معرفی و دانلود بهترین کتاب‌های طراحی وب سایت

چرا باید کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت بخوانیم؟

به مراحل ساخت و راه‌اندازی یک سایت و یا بهینه‌سازی یک سایت قدیمی، با استفاده از کدنویسی و یا به‌کمک قالب‌های آماده، طراحی سایت گفته می‌شود. جالب است بدانید که برای اولین‌بار، تیم برنرزلی در سال 1991 اولین وب‌سایت را طراحی کرد و نام خود را به‌عنوان مخترع وب در تاریخ به ثبت رساند. در گذشته برنامه‌نویس‌ها با استفاده از زبان برنامه‌نویسی HTML، کدنویسی مربوط به طراحی سایت را انجام می‌دادند، پس از آن زبان CSS وارد میدان شد و محبوبیت بسیاری پیدا کرد. امروزه نیز زبان‌های برنامه‌نویسی دیگری مانند جاوا اسکریپت، ای‌اس‌پی و پی‌اچ‌پی، جای خود را در عرصه‌ی طراحی و توسعه‌ی وب باز کرده‌اند.

طراحی وب سایت دو بخش تخصصی را دربرمی‌گیرد که شامل طراحی سایت فرانت‌اِند و بک‌اند می‌شود. در طراحی سایت فرانت‌اند، طراح موظف است کدنویسی بخش‌های ظاهری سایت و تمام عناصری را که در معرض دید مخاطب قرار دارد، انجام دهد. متخصص بک‌اند، کدنویسی عملکردها و امکاناتی از سایت را بر عهده دارد که کاربران قادر نیستند آن‌ها را ببینند، اما در پیش‌برد عملکرد سایت نقش مهمی دارند. به برخی از افراد نیز که در هر دو زمینه تخصص دارند، توسعه‌دهنده‌ی فول استک گفته می‌شود.

بخش‌های جانبی، اما مهم طراحی وب سایت

طراحی وب شامل زیرمجموعه‌هایی ازجمله طراحی گرافیک، طراحی تجربه‌ی کاربری (UX)، طراحی رابط کاربری (UI) و سئو می‌شود. بخش طراحی گرفیک بر طراحی عناصر گرافیکی صفحات سایت تمرکز دارد و فرد متخصص در این بخش، با استفاده از نرم‌افزارهایی مثل فتوشاپ، ایلستریتور، ایندیزاین و... ظاهر وب‌سایت را به بهترین شکل طراحی می‌کند. متخصص بخش طراحی تجربه‌ی کاربری، در طی فرآیند طراحی صفحه‌های سایت و برنامه‌های کاربردی، تلاش می‌کند تا تجربه‌‌ی خوشایندی را برای کاربران در هنگام استفاده از سایت فراهم سازد.

در این بخش مفهوم طراحی رابط کاربری نیز دارای اهمیت است و به استفاده‌ی راحت از سایت و دسترسی آسان کاربر به عملکردها و اطلاعات مختلف سایت اشاره دارد. بهینه‌سازی موتور جست‌وجو یا سئو نیز مقوله‌ی مهمی به‌شمار می‌آید که در طراحی سایت بسیار موردتوجه قرار دارد. سئو، مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌هاست که موجب می‌شوند یک وب‌سایت در میان نتایج موتورهای جست‌وجو، رتبه‌ی بهتری کسب کند و درنتیجه کاربران بیشتری به سایت وارد شوند.

ابزارهای طراحی وب سایت

علاوه‌بر زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی که از آن‌ها برای طراحی سایت استفاده می‌شود، ابزارهای متعدد دیگری نیز وجود دارند که امکان ساخت سایت بدون نیاز به کدنویسی را فراهم می‌کنند. در این بین، وردپرس به‌عنوان نوعی سیستم مدیریت محتوا (CMS)، از شناخته‌شده‌ترین و محبوب‌ترین ابزارهای طراحی سایت است که بدون کدنویسی، امکانات بسیاری را برای طراحی سایت در اختیار فرد می‌گذارد. «وب فلو» نیز یکی از دیگر ابزارهای کاربردی پرطرف‌دار در این زمینه است که بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، طراحی وب‌سایت‌هایی باکیفیت را ممکن می‌کند. «فیگما» و «اسکچ» نیز در زمینه‌ی طراحی تجربه‌ی کاربری و طراحی رابط کاربری، به طراحان سایت کمک می‌کنند.

اهمیت مطالعه‌ی کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت

در دنیای امروز طراحی سایت یکی از مهارت‌های کاربردی و ارزشمندی است که نیاز به آن، در هر حرفه‌ای احساس می‌شود. چراکه فضای دیجیتال و سایت‌های اینترنتی، از مهم‌ترین راه‌های ارتباطی و تعاملی در این عصر به‌شمار می‌آیند. بنابراین تسط به مهارت طراحی وب می‌تواند آینده‌ی شغلی درخشان و پردرآمدی را برای هر شخص به ارمغان بیاورد. با وجود اینکه راه‌های مختلفی برای یادگیری طراحی وب وجود دارد، اما مطالعه‌ی کتاب‌های آموزشی این حوزه، یکی از معتبرترین و کم‌هزینه‌ترین روش‌ها در این زمینه محسوب می‌شود که با ارائه‌ی جزئیات و روش‌های آموزشی کاربردی، راه رسیدن به قله‌ی «طراح وب شدن» را آسان می‌کند.

برای تازه‌واردان به دنیای کدنویسی و طراحی سایت، کتاب‌های بسیاری همچون «طراحی سایت به زبان خودمانی» اثر ابوالفضل سلمانی و «مرجع کامل طراحی سایت (HTML, CSS, JavaScript)» به قلم پاول مک فدریس، به نگارش درآمده‌اند که با آموزش‌های مقدماتی می‌توانند آن‌ها را برای ورود به دنیای مفاهیم پیشرفته‌ی این حوزه آمده کنند. از سوی دیگر با کتاب‌های کاربردی و مفیدی مثل «طراحی تجربه‌ کاربری برای مبتدیان» نوشته‌ی جویل مارش، «سئو 2022» اثر آدام کلارک، می‌توانید به دیگر بخش‌های مهم طراحی وب سایت مسلط شوید. تسلط به چنین مهارت‌هایی در کنار فراگیری اصول طراحی وب، می‌تواند شما را از دیگر متخصصین متمایز کند و موفقیت‌های حرفه‌ای بیشتری را برایتان به ارمغان بیاورد.

چنانچه صاحب یک کسب‌وکار هستید و می‌خواهید آن را به شیوه‌ای مدرن گسترش دهید و یا اگر در زمینه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ادبی فعالیت دارید و دلتان می‌خواهد مخاطبان بیشتری را جذب کنید، بنابراین داشتن یک سایت از ضروریات است. در این راستا با استفاده از کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت، می‌توانید مهارت لازم برای این کار را بیاموزید. اگر به کدنویسی علاقه‌ای ندارید و یا اگر برای یادگیری طراحی سایت با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی فرصت ندارید نیز، می‌توانید این کار را به‌راحتی و با استفاده از قالب‌های آماده و ابزارهای سیستم مدیریت محتوا انجام دهید. برای انجام این کار، محتوای آموزشی کتاب‌هایی مثل «آموزش وردپرس به زبان ساده» تألیف معین حسینی شیروانی، به شما کمک خواهند کرد.

دسته‌بندی کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت در کتابراه

شاخه‌ها و انشعابات بسیار حوزه‌ی طراحی وب، کتابراه را بر آن داشته است تا با گردآوری بهترین کتاب‌های آموزشی در این زمینه و ارائه‌ی آن‌ها در قالب دسته‌بندی‌های منظم «آموزش طراحی وب سایت»، «آموزش seo»، «وردپرس»، «تجربه کاربری»، «jquery»، «php»، «javascript»، «html»، «css»،‌ «سیستم مدیریت محتوا»، «وبلاگ»، «ASP»، «برنامه نویسی سی شارپ» و «پایگاه داده»، به مشتاقان یادگیری این مهارت کمک کند تا بتوانند به‌راحتی برای خرید و دانلود آثار موردنظرشان در قالب نسخه‌های الکترونیک و PDF اقدام کنند.

خواندن کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

اگر در پی یافتن شغلی آینده‌دار و پردرآمد هستید و یا برای رشد و توسعه‌ی کسب‌وکار یا فعالیت‌ حرفه‌ای‌تان، در پی بهترین و به‌روزترین راهکار می‌گردید، باید بدانید که خرید و دانلود کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت، می‌تواند به بهترین شکل به عملی‌کردن خواسته‌تان کمک کند.

پرطرف‌دارترین کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت در کتابراه

با توجه به افزایش روزافزون طرف‌داران یادگیری حرفه‌ای طراحی سایت، کتابراه بهترین عناوین این حوزه را در قالب نسخه‌های الکترونیک و PDF در اختیار مخاطبان خود قرار داده است. علاقه‌مندان به‌راحتی و با فشردن تنها یک دکمه، می‌توانند مراحل خرید و دانلود کتاب موردنظرشان را پشت سر بگذارند. در فهرست زیر تعدادی از عناوین کاربردی آموزش طراحی وب را که با استقبال بیشتری از سوی مخاطبان مواجه شده‌اند، آورده‌ایم:

  • کتاب طراحی وب سایت - از HTML تا PHP، اثر محمود خاوریان
  • کتاب طراحی تجربه‌ کاربری برای مبتدیان، به قلم جویل مارش
  • کتاب وادارم نکن فکر کنم، تألیف استیو کروگ
  • کتاب طراحی گام به گام وب سایت، نوشته‌ی علی هندی ورکانه
  • کتاب آموزش کاربردی HTML5,CSS3 همراه با پروژه عملی، به قلم مهرداد سلامی و بهنام نوبخت

پیشنهاد برای دانلود کتاب‌های رایگان آموزش طراحی وب سایت در کتابراه

از آن‌جا که افزایش هزینه‌های خرید کتاب، به یکی از معضلات پیش روی کتاب‌خوانان تبدیل شده، در وب‌سایت و اپلیکیشن کتابراه شمار زیادی از کتاب‌های آموزش طراحی وب سایت در قالب نسخه‌های الکترونیک و PDF و به‌صورت کاملاً رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته‌اند. بنابراین شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه، عناوین موردنیازتان را دانلود کنید و از آموزش‌های متنوع و کاربردی این آثار بهره‌مند شوید. برخی از این کتاب‌های آموزشی رایگان عبارت‌اند از:

  • کتاب بهترین روش‌ها و شیوه‌های فرآیند طراحی UX‌، اثر جری کاو، بن گریمیلیون، کامیل زیبا، مت الیس
  • کتاب آموزش کاربردی جاوا اسکریپت، به قلم احمد بادپی
  • کتاب مرجع کامل jQuery، نوشته‌ی هیمن حسین پنا و آرمان فیضی
  • کتاب Css 3 لایه دوم برنامه نویسی، تألیف علی جهانشاهلو
  • کتاب آموزش مصور نصب سیستم مدیریت محتوا وردپرس و جوملا، اثر محمدرضا سرفراز