معرفی و دانلود کتاب تحلیل رویا: درس گفتارهایی در تعبیر و تفسیر رویا
برای دانلود قانونی کتاب تحلیل رویا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تحلیل رویا: درس گفتارهایی در تعبیر و تفسیر رویا
آیا تابهحال به معنای رویاهای خود فکر کردهاید؟ اصلا خوابهای گاه و بیگاهی که میبینیم از کجا سرچشمه میگیرند؟ کتاب تحلیل رویا اثر منحصربهفرد کارل گوستاو یونگ یکی از منابع بسیار مهم روانشناسی تحلیلی است که به مسئله خواب، تفسیر رویاها و بیان اهمیت آنها میپردازد.
درباره کتاب تحلیل رویا
همه آدمها در هر سنی، خواب میبینند. اما این خواب دیدن برای هر فردی به شکلی خاص اتفاق میافتد و تجربهای متفاوت از دیگران را به او میدهد. بسیاری از روانشناسان و روانکاوان، مسئله خواب و رویا را برگرفته از ضمیر ناخودآگاه انسانها میدانند و درباره این موضوع بحثهای فراوانی را مطرح کردهاند.
کتاب تحلیل رویا (Dream Analysis) ترجمه درسگفتارهای کارل گوستاو یونگ (Carl Gustav Jung) است که در ترم زمستانی 1928 و ترم تابستانی 1929 تدریس شدهاند و به تعبیر رویاها از منظر روانشناسی میپردازد. یونگ در این کتاب تلاش کرده است که برای کشف جزییات وجودی انسانها و دستیابی به شناخت دقیقتر آنها، از روشهایی مانند تداعی آزاد و تفسیر رویا استفاده کند.
این کتاب یک منبع بسیار غنی برای یادگیری تحلیل رویاها از منظر روانشناسی و روانکاوی است که شما را با مفاهیمی همچون ضمیر ناخودآگاه، ناخودآگاه جمعی، آنیما و آنیموس و دیگر مفاهیم مهم و تاثیرگذار بر روان و شیوه خواب آدمها آشنا میکند. کتاب تحلیل رویا گوستاو یونگ در سه جلد نوشته شده است و کتاب پیشرو مجموعه کاملی از این سه جلد است که در اختیار شما قرار دارد. با خواندن این کتاب میتوانید مهمترین مفاهیم مرتبط با خواب و رویا و شیوههای تحلیل روانشناسانه آنها را بیاموزید.
کتاب تحلیل رویا برای چه کسانی مناسب است؟
همه افرادی که به موضوعات روانشناسی و تحلیل خوابها به کمک روانکاوی علاقهمندند، از خواندن این کتاب لذت میبرند.
با کارل گوستاو یونگ بیشتر آشنا شویم
یکی از مشهورترین و تاثیرگذارترین روانپزشکان جهان که تاکنون الهامبخش تعداد زیادی از افراد بوده است، کارل گوستاو یونگ نام دارد. یونگ در سال 1875 در سوئیس به دنیا آمد و به عنوان روانپزشک، فیلسوف و نویسنده شناخته میشود. او شهرت خود را در حوزه روانشناسی از ارائه مبحث «روانشناسی تحلیلی» به دست آورده است و به همین سبب نیز نام «پدر روانشناسی تحلیلی» را به او اختصاص دادهاند.
کارل یونگ در دوران جوانی به یادگیری علم فلسفه روی آورد و بعدها در رشته پزشکی از سوی دانشگاه بازل بورسیه تحصیلی دریافت کرد. یونگ که تحصیلات خودش را در رشته روانپزشکی ادامه داده بود، مبحث روانشناسی تحیلی را پایهگذاری کرد و دری جدید را به روی علم روانشناسی باز کرد.
از این روانپزشک بینظیر و الهامبخش، آثار زیادی به چاپ رسیده است که از جمله آنها میتوان به کتاب «جنبههای زنانه»، «ضمیر پنهان» و «خود ناشناخته» اشاره کرد.
در بخشی از کتاب تحلیل رویا میخوانیم
در امور فنى، مردم باستان نمىتوانستند مدت درازى یک فکر انتزاعى را حفظ کنند. همیشه غریزۀ بازیگوش مداخله مىکرد. این را در ماشینها یا موتورهاى قدیمى سال 1820 مىتوان تشخیص داد. مثلاً در تلمبههاى قدیمى محورها را روى دو ستون دوریایى قرار مىدادند. بعضى از ماشینها را به سبک روکوکو مىساختند بسیار خندهآور بود. این بازى و تفنن است؛ و البته هر چه بیشتر به بازى و تفنن میدان مىدادند، امکان کارایى ماشین کمتر مىشد. کنجکاوىهایى که خوشایند حواسشان بود کارشان را متوقف مىکرد و در نتیجه به تفکر جدى نمىپرداختند. دریانوردى در باد ناموافق، تغییر جهت دادن بادبانها، در عهد باستان ناشناخته بود. این تکنیک را نورمانها در قرن دوازدهم ابداع کردند. پیش از آن، دریانوردان یا منتظر مىماندند تا باد موافق بوزد یا با کمک پارو پیش مىرفتند. کف قایقها و کشتىهایشان صاف بود و حتى از تیرهاى سنگین در ته کشتى استفاده نمىکردند. با وجود این، قایقهاى 1500 تنى داشتند. کشتىهاى مصرى که غله به روم مىبردند حدود 1800 تن بودند. ما کشتىهایى با این تُناژ را در قرن نوزدهم، در حوالى 1840، ساختیم.
اینها شیوههاى تاریخى تکامل ذهن ماست و باید حتماً به حسابشان آورد. در توضیح رویاها لازم است که معناى تاریخى را در نظر گرفت. بر مبناى شخصىِ صِرف نمىتوانیم رویاها را بفهمیم. اما در تحلیل عملى نمىتوان زیاد در گذرگاههاى تاریخى جلو رفت. سعى مىکنم مختصر و عملى و ملموس سخن بگویم. در این نخستین رویایى که با بیمار تحلیل کردم، توجه او را به کیش میترا، ژودوپوم، و امثال آن، جلب نکردم. دلیلى نداشت. همین که ایدۀ دور از ذهنى دربارۀ معنى رویایش دادم کاملاً راضىام کرد. اما اینجا در جلسههایمان باید وارد جزئیات بشویم تا ببینیم رویا از چه ساخته شده است.
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تحلیل رویا: درس گفتارهایی در تعبیر و تفسیر رویا |
نویسنده | کارل گوستاو یونگ |
مترجم | رضا رضایی، آزاده شکوهی |
ناشر چاپی | نشر افکار |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 950 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-6374-46-0 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی خواب |
بسیار عمیق دقیق و موشکافانه هر سنبلی در خواب رو مورد برسی قرار میده و من خودم حتی بعضی از خواب هام رو همزمان با او مورد تحلیل قرار میدادم.
کتاب بسیار عمیق و دقیق و پر جزییات هست که بنظرم بهتره بین خوندن صفحات خیلی فاصله پیش نیاد و برای درک بیستر بهتره لااقل یک خواب رو بطور کامل مطالعه کنیم تا تفهیم بشه برامون وگرنه یجورایی رشته کلام از دستمون در میره مخصوصا که کتاب بصورت یه نوع گزارش داره پیش میره و اگه عقب بیفتی مثل اینه که ساعاتی رو در اون جلسه نبودی و شاید لازم باشه نوار رو به عقب برگردونی. بعضی جاها هم کمی سنگین و روانشناسانه میشه که برای کسانی که پیش زمینه روانشناسی دارن احتمالن راحتر باشه البته اون هم بشرطی که نیمکره چپ ذهنشون فعالتر از راست نباشه و یجورایی بیش از حد منطقی نباشن. در کل کتاب خیلی مفیدی بود و دوسش داشتم. البته از یونگ چیز کمتری هم انتظار نمیرفت.
بسیار عالی و روان و پرمغز و مفید بود و این روهم بگم حوصله و صبوری زیاد میخاد خوندن یه کتاب ۹۵۰ صفحه ای. ممنون که همچین کتاب مفیدی رو در کتابراه گذاشتید.