معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب علم بهتر است یا ثروت؟
- نویسنده: ریحانه آشتیانی
کتاب علم بهتر است یا ثروت؟ نوشتهی ریحانه آشتیانی، مجموعهای از 3 داستان کوتاه است. محتوای این کتاب، حال و هوای دهه شصت و هفتاد شمسی است که با قلم نویسندهای جوان نوشته شده است. لحن آشتیانی در این کتاب، طعنه آمیز است و گرایشهای طنز دارد. کتاب حاضر توسط انتشارات افسانه نیاکان به چاپ رسیده است. در بخشی از کتاب علم بهتر است یا ثروت؟ میخوانیم عمه فخری که عمهی بابامه همیشه میگه ما مردم بسیار... ادامه ›
کتاب یک شب بیتو
- نویسنده: کبری سادات موسویان
کبری سادات موسویان در کتاب یک شب بیتو، با ارائهی داستانی دلنشین و خواندنی به شما نشان میدهد که مسیر زندگی همیشه هموار نیست و گاهی انسانها با سختیهایی روبهرو میشوند که هیچوقت فکرش را هم نمیکردند. دربارهی کتاب یک شب بیتو: داستان این کتاب میتواند قسمتی از سرنوشت واقعی هر فردی در این دنیا باشد. بدون شک زندگی همیشه آنگونه که ما میخواهیم پیش نمیرود و گاهی پیچ و خمهای آن غافلگیرمان... ادامه ›
کتاب صوتی شعر به انتظار تو
- نویسنده: علی موذنی
علی مؤذنی در کتاب صوتی شعر به انتظار تو مجموعهی هفت داستان کوتاه خود را گرد هم آورده است. این داستانها عمدتاً با مضامین اجتماعی، دینی و دفاع مقدس به رشتهی تحریر درآمدهاند. دربارهی کتاب صوتی شعر به انتظار تو مجموعه داستان شعر به انتظار تو دربردارندهی هفت داستان کوتاه به قلم علی مؤذنی است. چاپ اول کتاب شعر به انتظار تو برای نخستین بار به کوشش انتشارات نیستان در سال 1386 صورت گرفت. داستانهای... ادامه ›
کتاب رویای یک خیاط: یک بار زندگی
- نویسنده: علیرضا فتحی اصل
کتاب رویای یک خیاط: یک بار زندگی نوشتهی علیرضا فتحی اصل، داستان زندگی مردی عاشق را به تصویر میکشد که تمام تلاش خود را برای رسیدن به آرزوهایش میکند. موضوع کتاب رویای یک خیاط: یک بار زندگی چیست؟ در یکی از روستاهای جنوب ایران، در سال 1212 شمسی، زن و مردی زندگی میکردند به نامهای «خدیجه» و «ابراهیم»؛ خدیجه اهل جنوب ایران بود و ابراهیم اهل مرکز. داستان ازدواجشان از جایی شروع شد که ابراهیم در سال... ادامه ›
کتاب اجتناب عالیجناب
- نویسنده: سید مهدی شجاعی
کتاب اجتناب عالیجناب دربردارندهی هفت داستان کوتاه از سید مهدی شجاعی با این عناوین است: «آگهی فروش خودرو»، «اجتناب عالیجناب»، «آرامش در حضور دیگران»، «خاطرنشان»، «یک بازی، دو بازیگر، سه بازنده»، «لباس عاریتی» و «کجا باید بخوابم». شجاعی در اکثر آثار خود از زبانی لطیف و شاعرانه بهره میگیرد ولی در این مجموعه داستان، بیان شیوا و جذاب خود را با طنز میآمیزد و به سراغ مشکلات جامعه میرود. او مسائل... ادامه ›
کتاب استخوانهای یخ زده
- نویسنده: فاطمه عسکری
کتاب استخوانهای یخ زده، مجموعه داستانکوتاهی با بنمایهی روانشناختی به قلم نویسندهی ایرانی فاطمه عسکری است. این کتاب از شش داستان کوتاه شکل گرفته و نقطهی اشتراک همگی این ماجراها، دغدغهی همیشگی بشر یعنی عشق و مرگ است. شخصیتها و قهرمانان این مجموعه هرکدام بهنوعی با رنج فقدان و ازدستدادن دستبهگریباناند و سعی دارند با موشکافی جهان دردهای خود، این رنجهای انسانی را بهتر تاب بیاورند.... ادامه ›
کتاب صوتی فرشتهها قصه ندارند بانو!
- نویسنده: سید علی شجاعی
کتاب صوتی فرشتهها قصه ندارند بانو! اثر سید علی شجاعی، دربرداندهی 14 داستان کوتاه با مضامین اجتماعیست، عنوان کتاب از داستان اول این مجموعه برگرفته شده است. سید علی شجاعی در دل داستانهایش روزمرگیهای این روزها را زیر ذرهبین میبرد و تم اصلی بیشتر آنها بر مبنای بیاعتمادی و خیانت انسانها به یکدیگر است. با شنیدن این داستانها میتوان فهمید که او علاقه به تجربه فرمهای تازه در روایت دارد، و... ادامه ›
کتاب دختری از جنس تابستان
- نویسنده: طهورا دهقانی سرهنگچه
کتاب دختری از جنس تابستان نوشتهی طهورا دهقانی سرهنگچه، دربردارندهی داستانهای کوتاه و جذاب با موضوعاتی متفاوت است که هرکدام از آنها عواطف شما را با خود همراه خواهد کرد. کتاب دختری از جنس تابستان برای چه کسانی مناسب است؟ خواندن این کتاب به دوستداران ادبیات و داستانهای کوتاه پیشنهاد میشود. در بخشی از کتاب دختری از جنس تابستان میخوانیم: دو روز مانده به پایان جهان... تازه فهمید که هیچ زندگی... ادامه ›
کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست
- نویسنده: کوثر زنبوری
کوثر زنبوری (معجزهی شرقی) در کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست از نابهسامانیهای زندگی مردی سخن میگوید که در گذشته مادرش را به بدترین شکل از دست داده و حالا با کابوس از دست دادن همسرش که بسیار به او عشق میورزد، زندگی میکند. دربارهی کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست در این داستان شاهد ذهنیات و دغدغههای شخصیتی به نام مجید هستید که در کودکی از آغوش امن مادرش محروم شده و مرگ، میان او و اولین زن... ادامه ›
کتاب باغ ملی
- نویسنده: کورش اسدی
کتاب باغ ملی، مجموعه داستانی به قلم کورش اسدی، یکی از نویسندگان صاحب سبک معاصر است که هشتتا از داستانهای کوتاه متفاوت و اثرگذار دوران ما را در خود جای داده. این مجموعه، که برندهی جایزهی گلشیری سال 1383 نیز شده، داستانهایی با مضامین اجتماعی را در بر میگیرد که هر کدام به نوبهی خود فرم روایی پیچیده، نمادهای تفکربرانگیز و فضاهایی مبهم و وهمآلود دارند. دربارهی کتاب باغ ملی کورش اسدی،... ادامه ›
کتاب مهدخت
- نویسنده: سایه مهری چمبلی
کتاب مهدخت، شامل مجموعه آثاری از منتخبین سومین جشنواره بینالمللی شعر و داستان کوتاه فاخته است که با تلاش سایه مهری چمبلی گردآوری شده. در بخشی از کتاب مهدخت میخوانیم: زمستان بود و شب قبلش برف بسیار سنگینی باریده بود در میان قاچاقچیان سه نفر با قدم هایی چابک جلوتر از بقیه تو راه برگشت بودند یکی از آنها که نامش محمد بود با صورتی رنگ پریده و لاغر اندام و یک بارانی سیاه رنگ به تن داشت با یک شلوار... ادامه ›
کتاب رشته خیال و چند داستان کوتاه دیگر
- نویسنده: نیلوفر شیخی
کتاب رشته خیال و چند داستان کوتاه دیگر نوشتهی نیلوفر شیخی شامل داستانهایی دلنشین است که تخیلات انسان را پرورانده و به راحتی حس خیالپردازی را در شما برمیانگیزد. در بخشی از کتاب رشته خیال و چند داستان کوتاه دیگر میخوانیم: کنار پنجره، خیره به دانههای سفید معلق در هوا روی صندلی چوبیام نشسته بودم و طعم تلخ قهوهام را چاشنی آن زمستان سرد میکردم. گاهی از درز پنجره سوز میآمد و پوست تنم را... ادامه ›
کتاب کسی کتابهایم را چاپ نمیکند...
- نویسنده: مائده نعمتی
داستانهای کوتاه بهترین انتخاب برای افرادی است که بهتازگی کتاب خواندن را شروع کردهاند. کتاب کسی کتابهایم را چاپ نمیکند... تألیف مائده نعمتی با روایتهای جذاب و پرکشش خود داستانهایی کوتاه از زندگی آدمهایی از این سرزمین را بازگو میکند. قصهی زندگی افراد مختلف در این کتاب به ما نشان میدهد اتفاقات همیشه آنطور که ما میخواهیم پیش نمیروند، اما زندگی همچنان ادامه دارد. دربارهی کتاب کسی... ادامه ›
کتاب صوتی خیابان ولیعصر تهران: روایتهای داستانی
- نویسنده: گروه نویسندگان
در کتاب صوتی خیابان ولیعصر تهران: روایتهای داستانی شنوندهی گزیدهای از قصههای کوتاه به قلم جمعی از نویسندگان خواهید بود. آنچه داستانهای این مجموعه را علیرغم تمام تفاوتهایشان به یکدیگر پیوند داده و حضورشان را در اثری واحد توجیه میکند، اهمیت داشتن موضوع شهرنشینی در تمامی آنهاست. گفتنیست که انتخاب آثار حاضر در این کتاب، بر عهدهی کاوه فولادی نسب بوده است. درباره کتاب صوتی خیابان ولیعصر... ادامه ›
کتاب PDF داستان زرگر و سیاح
- نویسنده: بدرالسادات عیوقی
زرگر و سیاح یکی از داستان های کلیله و دمنه و روایتی از به دام افتادن ببر، ممیون، مار و مرد زرگری در دام یکی از صیادان است. در این اثنا مردی سیاح که از کنار دام در حال گذر بوده، با طناب انداختن به درون چاه، آنها را نجات میدهد. آنها پس از نجات از سیاح تشکر و به او میگویند که روزی محبت وی را جبران خواهند کرد. پس از چندی سیاح که دوباره گذارش به آن منطقه می افتد مشاهده میکند که میمون با آوردن میوۀ... ادامه ›
کتاب کلمات علیه کرونا
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب کلمات علیه کرونا دربردارندۀ داستانکهای منتخب مسابقهای است که در سال 1399 برگزار شد و آثار ممتاز هیئت داوران در قالب این کتاب منتشر شد؛ داستانکهایی دربارۀ ویروس کرونا که اغلب ناراحت کننده و قابل تأمل هستند. بعد از هجوم ناجوانمردانۀ کرونا که سایۀ سنگینِ آثار مخربش شاید تا سالها همراه بشر باشد، هرکس در حوزۀ فعالیت خودش تا آنجا که از دستش برمیآمد، دست به ابتکار زد. فروشندگان، فروش خود را... ادامه ›
کتاب آن مرد در باران آمد
- نویسنده: امیررضا بیگدلی
کتاب آن مرد در باران آمد دومین مجموعه از داستانهای کوتاه امیررضا بیگدلی است که از سال 77 تا 81 به نگارش درآمده. این کتاب از آثار برجسته بیگدلی بهشمار میرود و داستان «حالا مگر چه میشود؟» این مجموعه، تندیس برنز نخستین جایزه ادبی صادق هدایت را به خود اختصاص داده است. درباره کتاب آن مرد در باران آمد: امیررضا بیگدلی با انتشار دومین مجموعه داستان کوتاه خود، توانایی و علاقه خود را به این قالب ادبی... ادامه ›
کتاب ارواح مرطوب جنگلی
- نویسنده: محسن حکیم معانی
کتاب ارواح مرطوب جنگلی اثری از محسن حکیممعانی نویسندهی توانای ایرانی است. این کتاب سیزده داستان کوتاه با موضوعات متنوع را در برمیگیرد که برخی از آنها خواننده را با فضای ذهنی عجیب و پیچیدهی راوی مواجه میکنند و برخی دیگر رویکردی واقعگرایانهتر دارند و در فضایی عادیتر و نزدیک به زندگی روزمره شکل گرفتهاند. دربارهی کتاب ارواح مرطوب جنگلی طرفداران داستان و رمان فارسی محسن حکیممعانی را با... ادامه ›
کتاب صوتی کهور
- نویسنده: حسین حسنی زاده
کتاب صوتی کهور مجموعه داستانی به قلم و صدای حسین حسنی زاده است. رنگوبوی بومیِ زبان و ماجراها، در کنار طنازیای که خاص نویسندگان جنوبیست، از مهمترین خصیصههای داستانهای موجود در اثر حاضر به شمار میرود. درباره کتاب صوتی کهور: حسین حسنی زاده نویسنده و فیلمساز ایرانی است. او در مجموعه داستان کهور، با خلق شخصیتهایی واقعی و طراحی پیرنگهایی برآمده از زندگی روزمره، قصههایی باورپذیر را برایمان... ادامه ›
کتاب زورق کوچک
- نویسنده: کاظم سلطانی
کاظم سلطانی در کتاب زورق کوچک، احساسات قایقی را شرح میدهد که خود را در مرگ صاحبش مقصر میداند و میخواهد برای رهایی از احساس گناه خود به جهنم برود. داستان زورق کوچک باوجود داشتن قالبی فانتزی، حقیقت یک داستان نمادین را به تصویر میکشد چرا که هر کدام از شما قادر هستید یک زورق کوچک در جهان باشید. زورق کوچکی که همراه صاحب خود گرفتار طوفان شده است و با مرگ صاحبش خود را مقصر میداند. به همین دلیل... ادامه ›
کتاب آینهی شکسته
- نویسنده: علیرضا مهدیخانی
تا وقتی در کشور دیگری زندگی نکنید، معنای واقعی مهاجرت و چالشهای ارتباط با دیگران را بهطور کامل درک نمیکنید. کتاب آینهی شکسته نوشته علیرضا مهدیخانی مجموعه روایتهای داستانی کوتاهی از تجربه زندگی او در سوئد و مهاجرت است. این کتاب شما را با گوشهای از واقعیت مهاجرت و ارتباط تنگاتنگ افراد با یکدیگر، در جامعه، آشنا میکند. درباره کتاب آینهی شکسته: زیست هر فرد در جامعه، وابسته به اعضای آن است.... ادامه ›
کتاب راهی به سوی جهنم
- نویسنده: ندا ترابی
کتاب راهی به سوی جهنم نوشتهی ندا ترابی، دربرگیرندهی داستانهای کوتاهی است که زندگی آدمهای سادهای را به تصویر میکشد. شاید بخشی از این داستانها گوشهای از زندگی خود شما باشد. داستانهای این مجموعه کوتاه هستند و خواندن آنها وقت زیادی را از شما نخواهد گرفت، اما برای زمانی طولانی در یادتان میماند. ندا ترابی در این داستانها به موضوعاتی پرداخته که برگرفته از زندگی ما آدمهاست؛ داستانهای... ادامه ›
کتاب صوتی ننه کاراته
- نویسنده: سیروس همتی
کتاب صوتی ننه کاراته نوشته بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر سیروس همتی، دربردارندهی 8 داستان کوتاه و جذاب با موضوعات اجتماعی و خانوادگی است. سیروس همتی در سالهای کنونی بیش از هر چیز در صحنه تئاتر و تلویزیون دیده شده است، داستانهای این نویسندهی درخشان را از چند منظر میتوان اثری دلنشین و جذاب به حساب آورد. او در تازهترین اثر هنری خود، مجموعهای از داستانهای کوتاهش را با عنوان «ننه کاراته»... ادامه ›
کتاب دختری که خودش را خورد
- نویسنده: سعید محسنی
کتاب دختری که خودش را خورد نوشتهی سعید محسنی، ماجرای معلم تاریخی خسته، منزوی و نگران را به تصویر میکشد که از زندگی کسالتآور و تکراریاش خسته شده است اما هیچ کاری برای تغییر نمیکند تا اینکه روزی اتفاقی او را به حرکت وامیدارد. دربارهی کتاب دختری که خودش را خورد: این روزها زندگی اکثرمان تکراری و یکنواخت شده است، بعضیهایمان به دنبال راهی برای تغییر هستیم و برخی دیگرمان در عین انفعال، هیچ... ادامه ›