معرفی و دانلود کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی: نقش میانجیگری فعالیت ورزشی
برای دانلود قانونی کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی: نقش میانجیگری فعالیت ورزشی
کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی را سید سرمد زحمتکشان با هدف بررسی و شناخت افزایش وزن در بدن و تأثیر آن بر سیستمهای عصبی و عضلات مهم، نوشته است. نویسنده در این کتاب تأثیر مهم پپتید آدروپین را بر بیماران دیابتی و قلب و عروق در بخشهای مهمی مانند تغذیه و فعالیت بدنی توضیح داده است.
دربارهی کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی
افزایش وزن و چاقی در برخی نواحی بدن اگر از حد مجاز فراتر رود، منجر به بیماریهای متعددی خواهد شد. اولین تأثیر افزایش وزن در بدن روی عصبها و اندامهای اصلی و حیاتی بدن است و منجر به پدیدار شدن مشکلاتی قبیل نارسایی قلبی، دیابت، خطر آترواسکلروز، فشارخون بالا و بسیاری از بیماریهای دیگر میشود. باتوجهبه پیشرفت تکنولوژی و تأثیر مستقیم آن بر شیوهی زندگی انسانها، تحرک بدنی به میزان قابلتوجهی کاهش یافته است و این کاهش تحرک پیامدهای مخربی برای سلامت انسان داشته است. تحقیقات اخیر سازمان بهداشت جهانی نشان میدهد که خطراتی مانند سکتهی قلبی و دیابت در ده سال گذشته روند صعودی و چشمگیری به خود اختصاص داده است.
در کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی، به بررسی و شناخت یک پپتید ترشحی مهم پرداخته شده است. ازآنجاییکه برای پیشگیری و درمان افزایش وزن، اولین قدم بررسی روند متابولیسم بدن است؛ ترشح این پپتید نقش بسزایی در تنظیم متابولیسم و شیوهی عملکرد روی قلب دارد. همچنین این پپتید میتواند بر سازماندهی و کنترل میزان انسولین در بدن تأثیر چشمگیری بگذارد. در این کتاب به شرح عملکردهای پپتید آدروپین پرداخته شده است. در تنظیم و کنترل حساسیت به انسولین در بدن، آدروپین میتواند با تأثیر روی افراد مبتلا به دیابت بهویژه دیابت نوع 2، به حد زیادی درمان این بیماران را تسهیل ببخشد. در بیمارانی که از التهاب بهویژه بیماریهای متابولیک رنج میبرند، پپتید آدروپین منجر به کاهش التهاب و تنظیم متابولیک میشود.
پپتید آدروپین توسط کبد و مغز تولید شده و از همین نکته میتوان نتیجه گرفت که ورزش و رژیم غذایی مناسب نقش بسزایی در ترشح این پپتید خواهد داشت. ترشح این پپتید برای استقامت در ورزش نیز بسیار تأثیرگذار بوده و میتواند خستگی عضلانی را کاهش دهد. در کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی در راستای افزایش سطح تولید پپتید آدروپین، روشهای مختلفی ذکر شده است که یکی از مهمترین آنها رژیم غذایی مناسب است. در این رژیم غذایی مصرف مواد خوراکی و سالم مانند ماهی، میوهها بهویژه خانوادهی توتها، سبزیجات برگدار مانند کلم و اسفناج، حبوبات و غلات به بیماران قلبی و مبتلا به دیابت پیشنهاد شده است. همچنین فعالیتهای بدنی که به شکل هوازی هستند و با شدت متوسط انجام میشوند و تمرینات تناوبی با شدت زیاد میتواند میزان پپتید آدروپین را بهصورت زیادی افزایش داده و در نتیجه سطح کنترل متابولیسم بدن در حالت مناسبی قرار گیرد. در یک نگاه کلی عملکرد اصلی پپتید آدروپین، از بین بردن گلوکزهای کبدی و تنظیم التهاب و حساسیتها در کبد است. کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی نوشتهی سید سرمد زحمتکشان را نشر ایماد منتشر کرده است.
کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای افرادی که به دیابت و مشکلات قلبی مبتلا هستند و دانشجویان رشتههای علوم ورزشی و عصبی بدن مناسب است.
در بخشی از کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی: نقش میانجیگری فعالیت ورزشی میخوانیم
مطالعات نشان میدهند که آدروپین به تعدیل چربی و متابولیسم گلوکولیپیدها کمک میکند. در مطالعه کومار و همکاران (2008) مشخص شد که موشهایی که دارای بیان بیش از حد آدروپین هستند زمانی که به مدت 6 یا 8 هفته از رژیم غذایی پرچرب تغذیه میشوند، در معرض افزایش وزن قرار نمیگیرند. از سوی دیگر، همین مطالعه نشان داد که موشهای تراریخته با بیان بیش از حد آدروپین (Adr-Tg) که به مدت 3 ماه با رژیم غذایی پرچرب مواجه شدند، وزن بدنی مشابهی با حیوانات نوع وحشی داشتند. این نتایج نشان میدهد که بیان بیش از حد آدروپین، افزایش وزن بدن ناشی از رژیم غذایی را به تأخیر میاندازد اما به طور کامل از آن جلوگیری نمیکند. علاوهبر این، مشخص شد که موشهای (Adr-Tg) نر و ماده که از رژیم غذایی پرچرب تغذیه میکنند سطوح انسولین و تری گلیسیرید پایینتری در حالت ناشتا دارند. بهطورکلی این نتایج شواهدی قوی ارائه میدهد که افزایش تولید آدروپین باعث بهبود متابولیسم گلوکولیپیدها در افراد چاق میشود. این مسئله بهوسیله نتایج مطالعات روی حیوانات تحت درمان با آدروپین اگزوژن نیز تأیید شده است. کومار و همکاران دریافتند که موشهای چاق تحت درمان با آدروپین کمتر غذا میخورند و وزن بدن خود را کاهش میدهند. علاوهبر این، موشهای تحت درمان با آدروپین بیان کمی از ژنهای لیپوژنیک (چربی ساز) در کبد دارند. این رابطه در حیوانات تحت درمان با آدروپین به مدت دو هفته تأیید شد.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: انسان و دستگاه غدد درون ریز
هورمون چیست؟
مکانیسم عمل هورمونهای غیراستروئیدی
خلاصه مکانیسم عمل هورمونهای غیراستروئیدی
عوامل کنترل کننده ترشح هورمون
غده هیپوفیز
هیپوفیز خلفی (نوروهیپوفیز)
غده فوق کلیه
غده پانکراس
تخمدان
بیضه
غده پینه آل
غده تیموس
قلب
اندامهای گوارشی
فصل دوم: بیماریهای متابولیکی و قلبی عروقی
بیماریهای متابولیکی
بیماریهای قلبی عروقی
علائم دیابت
فصل سوم: تاریخچه کشف و ساختار آدورپین
فصل چهارم: بیان ژن آدورپین
رونویسی (transcription)
تنظیم بیان mRNA Enho
فصل پنجم: تأثیر آدورپین بر نواحی مختلف بدن انسان
نقش آدروپین در متابولیسم
آدروپین و سیستم قلبی عروقی
ارتباط بین آدروپین و سایر بیماریهای التهابی
فصل ششم: عوامل موثر بر سنتز و ترشح آدورپین
محرکهای هومورال
محرکهای هورمونی
محرکهای عصبی
سخن پایانی
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب آدروپین هورمونی برای درمان دیابت و بیماریهای قلبی عروقی: نقش میانجیگری فعالیت ورزشی |
نویسنده | سید سرمد زحمتکشان |
ناشر چاپی | انتشارات ایماد |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 69 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7977-54-7 |
موضوع کتاب | کتابهای بیماریهای قلبی، کتابهای دیابت، کتابهای پزشکی ورزشی |