معرفی و دانلود کتاب خودشیفتگی
برای دانلود قانونی کتاب خودشیفتگی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب خودشیفتگی
اگر ویژگیهای تیپ شخصیتی خودشیفته را در اطرافیان خود میبینید و یا حتی دربارهی بروز علائم آن در خود تردید دارید، بهتر است پاسخ این ابهام را بهصورت اصولی در کتاب خودشیفتگی اثر لورا ال اسمیت دنبال کنید. این اثر یک راهنمای 6 بخشی برای شناخت بهتر اختلال خودشیفتگی است که از تعریف علمی و شناخت علائم اصلی تا راههای درمان و کاهش اثرات منفی آن را در بر میگیرد.
دربارهی کتاب خودشیفتگی
خودشیفتگی چیست؟ افراد خودشیفته چه ویژگیهای مشترکی دارند؟ اصلاً دلایل و علائم بروز این تیپ شخصیتی چیست؟ اینها سوالاتی نیستند که بتوان به راحتی از کنار آن عبور کرد یا به آن پاسخی سرسری داد. خودشیفتگی یک بحث مفصل و عمیق در دنیای روانشناسیست. اگر شما نیز میخواهید به آخرین یافتههای علمی در خصوص خودشیفتگی دسترسی پیدا کنید میتوانید سراغ کتاب خودشیفتگی (Narcissism For Dummies) بروید. لورا ال اسمیت (Laura L. Smith) خوانندگان خود را با ابعاد مختلف این اختلال شخصیتی آشنا میکند و از زوایای پنهان و کمترپرداختهشدهی آن پرده برمیدارد.
کتاب خودشیفتگی درحقیقت یک دفتر راهنما برای آشنایی با مقولهی خودشیفتگی است که به زبان ساده و با مثالهای متنوع برای خوانندهی کنجکاو به بحث سلامت روان شرح داده شده. البته نباید این کتاب را یک مقالهی علمی صرف دانست چرا که در بخشهای مختلف آن، راهکارهای قابلاجرا و کارآمدی در برخورد با افراد مبتلا به خودشیفتگی مقابل شما گذاشته میشود. بهعبارتی، هر فردی که تصور میکند بهنوعی با افراد خودشیفته در تماس است و دراینباره به راهنمایی و کمک یک کارشناس روانشناسی نیاز دارد میتواند بر راهنماییهای دقیق و علمی این کتاب حساب باز کند.
کتاب خودشیفتگی به ما کمک میکند تا تصورات اشتباهی که دربارهی این اختلال رایج شده را کنار بگذاریم و اینبار از دریچهی نگاه علم روانشناسی به آن بیندیشیم. همچنین در این مسیر به کشف ریشههای خودشیفتگی میپردازیم و دلایل بروز آن را در دوران کودکی بررسی میکنیم. آنوقت است که پی میبریم احتمالاً پیش از این بسیاری افراد را بهاشتباه خودشیفته میپنداشتیم و یا برعکس، برخی افرادی که متوجه آسیبهای رفتاری آنها نیستیم درحقیقت از اختلال تیپ شخصیتی خودشیفته رنج میبرند.
اغلب کسانی که بهطور مداوم با فرد خودشیفته در تماس هستند، از یک آسیب و تجربهی تلخ مشترک صحبت میکنند. آنها غالباً افراد خودشیفته را جذاب میدانند و گفتوگو و تعامل با آنها را تلهای گریزناپذیر میپندارند؛ غافل از آن که این نوع جذابیت در فرد خودشیفته نه از اعتمادبهنفس ریشه میگیرد و نه ارتباطی با عزتنفس دارد؛ بلکه درحقیقت یکی از اثرات سوء و منفی خودشیفتگی است که درنهایت به پیچیدگی و آسیب در روابط بینفردی منجر میشود.
این کتاب به شما کمک میکند تا روابط خود را با افراد خودشیفته از نو بازتعریف کنید و با ایجاد حدومرزهای تازه به سلامت روان خود و اطرافیانتان اهمیت دهید. فرقی نمیکند در یک رابطهی عاطفی با فرد خودشیفته درگیر باشید و یا در روابط والد و فرزندی خود این علائم را مشاهده کنید، توصیههای کارآمد این اثر شما را در گذر از این چالشها همراهی خواهد کرد. در کنار تمامی این موارد، اگر تصور میکنید خود به علائم تیپ شخصیت خودشیفته دچار هستید، فصلهای بعدی کتاب بهطور مفصل تکنیکها و راهکارهای درمانی با این عارضه را در دسترس شما میگذارد.
کتاب خودشیفتگی بخشهای جذاب دیگری هم دارد که هرکدام میتواند پاسخگوی سوالات مختلف مخاطبان باشد. مثلاً در بخشهایی از این کتاب با تأثیر فرهنگ و عادات جمعی بر خودشیفتگی آشنا میشویم و در بخش «دهتاییها» ده راهکار سریع برای کاهش علائم خودشیفتگی را میآموزیم. این اثر خواندنی محصولی از سال 2023 میلادی است و نسخهی فارسی آن با تلاشی از انتشارات آوند دانش و ترجمهی مریم فرحزادی در دستان شما قرار دارد.
کتاب خودشیفتگی برای چه کسانی مناسب است؟
علاقهمندان به مباحث سلامت روان و آشنایی با اختلالات روانشناختی از خواندن مطالب متنوع این اثر کاربردی بهره میبرند.
در بخشی از کتاب خودشیفتگی میخوانیم
در اساطیر یونان، نارسیس جوانی خوشظاهر بود. او میدانست که چقدر خوب بهنظر میرسد و برای خودش احترام فراوانی قائل بود. همزمان، نارسیس با بیرحمی کسانی را که خواهان محبت او بودند، طرد میکرد. غرور و ظلم او توجه الههی نمسیس را جلب کرد. او تصمیم گرفت از نارسیس بهخاطر نادیده گرفتن بیرحمانهی دیگران انتقام بگیرد. نمسیس نارسیس را محکوم کرد که بقیهی عمرش را صرف تأمل در زیبایی خود کند. نارسیس در حالی که کنار دریاچه قدم میزد ایستاد و مجذوب انعکاس تصویرش در آب شد. او که نمیتوانست از نگاه کردن به تصویر زیبایش دست بردارد، آنقدر به تصویرش خیره شد تا بالاخره در آب افتاد و مرد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
بخش 1: تأملی بر خودشیفتگی
فصل 1: خودشیفتگی؛ تصویری بزرگ
فصل 2: نگاهی دقیقتر به خودشیفتگی
فصل 3: خودشیفتگی جمعی
فصل 4: ردیابی ریشههای خودشیفتگی در فرزندپروری
بخش 2: تعامل با خودشیفتهها
فصل 5: مقابله با همسران خودشیفته
فصل 6: اثرات فرزندپروری والدین خودشیفته
فصل 7: رویارویی نزدیک با افراد خودشیفته
فصل 8: کشف آسیبپذیریها: چه کسی فرد خودشیفته را جذب میکند؟
فصل 9: زنده ماندن از سوءاستفادهی خودشیفتگی
بخش 3: شناخت هیجانات و رفتارهای خودشیفتهها
فصل 10: بررسی تفاوتهای ظریف عزتنفس و خودشیفتگی
فصل 11: ارزیابی پرخاشگری خودشیفتگی
فصل 12: حقبهجانب بودن در همهچیز
فصل 13: مشکلات خودشیفتهها: مقابله با اختلالات همزمان
فصل 14: موفقیت را باید از چشم خودشیفته دید
بخش 4: فرهنگ چگونه خودشیفتگی را پرورش میدهد؟
فصل 15: خودشیفتگی و تأثیر شبکههای اجتماعی
فصل 16: فرهنگ چگونه هیزم در آتش خودشیفتهها میریزد؟
فصل 17: گستاخی و خودشیفتگی یک نگرانی روبهرشد
بخش 5: درمان خودشیفتگی
فصل 18: در جستوجوی کمک
فصل 19: رویکرد روانپویشی در درمان خودشیفتگی
فصل 20: تغییر رفتار و افکار از طریق رفتاردرمانی شناختی
فصل 21: مهارتهای مقابلهای برای خودشیفتهها: رفتاردرمانی دیالکتیک
بخش 6: دهگانهها
فصل 22: ده روش سریع برای کاهش رفتار خودشیفتگی
فصل 23: ده نکته برای ترک کردن رابطه با فرد خودشیفته
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب خودشیفتگی |
نویسنده | لورا ال اسمیت |
مترجم | مریم فرحزادی |
ناشر چاپی | انتشارات آوند دانش |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 349 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-262-102-5 |
موضوع کتاب | کتابهای شخصیت شناسی، کتابهای روانشناسی بالینی |