معرفی و دانلود کتاب زایمان تروماتیک
برای دانلود قانونی کتاب زایمان تروماتیک و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب زایمان تروماتیک
صدیقه عبدالله پور در کتاب زایمان تروماتیک به مبحث «اختلالات استرس پس از تروما در زایمان تروماتیک» پرداخته و نحوهی برخورد اصولی با این مسأله را آموزش میدهد. کتاب حاضر یکی از بهترین منابع برای متخصصان حوزهی سلامت روان است.
درباره کتاب زایمان تروماتیک:
تولد فرزند واقعهایست بسیار پیچیده در زندگی زنان. این واقعه میتواند بازتابها و پاسخهای روانشناختی مثبت و منفی متعددی را رقم بزند و به عنوان حادثهای «آسیبزا» در ذهن مادر جلوه کند. از این روی، بهتر است پیش از آن که به معرفی کتاب حاضر بپردازیم، کمی دربارهی «زایمان تروماتیک» سخن بگوییم.
مجموعهای از رویدادها که در برخی از مراحل دوران بارداری و یا زایمان ایجاد میشود و مادر را دچار احساساتی همچون درماندگی، از دست دادن کنترل، وحشت یا ناتوانی میکنند، زایمان تروماتیک نام دارد. این امر هر دو بعد روانی و فیزیکی مادر را تحت تأثیر قرار میدهد. احساس خیانت، فراموشی، رهایی، تنهایی و محروم بودن از مراقبت از دیگر احساساتیست که ممکن است زنان پس از زایمان تجربه کنند.
اگر شما نیز در جایگاه مادر احساس طردشدگی، درماندگی و یا شنیده نشدن دارید، باید بگوییم تنها نیستید؛ مادران بسیاری پس از زایمان احساسات مشابهی را تجربه میکنند. همیشه نمیتوان از ترومای زایمان پیشگیری کرد، اما راهکارهایی وجود دارد که با بهکارگرفتن آنها میتوانید آسیبهای ناشی از آن را به حداقل برسانید.
صدیقه عبدالله پور در کتاب پیشرو تمام تلاش خود را به کار گرفته تا به شما کمک کند پس از تولد فرزندتان از نظر عاطفی و جسمانی بهبود یابید و تجربهی لذتبخشتری را برای خود رقم بزنید. راههای فراوانی وجود دارد که در صورت نیاز میتوانید از آنها برای سازگار شدن با شرایط جدید استفاده کنید. علاوهبراین، کتاب زایمان تروماتیک یکی از بهترین منابع موجود برای مطالعهی متخصصین روان و مشاوران است.
کتاب زایمان تروماتیک مناسب چه کسانی است؟
مطالعهی کتاب زایمان تروماتیک به همهی مادران، پزشکان، ماماها، پرستاران و متخصصین حوزهی روانشناسی پیشنهاد میشود.
در بخشی از کتاب زایمان تروماتیک میخوانیم:
تکرار مختصر و کوتاه و موضوعات اصلی و احساساتی است که گوینده در بخشی طولانی از گفتگو مطرح کرده است و در نتیجه آن را نمیتوان توسط یکی از مهارتهای سطح شود منعکس نمود. و با کمک این مهارت میتوان برخی از صحبتهای اخیر را به یکدیگر مرتبط ساخت. گاه گوینده در غرقابی از افکار و احساسات مخشوش گم میشود. میان زمانی که پازل فقط انبوهی از قطعات در هم ریخته در داخل یک جعبه است و زمانی که تصویری مرتب و کم حجم را به وجود آورده است تفاوت بسیار زیادی وجود دارد. به همین ترتیب پاسخ تلخیصی نیز گوینده را قادر میسازد که اجزای گفتههای خود را در حالتی ببیند که به شکل واحد و یکپارچهای در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. پاسخهای تلخیصی به گوینده کمک میکند که تصویری یکپارچه از گفتههای خود را به دست آورد. در موقعیتهایی که میان خواستههای افراد تعارض وجود دارد و یا در مواردی که به کارگیری روش حل مشکل ضروری به نظر میرسد خلاصه کردن بسیار مفید خواهد بود. همچنین خلاصه کردن هنگامی سودمند است که ظاهراً گوینده از آنچه باید در مورد موضوع مطرح کند خسته شده است. بازگویی صحبتهای اصلی گوینده کمک میکند که بخش اول گفتگو به نتیجه برسد و برای بخش بعدی آن نیز جهت و مسیر مشخصی فراهم شود. هنگامی که گوش کردن به صحبتهای فرد گوینده بیشتر از یک جلسه ادامه مییابد میتوان خلاصه را برای آغاز جلسه بعد مورد استفاده قرار داد.
حتی اگر این خلاصه، فقط بازگویی مطالبی باشد که او قبلاً گفته است و نکته جدیدی در آن وجود نداشته باشد باز هم ممکن است برای گوینده تازگی داشته باشد، زیرا برای اولین بار است که همه گفتههایش را در کنار یکدیگر میشنود. همچنین خلاصه کارآمد میتواند رشتههای از دست رفته یک گفتگو را در نتیجهگیری نهایی خود به یکدیگر پیوند زند.
فقط بخش کوچکی از درک و فهمی که انسان با تعامل رودررو به دست میآورد حاصل لغات است. چنانچه کارشناسان برجسته مدعی هستند تقریباً 35 درصد معنای ارتباط از لغات ناشی میشود و بقیه آن از زبان بدن حاصل میشود.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه مولف
تعریف حادثه تروماتیک
تعریف زایمان تروماتیک
ویژگیهای تروماهای زایمانی
شش موضوع اصلی از تجربیات زنان از زایمان تروماتیک
عوامل خطر زایمان تروماتیک
تاریخچه معطوف شدن توجه به اختلال استرس پس از ترومای زایمانی
دلایل ادراک زایمان تروماتیک توسط مادران
اختلال استرس پس از تروما بر اساس DSM_5
شیوع PTSD بعد از زایمان
تعریف PTSD بعد از زایمان
علایم PTSD بعد از زایمان
ویژگیهای PTSD پس از زایمان
علل ایجاد PTSD بعد از زایمان
پیشنهاداتی برای پیشگیری از زایمان تروماتیک
عواقب PTSD بعد از زایمان
ضرورت تشخیص درست PTSD بعد از زایمان
مشکلات تشخیصی
مشاوره و درمان
محتوای جلسات در مشاوره شناختی رفتاری
توصیههایی برای ارتقاء مراقبتهای بالینی
مطالعه موردی از استرس پس از ترومای زایمانی
داستانهای زایمان تروماتیک از زبان مادران
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب زایمان تروماتیک |
نویسنده | صدیقه عبدالله پور |
ناشر چاپی | انتشارات آزمون یار پویا |
سال انتشار | ۱۳۹۵ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 160 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-7849-45-3 |
موضوع کتاب | کتابهای زنان و زایمان، کتابهای دانشگاهی |