معرفی و دانلود کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

عکس جلد کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی
قیمت:
۶۹,۵۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

گزارشی هولناک و واقعی از زندانی به وسعت یک سرزمین. هیئون سئو لی در کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی، اثر پرفروش نیویورک تایمز، سرگذشت سخت و پرفرازونشیب خود تحت یکی از بزرگ‌ترین حکومت‌های دیکتاتور جهان را با خوانندگانی در فراسوی مرز‌ها به اشتراک می‌گذارد. این اتوبیوگرافی، روایت تلاش دوازده‌ساله‌ی دختری جوان برای خروج از مرز‌های کره‌ی شمالی و رویارویی او با خطراتی مرگ‌آسا برای به دست آوردن امید و آزادی دوباره است.

درباره‌‌ی کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

اگر آن اتفاق بزرگ و تصمیم سرنوشت‌ساز در زندگی هیئون سئو لی (Hyeonseo Lee) رخ نمی‌داد، شاید نام این دختر نیز همانند ده‌ها‌هزار زن و مرد هم‌زبانش در پشت مرز‌های آهنین و نفوذ‌ناپذیر کشور کره‌ی شمالی، دفن می‌شد. اما امروزه کم‌تر مخاطبی را می‌توان پیدا کرد که اخبار روز دنیا را پیگیری کند و نام نویسنده‌ی کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی (The Girl with Seven Names) را نشنیده باشد. دختری که دوازده سال از عمر خود را برای عبور از سد‌‌های سیاسی فدا کرد تا امروز بتواند به عنوان نمادی از شجاعت و مبارزه در برابر سلطه‌گرایی، مقابل میلیون‌ها مخاطب مشتاق بایستد و داستان سرگذشت خود را تعریف کند.

ماجرای کتاب دختری با هفت اسم، بی‌شباهت به کتاب‌های تاریخی نیست؛ اما تاریخی زنده و امروزی از پشت در‌های بسته‌ی سرزمینی که حاکمان آن میان خود و دیگر کشور‌های جهان قرن‌ها فاصله انداخته‌اند‌. دوربین‌های گزارشگران اندکی تاکنون این شانس را داشته‌اند که به آن‌طرف مرز‌های کره‌ی شمالی راه‌ پیدا کنند و به‌طور مستقیم واقعیات پشت پرده‌ی این کشور را به گوش و چشم مخاطبان دنیا برسانند. سرزمین کره‌ی شمالی اکنون سال‌هاست که در هاله‌ای از غبار خاکستری و موهوم پنهان شده و جز مردمان محصور در مرز‌های آن، افراد زیادی به‌درستی از چند‌وچون واقعیت تلخ در حال وقوع در این کشور باخبر نیستند.

اما تاریخ نشان داده است که آدمی، همواره با امید و حرکت زنده است و همیشه کسانی هستند که طعم شیرین آزادی را به ماندن در حصار ترجیح می‌دهند؛ حتی اگر سزای این تصمیم، مرگ باشد. مرز‌های مستحکم کشور کره‌ی شمالی نیز در سال‌های اخیر افراد کوله‌به‌دوش و گزیزان کم ندیده؛ زنان و مرد‌انی که خانه و زندگی خود را به امید آینده‌ای روشن‌تر در آن طرف مرز‌ها رها می‌کنند و جسم خود را به دست سیم‌های خاردار و شلیک مرز‌بان‌ها می‌سپارند. هیئون سئو لی، نویسنده‌ی کتاب دختری با هفت اسم، نیز یکی از همان هزاران نام است.

شاید تنها نگارنده‌ی این کتاب بتواند به‌درستی توضیح دهد که عبور از مرز‌های خلل‌ناپذیر کره‌ی شمالی تا چه اندازه ناممکن به‌نظر می‌رسد. کشوری که از جنوب با زمین‌های مین‌گذاری‌شده محصور شده و نواحی شمال آن نیز با رود پهناور «یالو» از سرزمین چین جدا می‌شود. افرادی که جرئت حرکت به سمت این مسیر صعب‌العبور را به خود می‌دهند، در بیشتر مواقع نمی‌توانند آن‌سوی مرز را به چشم ببینند. مرگ، تلخ‌ترین سرنوشت احتمالی در این مسیر دوزخی نیست؛ زیرا کسانی که زنده به دست نیرو‌های حکومت کره‌ی شمالی بیفتند، به عاقبتی به‌مراتب سهمگین‌تر دچار می‌شوند. اما چه‌چیز می‌تواند نویسنده‌ی کتاب دختری با هفت اسم را آن هم وقتی که تنها هفده سال بیشتر ندارد، به پذیرش چنین خطر مرگ‌باری راضی کند؟

هیئون سئو لی، خوانندگان خود را به روز‌های کودکی‌اش خواهد برد؛ دورانی که او به همراه خانواده‌اش در یکی از شهر‌های شمالی کره‌ی شمالی، درست در نزدیکی چین زندگی می‌کرد. زندگی نویسنده‌ی کتاب فرار از کره‌ی شمالی، در سال‌های آغازین، به فقر و تنگ‌دستیِ بیشتر هم‌سن‌وسال‌هایش نمی‌گذشت. هیئون سئو لی در زندگی‌نامه‌ی خود تعریف می‌کند که در سن هفت‌سالگی، شاهد اولین مجازات اعدام در ملأ عام بود. با این حال حتی تا آن زمان نیز کشور خود، کره‌ی شمالی را بهترین کشور روی جهان می‌پنداشت.

خالق کتاب دختری با هفت اسم اعتراف می‌کند که او نیز تا مدت‌ها همانند دیگر کودکان مدرسه‌ای، به‌شدت تحت تأثیر آموزش‌های اجباری مدرسه و شست‌وشو‌های ذهنی دولت مستبد کره‌ی شمالی قرار داشت و به‌درستی از حقایق باورنکردنی پیش روی خود سر در نمی‌آورد. اما با بزرگ‌تر شدن هیئون سئو لی و آغاز سنین نوجوانی، جریانات هولناک تازه‌ای، وضعیت معاش و زندگی او و اطرافیانش را به‌کلی زیرورو کرد. قحطی بزرگ دهه‌ی 90 میلادی در کره‌ی شمالی آغاز شده بود و حالا فقر و گرسنگی و وحشت عمومی، چیزی نبود که بتوان با اخبار دروغین بر آن سرپوش گذاشت. آثار و عواقب قحطی بزرگ، زود‌تر از آن‌چه که تصور می‌شد به هیئون سئو لی و خانواده‌ی او رسید و دختری با هفت اسم را، عاقبت راهی مسیری سرنوشت‌ساز و برگشت‌ناپذیر کرد.

اما این تازه ابتدای ماجراهای کتاب است. از این لحظه، رویارویی هیئون سئو لی با تک‌تک واقعیت‌های این مهاجرت اجباری، مو‌به‌مو و با جزئیاتی خیره‌کننده برای خواننده شرح داده خواهد شد. نویسنده‌ی کتاب فرار از کره‌ی شمالی، واقعیت‌های تلخ و تاریک زندگی در قحطی کره‌ی شمالی را با چندان دقت و شفافیتی تصویر‌سازی می‌کند که هر مخاطبی نیز می‌تواند به‌خوبی خود را در جایگاه او تصور کند و در این تصمیم خطرآفرین پا‌به‌پای این دختر، راهی سرنوشتی نامعلوم شود. اما عبور از مرز‌های پرخطر کره‌ی شمالی، در برابر ادامه‌ی مسیر پرفرازونشیبی که هیئون سئو لی در پیش دارد به یک قدم کوچک شبیه است. او به‌خوبی می‌داند که با عبور از مرز کره و رسیدن به سرزمین چین، همچنان به‌طور قطعی خطر را پشت سر نگذاشته است.

دولت چین سالیان سال است که طبق قراردادی سیاسی، به دولت کره‌ی شمالی متعهد شده که با یافتن پناهندگان این سرزمین، آن‌ها را به مرز‌های سرزمینشان بازگرداند. این حقیقت‌ رعب‌آور، حتی از خطر دستگیری در خود مرز نیز بیشتر رعشه بر اندام پناهجویان می‌اندازد. چرا که استرداد به سرزمین کره‌ی شمالی، جز آغاز فرایند بازجویی، شکنجه و دستگیری خانوادگی، معنی دیگری ندارد. اما نویسنده‌ی کتاب فرار از کره‌ی شمالی که خانواده‌ی خود را به امید دیدار دوباره در پشت مرز‌های کشور رها کرده، اکنون فرصتی برای بازگشت یا تن دادن به اشتباه ندارد. او باید هرچه سریع‌تر مرز‌های چین را به مقصد یک کشور سوم ترک کند. اما در این‌جاست که سرنوشت، روی‌ ترسناک‌تری از خود را به هیئون سئو لی، دخترک جوان ماجرای فرار از کره‌ی شمالی نشان می‌دهد.

کتاب دختری با هفت اسم، خلاصه‌ای دلهره‌انگیز از دوازده‌ سال زندگی میان ترس و امید است. هیئون سئو لی، سطر‌به‌سطر این روایت را با تمام جان، تجربه و زندگی کرده و جزئیات فوق‌العاده‌ای برای بازگویی لحظه‌های سرنوشت‌ساز و شب‌وروز‌های پرتب‌و‌تاب خود دارد. او همان‌قدر که در بازگویی حال‌وهوای ترس، اضطراب و درماندگی، با مهارتی ویژه می‌نویسد، در انعکاس دادن حس تلاش، امیدواری، تاب‌آوری و در نهایت پیروزی و عبور از موانع نیز به همان‌اندازه چیره‌دستانه و قوی عمل می‌کند. قلم تیز و نقادانه‌ی هیئون سئو لی و شخصیت مقتدر و سرکش او در بیان حقایق، پس از انتشار اثر در سال 2015، توجه رسانه‌های بسیاری را به آن‌طرف مرز‌های کره‌ی شمالی جلب کرد. این نویسنده حتی در یکی از برنامه‌های Ted Talk نیز حاضر شد و ماجرای خود را برای میلیون‌ها بیننده بازگو کرد.

قهرمان کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره‌ی شمالی، برخلاف قهرمانان افسانه‌ای، شخصیتی معمولی از جنس هزاران انسانی‌ست که از سرنوشت محتوم و گره‌خورده‌ی خود به دیکتاتوری و بازی‌های سیاسی رنج می‌کشند. هیئون سئو لی در زندگی‌نامه‌ی منحصر‌به‌فردش، داستانی واقعی از پیروزی جنگ و تلاش در راه زنده ماندن را به گوش مخاطبان خود می‌رساند و خاطرات کسانی که هرگز همانند او شانس زنده بیرون آمدن از مرز‌های کره‌‌ی شمالی را پیدا نکردند، زنده نگه می‌دارد. شما می‌توانید نسخه‌ی ترجمه‌شده‌ی این گزارش الهام‌بخش به زبان فارسی را با تلاش‌های انتشارات کتاب کوله پشتی و ترجمه‌ای از الهه علوی بخوانید.

جوایز و افتخارات کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

  • یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های فهرست نیویورک تایمز
  • نامزد جایزه‌ی گودریدز برای بهترین کتاب خودزندگی‌نامه و خاطرات، در سال 2015

نکوداشت‌های کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

  • هیئون سئو لی نتایج و عواقب بی‌توجهی به کره‌ی شمالی را به جامعه‌ی جهانی نشان می‌دهد. با تمام عواقب و احتمالات، او از این مهلکه جان سالم به در برد و شهامت صحبت از این موضوع را از خود نشان داد. (سامانتا پاور، نماینده‌ی ایالات متحده در سازمان ملل)
  • داستانی گیرا درباره‌ی یک فراری از کره‌ی شمالی. صدای افرادی مثل هیئون سئو لی، حتی باوجود مخالفت‌های سفرای کره‌ی شمالی، خاموش نخواهد شد. آزادی، دوباره زنده می‌شود و تاریخ، از نویسنده‌ی این کتاب و دیگر کسانی که برای رهایی جسم و جانشان از بند جنگیده‌اند، تقدیر خواهد کرد. (مایکل کربی، رئیس کمیسیون سازمان ملل در ارتباط با نقض حقوق بشر در کره‌ی شمالی)
  • روحیه‌ی سرکش نویسنده در تعریف کردن داستان زندگی خود، الهام‌بخش است. او گرسنگی، سرما، ترس، وحشت، تهدید و تعقیب را تجربه کرد. و تمام این‌ها را باید تحمل می‌کرد، صرفاً به خاطر اینکه یک پناهنده از کره‌ی شمالی بود. اما تنها چیزی که هیئون سئو لی به آن پایبند بود، انسانیتش بود. زیرا او پیوسته سختی‌های خود را به امید تبدیل می کرد و قوی‌تر می‌شد. این داستان غم‌انگیز و زیبا از دختری است که حتی نتوانست نام خود را حفظ کند، اما با هویتش و انسان بودنش، بر همه چیز غلبه کرد. (جانگ جین سونگ، نویسنده)

کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی برای چه کسانی مناسب است؟

علاقه‌مندان به روایت‌های واقعی و کتاب‌های خودزندگی‌نامه‌ای، و همین‌طور دنبال‌کنندگان اخبار و گزارش‌های حقوق بشری، به‌یک‌اندازه از خواندن این اثر لذت خواهند برد.

در بخشی از کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی می‌خوانیم

سال تحصیلی با تعطیلات طولانی زمستانی به‌جای تابستان، در سپتامبر آغاز شد، چون گرم نگه‌داشتن مدارس در سرمای طاقت‌فرسای کره‌ی شمالی بسیار مشکل بود. مهدکودک من بخاری چوب‌سوز بزرگی وسط کلاس داشت و دیوارها پر بود از نقاشی‌های رنگی از صحنه‌ی اجرای ژیمناستیک بچه‌ها، بچه‌های یونیفرم‌پوش، و یک سرباز اهل کره‌ی شمالی که در یک زمان یک سرباز آمریکایی، یک سرباز ژاپنی و یک سرباز اهل کره‌ی جنوبی را با سرنیزه‌ی تفنگش به چهارمیخ کشیده بود.

آموزش ایدئولوژی از روز اول شروع شد.

معلم‌ها برایمان داستان‌هایی خواندند از بچه‌های قهرمانی که در زمان استعمار کره‌ی شمالی علیه ژاپنی‌ها جنگیده بودند، و افسانه‌هایی گفتند از دوران کودکی کیم ایل‌سونگ که چگونه به‌خاطر شادی مردمش رنج می‌کشید و حتی در کودکی غذا و کفش‌هایش را به کودکان فقیر می‌بخشید.

هر زمان حرف از رهبران می‌شد، معلم‌ها با صدایی آهسته و لرزان حرف می‌زدند، گویی نام خدایان زنده را بر لب می‌برند. روی دیوارها عکس‌هایی از کیم ایل‌سونگ به‌عنوان جنگجویی جوان، کیم ایل‌سونگ در بین یتیم‌های خندان، کیم ایل‌سونگ در یونیفرم سفید سپهبدی‌اش، به‌عنوان پدر ملت ما آویزان کرده بودند. او قدبلند و گیرا بود و همسر شجاعش، کیم جونگ‌سوک که پابه‌پای او می‌جنگید زنی افسانه‌ای به‌نظر می‌رسید. پرستش آن‌ها کار مشکلی نبود.

داستان تولد پسرشان، رهبر عزیز، کیم جونگ‌ایل، مو بر تن آدم راست می‌کرد. تولدش با نشانه‌هایی از معجزه در آسمان‌ها پیشگویی شده بود. یک جفت رنگین‌کمان بر فراز کوه پکتو، پرستوهایی که با صدای انسان، آواز ستایش سر داده بودند، و ظهور ستاره‌ای روشن در آسمان. ما به این داستان‌ها گوش می‌دادیم و بدنمان از ترس می‌لرزید. این یک معجزه‌ی ناب بود. بعد، معلم‌ها تشویقمان می‌کردند تا کلبه‌ی چوبی و پوشیده از برف او را هنگام تولد، با کوه‌های مقدسی پشت کلبه و ستاره‌ی جدیدی در آسمان نقاشی کنیم.

فهرست مطالب کتاب

سخن نویسنده
مقدمه
پیش‌گفتار
بخش اول: بهترین کشور دنیا
فصل اول: قطاری در دل کوهستان
فصل دوم: شهری در مرز جهان
فصل سوم: چشمان روی دیوار
فصل چهارم: زن سیاه‌پوش
فصل پنجم: مرد زیر پل
فصل ششم: کفش‌های قرمز
فصل هفتم: شهر توسعه‌یافته
فصل هشتم: عکس اسرارآمیز
فصل نهم: کمونیست خوب بودن
فصل دهم: سرزمین سنگی
فصل یازدهم: این خانه نفرین شده است
فصل دوازدهم: فاجعه‌ای روی پل
فصل سیزدهم: پرتویی بر دریای تاریک
فصل چهاردهم: قلب بزرگ از تپیدن ایستاد
فصل پانزدهم: دوست‌دختر یک تبهکار
فصل شانزدهم: زمانی این نامه را می‌خوانی که پنج نفر از ما دیگر در این دنیا نخواهیم بود
فصل هفدهم: نورهای چانگبای
فصل هجدهم: روی یخ
بخش دوم: در قلب اژدها
فصل نوزدهم: دیدار با آقای آهن
فصل بیستم: حقایقی درمورد وطن
فصل بیست‌ویکم: خواستگار
فصل بیست‌ودوم: دام ازدواج
فصل بیست‌وسوم: دختر شنیانگ
فصل بیست‌وچهارم: تماسی پر از عذاب وجدان
فصل بیست‌وپنجم: دو مرد اهل کرۀ جنوبی
فصل بیست‌وششم: بازجویی
فصل بیست‌وهفتم: نقشه
فصل بیست‌وهشتم: دستۀ تبهکار
فصل بیست‌ونهم: آرامش نور مهتاب
فصل سی‌ام: بزرگ‌ترین و پرشتاب‌ترین شهر آسیا
فصل سی‌ویکم: زن شاغل
فصل سی‌ودوم: ارتباط با هیسان
فصل سی‌وسوم: درددل با خرس عروسکی
فصل سی‌وچهارم: شکنجه‌دادن مین‌هو
فصل سی‌وپنجم: شوک عشقی
فصل سی‌وششم: مقصد سئول
بخش سوم: سفر به تاریکی
فصل سی‌وهفتم: به کره خوش‌ آمدید
فصل سی‌وهشتم: زن‌ها
فصل سی‌ونهم: خانۀ وحدت
فصل چهلم: مسابقۀ یادگیری
فصل چهل‌ویکم: در انتظار سال ۲۰۱۲
فصل چهل‌ودوم: مکانی برای ارواح و سگ‌های هار
فصل چهل‌وسوم: وضعیت بغرنج
فصل چهل‌وچهارم: سفر شبانه
فصل چهل‌وپنجم: زیر آسمان گستردۀ آسیا
فصل چهل‌وششم: گم‌شدن در لائوس
فصل چهل‌وهفتم: به هر قیمتی
فصل چهل‌وهشتم: مهربانی غریبه‌ها
فصل چهل‌ونهم: سیاست رفت‌وآمد
فصل پنجاهم: انتظار طولانی برای آزادی
فصل پنجاه‌ویکم: چند معجزۀ کوچک
فصل پنجاه‌ودوم: آمادۀ مرگ هستم
فصل پنجاه‌وسوم: زیبایی یک ذهن آزاد
پس‌گفتار

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی
نویسنده
مترجمالهه علوی
ناشر چاپیانتشارات کتاب کوله پشتی
سال انتشار۱۳۹۷
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات432
زبانفارسی
شابک978-600-461-131-2
موضوع کتاباتوبیوگرافی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

Amirhamzeh Rafiee
۱۳۹۷/۱۰/۱۷
این جمله‌اش فوق العاده بود، حقوق بشر تو اون کشور فقط واسه یه نفر اجرا میشه اونم رهبر کره بود،
Hana
۱۳۹۸/۰۹/۲۹
داستانی فوق العاده زیبا و احساسی بود.
در کمتر از 3روز تمومش کردم.
همیشه دلم میخواست راجع به این کشور و مردمش بیشتر بدونم قبلا مستندی از کره شمالی دیده بودم ولی این کتاب دید تازه و روشن تری بهم داد.
سرسختی دختر و تلاش‌های بی‌وقفش واقعا قابل تحسین بود هیچوقت تسلیم نشد واسه هدفش سخت جنگید و در موفق
نهایت شد.
مادرشم هوش و ذکاوت خوبی داشت تو حیاتی‌ترین لحظات بهترین تصمیم هارو میگرفت و خانوادشو بارها نجات داد قطعا دختر هم این هوش رو از مادرش به ارث برده بود.
واقعا زندگی مردم کره شمالی خیلی دردناکه همه‌ی زندگیشون در ترس و اضطراب میگذره اصلا نمیدونن آزادی چیه اینقدر شست و شوی مغزی دادنشون که وقتی با دنیای جدید و آزادی روبرو میشن به سختی میتونن با شرایط جدید خودشونو وفق بدن و لذت ببرن.
یه نکته دیگه هم از کتاب جالب بود با توجه به میزان رفاه و آسایش هر کشور در یک بازه زمانی یکسان چقدر سطح دغدغه‌های مردمشون میتونه متفاوت باشه تو یه کشور واسه یه وعده غذایی موندن چیزی واسه خوردن ندارن سرپناه ندارن یجاهم دنبال عمل‌های زیبایی و مد و... هستن
امیدوارم هرچه زودتر کره شمالی ازین وضعیت بد رهایی پیدا کنه و دوتا کره متحد شن
هیچ جای دنیا جنگ و فقر نباشه همه در صلح و آرامش زندگی کنن.
Akef Moazez Lesko
۱۳۹۸/۰۹/۱۳
مدتها بود که میخواستم کتابخوان بگیرم ولی بایستی خودم رو با واندن کتابی دیجیتال می‌سنجیدم تا اینکه تو فرودگاه مهرآباد این کتاب نظرم رو جلب کرد. از کتابراه سریع خریدم و امشب تمومش کردم.
نخست اینکه خوندنش خیلی راحت بود و این برایم جالب بود.
بعد اینکه کتابی را برای شروع انتخاب کرده بودم که عالی بود و
از این بابت خرسندم. البته فکرش رو میکردم زیبا باشه ولی بیش از انتظارم بود. در نهایت با جمله‌ای که برایم جالب بود این کتاب رو حتماً پیشنهاد می‌کنم:
در این کتاب میخوانیم:
طبق گفتۀ آندری لانکو تاریخ‌شناس، رژیمی که تمایل دارد انسان‌های زیادی را بکشد تا در عرصۀ قدرت بماند، تا مدت زیادی قدرتمند باقی خواهد ماند.
سپاس از کتابراه
نگار اسکندری
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
وقتی کتاب رو مطالعه میکردم از بعضی اعمال و قوانین ذکر شده در این کشور خنده م میگرفت از بس که مسخره، احمقانه و بچگانه بود و از بعضی اعمال و قوانین دیگه خشمگین میشدم از بس که وحشیانه، بی رحمانه و غیر انسانی بود. باور کردن خیلی از مطالب هم برام سخت بود بهت زده میشدم و با خودم میگفتم آخه مگه میشه، مگه همچین چیزی داریم؟ مثل اون قسمتی که گفته بود یه نفر به کره جنوبی گریخته بود و بعد از اینکه ماموران آگاهی پیدا کردن تا سه نسلش رو دستگیر و به اردوگاه کار اجباری منتقل کردن، در همه کشورها وقتی شخصی گناهی مرتکب میشه فقط خود شخص مجازات میشه اما در این کشور علاوه بر شخص گناهکار خانواده و خاندان بی گناهش هم مجازات میشن که واقعا ظلم بزرگیه. تمام زندگی و هستی مردم کره شمالی از بزرگترین تا ریزترین کارها حول رهبرانشون میچرخه این رهبران خودکامه با ایجاد این قوانین دست و پاگیر و غیر منطقی و دور از عقل و با در انزوا نگه داشتن کشور هویت انسانی و قدرت تفکر رو از مردمش سلب کرده و عملا اونا رو برده و بنده ی حلقه به گوش خودش کرده و باعث شده این مردم همیشه در یک ترس و وحشت ابدی به سر ببرن و هر لحظه منتظر باشن ماموران در خونه شون رو باز کنن و اونا رو به جرم یه اشتباه-هر چند ناچیز-دستگیر کنن و با خودشون ببرن و اعدام کنن یا به اردوگاه کار اجباری تبعید کنن. هیچ حکومتی در طول تاریخ با ظلم پایدار نبوده این حکومت ستمگر و خودکامه هم روزی سرنگون خواهد شد تا مردمش به آزادی و یک زندگی واقعی دست پیدا کنن. به امید خوشبختی وآزادی برای تمام ستمدیدگان دنیا. ضمنا بر خلاف اون چیزی که بعضی از دوستان اغراق کردن و گفتن تا ۸۰ یا ۹۰ درصد شبیه ایرانه به نظر من که فقط در ۱۰ تا نهایتا ۱۵ در صده شبیه کشور ماست.
ماریان مهر
۱۴۰۲/۱۲/۰۸
شناخت نحوه زندگی در کره شمالی به نظر من نه تنها جالبه، بلکه خیلی هم مفیده، به قول لقمان که میگه ادب از بی ادبان آموخته، با خوندن وضع زندگی مردم کره شمالی میتونیم آزادی یاد بگیریم نکته مهم دیگه این کتاب شناخت سیاست دیگر کشورها در مواجهه با دیکتاتوری‌ها هستش، وقتی می بینیم در مقابل فشارها و توحش چنین دولت‌هایی حکومت‌هایی مانند چین در پی منافع خودشون، به اعمال این فشارها کمک می‌کنند، دید متفاوت تری به حقوق بشر پیدا می‌کنیم. نکته جالب دیگر کتاب حضور امید و تعلق خاطر مردم کره شمالی به خانمان جهنمی شون هست، که حتی بعد از فرار از ان جا، هنوز هم تعلق خاطر رو به ان کشور حس می‌کنند، از نکات جالب دیگه در این کتاب میشه دریافتن رابطه مستقیم فساد حکومتی با تعریف جرم توسط مردم رو بیان کرد، زمانی که حکومتی فاسد باشه، پاره کردن اشتباهی عکس رهبر کشور در یک روزنامه، حکم مرگ رو داره، اما رشوه دادن و حتی تجارت شیشه و مواد مخدر جرم کوچیک و بی ارزشیه و انسان‌های معمولی هم باهاش با راحتی مواجه میشن. وقتی فشارهای‌های حکومتی زیاد باشه، انسان‌ها نسبت به هم سنگدل میشن، و برای حفظ بقای خودشون، راحت زیرپای هم نوع خودشون رو خالی می‌کنند و....
زیبا طاهری نیا
۱۴۰۲/۰۳/۲۴
کتاب بسیار خوبی ست برای کسانی که کنجکاو در نوع زندگی مردم کره شمالی هستند از جمله خودم، سپاس از ترجمه روان سرکار خانم علوی، کتابی بدون حاشیه و توصیفاتی اضافی، آموزنده، آشنایی با حکومتهای دیکتاتوری و شستشوی مغزی مردم از کودکی، و فساد و رشوه و.... از راس هرم تا انتها که به مردم میرسد، زندگی رباتهایی به ظاهر انسان که در یک موقعیت جغرافیایی محبوس هستند و (دقیقا یاد مثالی در مورد قورباغه هامیافتم اگر درون قابلمه‌ای اب جوش باشد نمیتوان قورباغه را درون آن انداخت ولی اگر قورباغه‌ها درون قابلمه با آب باشند بعد حرارت رو کم کم بدیم قورباغه‌ها متوجه داغی آب نمیشن کم کم پخته میشن بعد میمرن) حکایت مردم کره شمالی ست، در این منجلاب دختری که با کنجکاوی کودکانه پا را فراتر از مرزها میگذارد تا ب زندگی معمولی و آزاد یه انسان معمولی برسد و تحمل مشقات و اراد ه راسخ برای رسیدن به هدف که باید آفرین گفت مخصوصا برای نجات مادر و برادر، ود پایان ممنون از تیم کتابراه که این کتاب را در اختیار خوانندگان قرار دادید.
اسرین رستگاری
۱۴۰۱/۰۸/۰۵
سلام به همگی
اول از همه ممنون از ترجمه روان خانم الهه علوی که باعث شد این کتاب و بیوگرافی ارزشمند رو بخونم.
یکی از استادای بزرگ موسیقی ۲ سال قبل به من پیشنهاد کرد حتما این کتاب رو بخونم ولی من هی پشت گوش انداختم. خوشحالم که بالاخره موفق شدم بخونمش.
هیئون سئو لی محیط خانواده و اجتماع کره شمالی
رو به خوبی به تصویر کشیده ولی اینم درنظر بگیریم که اونا از قشر متوسط به بالای جامعه بودن پس وای به حال طبقات پایین تر و..
تصویر دردناکی از سختی و جهل کره شمالی برام تداعی شد و واقعا آدمی تا چه اندازه میتواند زندانی قدرت یک دیکتاتور و بدنبالش ذهن خودش باشد. چه زندگی‌هایی که بیهوده تلف میشوند. هیئون سئو لی دختری بلندپرواز، باهوش و خستگی ناپذیر بود. محکم و قوی و با اصول و با اخلاق بود و از شانس هاشم نهایت استفاده رو کرد.
کتاب ارزشمندیه بخونیدش حتما یه چیزایی برای یادگیری برای همه داره.
علی سایه وند
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
با سلام یکی از بهترین کتاب‌های زندگینامه‌ای و شرح حال بود که خوندم انقدر دوست نداشتم تموم شه که سه ماه طول کشید و این که در داستان هیئو سو که تو کتاب گفته به من معنی آفتاب دختری که باذهنیت کنجکاوی و این که با ذهنیت کنجکاوی از یه سنی به بعد در مورد شناخت دنیا و زندگی فقط توی کره شمالی و این که رسانه هاشون در مورد کشور‌های غربی میگن خلاصه نمیشه و نیست به ندای قلبش گوش داد و سختی هاشو و به جون خرید از شب جدا شدن از خانوادش (مادرش و مین هو) تا موندن در چین و... همین روحیه تسلیم ناپذیری در کناره هوش خوب تونست به چیزی که می‌خواست برسه و این که خیلی خوشحالم مثل دیک استالپ که تونست زندگی راحتی برای خودش و خانوادش فراهم کنه. و به چیزی که میخواست رسید (به امید آزادی و اتحاد دو کره و نابودی هر گونه دیکتاتوری در جهان نابود شه که جهان جای بهتری باشه)
زهرا
۱۴۰۱/۱۰/۲۵
در طول عمرمون قصه هاى زیادى از مردمان مختلف با قوم و ملیت هاى مختلف رو خوندیم یا شنیدیم اما متفاوت‌ترین قصه، قصه ى مردان و زنانیه که در کابوسى وحشتناک و مخوف به نام *کره شمالى* زندگى مى کنن, که دارن شان و یا ار. ال استاین هم نمى تونن همچین جهان ترسناکى رو حتى در داستان هاى خودشون خلق کنن. تنها کارى که از دستمون بر میاد غافل نشدن ازمردم کره شمالى تنها از راه شنیدن صداشونه. دوتا خوبى داشت این کتاب: ١- اطلاعات خیلى خوبى در مورد فرهنگ مردم کره شمالى به دست اوردم حالا جدا از بخش سیاسى کره شمالى که همه ى ما کم و بیش مى دونیم چطورى ان همیشه دوست داشتم بدونم مردم کره شمالى چطورى زندگى مى کنن و روزگار مى گذرونن، به چى فکر مى کنن، اعتقادات و سنت هاشون چیه. ٢- من اهل خوندن زندگى نامه نیستم ولى از بس زندگى خانم هیئون سئولى پرفراز و نشیب.
محمد غلامی
۱۳۹۷/۱۱/۲۲
قطعاخوندن این کتاب روبه دوستانم پیشنهاد میکنم بیان کتاب بنظرم من جذاب بودوزمانیکه شروع به خواندن میکردم باهمه خستگی دوست داشتم داستان را پیگیری کنم دومین مطلبی که برای من واقعا جالبه سعی و تلاش دختری تنهااونم درانبوهی از مشکلات که این میتونه خودش برای بسیاری از جوانان درس باارزشی باشه ودر آخر حکومت همراه باخفقان کره شمالی وازطرف دیگرحکومت کره جنوبی یک سرزمین یک ملت یک آب و خاک یکی مرتبط با غرب وپایبندبه اصول دمکراسی و دیگری غرق درطزوتفکرات باطل و پوسیده کمونیست و بلوک شرق تفاوتهااززمین تا آسمان وازبعضی جهات اتفاقات پیش آمده درکشوربی شباهت به کره شمالی نیست که جای افسوس فراوان داره
رحمان زمانپور
۱۳۹۹/۰۸/۲۸
این کتاب خیلی خوبه، و شاید خیلیا بگن شبیه ایران خودمونه اممم آره یه جورایی شبیه هست اما من دعا میکنم کشورمون سریعتر اصلاح بشه و مدیرا آدم بشن بخدا حیفه کشور به این خوبی که ما داریم همه چی داریم همه چی... فقط کافیه ارتباطامون به دنیا وصل بشه و بتونیم راحت تجارت و تولیدمونو بالا ببریم، من شک ندارم ما اگه کشور به دنیا وصل بشه خیلی سریع پیشرفت میکنیم چون پایمون خیلی قویه... اما این کتاب با ماجراهای جذابش به ما نشون میده باید تلاش کنیم و ناامید نشیم من یه استادی داشتم خدا رحمتش کنه همیشه میگفت هیچ وقت برای شروع دیر نیست... حتما این کتابو بخونین.
صدیقه عبدالهی
۱۳۹۷/۱۰/۰۹
کتاب بسیار آموزنده و تامل برانگیزیه. هرگز فکر نمیکردم مردم کره اینقدر توی فضای خفقان و دیکتاتوری بوده باشن. کتاب بخوبی فضای حاکم بر جامعه کره شمالی در دهه ۱۸۹۰ و بعد از اون رو به تصویر میکشه گویی خواننده در کوچه و خیابانهای هیسان راه میره! فرهنگها و طرز تفکرها به گونه جذابی بیان و تفسیر شده اونقدر که خواننده دلش نمیخواد کتاب رو زمین بگذاره. رهبر کبیر و رهبر عزیز کاملا برخلاف تصور من بودند و خوشحالم کتابراه کتابهایی رو دراختیار ما قرار میده که دید ما رو وسعت میده. حتی دختر ۱۱ ساله من هم براحتی با کتاب ارتباط برقرار کرده. خانواده ما بیصبرانه منتظر نسخه صوتی این کتاب هستند.
Haniyeh R
۱۴۰۲/۰۱/۰۳
کتاب به حدی جذاب بود که تا پنج صبح برای تمام کردنش بیدار موندم. نویسنده قدم به قدم شما رو با خودش در مسیر فرار از کره شمالی همراه میکنه. شما همه ترس‌ها، اضطراب‌ها، استرس‌ها و هیجانات هیئون رو کاملا حس می‌کنید و شرایط سخت مهاجران کره شمالی رو کاملا درک می‌کنید. این کتاب عمق سختی پناهجویان رو کاملا عریان به ما نشون میده به این امید که ما در قضاوت هامون در مورد این افراد بیشتر دقت کنیم.
همچنین شما به این درک می‌رسید که برخی چیزهایی که در زندگی کاملا برای ما عادی شده چطور برای بعضی آدم‌ها در برخی نقاط جهان چیزی شبیه آرزو هست.
کتابیه که صد در صد ارزش خواندن داره.
melika ahmadi
۱۳۹۷/۱۰/۰۵
واقعا کتابیه که نباید از دستش داد.. زندگی و باور‌های مردم در کره شمالی.. همیشه برام سوال بود که چجوری زندگی میکنن مردم این کشور.. باور‌هایی که در کشور‌های دیکتاتوری به خورد مردم میدن.. صحنه‌های نفس گیر و جذاب و استرس آور فرار و نهایتا پایانی خوب برای نویسنده کتاب.. گاهی بعضی قسمت‌ها انقدر دلهره آور و پر استرس بود که انگار از روی یه فیلم نوشته شده و نمیشد باور کرد که اینها سرنوشت یک فرده..
Puya Persia
۱۴۰۱/۰۸/۱۷
یکی از فوق العاده‌ترین کتاب‌هایی در این زمینه بود که خوندم در چهار شب تمومش کردم اینقدر داستانش جالب بود که یهو میدیدم ساعت دو شب و من دارم کتاب میخونم همیشه دلم میخواست درباره مردم کره شمالی بیشتر بدونم یه چیزای کمی از اینترنت خوندم اما کامل نبودن این کتاب باعث شد اطلاعاتم بیشتر بشه وچه زندگی سختی دارن مردم کره شمالی از همه چیز محرومن و برای مردمی که از کره شمالی فرار میکنن اون آزادی که دارن درکش براشون سخته اگه تو کشورشون بمونن یه سختی‌هایی دارن اگه فرار کنن دوری خانواده براشون غیر قابل تحمله در هر دوصورت سختی همیشه همراهشون هست
مشاهده همه نظرات 358

راهنمای مطالعه کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

برای دریافت کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.