معرفی و دانلود کتاب صوتی هنر رنجاندن
برای دانلود قانونی کتاب صوتی هنر رنجاندن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی هنر رنجاندن
کتاب صوتی هنر رنجاندن نوشتهی آرتور شوپنهاور، فیلسوف برجستهٔ آلمانی، شامل نظریات او درمورد نشان دادن خشم و ارائه راهکارها و ترفندهایی برای شکست دادن حریف در بحث و جدل با لحنی تند و گزنده میشود.
درباره کتاب صوتی هنر رنجاندن:
شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید یکی از دلایلی که موجب شد شوپنهاور تصمیم به نوشتن این کتاب بگیرد، دعوا با زن همسایهاش بود! همسایه او زنی خیاط بود که به همراه دوستانش در جلوی خانهٔ او جمع میشدند و با حرف زدنهایشان مزاحم اندیشهٔ فیلسوفانهٔ وی میشدند. به همین خاطر شوپنهاور با او بحث میکند و طی اقدامی او را از بالای پلهها هل میدهد. زن همسایه بعد از شکایت از او وی را به دادگاه میکشاند و طی یک دادرسی پنج ساله شوپنهاور محکوم میشود که تا پایان زندگی زن، ماهانه مبلغی را به او بپردازد.
این فیلسوف برجستهٔ آلمانی، به طور کلی در بیان نظریات خود در هر موضوعی حتی از فحش دادن و رنجاندن دیگران هیچ ابایی نداشت. حتی در برخی از نظریههایش مخاطب ناسزاگوییهایش فیلسوفان و متفکران برجستهای همچون هگل، فیشته و کانت بودند. کتاب هنر رنجاندن (Die Kunst zu beleidigen) به گفته برخی نوعی تکمیل کننندهٔ کتاب «هنر همیشه بر حق بودن» است.
شوپنهاور عقیده داشت زمانی که شما به یک حریف باهوشتر و ماهرتر از خودتان برمیخورید، نمیتوانید به روشها و فنون ماهرانه و مهارت در گفتگو امیدوار باشید؛ بنابراین میتوانید به توسل به ناسزا و خشونت، برتری خود را به طرف مقابل ثابت کنید. این ترفند به شما کمک میکند تا فلاکت و بینواییتان مشخص نشود و شما را در بحثها سربلند کند.
به طور کلی کتاب صوتی هنر رنجاندن شامل نظریههای پرخاشگرانه و گزنده شوپنهاور درمورد مسائل گوناگون میشود. کتاب حاضر حاصل جمعآوری برخی از دستنوشتههای وی است که خود او نسبت به منتشر کردن آنها اقدامی نکرده بود. اما مدتی پس از مرگش شخصی به اسم «فرانکو وولپی» آنها را جمعآوری و منتشر کرد.
این فیلسوف در کتاب حاضر صراحتا به مسائل مختلف میتازد و درمورد موضوعاتی مثل فلسفه، سیاست، فردیت، زنان و روابط اجتماعی نظرات خود را بیان میکند. او در این میان هیچ ابایی نیز از فحش دادن و توهین کردن ندارد و به هیچ عنوان برایش اهمیت ندارد که کسی یا چیزی را که مورد خطاب قرار داده، چقدر برای مردم جامعه پذیرفته شده و مورد احترام باشد.
پیام کلی کتاب را میتوان در این جمله خلاصه کرد که «بهترین دفاع حمله است». نویسنده حتی در بخشی از کتاب میگوید بهتر است در میان بحث به شکلی ناگهانی شروع به فحاشی و جدل کنید. چراکه باعث میشود مخاطبتان به مرور از موضوع اصلی پرت شود. شاید پیش خود فکر کنید که رنجاندن دیگران کاری زشت و ناپسند است. ولی اگر شوپنهاور را بشناسید، دیگر باید بدانید که او اینطور است و عقیده دارد شر همیشه در جهان پیروز بوده است پس باید به شر پرداخت و نباید آن را در وجودمان سرکوب کنیم!
او در این کتاب نظرات خود را به شکل بیرحمانهای بیان میکند و ممکن است حتی مخاطب را برنجاند. این نوع از بیان نظرات موجب شد که او از جمع همهٔ فیلسوفها طرد شود و همه او را از خود برانند. البته باید گفت او دقیقا همین را میخواست و دوست داشت در انزوا تفکر کند. با شنیدن این کتاب با نظریات شوپنهاور از این جهت که با جهانبینی و زاویه دیدی متفاوت نسبت به مسائل جهان مینگرد، آشنا میشوید.
کتاب صوتی هنر رنجاندن به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
اگر به فلسفه و نظریات شوپنهاور علاقه دارید، شنیدن این کتاب میتواند برای شما مفید و لذتبخش باشد.
آرتور شوپنهاور را بیشتر بشناسیم:
این فیلسوف برجسته و تاثیرگذار آلمانی در سال 1788 در لهستان متولد شد. او پدری بازرگان و مادری نویسنده داشت و پدرش در 17 سالگی او خودکشی کرد. آرتور شوپنهاور (Arthur Schopenhauer) که رابطهٔ چندان خوبی با مادرش نداشت، پس از مرگ پدر از او جدا شد و تحصیلات خود را در رشتهٔ پزشکی ادامه داد.
وی بعد از مدتی به علت شیفتگی به فلسفه، حرفهٔ پزشکی را برای همیشه ترک کرد و در رشتهٔ فلسفه مطالعات خود را آغاز کرد. شوپنهاور مهمترین اثر خود به اسم «جهان همچون اراده و تصور» را در فاصلهٔ سالهای 1814 تا 1818 میلادی به رشته تحریر درآورد. اما در آن زمان با استقبال زیادی از جانب مخاطبینش مواجه نشد.
این فیلسوف برجسته در سال 1819 میلادی به عنوان استاد فلسفه در دانشگاه برلین استخدام شد و در سال 1822 نیز از او به عنوان استادیار به دانشگاه برلین دعوت به عمل آورده شد. از دیگر آثار مهم آرتور شوپنهاور میتوان به «جهان و تأملات فیلسوف»، «متعلقات و ملحقات»، «دو مسأله بنیادین اخلاق»، «هنر همیشه بر حق بودن» و «ریشه چهارگان اصل دلیل کافی» اشاره کرد.
در بخشی از کتاب صوتی هنر رنجاندن میشنویم:
زن در مغرب زمین مشخصا آن چیزی که در آن جا «زن» نام میگیرد، در موقعیت نابجایی قرار دارد. زیرا زن که از سوی قدما به حق برآوردندهٔ نیاز جنسی نامیده شده، به هیچ وجه مناسب این نبوده است که موضوع احترام معمول فردی و حرمت کلیسایی باشد. سرش را بالاتر از یک مرد بگیرد و با او حقوق یکسانی داشته باشد.
عواقب این موقعیت نابهجا را به اندازهٔ کافی میبینیم. پس بد نیست آرزو کنیم کهای کاش در اروپا نیز این جنس شمارهٔ دوی بشری دوباره به جایگاه مطابق با طبیعت خود سوق یابد و سرشت زنانهای که نه تنها تمام آسیا به آن میخندند، بلکه در یونان و روم نیز پیشترها گمان به همین نحو به آن میخندیدند، هدف و مقصودی در پیش گیرد تا از این رهگذر عواقب آن از نظر اجتماعی، مدنی و سیاسی، رو به بهبود بگذارد.
زن اصیل اروپایی موجودی است که اصلا نباید وجود خارجی داشته باشد. بلکه باید فقط زنان خانهدار وجود داشته باشند و دوشیزگانی که امیدوار باشند در آینده چنین کسانی میشوند و از این رو زنانی که نه به قصد نخوت ورزیدن و احساس غرور کردن، بلکه به قصد خانگی شدن و انقیاد تربیت شده باشند.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی هنر رنجاندن |
نویسنده | آرتور شوپنهاور |
مترجم | علی عبداللهی |
راوی | حسن آزادی |
ناشر چاپی | نشر مرکز |
ناشر صوتی | نوین کتاب گویا |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۵ ساعت و ۲۱ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای صوتی فلسفه، کتابهای صوتی ادبیات جهان، کتابهای صوتی کتاب صوتی شعر، ادبیات و زندگینامه |
دوم، شوپنهاور، گرچه، با دیدگاهی از جامعه خود، (که در آن زندگی کرده)، نظر شخصی داده، اما، گویا جامعه امروز ایران را میدیده. همین که این کتاب، بتواند، نحوه عکس العمل ما را در برابر مشکلات روزمره مان، تغییر واقع بینانه دهد، به نظرم، موفقیت بزرگی برای نویسنده است.