معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب صوتی داش آکل
- نویسنده: صادق هدایت
کتاب صوتی داش آکل اثر صادق هدایت، یکی از معروفترین و جذابترین داستانهای کوتاه این نویسنده است. داش آکل یکی از ده داستان کوتاه مجموعه سه قطره خون است که نخستین بار در سال 1311 به چاپ رسید و منتشر شد. کتاب صوتی داشآکل، داستان لوطی مشهور شیرازی است که خصلتهای جوانمردانهاش او را محبوب مردم ضعیف و بیپناه شهر کرده است. اما کاکارستم که گردنکلفتی ناجوانمرد است و به همین سبب، بارها ضرب شست داش... ادامه ›
کتاب صوتی زیر باران
- نویسنده: احمد محمود
کتاب صوتی زیر باران، نوشته احمد محمود، داستان مردی است بهنام محمود که از تهی دستی و نداری مینالد. او برای نجات از این وضعیت فکری در سر دارد که ... در داستان کتاب صوتی زیر باران، میشنویم: زنم پا به ماهه... دیشب نذاشت اصلاً چرت بزنم، هی بیخ گوشم نق زد که برو... فردا برو... یه بار دیگهم بفروش. این یکی دو روزه امورمون بگذره، شاید سببی شد... خدا بزرگه... اما میدونی میترسم قبول نکنن، آخه همین چن... ادامه ›
کتاب سبیل زنده
- نویسنده: مهسا کم نامی
کتاب سبیل زنده دربردارندهی 8 داستان کوتاه و جذاب نوشتهی مهسا کم نامی است که با قلمی روان و دلنشین به رشته تحریر درآمدهاند. داستانهای خواندنی و متفاوت این اثر عواطف و احساسات شما را درگیر خود میکند. کتاب سبیل زنده به چه کسانی پیشنهاد میشود؟ این اثر برای افرادی که به داستانهای کوتاه ایرانی علاقمندند، توصیه میشود. در بخشی از کتاب سبیل زنده میخوانیم: اندوه و ندامت با لحظههای زندگیش عجین... ادامه ›
کتاب صوتی اگر جای تو بودم
- نویسنده: مجید اوریادی زنجانی
داستان کتاب صوتی اگر جای تو بودم نوشتهی مجید اوریادی زنجانی از مجموعه داستان با پاهای کودکی انتخاب شده است. داستانی دربارهی زنی بهنام عاطفه که یک دیدار اتفاقی در خیابان او را به سیروسفر در گذشتهای نهچندان دور وادار میکند. دربارهی کتاب صوتی اگر جای تو بودم داستان کتاب صوتی اگر جای تو بودم از زبان یکی از شخصیتهای محوری اثر روایت میشود. زنی بهنام عاطفه که یک روز در خیابان دوست قدیمیاش... ادامه ›
کتاب آ
- نویسنده: لیلا صادقی
کتاب آ جدیدترین اثر لیلا صادقی، رمانی جذاب و با فرمی متفاوت است که برش کوتاهی از زندگی شخصیت نمادین و خیالی آ و برخورد او با کسانی که حرف آ در زندگیشان تأثیر دارد را روایت میکند. دربارۀ کتاب آ: این داستان علاوه بر خلق مضامین جدید، به ایجاد نوآوریهای قابل تأملی در زمینه فرم و صورت نائل آماده است؛ همچون روایت یک داستان در قالب یک فرهنگ لغت و ذیل مدخلی مشخص، لیلا صادقی هر شخصیت را همچون یک واژه... ادامه ›
کتاب ملاقات با خانم دوبلور
- نویسنده: بهزاد باباخانی
کتاب ملاقات با خانم دوبلور، مجموعه داستانی به قلم نویسندهی معاصر، بهزاد باباخانی است که ده داستان را دربرمیگیرد. هر یک از داستانها، روایت و جهانی متفاوت و مستقل را بازگو کرده و به مضامین گوناگون عاشقانه، اجتماعی یا خانوادگی اشاره دارند. دربارهی کتاب ملاقات با خانم دوبلور در میان داستانهای ادبیات معاصر، کتابهایی با درونمایهی عاشقانه، اجتماعی و خانوادگی کم نیستند اما نکتهی ناب و آنچه... ادامه ›
کتاب چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس
- نویسنده: بهاره رهنما
مجموعهای از 11 داستان کوتاه به قلم بهاره رهنما، بازیگر سینما و تلویزیون! داستانهای کتاب چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس عمدتاً فضایی زنانه دارند و بین سالهای دههی هفتاد و هشتاد شمسی تألیف شدهاند و در این مجموعه گرد آمدهاند. دربارهی کتاب چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس: زنی که فال میگیرد در موقعیت هولناکی قرار دارد، دختری از مادرش میگوید و از خانوادهای که اخلاقی خاص دارند، پسری از احساساتش نسبت... ادامه ›
کتاب ندارد
- نویسنده: همایون جمشیدیان
همایون جمشیدیان در کتاب ندارد، مجموعهای از داستانهای واقعی را جمعآوری کرده است، اما آیا واقعا این داستانها واقعیت دارند؟ کتاب ندارد نه واقعیتِ واقعیت است نه خیالِ خیال، چیزی است بین خیال و واقعیت، شاید به عبارتی بتوان گفت، توهم و واقعیت، اگر در این نوشتهها نام کسی ذکر شده باشد، حتی اگر کسی ردی از او در اطراف نگارنده بیابد، هیچ معلوم نیست او همان شخصِ زندهی واقعیِ غیر داستانی باشد یا اگر... ادامه ›
کتاب دستان مسیح (مجموعه داستانهای کوتاه)
- نویسنده: سید حسین حسینی
کتاب دستان مسیح (مجموعه داستانهای کوتاه) به قلم سید رسول بهشتی زاده و سید حسین حسینی، متشکل از سیزده داستان کوتاه با مضامین سرکوبی استعدادهای کودکان، تناقض فکر و عمل، کودکان کار، ضمیر ناخوداگاه، کتاب، آلزایمر، و... است. داستانهای کتاب دستان مسیح (hands of christ) با فضاسازی قدرتمند، در حال و هوای عجیب و متفاوت با دیگر داستانهای کوتاه ایرانی به رشته تحریر درآمدهاند. در بخشی از کتاب دستان مسیح... ادامه ›
کتاب هفت زمستان: گزیده داستان کوتاه هفتم دی ماه 1357
- نویسنده: روح الله شریفی
روح الله شریفی در کتاب هفت زمستان: گزیده داستان کوتاه هفتم دی ماه 1357، حال و هوای مردم قزوین را در دی سال 57 و قبل از پیروزی انقلاب به رشته تحریر درآورده و زندگی انسانهایی را روایت میکند که سرنوشتشان با آن روزها گره خورده است. باید به قصۀ آن روزها جانی دوباره داد. باید داستان خوب و بد و خوبان و بدان آن روزگار را دوباره از سر نوشت. باید در لذتی داستانی هویت قهرمانها و ضد قهرمانهای آن روزهای... ادامه ›
کتاب صوتی مرز
- نویسنده: سمیه جعفری
سمیه جعفری در کتاب صوتی مرز، داستان کوتاه و غمباری از وضعیت دشوار پناهندگان افغان روایت کرده و نشان داده که چگونه فقر میتواند زندگیهای بسیاری را نابود و افراد زیادی را در راه گریز از آن قربانی کند؛ سرنوشت شومی که پیشاز هر کس، گریبان کودکان و ضعیفترها را میگیرد. دربارهی کتاب صوتی مرز داستان کتاب صوتی مرز نوشتهی سمیه جعفری، جایی در مرز میان ایران و افغانستان در جریان است. جادههای خاکی،... ادامه ›
کتاب زنی شبیه تهران
- نویسنده: مهسا دهقانی پور
کتاب زنی شبیه تهران دومین اثر ادبی مهسا دهقانی پور، نویسندهی جوان ایرانی است که به مسئلهی تأثیرات شهر تهران بر هویت ساکنینش میپردازد. این کتاب پنج داستان کوتاه از زندگی زنان مختلف ساکن تهران را در بر میگیرد که به نوعی با یکدیگر ارتباط دارند. این زنان در سنین و شرایط مختلفی به سر میبرند و هر کدام داستان خودشان را روایت میکنند. دربارهی کتاب زنی شبیه تهران برای کسانی که از کودکی در تهران... ادامه ›
کتاب میهمانی
- نویسنده: نویدا هادیان
کتاب میهمانی مجموعه داستانهای کوتاه، خانوادگی و اجتماعی است که به قلم نویدا هادیان در بیست و سه داستان کوتاه نگاشته شده است و به جرات میتوان گفت که در همه ماجراهای کتاب، اول شخص داستان با واقعیتهای تلخ زندگی روبرو میشود. یکی در میهمانی و دیگری به هنگام بازنشستگی و آن یکی با شهید شدن فرزندش و از همه تلختر، روبرو شدن فردی با مرگ خودش. مخاطب در همه قصههای کتاب میهمانی بهصورت اول شخص و سوم... ادامه ›
کتاب کتابدار
- نویسنده: محرمعلی دودانگه
کتاب کتابدار نوشتهی محرمعلی دودانگه، داستان متصدی کتابخانهای را به تصویر میکشد که با پیدا کردن چکی ارزشمند درگیر ماجراهایی عجیب و پیچیده میشود. درباره کتاب کتابدار: محرمعلی دودانگه در این داستان ماجرای متصدی کتابخانهای را روایت میکند که داخل یکی از کتابهای اهدایی کتابخانه چکی با مبلغی بالا پیدا میکند. بدین ترتیب متصدی برای یافتن صاحب چک وارد ماجرایی پیچیده میشود که در آن صاحب چک قصد... ادامه ›
کتاب دل به دل راه دارد؟
- نویسنده: ایده مفرح
کتاب دل به دل راه دارد؟ نوشته ایده مفرح، مجموعهای از چند داستان کوتاه است که محتوای اغلب آنها عاشقانه است. در بخشی از کتاب دل به دل راه دارد؟ میخوانیم: ستاد جعفری ناگهان هول کرد و با استرس گفت: - شما نباید ازدواج کنید. وی ادامه داد: - ازدواج اجباری زندگی انسان را به نابودی میکشاند. سعی کن با چشم باز جلو بروی. مارال از نگرانی و دلهرهی استادش متعجبزده شده بود ولی به روی خود نیاورد. مارال تا... ادامه ›
کتاب صوتی داستان ساندویچ
- نویسنده: قباد آذرآیین
کتاب صوتی داستان ساندویچ، نوشته قباد آذرآیین در مورد پژمان پسری بازیگوش است که موجب نگرانی پدر مادرش شده است. کتاب صوتی داستان ساندویچ برگرفته از مجموعه داستان شراره بلند است که در سال 1380 منتشر شد. عموما در آثار قباد آذرآیین مشاهده میکنیم که او بدنبال بیان مشکلات موجود در مسجدسلیمان است. قباد آذرآیین درسال 1327 در مسجد سلیمان متولد شد. نخستین کتابش را در سال 1357 به نام «پسری آن سوی پل» برای... ادامه ›
کتاب صوتی خوشبختی چیه؟
- نویسنده: محمدرضا گودرزی
کتاب صوتی خوشبختی چیه؟ نوشته محمدرضا گودرزی، داستان مرد خبرنگاری است که برای مصاحبه در بین اقشار مختلف مردم میرود و از آنها میپرسد: خوشبختی چیه و به کی میگن خوشبخت؟ در قسمتی از کتاب صوتی خوشبختی چیه میشنویم: شنوندگان گرامی! این شما و این برنامهی مورد علاقهتون صبح سعادت! بهبه، چه صبح زیبایی! چه مردم شاد و مهربونی! پدر جان بهنظر شما خوشبختی چیه؟ سلام! پسرم، من به شما و مردم خوب شهرمون... ادامه ›
کتاب پرسه در شهر
- نویسنده: رامین نورانی
کتاب پرسه در شهر به قلم رامین نورانی، با داستانی جذاب که رگههایی از طنز نیز در آن دیده میشود، ماجرای قشری از مردم زحمتکش را روایت میکند که ادعایی در زندگی ندارند و هیچوقت در جامعه دیده نشده و نخواهند شد. دربارهی کتاب پرسه در شهر: پرسه در شهر روایتی است با کمی چاشنی طنز در لابهلای حقایق تلخ زیر پوست شهر. قشری از مردم که همیشه در حال کار کردن و تلاش هستند بدون اینکه جایگاه خاصی در جامعه پیدا... ادامه ›
کتاب پیاز سوخته
- نویسنده: زینب غفوری کفشگر
کتاب پیاز سوخته نوشتهی زینب غفوری کفشگر در قالب داستانی کوتاه روایتگر زندگی پیرزنی است که تمام وقت خود را در انتظار رسیدن شخصی مهم میگذراند. درباره کتاب پیاز سوخته: این کتاب قصه پیرزنی مهربان را به تصویر میکشد که در انتظار آمدن شخصی مهم است. داستان با مکالمهی پیرزن با بچههایی که در بالای درخت مشغول چیدن سیب هستند شروع میشود و با سوالات تمام نشدنی او در رابطه با رسیدن رضا، شخصی که انتظارش... ادامه ›
کتاب ایستگاه بعدی
- نویسنده: نیما قهرمانی
کتاب ایستگاه بعدی یک مجموعهداستان اثر نیما قهرمانی است. ده داستان مجزا و ابهامآمیز اما با درونمایهای مشترک در این کتاب گرد هم آمدهاند و در تمامی آنها، ورود یک غریبه همهچیز را به هم میریزد. درباره کتاب ایستگاه بعدی ده داستان و ده ماجرای ظاهراً بیربط در کتاب ایستگاه بعدی گرد هم آمدهاند. راوی هر داستان، مانند باقی آدمها، یک زندگی معمولی را زندگی میکند که بالا و پایینهای خودش را دارد؛... ادامه ›
کتاب زنی که سبز شد
- نویسنده: غلامرضا رمضانی
غلامرضا رمضانی در کتاب زنی که سبز شد، خاطرات خود در دورههای مختلف را با تخیل درآمیخته و با کمی چاشنی طنز داستانهای کوتاه جذابی را نگاشته است. او اینگونه تجربیاتش را با مخاطبان در میان میگذارد و شما را در احساسات خود شریک میکند. کتاب زنی که سبز شد برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به داستان کوتاه علاقهمند هستید، این کتاب را از دست ندهید. با غلامرضا رمضانی بیشتر آشنا شویم: این نویسنده و کارگردان... ادامه ›
کتاب نکند عاشق شدهام...
- نویسنده: محمدرضا پستک
کتاب نکند عاشق شدهام... مجموعهای از چندین داستان کوتاه به قلم محمدرضا پستک است که در کنار داشتن حکایتهایی با موضوعات اجتماعی، مضامین عاشقانه را با زبانی شیرین و جذاب بیان میکند. دربارهی کتاب نکند عاشق شدهام: این کتاب از داستانهای کوتاه، زیبا و خواندنی تشکیل شده است که هر کدام از آنها شما را با موضوعات گوناگونی آشنا میکند، از مسائل خانوادگی و احساسی گرفته تا مضامین اجتماعی! داستانهای... ادامه ›
کتاب نزدیک ظهیرالدوله
- نویسنده: حسن فرامرز
کتاب نزدیک ظهیرالدوله نوشتهی حسن فرامرز، دوازده داستان کوتاهِ مستقل دارد. موضوع اصلی این مجموعه، توجه و انتقاد به آداب و رسومی است که به ظاهر معمولی و جزئی هستند اما میتوانند زندگی انسانها را تا پایان عمر تحت تأثیر قرار دهند. کتاب حاضر دوازده داستان کوتاه را در برمیگیرد و حسن فرامرز در هر کدام از این داستانها به گوشهای از زندگی انسانها میپردازد. داستانهای کتاب نزدیک ظهیرالدوله مستقل از... ادامه ›
کتاب صوتی تقصیر من نیست
- نویسنده: مهدی عبدالله پور
کتاب صوتی تقصیر من نیست نوشتهی مهدی عبدالله پور به داستان پیرزنی تنها و ناتوان میپردازد که میخواهد از خیابان عبور کند اما حاضر نیست ترحم دیگران را بپذیرد. این داستان، احساسات این پیرزن را به تصویر میکشد و تا پایان ماجرا، شما را با خود همراه میکند. درباره کتاب صوتی تقصیر من نیست: این کتاب صوتی داستان پیرزنی را روایت میکند که در گوشهی خیابان به خاطرات خوش گذشته میاندیشد و برای اینکه... ادامه ›