معرفی و دانلود کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟
برای دانلود قانونی کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟
جولی اسمیت در کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ از تجربههایی که در جلسات روانکاوی با افراد گوناگونی داشته استفاده کرده و گسترهی تجارب او، جامعهی مخاطبِ کتابش را نیز وسیعتر میکند؛ چراکه از هر احساس، هیجان، فکر و فعلوانفعالاتی که در درونِ ما آدمها در جریان است، پردهای را نمایش میدهد، اطلاعاتی را به اشتراک میگذارد و تکنیکهایی را بهصورت تمرینهایی کاربردی و آسان، در اختیارمان میگذارد.
دربارهی کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟
زمانِ چشیدنِ شیرینیِ یک زندگی سالم و کامیابی فرا رسیده است؛ نه با مثبتنگریهای بیهوده! بلکه با پذیرش واقعیتِ دردناک و رنجآورِ زندگی و گذر از سختیها. جولی اسمیت (Julie Smith) در کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ (Why has nobody told me this before?) جعبه ابزاری را آماده کرده تا هنگام رویارویی با چالشها و دشواریهای زندگی و زمانی که از احساساتِ خفقانآورِ استرس و اضطرابهای مداوم در رنج هستید، از آن بهره گیرید و با مدیریتِ آنها، آرامش را به ذهن و جسم خود بازگردانید. او در این کتاب ارزشمند و تحسینشده، نکات و تکنیکهایی را آموزش میدهد که در مقابله با بدخلقیها، ایجاد اعتمادبهنفس، شیوهی مواجه شدن با انتقادها، خودشفقتی و بسیاری دیگر از این موارد، به شما کمک میکند.
مراقبت از روان، بازیابی سلامت روح و دستیابی به آرامش ذهنی، حتی در میان مشکلات زندگی و چالشهای متعدد، اهمیتِ حیاتی دارد و از فروپاشیِ روانی جلوگیری میکند. این کار به تمرین ذهنآگاهی و بهکارگیری آموزههایی ساده، از جنس واقعیت و پیشبرنده نیاز دارد. جولی اسمیت رواندرمانگر برجستهای است که در کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ تابآوری در برابر مشکلات زندگی را آموزش و اهمیتدادن به سلامتِ روان را یادآوری میکند. او با تکیهبر تجارب ارزشمند خود و ساعتها تحقیق، مطالعه، جلسات رواندرمانی و بینش تخصصی، از دیدگاهِ روانشناسی غیرواقعگرا دوری میکند و برخلافِ مثبتنگریِ سمی، یک راهنمای تمامعیار را همراه با تمریناتی ساده و اثرگذار، به تحریر درمیآورد.
او به ما کمک میکند تا با فضای اتاقهای رواندرمانی نیز آشنا شویم. ما را در سفری به دنیای کودکی، نوجوانی و لحظاتی که نقطهی عطفی در زندگیمان هستند، همراهی و به ما کمک میکند تا احساساتمان را بازیابی کنیم و با چشمِ پسنگرِ آگاهی، خود را ببینیم، در آغوش بگیریم و علل رفتار امروزی خود را بشناسیم. این رواندرمانگرِ باتجربه دست ما را میگیرد و در هر قدم به ما میگوید که چگونه تغییراتی را در زندگی خود اعمال و از میزان رنجهایمان کم کنیم.
گذر از دشواریها و ناملایماتی که در ابعاد شخصی، خانوادگی، اجتماعی و حرفهای زندگیمان وجود دارد، نیاز به مسیری هموار و بهکاربردنِ شیوههای سالم دارد این کار اقدامی مهم برای خارج نشدن از مسیر درست است. مسیری که میتواند ما را به قلهی موفقیت، شادکامی و کامیابی برساند و از جادهخاکی آسیبها و رنجها مضاعف دور کند.
فقط خواندن و کسبِ اطلاعات در بازیابی قوای ذهنی و برقراری تعادل در زندگیتان به شما کمک نمیکند؛ بلکه در کنار یادگیری و ذهنآگاهی بایستی از تمرینات جعبه ابزار دکتر جولی اسمیت استفاده کنید. آنها را در زندگی روزمرهی خود بهکار گیرید و تمرینی مداوم در جهت تسلط و مدیریت احساسات و هیجاناتی که در هر لحظه و برای هر اتفاق تجربه میکنید، داشته باشید.
کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ اثری ارزنده، خواندنی، درمانی، کاربردی و غنی است. در صورتی که فرصت یا امکانی برای مراجعه به رواندرمانگر ندارید، از مطالب مفیدِ این کتاب استفاده کنید تا در باتلاقی از رنج، عذاب، احساس شرم، گناه و هر احساس و هیجانِ فلجکننده، فرو نروید.
این کتاب توسط صدیقه اوشنی ترجمه شده و انتشارات یوشیتا آن را به چاپ و انتشار رسانده است.
جوایز و افتخارات کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟
- پرفروشترین کتاب بینالمللی
- از پرفروشترین کتابهای ساندی تایمز در سال 2022
- نامزد دریافت جایزهی بهترین کتاب غیرداستانی وبسایت گودریدز در سال 2022
- نامزد دریافت جایزهی بهترین کتاب بریتانیایی در بخش آثار غیرداستانی در سال 2023
نکوداشتهای کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟
- اکنون که بیش از هر زمان دیگری مردم با وضعیت سلامت روان خود دستوپنجه نرم میکنند، دکتر جولی اسمیت در کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ نکات و ابزارهایی عملی را ارائه میدهد تا هرکسی بتواند با اضطراب و تردیدی که در وجود خود احساس میکند، روبهرو شود. اگر میخواهید یک درمانگر را روبهروی خود ببینید، این کتاب برای شماست و به شما قدرتی میدهد که به بهترینِ خودتان تبدیل شوید. (نیکول لپرا، نویسندهی پرفروش نیویورک تایمز)
- دکتر جولی اسمیت، بهعنوان روانشناس بالینی در کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ با تکیهبر سالها تجربهی رواندرمانگری، مهارتهایی را در اختیار خوانندگان قرار میدهد که برای حفظ و تقویت سلامت روان خود بدان نیاز دارند. (سایت خبری Fortune)
- جولی اسمیت روی موضوعات سنگینی که همهی ما با آنها درگیر هستیم، مانند استرس، غم و اندوه، ترس، تردید و... تمرکز میکند و پیشنهاداتی کاربردی برای نحوهی کار و رویارویی با این احساسات ارائه میدهد. کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ صمیمانه و دلسوزانه است. (سایت BookPage)
- دکتر جولی اسمیت، دوستی باهوش، با بصیرت، صمیمی و خردمند است که همهی ما به او نیاز داریم. (لوری گوتلیب، نویسندهی پرفروش نیویورک تایمز)
کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای تمام افرادی که در سفر سلامت روان و بازیابی روحیهی قوی و سالم خود هستند، کاربردی و خواندنی است.
در بخشی از کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ میخوانیم
ایدهی پذیرش تمام تجربیات عاطفی در ابتدا ممکن است کمی نگرانکننده به نظر برسد. این کار خلاف چیزی است که به بسیاری از ما آموختهاند و باور داریم در مواجهه با احساساتمان باید انجام دهیم. به ما آموختهاند که احساسات خلاف عقلانیت است؛ چیزی که باید آن را سرکوب و پنهان کنیم، به اعماق ذهنمان برانیم و دربارهی آن حرف نزنیم؛ اما چطور باید به آنها اجازهی بروز دهیم و حتی آنها را بپذیریم؟
بسیاری از ما از احساسات میترسیم و تا زمانی که به خودمان اجازه نمیدهیم آنها را تجربه کنیم و بفهمیم که مانند امواج بالا و پایین میروند، این ترس از بین نخواهد رفت.
ذهنآگاهی ما را قادر میسازد از ابزار آگاهی استفاده کنیم. آگاهی مفهومی بسیار ابتدایی و مبهم به نظر میرسد؛ اما تا زمانی که از آن استفاده نکنیم، هرگز متوجه نمیشویم که به آن نیاز داریم. اجتناب از اعمال ناخودآگاه و آگاهی از افکار، احساسات، تمایلات و رفتار، چراغ زردی است که به ما فرصت میدهد پیش از روشنشدن چراغ سبز و عمل کردن براساس احساسات و تمایلات، کمی فکر کنیم. این کار باعث میشود در جایی که ممکن است ناخودآگاه عمل کنیم، فرصتی برای تأمل آگاهانه داشته باشیم. بهاینترتیب، به خودمان فرصت بیشتری میدهیم تا بهجای واکنش به احساسات، براساس ارزشهایمان انتخابهای متفاوتی داشته باشیم.
وقتی یک هنرمند از نزدیک روی جزئیات یک نقاشی بزرگ کار میکند، گاهی یک قدم به عقب برمیدارد تا ببیند آیا هر تغییر جدیدی که میخواهد ایجاد کند، با چشمانداز او برای کل تصویر، مطابقت دارد یا نه. ابزار فراشناخت که به معنای تامل میان احساسات و عمل است، همان فرایند عقبنشینی، حتی برای یک لحظه است که به ما فرصت میدهد افکار و اعمالمان را بررسی کنیم و ببینیم آیا با شخصی که میخواهیم باشیم، مطابقت دارد یا نه.
فهرست مطالب کتاب
مقدمهی مترجم
مقدمهی نویسنده
بخش یک: مخمصه
فصل اول: درک بدخلقی
فصل دوم: تلههای خلقی که باید مراقب آنها باشید
فصل سوم: راهکارهای مفید
فصل چهارم: چگونه روزهای بد را به روزهای بهتر تبدیل کنیم؟
فصل پنجم: چگونه اصول اولیه را بهدرستی درک کنیم؟
بخش دو: انگیزه
فصل ششم: شناخت انگیزه
فصل هفتم: چگونه انگیزه را پرورش دهیم؟
فصل هشتم: چگونه خود را مجبور به انجام کاری کنید که آن را دوست ندارید؟
فصل نهم: برای ایجاد تغییرات بزرگ در زندگی، از کجا شروع کنم؟
بخش سه: درد عاطفی
فصل دهم: خلاصم کن!
فصل یازدهم: با احساساتمان چهکار کنیم؟
فصل دوازدهم: چگونه از قدرت کلمات استفاده کنیم؟
فصل سیزدهم: چگونه از کسی حمایت کنیم؟
بخش چهار: سوگ
فصل چهاردهم: درک سوگ
فصل پانزدهم: مراحل سوگ
فصل شانزدهم: دستورالعملهای سوگواری
فصل هفدهم: ستونهای قدرت
بخش پنج: تردید نسبت به خود
فصل هجدهم: کنار آمدن با انتقاد و عدمتأیید
فصل نوزدهم: کلید ایجاد اعتمادبهنفس
فصل بیستم: اشتباهات شما، معرف شخصیتتان نیست
فصل بیستویکم: کافیبودن
بخش شش: ترس
فصل بیستودوم: اضطراب را از بین ببرید!
فصل بیستوسوم: کارهایی که باعث تشدید اضطراب میشود
فصل بیستوچهارم: چگونه اضطراب را در لحظه آرام کنیم؟
فصل بیستوپنجم: با افکاری که سبب اضطراب میشوند، چه کنیم؟
فصل بیستوششم: ترس از اتفاقات اجتنابناپذیر
بخش هفت: استرس
فصل بیستوهفتم: آیا استرس با اضطراب متفاوت است؟
فصل بیست وهشتم: چرا کاهش استرس تنها راهکار نیست؟
فصل بیستونهم: وقتی استرس مفید، مخرب میشود
فصل سیام: از استرس به نفع خود بهره ببرید
فصل سیویکم: توانایی کنار آمدن با شرایط دشوار و حیاتی
بخش هشت: زندگی معنادار
فصل سیودوم: «من فقط میخواهم خوشحال باشم»
فصل سیوسوم: کدام ارزشها مهماند؟
فصل سیوچهارم: چگونه زندگی معناداری خلق کنیم؟
فصل سیوپنجم: روابط
فصل سیوششم: چه زمانی باید در پی کمک برآییم؟
دربارهی نویسنده
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟ |
نویسنده | جولی اسمیت |
مترجم | صدیقه اوشنی |
ناشر چاپی | انتشارات یوشیتا |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 240 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-4852-11-3 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی عمومی |