستون، 30 مه 2008
17 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت دهم: گل کویر، قونیه، 7 جمادی‌الاول 642
17 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت یازدهم: سلیمان مست، قونیه، 7 جمادی‌الاول 642
7 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت دوازدهم: اللا، بوستون، 3 ژوئن 2008
8 دقیقه
بخش دوم: آب - قسمت سیزدهم: اللا، بوستون، 5 ژوئن 2008
15 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت اول: متعصب، قونیه، 8 جمادی‌الاول 642
8 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت دوم: شمس، قونیه، 18 جمادی‌الاول 642
16 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت سوم: مولوی، قونیه، 19 جمادی‌الاول 642
10 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت چهارم: اللا، بوستون، 8 ژوئن 2008
12 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت پنجم: علاء‌الدین، قونیه، اول رجب 642
12 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت ششم: مولوی، قونیه، رجب 642
10 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت هفتم: کرا، قونیه، رجب 642
18 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت هشتم: کیمیا، قونیه، رجب 642
11 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت نهم: اللا، بوستون، 9 ژوئن 2008
11 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت دهم: کرا، قونیه، 29 ذیقعده642
14 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت یازدهم: شمس، قونیه، 8 محرم 643
9 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت دوازدهم: اللا، بوستون، 12 ژوئن 2008
11 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت سیزدهم: بیبرس جنگاور، قونیه، 6 صفر 643
3 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت چهاردهم: اللا، بوستون، 13 ژوئن 2008
10 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت پانزدهم: مولوی، قونیه، 29 صفر 643
17 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت شانزدهم: کیمیا، قونیه، 15 ربیع‌الاول 643
12 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت هفدهم: سلطان ولد، قونیه، 3 ربیع‌الثانی 643
8 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت هجدهم: کرا، قونیه، 22 جمادی‌الاول 643
11 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت نوزدهم: مولوی، قونیه، رجب 643
11 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیستم: سلطان ولد،قونیه، رجب 643
11 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و یکم: اللا، بوستون، 15 ژوئن 2008
23 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و دوم: گل کویر، قونیه، شعبان 643
14 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و سوم: کیمیا، قونیه، شعبان 643
9 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و چهارم: شمس، قونیه، شعبان 643
10 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و پنجم: اللا، بوستون، 17 ژوئن 2008
8 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و ششم: گل کویر، قونیه، رمضان 643
12 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و هفتم: اللا، بوستون، 19 ژوئن 2008
8 دقیقه
بخش سوم: باد - قسمت بیست و هشتم: شمس، قونیه، شوال 643
14 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت اول: سلیمان مست، قونیه، شوال 643
8 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت دوم: علاء‌الدین، قونیه، شوال 643
10 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت سوم: شمس، قونیه، شعبان 643
14 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت چهارم: اللا، بوستون، 26 ژوئن 2008
12 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت پنجم: متعصب، قونیه، شوال 643
19 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت ششم: حسام طلبه، قونیه، شعبان 643
8 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت هفتم: بیبرس جنگاور، قونیه، شوال 643
6 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت هشتم: اللا، بوستون، 26 ژوئن 2008
12 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت نهم: کرا، قونیه، شوال 643
9 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت دهم: سلطان ولد، قونیه، ذیحجه 643
7 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت یازدهم: سلیمان مست، قونیه، ذیحجه 643
10 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت دوازدهم: علاء‌الدین، قونیه، ذیحجه 643
11 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت سیزدهم: شمس، قونیه، ذیحجه 643
14 دقیقه
بخش چهارم: آتش - قسمت چهاردهم: اللا، بوستون، 15 ژوئیه 2008
10 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت اول: سلطان ولد، قونیه، صفر 644
14 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت دوم: مولوی، قونیه، ربیع‌الاول 644
8 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت سوم: شمس، دمشق، ذیقعده 644
11 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت چهارم: کیمیا، قونیه، ذیحجه 644
10 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت پنجم: کرا، قونیه، ذیحجه 644
13 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت ششم: اللا، بوستون، ژوئیه 2008
8 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت هفتم: شمس، ذیحجه 644
7 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت هشتم: علاء‌الدین قونیه، 21 صفر 645
11 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت نهم: کیمیا، قونیه، جمادی‌الثانی 645
7 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت دهم: گل کویر، قونیه، جمادی‌الثانی 645
10 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت یازدهم: کیمیا، قونیه، رجب 645
19 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت دوازدهم: اللا، بوستون، 19 ژوئیه 2008
11 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت سیزدهم: سلیمان مست، قونیه، رجب 645
13 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت چهاردهم: قاتل، اول شعبان 645، پنج‌شنبه
4 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت پانزدهم: اللا، بوستون، 3 اوت 2008
6 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت شانزدهم: علاء‌الدین، قونیه، شعبان 645
4 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت هفدهم: سلطان ولد، قونیه، 645
16 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت هجدهم: مولوی، قونیه، 16 ذیقعده 658
22 دقیقه
بخش پنجم: خلأ - قسمت نوزدهم: اللا، قونیه، 7 سپتامبر 2009

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)
نویسنده
مترجمارسلان فصیحی
راویاحمد گنجی، علی دنیوی ساروی، شیما درخشش، آرمان سلطان زاده، مجتبی مسافری نژاد، مریم پاک ذات، محسن زرآبادی پور، سعید مرزبالی، بهروز طالبی، مهدی قاسمیان، مینو طوسی، پروین محمدیان، حامد حشمتی، میلاد فتوحی، میلاد میرزائی
ناشر چاپیانتشارات ققنوس
ناشر صوتی آوانامه
سال انتشار۱۳۹۷
فرمت کتابMP3
مدت۱۹ ساعت و ۵۵ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان عاشقانه خارجی
قیمت نسخه صوتی
۱۷۲۰۰۰ ۱۲۰,۴۰۰ ت ۳۰%
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

مهدی نادری
۱۳۹۷/۱۰/۰۷
کتاب بسیار خوبی هست. ولی خوانندگان باید متوجه این موضوع باشند که نویسنده خیلی مواقع خیال پردازیهای خودش رو در مورد شمس نوشته. و اینکه کیمیا دختر مولانا از همسر اولش بوده و معلوم نیست چرا نویسنده خلاف واقع کیمیا رو معرفی میکنه. و مورد سوم اینکه کیمیا عاشق شمس نمیشه و بر عکس شمس عاشق کیمیا با اختلاف سنی زیاد میشه. و مورد آخر اینکه قیاس شمس با شخصیت مرد داستان که نویسنده رمان هست گاملا قیاس مع الفارغی هست. آیا درست هست که یک خانم خوانواده و سه فرزندش رو رها کنه و با یک مرد رابطه بر قرار کنه؟ بر فرض هم که بخاطر نبود عشق در زندگی اینکار درست باشه. چه ربطی به داستان شمس و مولانا داره؟
فاطمه خسروی
۱۳۹۷/۱۰/۳۰
اینکه یه نفر کتاب رو بخونه اسم کتاب صوتی نیست بلکه اجرای کتاب با لحنها و فنون نمایشی میتونه یه کتاب صوتی خلق کنه مثل همین نسخه عالی
منا هادوی
۱۳۹۹/۰۵/۱۱
وقتی این کتاب رو بهم معرفی کردن خیلی دل دل کردم که بخرم یا نخرم🤔. همش تو این فکر بودم که یه کتاب سنگین و بی سر و ته هست. چون بهم گفته بودند در مورد زندگی‌نامه‌ی مولوی و شمس هست و منم اطلاعات زیادی راجع به این افراد نداشتم. و برای همین حوصله‌ی شنیدن زندگی‌نامه‌ی آن‌ها هم نداشتم. اما وقتی شخصی به من معرفی کرد خودش هم روحیه با من بود و گفت این کتاب عالی بوده، تصمیم گرفتم نسخه‌ی صوتی کتاب رو بخرم چون کتاب اثر مرکب رو گوش داده بودم و حسابی از شنیدنش لذت برده بودم. بنابراین نسخه‌ی چاپی کتاب ملت عشق رو نگرفتم و همین کتاب گویا رو گرفتم.
خیلی بیشتر از چیزی که انتظار داشتم روی من اثر گذاشت و در هنگام شنیدن آن حسابی جذب داستان بودم و الآن هر وقت بخواهم کاری بکنم یه جورایی قواعد چهل گانه و داستان‌ها و مکالمه‌های افراد داخل داستان از خاطرم رد می‌شود. 😍
موزیک بی کلام همراه با صداگذاری عالی این کتاب اثر اون رو دو چندان کرده و من، فصل‌ها و جاهایی که به دلم بوده است روی گوشی یادداشت نمودم و هر از گاهی اون بخش رو از زمانی که روی کاغذ نوشتم پخش می‌کنم. مثلا بخش خلأ قسمت مولوی دقیقه‌ی سوم جایی که راجع به تغییر می‌گوید 👏🏻
امیدوارم همه‌ی دنیا این کتاب رو به زبان خودشون ترجمه کنند و گوش کنند و پس از شنیدن اون راه زندگیشون رو در مسیر درست قرار بدند. 💌
در پایان با توجه به اینکه تعدادی از نظرات منتقدان رو خوندم بنظرم اومد این مطلب یادآوری کنم که تا ابد نمیشه مثل مرغ زندگی کرد. برای عقاب شدن باید تغییر کنی😎. اینکه چقدر نویسنده در مورد شمس و مولوی اغراق کرده و چه مطالبی رو کم یا اضافه کرده برای من اهمیتی نداره. 😏چون اثری که باید روی من می‌ذاشت در قالب کلمه نذاشت. بیاییم و منتقد خوبی باشیم. 😉
حسین میرزایی
۱۴۰۰/۰۴/۱۱
چندتا نکته داره این کتاب که من برخیشو میگم
یکی اینکه فرهنگ ما فرهنگ ماندن و ساختنه نه فرار و به فکر خود بودن ما تنها نیستیم و زندگی مخصوصا زندگی مثل الا زندگی یکشبه نبود که به عشقی بخاطر کمبود محبت فروخته بشه و فرار کنه الا تا اخر کتاب پست و پست تر شد در صورتی ک خواننده تصور داره با شنیدن قواعد ک
چهل‌گانه زندگیشو دگرگون کنه....
ی موضوع دیگه شخصیت شمس بود با اینکه به وظایف انسانی متعهد بود در قبال همسرش هیچ تعهدی نداشت!
گوینده نقش همسر مولوی با لحن و ادای تنفرآمیز و بسیار کوته بینانه‌ای صحبت میکرد تو زمانی ک مردم شخصیت مولوی رو درک میکردند حتما بوده کسی که به این احمقی نباشه و همسر مولوی لقب نگیره
شخصیت الا و عزیز بسیار ضعیف و خودپرست بنظر اومدند اون عزیز که کار خیر زیادی میکرده در نهایت براحتی درگیر زنی با خانواده میشه درصورتی ک میتونسته با بیان ۴۰ قاعده شمس زندگی الا رو بسازه نه اینکه نابودش کنه
مهدیه مطهری
۱۳۹۹/۰۱/۱۱
کتاب بی‌نظیریه... البته من اواسط داستان هستم و هنوز تموم نکردم... کتابیه که متن سنگینی داره بنظرم و حقیقتش من در حد درک خودم ازش دریافت میکنم و خوش شانس بودم که اولین بار نسخه‌ی صوتی به این خوبی رو از این کتاب پیدا کردم چون شاید اگر کتاب رو شروع میکردم به خوندن بخاطر سنگین بودن متن کنارش میذاشتم... جالبه که من اولین بار که کتاب صوتی گوش کردم عقاید یک دلقک با صدای آقای عمرانی بود که زیاد منو جذب نکرد و فکر کردم شاید همه‌ی کتاب‌های صوتی همینقدر کسالت بارن اما وقتی تصادفا این نسخه‌ی صوتی رو گوش کردم کاملا ناخودآگاه با داستان همراه شدم که البته این نتیجه‌ی مثبت مرهون تلاش یک گروه قویه که جاداره ازشون تشکر کنم... 🙏به گروه آوانامه تبریک میگم بابت این موفقیت و تهیه‌ی این نسخه‌ی صوتی شاهکار... 👌بنظرم این امتیاز بزرگیه که نظر کسی که خاطره‌ی خوبی از چیزی نداره رو بتونی جلب کنی... صدای راوی عالی بود... موسیقی متن و موسیقی ابتدایی و انتهایی هم همینطور... این کتاب عالی رو به کسانی که کنجکاون برای سفر به درون خودشون و در جستجوی شناخت خودشون هستن پیشنهاد میکنم... دوستان از این پکیج بی‌نظیر لذت ببرید... 👌📖🎧🎶
mojtaba aboutalebi
۱۳۹۹/۰۱/۲۰
سلام ترجمه کتاب، صدا گذاری و انتخاب موسیقی عالی بود اما نوسینده کتاب در مورد ازدواج کیما خاتون و شمس بی‌راهه رفته شمس درخواست ازدواج می‌دهد و شیفته ازدواج با کیمیا بوده کیما سه روز بعد از یک مشاجره با شمس میمیرد و شمس هم از فراش از قونیه می‌رود و احتمالا هفت روز بعد فوت می‌کند اما نویسنده درخواست و کیمیا به شمس رفتار شمس را مانند درخواست یک فاحشه و برخورد درویش نمایش داده است. همچنین زخمی کردن دستش بعنوان یک دروغ از کسیکه در داستان آدم رک و صادقی نمایش داده شده بعید است. همچنین ترک خانه اللا همانند ترک فاحشه خانه گل کویر دیده می‌شود. در گوشه‌ای از داستان درجواب سلیمان مست در مورد مستی معنوی و مادی می‌گوید: مگر چه فرقی می‌کند و زمانیکه سلیمان مست به شمس می‌گوید می‌خواهند تو را بکشند به او می‌گوید به میخانه برواین رفتار‌ها از یک مسلمان غرق در معنویات بعید است. کتاب بجز مورد کیمیا و شمس که بسیار بد و دور از واقع است بسیار عالی نگارش شده و هارمونی خوبی بین روزگار مولوی و روزگار فعلی برقرار نموده است.
مهدیه سلمانی
۱۴۰۱/۰۷/۲۰
داستان زندگی اولیه اللا چقدر شبیه زندگی زنهای جامعه خودمونه حتی خودم
بیان کردن داستان از زبان شمس و بقیه‌ی افراد داستان با اون لحن بسیار گیرای گوینده و موسیقی و آهنگهای هماهنگ با متن داستان واقعا آدمو عاشق شنیدن این کتاب بسیار زیبا میکنه هر چقدر بیشتر جلو میرم بیشتر عاشق و مشتاق شنیدنش میشم تا که
جایی اصلا نمیخوام تموم بشه چنان محو شنیدنش میشی که انگار تو خود داستان زندگی میکنی با وجود اینکه هر روز مشتاقانه به سراغ شنیدنش میرم ولی بخشی از وجودم از اینکه کم مونده تمومش کنم خالی میشه
برخلاف نظرات منتقدانی که در برخی موارد از تحریف در مورد حقایق زندگی شمس یا مولانا صحبت میکنن تاثیری هست که این کتاب بر روحیات درونی و نگرش انسان تو زندگی اثر میذاره حداقل در مورد خود من که اینطور بوده علاوه بر این مشتاقتر شدم که در مورد مولانا و شمس کتابهای دیگری رو‌هم مطالعه کنم امیدوارم اون تاثیری رو که از این کتاب گرفتم از بقیه کتابها هم بگیرم
بسیار کتاب پر محتوا و جذابیه صد در صد به خوندن یا شنیدنش که البته من ترجیح میدم گویا باشه پیشنهادش میکنم و ممنونم از تمام گویندگان و تمامی کادری که این کتاب پر معنا رو به این صورت شیوا و گیرا برای شنونده تهیه دیدن
پارسا ایرانی
۱۳۹۹/۰۱/۱۴
درود به دوستانعلاقه‌ای ندارم درمورد کار الا و عزیز نظر بدم. چون نفس عمل در عمل معلوم است، اما ۲ نکته: ۱. عشق شمس و مولانا خدا محور و از نوع بشر دوستی بود. (شمس از کیمیا گذشت و مولانا از جایگاه و قرب اجتماعش) ۲. عشق الا وعزیز عشقی زمینی وبعد مرگ عزیز فانی شد. (الا بعد مرگ عزیز به دخترش زنگ زد گفت را شما دوست دارم و بعد از این نمیدانم چه باید کنم شاید زین پس... ) نظر این حقیر؛ عشق کلمه ایست پر معنا هم هست هم نیست... مثالی دارم برای اهل حقیقت؛ فرضاً شما گلی را دوست دارید، هرروز آب، کود ونورش می‌دهید، به خوبی مراقبتش میکنید و احتمالا هرروز آن را نوازش میکنید. اما در مرام عشق در وحله اول خوب نگاهش میکنید، بویش میکنید، نازش میکنید، سپس میچینیدش و آن گل بعد از چند روز پژمرده میشود و ممیرد... عشق مرتبه ایست فانی، حالی هست و حالی نیست. ولی دوست داشتن مراتبی حداکثری و حداقلی دارد. که برای هر شخص نسبت به کسی یا چیزی مشخص ویا قابل تغییر است.
مونا فتحی نژاد
۱۴۰۱/۰۷/۰۳
وسطاشم
و دارم لذت میبرم
تموم که شد حتما نقدش میکنم
۱۴۰۰/۱۲/۱۷
..........................................
من کتاب ملت عشق رو چندین سال پیش وقتی که داشتم از مترو بر میگشتم خونه، تو غرفه‌های همواره تخفیف ۵۰ درصدیِ شهرداری خریدمش.
خوندمش (فقط کمی‌شو) و رها کردمش.
با خودم میگفتم این چی بود چرا
دیگه؟ همه جا همه ازش تقدیر و تعریف کردن؟!
تا اینکه ۶، ۷ ماه پیش تو کتابراه، چشمم بهش خورد و با دیدن امتیاز و نظرات مثبت خوانندگانش، خریدمش (البته با کلی شک و تردید)
همون اوایل فصل ۱، چنان شیفته‌ش شدم که باور نمیکردم این واقعا ملت عشقه؟ همون کتابیه که خریدم و نخونده رهاش کردم؟!
و این شدت از جذب و لذت چیزی نبود جز:
* قدرت و مهارت در ترجمه
* ظرافت و خلاقیت موسیقی متن
* و صدای ماندگار چند تن از هنرمندان ناشناس
که این اثر رو این چنین ماندگار و جاوید کرده.
راستی در مورد کیمیا،
باید بگم که: قبل از خوندن (شنیدنِ) این کتاب، من فکر میکردم مولانا انتهای عشقه، اواسط کتاب دیدم این شمسه که مولانارو مولانا میکنه، اما انتهای کتاب، دیدم که شمس هم نقص داره🤦🏻‌♀️
و کاش اسم این کتاب بجای ۴۰ قانون عشق، میشد ۴۱ قانون! (چون به قول کیمیا، شمس همه چیز رو میدونست به جز ۱ چیز، عشقِ یک طرفه!)
در مورد عزیزانی که به درستی و عدم درستیِ ارتباط الا و عزیز ز ظاهارا انقدر پرداختن و انرژی گذاشتن، باید بگم دوباره باید این کتاب رو بشنون🤭 چون مشخصه نیاز به مرور کردن یک یا چند قانون شمس دارن!
و در آخر مرسی کتابراه که رقیب نداری!
حسین سپهوند
۱۴۰۱/۰۵/۰۲
اسم این کتاب رو باید "شمس" می‌گذاشتن. ایهامی برگرفته از شمس تبریزی و شمس به معنای خورشید. چرا که شمس تبریزی خورشیدی عالم تاب بر روی زمین بوده و هست. درسته که این کتاب در قالب رمان نوشته شده و بخش زیادیش حاصل تخیلات و تصورات نویسنده است؛ لکن 'هرکس از ظن خود' مطالبش رو درک خواهد کرد. هرکس متناسب با و حس فعلیش به زندگی جهان پیرامونش جوهره‌ی این کتاب رو لمس خواهد کرد و چقدر جوهره‌ی کتاب زیبا و دلنشینه. رمان بودن کتاب اینو میرسونه که بخش‌هایی از کتاب که ناشی از سلیقه‌ی نویسنده در روایت داستان و برگرفته از باورهای اونه ممکنه با ذائقه‌ی همه خواننده هاش سازگار نباشه، اما رازی در ماجرایی که کتاب روایت میکنه نهفته است که بسیار بسیار بسیار عمیقه، راز عشق و بندگی. کسانی که دنبال پیدا کردن عشق هستن، دنبال فهمیدن راز بی باکی عشاق هستن. کسانی که می‌خوان نمونه‌ای از عشق و بندگی رو ببینن، ‌ی بایست ممطالب این کتاب در مورد شمس رو با چشم دل ببینن. از طرفی هرگز نباید سعی نکنن کنش‌ها و رفتارهای شمس رو در این کتاب قصاوت کنن، چرا که این رمان به سلیقه‌ی نویسنده و متاثر از باورهای او نگارش شده و این با حقیقت شمس خیلی فاصله داره. اما نویسنده به خوبی تونسته دورن مایه نگرش شمس رو در کتاب مطرح کنه. این کتاب رو به همه کسانی که تصوف مورد پذیرششون نیست هم توصیه می‌کنم. مطمئن باشن با مطالبی ژرف در خلال این کتاب مواجه میشن که بهشون کمک میکنه خاستگاه و فلسفه‌ی تصوف رو هم بهتر بشناسن و این شناخت خاستگاه میتونه در سایر ارکان باوری افراد تاثیر بسزایی بزاره.
در آخر هم باید از عملکرد بی نظیر تیم گویندگی، آهنگسازی و تنظیم کتاب صوتی تشکر ویژه‌ای کنم که کیفیتی مثال زدنی رو در تولید این کتاب رقم زدن.
فرزانه خسروی
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
اول در مورد گروه گویندگان و راویان قصه نظرمو میگم بعد در مورد خود کتاب. ممنون میشم بعد از خوندن کتاب نظرتون رو در مورد نقدی که من انجام دادم بگید.
به نظرم قصه به بهترین و دلچسب‌ترین شکل روایت شده و واقعا دست مریزاد میگم به گروه گویندگان.
اما در مورد خود کتاب: من سالهاست که اسم کتاب ملت عشق به و
گوشم خورده جزو کتاب‌هایی بوده که همیشه دوست داشتم بخونم و ببینم چرا اینقدر روی زبان‌ها افتاده. حقیقتش به نظر من کتاب فوق العاده‌ای نبود اصلا داستان اللا رو دوست نداشتم به نظرم عزیز زاهارا اگر صوفی بود باید کاری میکرد که اللا عشق گمشده بین خودش و شوهرش رو پیدا کنه و زندگیش در کنار شوهر و بچه هاش رنگ و بوی تازه بگیره نه اینکه با نامه نگاری پی در پی اللا رو وابسته و عاشق خودش کنه. اصلا در پایان داستان برای مرگ عزیز زاهارا منقلب نشدم در قصه شمس هم من نمیدونم شمس اگر نمیخواست به کیمیا نزدیک بشه چرا باهاش ازدواج کرد مگه مجبورش کرده بودن؟ به این ترتیب با توجه به قصه عزیز و قصه شمس دو قاعده دیگه به قواعد چهل گانه تصوف باید اضافه بشه. قاعده چهل ویکم: خودخواهی. قاعده چهل و دوم: بی ارزش شمردن کانون خانواده... هر دو خودخواهانه باعث رنجش دیگران شدند عزیز باعث رنجش دوقلوها و همسر اللا و از هم پاشیدن کانون خانواده اون‌ها شد و شمس باعث رنجش و مرگ کیمیا شد و این با روح تصوف که عشق به خدا و مخلوقات خداست تضاد داره و اگه قرار باشه همه اینطوری رفتار کنن و از این کتاب سرمشق بگیرن دنیا کن فیکن خواهد شد. ولی نحوه نگارش و بیان قسمت‌های مختلف داستان از زبان شخصیت‌های مختلف رو دوست داشتم به جز موردی که عرض کردم و به نظرم اصلا قابل چشم پوشی نیست نقد دیگه‌ای ندارم و بقیه قسمت هارو دوست داشتم.
مادرم: فاطمه دِل سَبُک
۱۴۰۳/۰۱/۲۵
با سلام به نظرم اسم کتاب باید "ملت هوس" باشد نه ملت عشق! واقعا چگونه انسان می تواند با رها کردن مسئولیت هایش وارد مسیر شادمانی شده که بتواند به مقصد نهایی که همان عشق باشد برسد! الا رابینشتاین ۳ فرزند خود را در بحرانی ترین زمانِ زندگیشان که ۱۰۰ درصد مسئولِ آن ها بود, بخاطر عزیز زاهارا که یک غریبه و اینترنتی بود رها کرد! این غیر از هوس چیز دیگری نیست. هوسی که توسط ِشیطان به آن رنگ لعابِ عشق داده تا زندگی الّا رابینشتاین و خانواده اش را به نابودی بکشاند و با مطرح کردن یهودی بودنِ شوهرش و خیانت هایِ او, خیانتِ آشکار خود به فرزندانش را توجیه کند. نتیجه کارِ شیطان هم نابودی و فلاکت انسان هاست که دقیقا برای الاّ رابینشتاین اتفاق افتاد, زندگی در زیر شیروانی در یک کشور غریب به امید پیدا کردن شغل معلمی زبان انگلیسی! خدا را شکر که پاسپورت آمریکا داشت و زبان مادریش انگلیسی بود وگرنه خدا می دانست که به چه فلاکت بدتری می افتاد! در موردِ شمس نیز, تنها یک نظریه پرداز خوبی بود, در بوته یِ عمل خیلی بد بود. به قول فردوسی: بزرگی سراسر به گفتار نیست دو صد گفته چون نیم کردار نیست *سراسر: اصلا, به هیچ عنوان
منصور قاسملو
۱۴۰۲/۱۰/۰۵
هر کسی دیدگاهی برای خود دارد، به ازای هر انسان دین و فلسفه و مکتبی وجود دارد، مخصوص آن شخص. به نظر من یکی از بهترین کتابها در مورد شمس تبریزی و مولوی است، با زبانی ساده و روان و جذاب. اعتقاد دارم که چنین کتابی را فقط نویسنده نمی‌نویسد بلکه این را خود شمس و مولانا از طریق نویسنده می‌نویسند و در اصل اگر اذن و اجازه خود آن‌ها نباشد کسی نمی‌تواند حتی به آن‌ها فکر کند. و هر کسی که چنین سعادتی را دارد که با این بزرگواران ارتباط بگیرد پس در وجودش حتماً نیاز و شرایط آن را داشته است و حتما در مسیر آگاهی و عشق است، همچون نظر شمس و مولانا ما باید اصل و جوهره و عشق و ختم کلام خدا را ببینیم و در بند و ایستگاه شخصیت‌ها گرفتار نباشیم و تا مرحله رهایی، تسلیم و رضا با عشق پرواز کنیم. و هر کسی یک زمانی با شمس و مولانای خودش آشنا خواهد شد و شاید آن موقع معنی واقعی عشق، رنج و درد را خواهد فهمید و صد البته نیاز به اینها را. و نیازی به تبلیغ و سیاه‌نمایی ندارد، هر کسی در مسیر باشد راه او را پیدا کرده و به در زمان خودش به سمت وصال خواهد برد. و چه سعادتی بالاتر از اینکه راهنما، حامی و پشتیبان فرد حضرت شمس تبریزی، حضرت مولانا و حضرت مریم مقدس باشند
به امید آگاهی و صبر و عشق بینهایت برای همه خلایق. پرنده مهاجر
P
۱۴۰۲/۰۸/۰۲
این رمان عالی بود من تا مدت‌ها تحت تاثیر این ویژگیهای خارق العاده و منحصر به فرد شمس بودم و البته مولانا را هم نباید ندید گرفت و همینطور ماجراهای اللا و عزیز که خود داستانی بود و درونش داستان شمس و مولانا پرورش می‌یافت حتما بخونید.... ارزش این جلای روحی رو داره.
با در نظر گرفتن انتقادات وارد به و
این اثر باز هم ان را برای خواندن توصیه میکنم کسیکه اهل مطالعه خصوصا رمان باشد خود را دربست در اختیار آنچه میخواند نمی‌گذارد تاحدودی با نقدی که دوستمان کرد موافقم با اینهمه چیزی از ارزش واقعی کتاب کم نمیکند خواننده باید عاقل باشد درضمن این کتاب یک سند تاریخی در نظر گرفته نمیشود مانند بسیاری ازرمانهای تاریخی دیگر..
داستان به زندگی خانوادگی یک زن داستان شمس و مولانا می‌پردازد. زن خانه داری که با وجود تحصیلات دانشگاهی از زندگی و خانه داری راضی ست خیانت همسرش را متوجه می‌شود ولی به روی خود نمی‌آورد تا اینکه به خاطر ترجمه کتاب با مفهوم عشق شمس و مولانا آشنا می‌شود متوجه روزمرگی و زندگی بی عشقش می‌شود پا بر دلش می‌گذارد و اولویتهای زندگی‌اش خانواده‌اش را ترک می‌کند و... به زنان ما آموخته شده اگر در زندگی خیانت هم دیدیم کاری نکنیم که زندگی خانوادگی را از هم بپاشانیم.
کتاب روایتی از زندگی شمس و مولاناست و ادامه‌ی این طریق و سلوک تا به امروز که خیلی جذاب و هنرمندانه روایت شده به شخصه تا پایانش برام جذاب بود مخصوصا که با گروه گویندگان خوانش میشه صد چندان کرده جذابیت روایت داستان و گوش شنونده رو خسته نمیکنه به هیچ وجه موسیقی متن خیلی به جا و عالی. لذت بردم از گوش دادن به این کتاب شک ندارم اگه خودم می‌خوندم اینقدر دلنشین و خوشایند نبود برام..
سید علی مهرجو
۱۴۰۲/۰۴/۰۷
کتابی سرشار از کد، قلمی بسیار نافذ، که قطعا نویسنده بزرگوار و عالی قدر این کتاب ارتباطات ویژه‌ای با عالم معنا داشته، بدرستی که قرآن عظیم شان همچنان مسیری است که انتها ندارد و هرچه بیشتر و با حضور قلب و تمرکز ذهن بهتر خوانده شود دریافت کد‌های دقیق تر و بهتر و خالص تر برایت رقم خواهد خورد، الله علیم بذات الصدور؛ این صدر همان ذهن قدرتمند انسان است که خداوند از ورودی و خروجی هایش مطلع است، این هم یکی از آپشن‌های بی نظیر و بی بدلیل خداوند است که در ید و اختیارمان قرارداده، این همان تنیدگی روح و جان با ضمائر خودآگاه و ناخوداگاه است، این همان تارو پود وجود پیچیده انسان اشرف مخلوقات و نماینده الله ودود روی این کره خاکی است، متاسفانه اشخاصی که بدنبال بهانه جویی و گرفتن ایراد از قرآن کریم " این معجزه تمام عیار" هستند که در همان کلام عظیم شان الهی در خصوصشان توضیحات جامعی داده شده، که آن‌ها در هر صورتی بجای دنبال کردن حقیقت بدنبال ایراد و اشکال هستند، و اما این کتاب زیبا در خصوص یکی از آن موارد بسیار جامع و دقیق توضیحات لازم را عنایت فرموده که در سوره شریفه نسا راجع به کتک زدن بانوان به ظاهر سخن گفته است ولیکن در بطن‌های بعدی و عمیق تر این کتاب آسمانی متوجه میشوی که در رابطه با زنانگی و مردانگی در وجود هر فرد به سلیسی و رسائی سخن میگوید قطعا درک عمیق نویسنده را نشان می‌دهد. تمرکز و توجه تزلزل ناپذیر روی این کلام آسمانی شما را به بطن‌های دیگر قرآن متصل میکند که جای هیچ بحثی را باقی نمی‌گذارد، و این کتاب هر چند ماه یکبار باید خوانده شود تا کم کم طعم زیبای عشق را درک کنیم.
قرآن اما سراسر کد است و راهنمایی دستیابی به هرچیزی که می‌خواهی به آن برسی، سبحان الله سبحان الله سبحان الله.
مشاهده همه نظرات 2008

راهنمای مطالعه کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید)

برای دریافت کتاب صوتی ملت عشق (اجرای جدید) و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.