معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب صوتی کودک شوره زار
- نویسنده: امیر مقامی کیا
زیباترین دریاچهی جهان اکنون به شورهزاری پست و پرحرارت تبدیل شده است. کودکانی که زمانی در آن دریاچه آبتنی میکردند اکنون چه حس و حالی را تجربه میکنند؟ کتاب صوتی کودک شوره زار نوشتهی امیر مقدمی کیا داستانی کوتاه است که اینچنین رقم میخورد. دربارهی کتاب صوتی کودک شوره زار شهر محل زندگی شما به چه جاذبهی دیدنیای شهرت دارد؟ آبانباری قدیمی در بافت سنتی؟ برج و بارویی بلندبالا با منظرهای... ادامه ›
کتاب کارد فیروزهای
- نویسنده: نجمه خادم المومنین
کتاب کارد فیروزهای شامل مجموعه داستانهایی از گروه ادبی سیمرغ است که توسط سعید فتاحی و نجمه خادم المومنین گردآوری شده و موضوعاتی متفاوت را دربردارد. مجموعه داستان کارد فیروزهای شامل پانزده داستان کوتاه است، که نام اصلیترین داستان این مجموعه به عنوان اسم کتاب نیز برگزیده شده است. وقایع این داستان در یک روستا میگذرد و زندگی زنی به نام گل بانو را شرح میدهد. زنی که قبلا رعیت بوده، اما اکنون زن... ادامه ›
کتاب پیاز سوخته
- نویسنده: زینب غفوری کفشگر
کتاب پیاز سوخته نوشتهی زینب غفوری کفشگر در قالب داستانی کوتاه روایتگر زندگی پیرزنی است که تمام وقت خود را در انتظار رسیدن شخصی مهم میگذراند. درباره کتاب پیاز سوخته: این کتاب قصه پیرزنی مهربان را به تصویر میکشد که در انتظار آمدن شخصی مهم است. داستان با مکالمهی پیرزن با بچههایی که در بالای درخت مشغول چیدن سیب هستند شروع میشود و با سوالات تمام نشدنی او در رابطه با رسیدن رضا، شخصی که انتظارش... ادامه ›
کتاب هر زندگی یه قصه است
- نویسنده: قاسمعلی فراست
قاسمعلی فراست، نویسندهی کتاب هر زندگی یه قصه است، دغدغههای خود را دربارهی وضعیت زندگی فعلی انسانها در جهان امروز در هفت داستان مطرح میکند. این داستانهای متفاوت با تم کلیِ فراموشی و غفلت انسانها از ارزش و معنا به یکدیگر پیوند میخورند. دربارهی کتاب هر زندگی یه قصه است کتاب هر زندگی یه قصه است مجموعهداستانی است به قلم قاسمعلی فراست که هفت داستان کوتاه را شامل میشود. نویسنده درعینحال که... ادامه ›
کتاب آ
- نویسنده: لیلا صادقی
کتاب آ جدیدترین اثر لیلا صادقی، رمانی جذاب و با فرمی متفاوت است که برش کوتاهی از زندگی شخصیت نمادین و خیالی آ و برخورد او با کسانی که حرف آ در زندگیشان تأثیر دارد را روایت میکند. دربارۀ کتاب آ: این داستان علاوه بر خلق مضامین جدید، به ایجاد نوآوریهای قابل تأملی در زمینه فرم و صورت نائل آماده است؛ همچون روایت یک داستان در قالب یک فرهنگ لغت و ذیل مدخلی مشخص، لیلا صادقی هر شخصیت را همچون یک واژه... ادامه ›
کتاب صوتی هتل مارکوپولو
- نویسنده: خسرو دوامی
هر انسانی که دور از وطن خود زندگی میکند، شبها قبل از خواب، با هجوم خاطرات به سرزمین مادری خود و خاطرات روشن و مبهمی که از آن دارد پرتاب میشود. کتاب صوتی هتل مارکوپولو، مجموعهای از داستانهای کوتاه خسرو دوامی با درونمایهی مشترک مهاجرت و زندگی مهاجران است. این مجموعه داستان برندهی جایزهی ادبی مهرگان شده است. دربارهی کتاب صوتی هتل مارکوپولو «اسم پارکینگ فرودگاه را سازمان ملل گذاشته بودیم.... ادامه ›
کتاب استاد ساده گذشت
- نویسنده: کبری چاشتی
کتاب استاد ساده گذشت مجموعهای از داستانهای کوتاه نوشتهی کبری چاشتی است که با مضامینی متفاوت به زبانی ساده و روان به رشته تحریر در آمده. کبری چاشتی متولد شهرستان جاسک شرقیترین شهر استان هرمزگان، که از هفت سالگی تا به حال عضو فعال و دیوانهوار کتابخانهها است. همچنین او یک بار کتابخوان برتر استان هرمزگان شناخته شده. از نویسندگان مورد علاقه او گارسیا مارکز، ایزابل آلنده، چخوف، فوئنتس و...... ادامه ›
کتاب آسمان، کیپ ابر
- نویسنده: سید محمود حسینی زاد
مجموعهای از داستانهای کوتاه با حال و هوای عشق، اندوه، فقدان و زندگی که تا مدتها پس از تمام شدن اثر همراه شما خواهند ماند. کتاب آسمان، کیپ ابر اثری خواندنی به قلم سید محمود حسینی زاد است که 13 داستان کوتاه و جذاب را دربرمیگیرد. درباره کتاب آسمان، کیپ ابر: این مجموعهی شگفتانگیز عنوان آخرین قسمت از سهگانهای است که دو قسمت دیگر آن، به نامهای سیاهی چسبناک شب و این برف کی آمده قبلتر به چاپ... ادامه ›
کتاب شکار شبانه
- نویسنده: صمد طاهری
کتاب شکار شبانه مجموعهای متشکل از دوازده داستان کوتاه به قلم صمد طاهری، داستاننویس نامآشنای ادبیات روز ایران است. طاهری در قصههای مجموعهی حاضر، از جمله در داستانهایی نظیر «شکارچی» و «بچهی مردم» با اتکا به منطق روایتهای رئالیستی، تصویری واقعنما و ملموس از زندگی طبقات متوسط و محروم جامعهی ایران به دست داده است. دربارهی کتاب شکار شبانه صمد طاهری را میتوان نویسندهای دیرکشفشده نامید.... ادامه ›
کتاب قطار شهری
- نویسنده: مجید محمدی فر
کتاب قطار شهری نوشتۀ مجید محمدیفر، داستان اجتماعی کوتاهی است و قصۀ آدمهایی را روایت میکند که به طور اتفاقی در یک قطار با هم آشنا میشوند و ماجراهایی را رقم میزنند. در بخشی از کتاب قطار شهری میخوانیم: پسر محصل قصه ما بعد از تلاش سختی که برای پاسخ دادن به دوستش متحمل میشود و میبیند که او متوجه حرف او نشده است، نفس عمیقی میکشد و با صورتی سرخ شده سرش را پایین میاندازد ولی در سمت راست او روی... ادامه ›
کتاب بیدار نشدن در ساعت نمیدانم چند
- نویسنده: احمد آرام
داستانهایی که شگفتزدهتان میکنند! کتاب بیدار نشدن در ساعت نمیدانم چند مجموعهی هفت داستان کوتاه از نویسندهی صاحبسبک جنوبی، احمد آرام، است. فضایی که نویسنده در این کتاب نامزد جایزهی مهرگان ادب پدید آورده، عجیب و خیالانگیز است و شما را به دنیایی میبرد که مرز واقعیت و خیال در آن مشخص نیست. دربارهی کتاب بیدار نشدن در ساعت نمیدانم چند یکی از بارزههای ویژهی داستانهای احمد آرام، فضای بومی... ادامه ›
کتاب بچهتان مبارک
- نویسنده: فرشته یزدان پناه
فرشته یزدان پناه در کتاب بچهتان مبارک زندگی زنی را به تصویر میکشد که پس از به دنیا آوردن فرزندش دریای پرشور و هیجان مادرانهاش تبدیل به باتلاقی راکد میشود. درباره کتاب بچهتان مبارک: حوریه زنی جوان است که با شور و هیجانی غیر قابل توصیف منتظر به دنیا آمدن فرزندش است. او در این انتظار شیرین رویا میبافد و آینده فرزند هنوز متولد نشدهاش را تجسم میکند، اما بعد از به دنیا آمدن فرزندش، رود پرجوش و... ادامه ›
کتاب کلوپ آدمهای ناراضی
- نویسنده: شتیلا زرنگار
شتیلا زرنگار، داستاننویس معاصر ایرانی، در کتاب کلوپ آدمهای ناراضی تعدادی از داستانهای کوتاه خود را گرد آورده است و در آنها به پدیدهی تنهایی و پیامدهای ناشی از آن پرداخته است. نتیجهی انزوا و عدم وجود همصحبت، تنهایی است، معضلی که گریبانگیر انسان عصر حاضر است و گویی خیال ندارد بار سفر ببندد. اوضاع زمانی وخیمتر میشود که در میان جمع حس تنهایی به سراغتان آید... شتیلا زرنگار در کتاب کلوپ... ادامه ›
کتاب 20 تا داستان بیست تومن
- نویسنده: شهلا ظهوریان
کتاب 20 تا داستان بیست تومن نوشتهی شهلا ظهوریان، متشکل از 29 داستان نوستالژیک و آموزنده است که هرکدام از آنها به بیان یکی از مشکلات روز میپردازد. این مجموعه اثری متعهّد به ارزشهای انسانی است که شهلا ظهوریان نویسنده کتاب در شرح داستانها قصد دارد علاوه بر بردن شما به گذشته و تازه کردن خاطرات شیرین آن، شما را با قسمتهایی از زندگی و درون انسان آشنا کند که بیشتر اوقات نسبت به آنها غافل... ادامه ›
کتاب سین هشتم
- نویسنده: زهرا گیوی
کتاب سین هشتم نوشتهی زهرا گیوی به ماجرای سیل خوزستان در نوروز 98 میپردازد و با زوایهی دیدی نو و بدیع مشکلات مردم سیلزده در حمیدیه و روستاهای اطرافش را بررسی میکند. ایران در نوروز 98 با مشکل بزرگی دست به گریبان شد و در بسیاری از شهرهای این کشور سیل آمد و برخی از مناطق آسیب بسیاری دیدند و خوزستان نیز یکی از همین مناطق بود و خسارات بسیار زیادی برای مردم این خطه به جا گذاشت. زهرا گیوی هم در... ادامه ›
کتاب در جستجوی خوشبختی
- نویسنده: پریسا کوچکعلی
کتاب در جستجوی خوشبختی نوشتهی پریسا کوچکعلی، متشکل از 10 داستان کوتاه است که در ژانرهای مختلف اتفاق میافتند و عموماً روایتهایی ساده و خودمانی دارند. این کتاب هم دربردارندهی قصههای فولکلور و تمثیلی است و هم داستانهای شهری و خانوادگی در آن وجود دارد. مجموعه داستان پیش رو اولین اثر منتشر شدهی نویسندهی آن است. دربارهی کتاب در جستجوی خوشبختی داستاننویسی از محصولات دوران روشنگری است. تا پیش... ادامه ›
کتاب فلسفهام درد میکند
- نویسنده: پیام بخشعلی
کتاب فلسفهام درد میکند به قلم پیام بخشعلی، دربردارندۀ مجموعهای از داستانهاى کوتاه رادیویی به همراه چند داستان دیگر با موضوعات اجتماعى، فلسفى و عاشقانه است. پیام بخشعلی گوینده و نویسندهی رادیو، بیشتر در این مجموعه داستانهای رادیویی خود را گنجانده و در لابلای آنها داستانهای غیر رادیویی خود را با فضایی متفاوت قرار داده است. داستانهای رادیویی شاهکارهای ادبیاتی نیستند. قصههایی هستند از جنس... ادامه ›
کتاب بعد دیگر نمیتوان خوابید
- نویسنده: ناتاشا امیری
کتاب بعد دیگر نمیتوان خوابید مجموعهداستانی از ناتاشا امیری است. این مجموعه به وقایعی در زندگی چند راوی، تلاش آنان برای حل کردن گرهای در داستان و پرسشهایشان در مواجهه با واقعیتی طعنهآمیز میپردازد. نویسندهی این مجموعه در گذشته برندهی چندین جایزهی ادبی معتبر شده است. دربارهی کتاب بعد دیگر نمیتوان خوابید مجموعهداستان بعد دیگر نمیتوان خوابید نوشتهی ناتاشا امیری در سال 1392 توسط نشر چشمه... ادامه ›
کتاب من ژانت نیستم
- نویسنده: محمد طلوعی
کتاب من ژانت نیستم مجموعه داستان کوتاه نوشتهی محمد طلوعی است که در سال 1391 جایزهی ادبی گلشیری را به دست آورد. این اثر شامل هفت داستان با شخصیتهای مختلف است که مانند تکههای پازل، در کنار همدیگر قرار میگیرند تا به قصهای یک پارچه از زندگی راوی برسند. درباره کتاب من ژانت نیستم: داستانهای کوتاه کتاب من ژانت نیستم شاید در نگاه اول به نظر بیارتباط بیایند، اما آنها مانند دانههای یک تسبیح یک... ادامه ›
کتاب ما آدمها
- نویسنده: عبدالنبی جلالی
کتاب ما آدمها شامل مجموعه داستانهایی به قلم عبدالنبی جلالی، نویسندۀ خوزستانی است. شاید قصههای این کتاب قصۀ یکایک هر یک از شما باشد. اصلا شاید خود شما وسط قصه گیر کرده باشید که در حین خواندنش به عبرت برسید. خدا را چه دیدید شاید مسیر زندگی شما به این وسیله رقم بخورد. بعید نیست ره صدساله بپیمایید مثل اینکه به امتحانش میارزد. همیشه تحولها آنی است. قدم در راه نپیمودهها بگذارید. این هم قدم... ادامه ›
کتاب زنی که سبز شد
- نویسنده: غلامرضا رمضانی
غلامرضا رمضانی در کتاب زنی که سبز شد، خاطرات خود در دورههای مختلف را با تخیل درآمیخته و با کمی چاشنی طنز داستانهای کوتاه جذابی را نگاشته است. او اینگونه تجربیاتش را با مخاطبان در میان میگذارد و شما را در احساسات خود شریک میکند. کتاب زنی که سبز شد برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به داستان کوتاه علاقهمند هستید، این کتاب را از دست ندهید. با غلامرضا رمضانی بیشتر آشنا شویم: این نویسنده و کارگردان... ادامه ›
کتاب فیل در میانه باران تابستان تهران
- نویسنده: صفورا چریکی
کتاب فیل در میانه باران تابستان تهران مجموعهای از هشت داستان کوتاه به قلم صفورا چریکی است. این داستانها هرکدام با مضمون و زبانی متفاوت نوشته شدهاند. عنصر خیال حلقهی اشتراکِ تمام داستانهاست. نویسنده با عوض کردن راوی و فضا، هربار تجربهای تازه در اختیار مخاطب قرار میدهد. دربارهی کتاب فیل در میانهی باران تابستان تهران کتاب فیل در میانهی باران تابستان تهران مجموعهای از داستانهای کوتاه... ادامه ›
کتاب PDF وقتی گرمابه داری شهردار شهر میشود! (همراه چند داستان کوتاه دیگر)
- نویسنده: داود علی بابایی
داود علی بابایی در کتاب وقتی گرمابه داری شهردار شهر میشود! (همراه چند داستان کوتاه دیگر) سعی بر این داشته است تا مسائل روزمره مردم را در قالب داستان نوشته و آنان را برای قشر تحصیل کرده و روشنفکر بازگو کند و مانند آینهای در برابر چشمان آنان قرار دهد. در واقع او با بیانی ساده، روان و طنز، نسل جوان را آگاه میسازد. مجموعه داستان وقتی گرمابه داری شهردار شهر میشود!، روایتگر قصههای کوتاهی است که... ادامه ›
کتاب صوتی مثل همیشه
- نویسنده: نوشین جم نژاد
کتاب صوتی مثل همیشه نوشتهی نوشین جم نژاد، داستان کوتاهی دربارهی یک پزشک تنهاست که در یک روز ابری و خلوت در مطبش، ناگهان با بیماری روبهرو میشود که انتظار دیدنش را در مطبش نداشته و نمیداند چطور باید از او پذیرایی کند... دربارهی کتاب صوتی مثل همیشه نوشین جمنژاد در کتاب صوتی مثل همیشه، داستان یک روز ابری و مطب خالی یک دکتر را روایت میکند. آن روز صبح هم دکتر مثل همیشه، ساعت هفت صبح در مطبش را... ادامه ›