معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب سال مرگ دختر عمهها
- نویسنده: مرتضی بخشایش
مرتضی بخشایش در کتاب سال مرگ دختر عمهها روایتهایی متفاوت از عشقهایی ناکام و ناتمام را بازگو میکند. این اثر دربردارنده 5 داستان کوتاه است که همه آنها از نظر مضمون و محتوا به نوعی به هم مربوط هستند و بخشی از زندگی از دسترفتهی انسانها، حسرتها، اندوهها و ناکامیهای آنها را به تصویر میکشد. این داستانها با بیانی شیوا و صمیمی نگاشته شدهاند آن چنان که انگار بخشی از تجربیات زیسته شما هستند.... ادامه ›
کتاب صوتی کودک شوره زار
- نویسنده: امیر مقامی کیا
زیباترین دریاچهی جهان اکنون به شورهزاری پست و پرحرارت تبدیل شده است. کودکانی که زمانی در آن دریاچه آبتنی میکردند اکنون چه حس و حالی را تجربه میکنند؟ کتاب صوتی کودک شوره زار نوشتهی امیر مقدمی کیا داستانی کوتاه است که اینچنین رقم میخورد. دربارهی کتاب صوتی کودک شوره زار شهر محل زندگی شما به چه جاذبهی دیدنیای شهرت دارد؟ آبانباری قدیمی در بافت سنتی؟ برج و بارویی بلندبالا با منظرهای... ادامه ›
کتاب شب روباه
- نویسنده: مرتضی نظیف
کتاب شب روباه نوشته مرتضی نظیف مجموعهای از ده داستان کوتاه است که با بیانی روان و صمیمی نگاشته شدهاند و شما را وارد دنیای آدمهایی میکنند که همراه با آنها میخندید، گریه میکنید یا به فکر فرو میروید. درباره کتاب شب روباه: زبان داستانهای این کتاب خودمانی و شیوا و اصطلاحات به کار رفته و داستانپردازیها بسیار دقیق و ماهرانه انجام شده است که این اتفاق خود مهارت و چیرهدست بودن نویسنده کتاب،... ادامه ›
کتاب پیاز سوخته
- نویسنده: زینب غفوری کفشگر
کتاب پیاز سوخته نوشتهی زینب غفوری کفشگر در قالب داستانی کوتاه روایتگر زندگی پیرزنی است که تمام وقت خود را در انتظار رسیدن شخصی مهم میگذراند. درباره کتاب پیاز سوخته: این کتاب قصه پیرزنی مهربان را به تصویر میکشد که در انتظار آمدن شخصی مهم است. داستان با مکالمهی پیرزن با بچههایی که در بالای درخت مشغول چیدن سیب هستند شروع میشود و با سوالات تمام نشدنی او در رابطه با رسیدن رضا، شخصی که انتظارش... ادامه ›
کتاب صوتی معلمهای نادان: رویتپذیری و آگاهسازی امر تروماتیک
- نویسنده: محمدرضا تاجیک
کتاب صوتی معلمهای نادان: رویتپذیری و آگاهسازی امر تروماتیک نوشتهی محمدرضا تاجیک، آموزههای اخلاقی و اجتماعی را با روایتی نمایشی بیان میکند. شخصیت معلمها در این اثر نماد کسانی است که در جامعه با انجام کارهای ناپسند عامل ترویج بداخلاقی در اجتماع هستند و برای ورود به ساحت نظم نمادین یعنی عرصه تحقق حضور و هویت در قاب و قالب موجودات زندهای جلوه میکنند که دارای قابلیت اضافی زیست اجتماعی هستند.... ادامه ›
کتاب صوتی در کوره راه کودکی
- نویسنده: مجید اوریادی زنجانی
داستانی کوتاه دربارهی پسربچهای که یک روز تصمیم میگیرد به همراه مادربزرگش بستهای را به دست کسی برساند. در کتاب صوتی در کوره راه کودکی نوشتهی مجید اوریادی زنجانی یکی از داستانهای مجموعهی با پاهای کودکی را میشنویم. دربارهی کتاب صوتی در کوره راه کودکی داستان کتاب صوتی در کوره راه کودکی نوشتهی مجید اوریادی زنجانی از زبان مردی روایت میشود که اتفاقات برههای از زندگیاش را در سالهای کودکی... ادامه ›
کتاب PDF غریبه در بخار نمک
- نویسنده: احمد آرام
احمد آرام یکی از نویسندگان صاحب سبک ادبیات معاصر ما، و کتاب غریبه در بخار نمک، یکی از برترین عناوین در کارنامهی کاری اوست. در این اثر مخاطب هفت داستان کوتاه رازآلود و شاعرانه خواهید بود. گفتنی است که کتاب حاضر، پس از انتشار در سال 1379، در سومین دورهی جشن فرهگ فارس به عنوان بهترین مجموعه داستان سال برگزیده شد. درباره کتاب غریبه در بخار نمک احمد آرامی نامی آشنا در میان دنبالکنندگان ادبیات... ادامه ›
کتاب PDF وقتی گرمابه داری شهردار شهر میشود! (همراه چند داستان کوتاه دیگر)
- نویسنده: داود علی بابایی
داود علی بابایی در کتاب وقتی گرمابه داری شهردار شهر میشود! (همراه چند داستان کوتاه دیگر) سعی بر این داشته است تا مسائل روزمره مردم را در قالب داستان نوشته و آنان را برای قشر تحصیل کرده و روشنفکر بازگو کند و مانند آینهای در برابر چشمان آنان قرار دهد. در واقع او با بیانی ساده، روان و طنز، نسل جوان را آگاه میسازد. مجموعه داستان وقتی گرمابه داری شهردار شهر میشود!، روایتگر قصههای کوتاهی است که... ادامه ›
کتاب جنگل آدمها
- نویسنده: احمد بیرانوند
در کتاب جنگل آدمها، در فضایی خاص و به ظاهر تمثیلی، حیوانات با بهرهگیری از مظاهر متمدن حضور پیدا میکنند! باید گفت این داستانها دنیایی ویژه را نمایان میکنند. جنگل آدمها (هجده داستان از هجده نویسنده در دنیای حیوانات)، حاصل تلاش جمعی از نویسندگان است که به صورت کارگاهی، در داستانهایشان اقدام به خلق دنیای حیوانات با گرایشهای انسانی نمودهاند. در بخشی از کتاب جنگل آدمها میخوانیم: من یک خر... ادامه ›
کتاب سکوت پرهیاهوی مردهها
- نویسنده: یزدان کاکایی
در کتاب سکوت پرهیاهوی مردهها، هشت داستان کوتاه فارسی از یزدان کاکایی آمده است که عبارتند از: سه گانه من یا ما، ورونیکا در سرزمین Gile، آمبولانس، لیلی، سیگار، ماجرای آقای زندهزنده و کلیسا. در انتها هم ترانههای فلسفی در قالب داستان کوتاه آمده است. در بخشی از کتاب سکوت پرهیاهوی مردهها میخوانیم: یک بار گفت: «میخواهم چهرهات را نقاشی کنم طوریکه پژمردگیاش نمایان شود و همه برایمان کف بزنند.»... ادامه ›
کتاب صوتی داستان یک زن
- نویسنده: سیمین موحد
کتاب صوتی داستان یک زن نوشتهی سیمین موحد، از 14 داستان کوتاه تشکیل شده که روحیات و دغدغههای زنانه در آن بازتاب داده شده و شخصیت اصلی آنها همگی زنان هستند. درباره کتاب صوتی داستان یک زن: سیمین موحد مترجم و نویسنده ایرانی که تاکنون آثار متعددی را به زبان فارسی برگردانده، این بار در کتاب داستان یک زن، 14 داستان کوتاه را به نگارش درآورده است. او در این اثر تلاش کرده تا در هر قصه روایتی متفاوت و... ادامه ›
کتاب بارون ساز
- نویسنده: علیرضا محمودی ایرانمهر
کتاب بارون ساز نوشتهی علیرضا محمودی ایرانمهر، از هجده داستان کوتاه باورپذیر تشکیل شده است که در آنها نوعی از تخیل و جادوی خاص به چشم میخورد و نگاهی شاعرانه به مشکلات انسانها آن هم از نوع سوررئالش دارد. نویسنده در این داستانها دنیایی پر از غم و اندوه را به تصویر میکشد که خبر از اتفاقی ناخوشایند میدهد اما با وجود غمانگیز بودنش لطیف و شیرین است. او خیلی با ظرافت و رویاگونه در داستانهایش با... ادامه ›
کتاب خانه کوچک ما
- نویسنده: داریوش احمدی
کتاب خانه کوچک ما مجموعه داستانی از داریوش احمدی است که برندهی اولین دورهی جایزهی شیراز شده. داستانهای کوتاه این مجموعه، اکثرا، دارای خط داستانی قوی و فضاهایی وهمآلود و دلهرهآور بر پایهی واقعیت هستند که با فرهنگ و آداب و رسوم مردم خوزستان در هم تنیده و روایتهایی خواندنی را به وجود آورده است. دربارهی کتاب خانهی کوچک ما مجموعه داستان خانهی کوچک ما که بسیار مورد توجه منتقدان و... ادامه ›
کتاب صوتی شب
- نویسنده: وحید قربانی نژاد شلمانی
شخصیت اصلی کتاب صوتی شب نوشتهی وحید قربانینژاد شلمانی مردی است که نه چیزی برای از دست دادن دارد و نه چیزی برای به دست آوردن. او در سکوت شبی سرد از خانه بیرون میرود و خود را در میان کوهستانهای برفی مییابد. دربارهی کتاب صوتی شب تا به حال به این فکر کردهاید که آدمهایی که عکسشان را در ستون گمشدگان روزنامهها میبینیم به چه سرنوشتی دچار شدهاند؟ بعضی از آنها ممکن است در یک شب سرد زمستانی... ادامه ›
کتاب بوی خوش زندگی
- نویسنده: احمد آگاه
کتاب بوی خوش زندگی نوشتهی احمد آگاه، داستانیست عاشقانه اما کوتاه که شما را با خود به تپه ماهورهای پر از شقایق با رنگهای سرخ و بنفش کشانده و سبب میشود تا شما سبک و سیاق عشق را در روستایی کوهستانی تجربه کنید. در بخشی از کتاب بوی خوش زندگی میخوانیم: آنچه مرا مبهوت و سردرگم کرد وجود دور از انتظار مرضیه در میانه جشن و سروری که برای کمک به کودکان بیخانمان بپا کرده بودیم نبود! گوئی به یکباره... ادامه ›
کتاب مجموعه داستان های صمد بهرنگی
- نویسنده: صمد بهرنگی
صمد بهرنگی دردوم تیرماه 1318 در محله چرنداب در جنوب بافت قدیمی تبریز در خانواده ای تهیدست چشم به جهان گشود. پدر او عزت و مادرش سارا نام داشتند .صمد دارای دو برادر و سه خواهر بود .پدرش کارگری فصلی بود که اغلب به شغل زهتابی(آنکه شغلش تابیدن زه و تهیه کردن رشته تافته از روده گوسفند و حیوانات دیگر باشد) زندگی را میگذراند وخرجش همواره بر دخلش تصرف داشت. بعضی اوقات نیز مشک آب به دوش می گرفت و در... ادامه ›
کتاب صوتی در انتهای کودکی
- نویسنده: مجید اوریادی زنجانی
کتاب صوتی در انتهای کودکی نوشتهی مجید اوریادی زنجانی دربارهی کودک کاریست که در وضعیت نابهسامانی قرار دارد. صاحب مغازهای که این پسر بچه در آن کار میکند بسیار خشن است و او را کتک میزند. کتاب صوتی در انتهای کودکی مناسب چه کسانی است؟ مجید اوریادی زنجانی قلمی قوی و جذاب دارد و با توصیفات دقیقی که ارائه میدهد شما را حیرتزده میسازد؛ بنابراین، اگر به دنبال تجربهای متفاوت در میان داستانهای... ادامه ›
کتاب پناه بر رویا
- نویسنده: سیروس همتی
کتاب پناه بر رویا مجموعهای از هشت داستان کوتاه است که به سرپرستی نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر سیروس همتی گردآوری شده و به موضوعات خاصی همچون عالم ماوراءالطبیعه، داستان سرایی توسط فرشته مرگ و... میپردازد. درباره کتاب پناه بر رویا: در این کتاب شما داستانهایی را مطالعه میکنید که موضوعی کم نظیر و روایتی خاص دارند؛ از سیر و سیاحت در عالم رویا گرفته تا قصه گویی ملک الموت که هر کدام زوایه دید... ادامه ›
کتاب ملاقات با خانم دوبلور
- نویسنده: بهزاد باباخانی
کتاب ملاقات با خانم دوبلور، مجموعه داستانی به قلم نویسندهی معاصر، بهزاد باباخانی است که ده داستان را دربرمیگیرد. هر یک از داستانها، روایت و جهانی متفاوت و مستقل را بازگو کرده و به مضامین گوناگون عاشقانه، اجتماعی یا خانوادگی اشاره دارند. دربارهی کتاب ملاقات با خانم دوبلور در میان داستانهای ادبیات معاصر، کتابهایی با درونمایهی عاشقانه، اجتماعی و خانوادگی کم نیستند اما نکتهی ناب و آنچه... ادامه ›
کتاب سبیل زنده
- نویسنده: مهسا کم نامی
کتاب سبیل زنده دربردارندهی 8 داستان کوتاه و جذاب نوشتهی مهسا کم نامی است که با قلمی روان و دلنشین به رشته تحریر درآمدهاند. داستانهای خواندنی و متفاوت این اثر عواطف و احساسات شما را درگیر خود میکند. کتاب سبیل زنده به چه کسانی پیشنهاد میشود؟ این اثر برای افرادی که به داستانهای کوتاه ایرانی علاقمندند، توصیه میشود. در بخشی از کتاب سبیل زنده میخوانیم: اندوه و ندامت با لحظههای زندگیش عجین... ادامه ›
کتاب آوازهای خاموش
- نویسنده: محمد عزیزی
کتاب آوازهای خاموش مجموعهای از 8 داستان کوتاه به قلم محمد عزیزی، دربارهی مسائلی پیرامون تنهاییها، نگرانیها و وحشت انسان از دستاوردهای زندگی مدرن در برابر از دست دادن زندگی سنتی است. فضای مورد روایت داستانهای این اثر به صورت رئال و سوررئال هستند و متناسب با موضوع و درونیات قهرمانان، با هم درمیآمیزند. در بخشی از کتاب آوازهای خاموش میخوانیم: پسر بچه مثل یک ترکه بید، لاغر و باریک است و طاقت... ادامه ›
کتاب صوتی سی سالگی
- نویسنده: میلاد دهکت نژاد
تا به حال برایتان پیش آمده است که درست در روز تولدتان احساس نیاز به تغییری اساسی در زندگی خود کنید؟ شخصیت اصلی کتاب صوتی سی سالگی چنین تجربهای را از سر میگذارند. نگارش این داستان کوتاه را میلاد دهکت نژاد بر عهده داشته است. دربارهی کتاب صوتی سی سالگی انسانها در سالگرد تولدشان احساسات گوناگونی را تجربه میکنند. برخی در غم و تاریکی فرو میروند و عدهای دیگر با هیجان و اشتیاق خود را برای ورود به... ادامه ›
کتاب گنبد کبود
- نویسنده: کورش اسدی
کتاب گنبد کبود دربردارندهی هشت داستان کوتاه از کورش اسدی است که همگی فضایی مهآلود و تار دارد و در جهانی غریب، خیالی و وهمگون میگذرند. اسدی که از مهمترین و پیشروترین نویسندگان داستان کوتاه معاصر محسوب میشود، در این مجموعه به سراغ خطهای داستانی ساده و آدمهایی معمولی رفته ولی این قصهها و شخصیتها را در موقعیتهایی بکر و متفاوت قرار داده و کوشیده در آنها کندوکاو کند و به معنای جدیدی برسد.... ادامه ›
کتاب روزگاری که هوا خوب نبود
- نویسنده: رضوان کردی
کتاب روزگاری که هوا خوب نبود نوشتهی رضوان کردی، دردها، رنجها و گفتگوهای درونی مادری را به تصویر میکشد که پسر خود را از دست داده است. شما با خواندن این کتاب احساساتی مانند عشق، تنهایی، امید و سرگردانی را تجربه میکنید و وارد دنیایی میشوید که شاید در واقعیت هیچ وقت تجربه نکنید. ادبیات داستانی جایی برای لذت و تجربه احساسات مختلف است جایی که شما دنیاهای تازه را تجربه خواهید کرد. در بخشی از... ادامه ›