معرفی و دانلود کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر
برای دانلود قانونی کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر
رواندرمانی روشهای گوناگون دارد و رواندرمانگران بنابر تخصص خود و شرایط مراجع، روشی از درمان را در پیش میگیرند. کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر، اثری کاربردی و راهنمای آموزشی برای رواندرمانگرانی است که روش تحلیلی را برای مراجعان خود بهکار میگیرند. دکتر سید حمید آتشپور و دکتر نسرین سلحشوری، با تکیه بر تخصص و دانش خود، این کتاب را گردآوری و تالیف کردهاند.
دربارهی کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر
ممکن است بهعنوان یک روانشناسی بالینی و رواندرمانگری که مراجعان متعددی داشته، بارها با این پرسش از جانب آنها روبهرو شده باشید که شیوهی مشخصی برای درمان دارید؟ چه سبک و سیاقی را در جلسات بهکار میگیرید؟ درمانهای تحلیلی، یکی از انواع شیوههای درمانی در جلسات روانشناسیاند که به آگاهی احساسی و شناختی فرد منجر میشوند.
کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر، توسط سید حمید آتشپور و نسرین سلحشوری به نگارش درآمده و در آن آموزههایی کاربردی دربارهی نظریهی خودتحلیلی، فرایند بهکارگیری و توصیههای استفاده از این متد در جلسات درمانی، ارائه شده است. نویسندگان در اثر خود بهروشنی توضیح میدهند که همدلی و همدلشدن در فرایند درمان، دوسویه و بسیار پراهمیت است و البته آداب و شیوههای خود را دارد تا به خودتنظیمی مراجع منجر شود.
نویسندگان عوامل مخل در همدلی دوجانبه را به اختصار شرح و آن را بهعنوان بخشی از فرایند درمان تحلیلی با تمرکز بر رویکرد خودتحلیلی، آموزش دادهاند. کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر، منبع آموزشی و شناختی مناسبی برای یادگیری رویکرد خودتحلیلی است که درمانگران میتوانند برای افزایش دانش و مهارت خود از آن بهره ببرند.
سید حمید آتشپور و نسرین سلحشوری بهواسطهی سالها تجربهی مطالعه، تدریس و جلسات درمانی، مطالبی را فراتر از توضیحاتِ تئوری و آکادمیک بیان کردهاند تا نمودِ واقعیتر و ملموستری در جلسات درمانی مخاطب داشته باشد. استفاده از پرسشها، گزارهها و نمودارها همراه با تشریح موقعیتهای مختلف، استفاده از تکنیکهای متنوع و متناسب با مشکل درمانجو، کار درمان را آسانتر و عملیتر میکند و نویسندگان بدینگونه به تالیف این کتاب پرداختهاند.
آنها در این کتاب مفید و نسبتا مختصر هرآنچه را با رویکرد خودتحلیلی پیوند میخورد، بررسی و نیاز مراجع را تشریح و تفسیر کردهاند و تکنیک و روشهای کاربردی و موثر را به مخاطبان خود میشناسانند. مطالبِ کتابِ الفبای روان درمانی بر پایهی خودتحلیلی یکپارچه نگر، سبب درک مراجعان مختلف، چالشها، افکار و احساسات متعدد آنها و یادگیری نکات و روشهایی میشود که درمان روان را براساس رویکرد خودتحلیلی یکپارچهنگر سهل میکند.
کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر به قلم دکتر سید حمید آتشپور و دکتر نسرین سلحشوری به نگارش درآمده و به همت انتشارات روانشناسی و هنر به چاپ رسیده است.
کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای تمامی دانشجویان، استادان روانشناسی و رواندرمانگران مفید، خواندنی و کاربردی خواهد بود.
در بخشی از کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر میخوانیم
در مسیرهای پنهانی ذهن مراجع و در تمام حکایتهایی که وی آنها را در طول زندگیاش نقل میکند، قهرمانهایی وجود دارند، قهرمانهایی که اغلب ثابت و تکراریاند. این قهرمانان ویژگیهایی منحصر به خود دارند که باتوجه به همین ویژگیها بر کل حکایت اثر میگذارند. نقش این قهرمانان را خود فرد یا حتی نزدیکان وی میتوانند بازی کنند.
1- قهرمان خوددوستدار، شعار این قهرمان این است که، من قهرمان داستان زندگی خودم هستم. این قهرمان، به خود، خواستهها و نیازهایش واقف است، مسیر زندگی خودش را بهخوبی میشناسد و پیشبینی میکند و به آینده امیدوار است و برای آنچه میخواهد تلاش میکند. از تغییر نمیترسد و پذیرای آن است.
در این میان ممکن است خوددوستداری افراطی وجود داشته باشد که میتواند به خودخواهی منجر شده و نقاب بر چهره قهرمان بزند، این قهرمان خودخواه، احساس خودبرتربینی دارد و احتمالاً جز خودش هیچ فرد دیگری در داستان نمیدرخشد.
2- من منتظر قهرمان خودم هستم... نقش پیرو دارد، قهرمان انتظاری، داستانهایی شبیه به سیندرلا، من نقش فعالی در زندگی خودم ندارم، هرچه هستم یا نیستم، بالقوهای که انتظار بالفعل شدن را میکشد. این بالفعل شدن یا شکوفایی در گرو حضور فردی دیگر، رویدادی جدید یا شرایطی جدید است. در حقیقت، فرد به انتظار رویداد، شرایط یا یک فرد جدید برای کشف شدن مینشیند. عموماً این کشف به بهبود زندگی فرد منجر میشود، صرفاً چون این فرد میبایست کشف میشد! و گاهی این کشف شدن میتواند به بیرون آمدن قهرمان درون خود فرد منجر شود.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
رشد و توسعه نظریه خودتحلیلی
رویکرد خودتحلیلی بر چه چیزهایی متمرکز است؟
فهم کجاندیشیها در تحلیل مسائل
احساس بیارزشی و تحلیلهای آسیبزا
دردها و جبرانها
حکایتهای ما از رنجها و دردها
حکایتهای درد و رنجها چیست؟
تکنیکها و روشهای مرتبط با داستانهای افراد
قصه سرزنش
روند تخریب و ایجاد دردها در نقشه زندگی مراجعین و اصلاح آنها
درک عقاید پیشنویس در زندگی مراجعین
تکنیکهایی برای درک و تغییر پیشنویسهای آسیبزا
قهرمانان
تغییر هیجانات آسیبزا و دردهای عاطفی
تکنیکها و مداخلههای درمانی برای رسیدن به آزادی عاطفی
رهایی از داوریکردن
ترسها و احساس بیارزشی و تکنیکهای رهاسازی
رشد ارتباط با خود
تکنیکها و روشهای کنترل حالات درونی با روش کنترل عاطفی
انگارههای کهن
درک خودتردیدی
ارزشمندی وجودی و تکنیکهای رشد خود
روشهای گسترش عفو
افزایش کنترل درونی از طریق تحلیل خود
تداوم تکنیکها و روشهای کنترل حالات درونی با روش کنترل عاطفی
قدرت انتخابگری
رهایی از قوانین ذهنی و رشد ارزشمندی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب الفبای روان درمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچه نگر |
نویسنده | سید حمید آتش پور، نسرین سلحشوری |
ناشر چاپی | انتشارات روانشناسی و هنر |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 133 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-7063-78-1 |
موضوع کتاب | کتابهای روان درمانی، کتابهای روانشناسی بالینی |