معرفی و دانلود کتاب صوتی ماجراهای تام سایر
برای دانلود قانونی کتاب صوتی ماجراهای تام سایر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی ماجراهای تام سایر
پرفروشترین اثر پدر ادبیات آمریکا، یعنی مارک تواین، در قالب کتاب صوتی ماجراهای تام سایر در اختیار علاقهمندان به داستانهای کلاسیک ماجراجویانه قرار گرفته است. این کتاب شامل داستانهایی ماجراجویانه، هیجانانگیز و خندهدار، دربارهی پسربچهای به نام تام سایر است که در کنار خاله پالی، دوستش هاکلبری فین و بقیهی اهالی سینت پترزبورگ در کنار رود میسیسیپی، روزگار خود را میگذرانند.
دربارهی کتاب صوتی ماجراهای تام سایر
«جمعیت در راهروی میان نیمکتها صف کشید: مردی سالمند و محتاج؛ رئیس پستخانه که روزهای بهتری را هم دیده بود. بخشدار و خانمش؛ چون در آن آبادی در میان چیزهای غیرلازم، بخشدار هم داشتند. قاضی صلح... و بعد زیبای آبادی و به دنبالش یک گروهان جوان لباسچمنیِ روبانبهسینهی عاشقکُش و جمعیتی از همهی آقا-کارمندهای آبادی، دیوارهای از چشمچرانان روغنمالیده با نیشهای باز که مدتی در درگاه کلیسا ایستاده و به سرعصاهاشان مک زده بودند تا آخرین نفر از قطار دختران از برابر سوزنبانیشان عبور کند...»
برخلاف تصور بسیاری از افراد، کتاب صوتی ماجراهای تام سایر (The Adventures of Tom Sawyer)، اثر مارک تواین (Mark Twain)، صرفاً متعلق به نوجوانان نیست؛ بلکه این کتاب یکی از شاهکارهای ادبیات کلاسیک است که به دلیل جذابیتهای ویژهی خود، از قبیل طنزآمیزی و روایت حوادث ماجراجویانه، توجه و علاقهی کودک و نوجوان و بزرگسال را به یک میزان جلب میکند. مارک تواین چنان جایگاهی در ادبیات آمریکا دارد که ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا خوانده است. بخش زیادی از مهارت این نویسنده، از همین چند خط توصیف صحنهی برگزاری مراسم در کلیسا و افراد حاضر در این جمع پیداست.
تام سایر پسرکی است که در حوالی رود میسیسیپی، همراه با خالهی پیر خود زندگی میکند. تام در تمام آن منطقه مشهور به بازیگوشی و شیطنت است. خاله، معلمها و همکلاسیهای تام هیچوقت از دردسرهای او در امان نیستند و همیشه دلشان میخواهد یک درس حسابی به او بدهند، بلکه آرام بگیرد. تام عاشق بازیگوشی کردن در راه مدرسه همراه با دوستش هاکلبری فین و تلاش برای جلب توجه دختر زیبایی به نام بکی است. اما ماجرا به همین شیطنتهای ساده و دردسر درست کردنها ختم نمیشود؛ در بخشهایی از کتاب صوتی ماجراهای تام سایر، به قلم مارک تواین، با اتفاقاتی روبهرو میشویم که واقعاً مصیبتبار هستند و حتی خود تام و دوستش هاک را هم به دردسر میاندازند.
اتفاقات و داستانهای کتاب صوتی ماجراهای تام سایر که مارک تواین آنها را بر اساس کودکی خود و دیگر کسانی که میشناخته خلق کرده است، گاهی ما را به شدت میخندانند، گاهی هیجانزده و احساساتی میکنند و گاهی هم میترسانند. یک روز تام سایر را میبینیم که سعی دارد به بکی نزدیک شود و علاقهاش را به او نشان دهد و روزی دیگر او را همراه با هاکلبری فین در حالی مییابیم که در قبرستان شاهد اتفاق خطرناکی میشوند که نباید آن را میدیدند. روز دیگری نیز به دنبال این دو دوست، وارد مخفیگاه فرد خطرناکی به نام جو سرخپوسته میشویم و به ماجراجوییهای خود ادامه میدهیم.
بد نیست بدانید که مارک تواین این اثر درخشان و پرطرفدار خود را ادامه داده و در جلد بعدی با نام «ماجراهای هاکلبری فین»، به داستانهای دوست تام سایر پرداخته است.
کتاب صوتی ماجراهای تام سایر را نشر صوتی آوانامه با صدای مهبد قناعت پیشه و بر اساس ترجمهی ابوالحسن تهامی منتشر کرده. نسخهی متنی کتاب را نیز انتشارات نگاه به چاپ رسانده است.
اقتباسهای سینمایی و فرهنگی از کتاب صوتی ماجراهای تام سایر
-
فیلم آمریکایی ماجراهای تام سایر (The Adventures of Tom Sawyer)، به کارگردانی نورمن تاروگ (Norman Taurog) که در سال 1938 اکران شد، با اقتباس از این کتاب ساخته شده است.
-
فیلم موزیکال تام سایر (Tom Sawyer)، محصول سال 1973 در کشور آمریکا نیز با اقتباس از این کتاب مارک تواین و به کارگردانی دان تیلور (Don Taylor) ساخته شده است.
-
هیروشی سایتو (Hiroshi Saitô) در سال 1980 براساس این اثر، انیمهای ژاپنی ساخت که تام سایر را به تعداد زیادی از افراد در سراسر جهان معرفی کرد. این انیمه که The Adventures of Tom Sawyer نام داشت، توسط کمپانی انیمیشنسازی نیپون (Nippon Animation) تولید شده بود.
-
سال 1989، کمپانیهای نینتندو و اسکوئر، بهصورت همزمان، نسخههایی از بازی تام سایر را که براساس شخصیت این داستان بود روانهی بازار کردند.
کتاب صوتی ماجراهای تام سایر برای چه کسانی مناسب است؟
گوش سپردن به کتاب صوتی ماجراهای تام سایر را به تمام افرادی که دوست دارند با شنیدن و خواندن داستانهای پرماجرا هیجانزده شوند و اوقاتی مفرح را برای خود بسازند، توصیه میکنیم.
در بخشی از کتاب صوتی ماجراهای تام سایر میشنویم
تام سایر در صبح روز دوشنبه، اولین روز هفته، ذلیل و بدبخت بود. در روزهای دوشنبه او همیشه آنطور بود. چونکه با روز دوشنبه، هفتهی زجرآور و دیرگذر دیگری در مدرسه شروع میشود. تام معمولاً آن روز را با این آرزو شروع میکرد که ایکاش تعطیلی آخر هفته وجود نداشته باشد. چونکه رفتن دوباره به اسارت و تحمل غلوزنجیر را نفرتانگیزتر میکند. تام همانطور درازکش به فکر رفت. دفعتاً به نظرش رسید که چه خوب بود مریض میشد. چون میتوانست خانه بماند و مدرسه نرود. خب... امکان نیمبندی وجود داشت.
شروع کرد به وارسی یکیک اعضا و جوارحش. هیچ دردی پیدا نشد. بازرسی را از سر گرفت. اینبار نشانههایی از ورم معده در خود دید و سعی کرد آنها را تشویق کند که زیاد شوند و امید زیادی هم به آن بست. اما نشانهها خیلی زود ضعیف شد و یکسره از بین رفت. بیشتر به بحر اندیشه فرو رفت. ناگهان چیزی کشف کرد. یکی از دندانهای پیشین بالایش لق بود. عجب بخت خوبی! به قول خودش میخواست پیشدرآمد را بیاید و آهوناله را شروع کند که به فکرش رسید اگر با چنان استدلالی به محکمه برود، خاله دندانش را میکند و با آن کار دردش میاندازد. در نتیجه به نظرش رسید که فعلاً دندان را بهعنوان ذخیره نگاه دارد و بیشتر جستوجو کند...
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی ماجراهای تام سایر |
نویسنده | مارک تواین |
مترجم | ابوالحسن تهامی |
راوی | مهبد قناعت پیشه |
ناشر چاپی | انتشارات نگاه |
ناشر صوتی | آوانامه |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۱۱ ساعت و ۱۶ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای صوتی داستان و رمان طنز خارجی، کتابهای صوتی کتاب صوتی نوجوان، کتابهای صوتی داستان و رمان نوجوان، کتابهای صوتی ادبیات کلاسیک |
۱. شخصیتپردازی قوی: تام سایر به عنوان شخصیت اصلی، با خصوصیات خاص و پیچیدگیهایش به خوبی به تصویر کشیده شده است. ماجراهای او و دوستانش، از جمله هاکلبری فین، خوانندگان را به دنیای رنگارنگ و پرهیجان کودکانه میبرد.
۲. طنز و زبردستی در نثر: تواین با استفاده از طنز و نثر زبردست، نقدهایی و اجتماعی فرهنگی را به شکلی سرگرمکننده و قابل فهم ارائه میدهد. این سبک، کتاب را برای مخاطبان جوان و بزرگسال جذاب میکند.
۳. تصویرسازی زنده از دوران و مکان: تواین توانسته است با توصیفهای دقیق و جزییات زنده، فضای زندگی در میانه قرن نوزدهم را به تصویر بکشد. این ویژگی، به خواننده اجازه میدهد تا به خوبی با محیط و شرایط آن دوران آشنا شود.
نقاط ضعف:
۱. ریتم غیر یکنواخت: گاهی داستان به دلیل پیچیدگیهای متعددی که در آن وجود دارد، ممکن است برای برخی خوانندگان ریتمی غیر یکنواخت داشته باشد. برخی قسمتهای کتاب ممکن است کندتر از بقیه پیش بروند.
۲. سبک قدیمی زبان: اگرچه نثر تواین زنده و جذاب است، اما زبان و اصطلاحات استفادهشده در کتاب میتواند برای برخی خوانندگان مدرن، کمی قدیمی و دشوار به نظر برسد.