معرفی و دانلود کتاب پرخوری روانی: رفتاردرمانی دیالکتیکی

عکس جلد کتاب پرخوری روانی: رفتاردرمانی دیالکتیکی
قیمت:
۱۹,۹۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب پرخوری روانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب پرخوری روانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب پرخوری روانی: رفتاردرمانی دیالکتیکی

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که هنگام استرس، عصبی بودن یا هر واکنش روانی دیگر دچار پرخوری می‌شوید و به طرز بیمارگونه‌ای غذا می‌خورید، کتاب پرخوری روانی نوشته محمدحسن فیاض صابری و حسن توزنده جانی کمک می‌کند تا ریشه‌های این اختلال را بیابید و آن را به شکل درستی درمان کنید. این کتاب با رویکرد دیالکتیکی به مشاوران و درمانگرانی که در حوزه آسیب‌های روانی فعالیت می‌کنند اطلاعات مفیدی ارائه خواهد کرد.

درباره‌ی کتاب پرخوری روانی:

پرخوری می‌تواند علت‌های زیادی داشته باشد. برخی بیماری‌های جسمی، اختلالات تغذیه و یا مصرف داروها موجب اشتهای سیری‌ناپذیر می‌شوند. اما یکی از شایع‌ترین دلایل پرخوری بین افراد، زمینه روانی دارد و در نتیجه مشکلات اعصاب و تاثیرات محیطی به وجود می‌آید.

یافتن ریشه‌های رفتاری ما بسیار دشوار است و اغلب تحت تاثیر چندین عامل مختلف و در نتیجه مواجهات زیستی حاصل می‌شود. جهان مدرن امروز از تصاویر و تبلیغات بصری فراوان اشباع شده و چشم بیننده را در معرض مقایسه و سنجش بر حسب ملاک‌های ظاهری قرار می‌دهد.

یکی از دلایل به وجود آورنده اختلالات تغذیه که شامل بی‌اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی می‌شود، خودپنداره و تصویر ذهنی است. کتاب پرخوری روانی با رویکرد رفتاردرمانی دیالکتیکی عوامل این بیمای را بررسی کرده و از منظری تازه به این مساله پرداخته است.

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در زندگی خود پرخوری عصبی را تجربه می‌کنند، از عزت‌نفس پایین، احساس بی‌کفایتی و کمال‌گرایی رنج می‌برند. به همین دلیل یکی از راهکارهای مقابله با این مشکل را می‌توان در توجه به خودکارآمدی و ایجاد انگیزه‌های شخصی جستجو کرد.

با توجه به افزایش پرخوری روانی در ایران، محمدحسن فیاض صابری و دکتر حسن توزنده جانی از اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، انجام پژوهش در این حوزه و پیدا نمودن روش درمانی مبتنی بر رفتاردرمانی دیالکتیکی را لازم دانسته و به واکاوی در این حوزه پرداخته‌اند.

وجود چنین تحقیقاتی می‌تواند تا اندازه زیادی در رفع آسیب‌های روانی و ایجاد خودکارآمدی و اصلاح تصویر بدنی مبتلایان به پرخوری روانی کارآمد و مفید باشد و چاقی و پرخوری را از زاویه‌ای روانشناسانه و بنیادین درمان نماید.

کتاب پرخوری روانی مناسب چه کسانی است؟

این کتاب به کسانی که به اختلال پراشتهایی عصبی مبتلا هستند و کسانی که در حیطه تخصص سلامت روان به این افراد مشاوره می‌دهند، پیشنهاد می‌شود.

در بخشی از کتاب پرخوری روانی میخوانیم:

تصویر بدنی، یکی از سازه‌های روان‌شناختی و یک مفهوم محوری برای روان شناسان سلامت است (زنجانی و گودرزی، 2005). اصطلاح تصویر بدنی، دو بعد ادراکی و نگرشی دارد. مؤلفه ادراکی تصویر بدنی، به چگونه دیدن اندازه، شکل، وزن، چهره، حرکت و اعمال‌مان مربوط می‌شود، در حالی ‌که مؤلفه نگرشی به این موضوع مربوط می‌شود که ما چه احساسی در باره این ویژگی‌ها داریم و چگونه این احساس‌ها، رفتارمان را هدایت می‌کند (گلیسون، 2006).

متخصصان بهداشت روانی، به دلیل اهمیت تصویر بدنی در ارتباطات اجتماعی و روابط بین فردی پژوهش‌های گوناگونی را در این زمینه انجام داده‌اند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که برخی افراد اشتغال ذهنی مداومی در باره ظاهر جسمانی خود دارند و علی‌رغم طبیعی یا تقریباً طبیعی بودن ظاهر جسمانی، ترس مفرط و نگران ‌کننده‌ای از زشت یا غیر جذاب بودن خود گزارش می‌کنند (بلینو و همکاران، 2006)

به نظر می‌رسد افرادی که احساس خوبی نسبت به خود دارند، معمولاً احساس خوبی نیز نسبت به زندگی خواهند داشت (شوشتری، 2001) در واقع، تصویر مثبت از جسم خویش، سبب ایجاد حس ارزشمندی در فرد شده و تصویر ذهنی که به هر صورت دستخوش تغییر شده باشد، منجر به تغییراتی در میزان حس ارزشمندی می‌شود.

با توجه به نامشخص بودن حدود نقش‌ها و انتظارات متعارف و مرسوم میان مردان و زنان تعجب ‌برانگیز نیست که پژوهش‌ها در زمینه جهت‌گیری نقش جنسی، تعابیری در حوزه‌ تصویربدنی یافته باشد و این موضوع به ‌صورت پیچیده‌ای به احساس رضایت از زندگی که حوزه‌ای از روان ‌شناسی مثبت نگر است (حوزه‌ای که تلاش می‌کند ارزیابی‌های شناختی و عاطفی مردم از زندگی‌شان را مورد بررسی قرار دهد) گره‌ خورده است و تأثیرات مثبت و منفی تصویر بدنی فرد روی کیفیت روانی -اجتماعی زندگی وی نیز تأثیر می‌گذارد (کش و فلیمنگ، 2004).

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
مبانی نظری اختلالات خوردن و نشانه‌های بالینی
پرخوری روانی
ملاک‌های تشخیصی DSM-V برای پرخوری روانی
ملاک‌های تشخیصی ICD-10 برای پرخوری روانی
دیدگاه‌های سبب‌شناسی پرخوری روانی
رویکرد زیستی
عوامل فرهنگی‌-اجتماعی
عوامل روان‌شناختی
نظریه‌های مربوط به خانواده
خود کارآمدی
خود کارآمدی خاص و خود کارآمدی عام
موضع‌گیری‌های نظری در باره خود کارآمدی
خود و خود کارآمدی
رویکرد شناختی-اجتماعی خود کارآمدی
مؤلفه‌های خودکارآمدی
مفهوم خود کارآمدی
فرایندهای مرتبط با خودکارآمدی
خودکارآمدی و کارکردهای روان‌شناختی
اثربخشی خودکارآمدی بر انگیزش
خودکارآمدی و عواطف
خودکارآمدی و تجربه و فعالیت
منابع خودکارآمدی
مراحل رشد خود کارآمدی
خودکارآمدی و انگیزش
خودکارآمدی و تقویت توانایی‌ها
خود کارآمدی و تنظیم عملکرد
خودکارآمدی و سلامت جسمانی
خودکارآمدی و مقابله با استرس
تصویر بدنی
تفاوت‌های جنسیتی در ابعاد نگرشی تصویر بدن
تفاوت‌های جنسیتی در شکل و فرم بدن ایده‌ال
تفاوت‌های جنسیتی در رژیم غذایی و نگرانی از وزن بدن
تفاوت‌های جنسیتی در نارضایتی از اعضای بدن
نظریه شیء انگاری
نظریه مقایسه اجتماعی
روش‌های درمان پرخوری روانی
درمان دارویی
درمان شناختی-رفتاری
خانواده ‌درمانی
عاطفه منفی و اختلالات خوردن
رفتارهای خود آسیب‌رسان و پرخوری روانی
کمال‌گرایی و پرخوری روانی
رفتار درمانی دیالکتیکی
ابعاد DBT
هشیاری فراگیر بنیادین
حالت‌های ذهنی در هشیاری فراگیر
ذهن منطقی
ذهن هیجانی
ذهن خردگرا
مهارت‌های هشیاری فراگیر
کاربرد مهارت‌های هشیاری فراگیر در DBT
تحمل پریشانی
تنظیم هیجانی
کارآمدی بین فردی
مفهوم‌سازی موردی دیالکتیکی
جهت‌گیری نظری به درمان
عناصر بنیادین DBT
پژوهش‌های مرتبط با رفتاردرمانی دیالکتیکی
فهرست منابع فارسی
فهرست منابع انگلیسی

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب پرخوری روانی: رفتاردرمانی دیالکتیکی
نویسنده،
ناشر چاپیانتشارات گیوا
سال انتشار۱۳۹۵
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات150
زبانفارسی
شابک978-600-8479-51-2
موضوع کتابکتاب‌های روان درمانی
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب پرخوری روانی

برای دریافت کتاب پرخوری روانی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.