معرفی و دانلود کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم: تاریخ ناشناخته اختراعات از کلیساهای بزرگ تا قوطیهای نوشابه
برای دانلود قانونی کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم: تاریخ ناشناخته اختراعات از کلیساهای بزرگ تا قوطیهای نوشابه
کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم ما را در سفری جذاب به سمت جهان اسرارآمیز مهندسی میبرد و از اصول نوآورانهای که در پس تمام اشیا وجود دارد، پرده برمیدارد. بیل همک نویسندهی کتاب، استادانه مفاهیم پیچیده را سادهسازی میکند تا خواندن و درک آنها برای مخاطب دشوار نباشد. این کتاب از نبوغ انسان و طراحیهای معرکهای که به زندگی ما سروشکل دادهاند، تجلیل و تقدیر میکند.
دربارهی کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم
انسانها سالیان سال بوده است که برای حل مشکلاتشان از یک راهحل ساده استفاده کردهاند؛ از کاشت محصولات و ساختمانسازی گرفته تا ظاهرکردن عکس و حتی طراحی اولین میکروچیپ که تمام خالقها و مخترعها از راههایی یکسان برای پیشبردن مهندسیشان پیروی کردهاند. فارغ از آنچه گفته شد، بیل همک (Bill Hammack) در کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم اذعان میدارد که این روش قدرتمند - یعنی روش مهندسی - رویهای است پنهان که صرفاً تعداد کمی از ما از آن مطلع هستیم و راجعبه آن شنیدهایم، چه رسد به اینکه درکش کرده باشیم؛ ولی تردیدی نیست که همین روش قدرتمند روی تمام جوانب زندگیمان اثر میگذارد. بیل همک، نویسندهی کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم (The Things We Make)، در تمام عمرش مشتاق چیزهایی بوده که به دست بشر اختراع شده است.
اکنون برای اولینبار است که بیل همک در کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم، روش نهان پشت تمام ابداعات را برای خواننده آشکار میکند. او در این راه ما را با خود به سفری هیجانانگیز میبرد و نشان میدهد که بشر چطور این جهانی را که در آن زندگی میکنیم، ساخته و شکل داده است. بیل همک از ابداع سنگهای عظیم کمانی شکل کلیساهای قرونوسطی تا ابداع سطحی قوطی نوشابه را بررسی کرده و به این طریق، قانون طلاییِ تجربه را بهخوبی شرح میدهد؛ قانونی که میگوید تمام فنون جدید ساختمانسازی، تمام پیشرفتهای فناورانه و تمام راهحلهای خلاقانه ما را یکقدم به جهانی بهتر و کارآمدتر نزدیکتر میکند. بیل همک با کاوش در قرنها و فرهنگهای گوناگون، در این کتاب چشماندازی عالی پیش چشمان مخاطب نشان میدهد که در جهانی سرشار از مشکلات و معضلات متنوع، بشر چطور توانست و میتواند راهحلهای مناسب را مهندسی کند.
کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم یک بررسی و واکاوی جذاب است از روش یا روشهایی که اجازه نمیدهد بشر و بشریت از پیشرفت بایستد و دستاوردهای گذشته را به ما یادآور میشود و از آیندهی روشنمان که میتواند نوع نگرشمان را به جهان پیرامون تغییر دهد، ستایش میکند. اکنون میتوانید این کتاب را با ترجمهی نیلوفر قدمیاری که به یاری انتشارات بله چاپ و وارد بازار شده است، تهیه بفرمایید.
نکوداشت کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم
- شگفتیهای بسیاری در زندگی وجود دارد؛ ولی عموماً نادیدهشان میگیریم، ازجمله طراحی وسایلی که دارید، اتاقهای خانه و دوچرخهای که در پیادهرو به دیوار تکیه داده شده. اینها چیزهایی هستند که در کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم میبینیم و دیگر از ذهنمان بیرون نمیروند، چراکه چشمانمان را باز میکند. (مجلهی Bookworm Sez)
- کتابی محشر که نشان میدهد در طول این تاریخ گسترده، مهندسی با علوم یکسان نیست. بیل همک با هوش بالا نقش آزمون و خطا را در پیشرفت بشر ترسیم میکند. او همچنین بحثی جدالبرانگیز را بیان میکند که درک کامل از جهان پیشنیازی برای ابداع و اختراع نیست. (هفتهنامهی ناشران)
- تشریحی بینظیر از نحوهی کار مهندسان... کتابی پر از داستانهای خواندنی از تاریخ مهندسی و نیز اثری آگاهیبخش. (رولاند انوس، نویسنده)
- بیل همک با شفافیت، توانایی و ذکاوتی مینویسد که واقعاً ستودنی است. (Kirkus Reviews)
کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب را به تمام افرادی که به شگفتیهای دنیای مهندسی علاقه دارند و راجعبه آن کنجکاو هستند، توصیه میکنیم.
در بخشی از کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم: تاریخ ناشناخته اختراعات از کلیساهای بزرگ تا قوطیهای نوشابه میخوانیم
موتور پارسونز، که یک توربین بود، عملکردی مبتنی بر گردبادی از پرههای محرک داشت که با فشار بالای جت بخار به چرخش درمیآمد و در کاربرد پارسونز، برای به حرکت درآوردن یک کشتی استفاده میشد. این ایده، گرچه ساده به نظر میرسید، در عصر ویکتوریا هرگز به طور کارآمدی پیادهسازی نشده بود - هیچیک از بیش از دویست طرح ثبتشده برای توربینهای بخار، به درستی کار نمیکردند. برای بسیاری، فکر ساخت موتور توربین بخار بیش از یک رؤیای خیالی بیاساس نبود. موتور بخار طی 120 سال از زمان نوآوریهای جیمز وات و متیو بولتون که انقلاب صنعتی اول بریتانیا را به پیش بردند، به قدری پیشرفت کرده بود که تعداد کمی از مهندسان یا دانشمندان بر این باور بودند که ارزش بهبود یافتن یا امکان بهبود آن وجود دارد. برخی دیگر معتقد بودند که موتور احتراق داخلی نهایتاً موتور بخار را به یک یادگار موزهای تبدیل خواهد کرد. با این حال، ظرافت طراحی توربین بخاری نسل جدیدی از مهندسان را به این باور رساند که این تکنولوژی قابلیت باززندهسازی دارد. استفاده از قدرت بخار در موتورهای توربینی به معنی هدایت انرژی بخار منبسطشده با تعداد کمتری قطعات متحرک بود، که نتیجهاش کاهش نگهداری، کاهش وزن ماشینآلات به ازای هر واحد قدرت اسب بخار، مصرف کمتر زغال سنگ نسبت به موتورهای بخار سنتی و تقریباً عدم وجود ارتعاشات - منبع اصلی ناراحتی مسافران کشتیهای بخاری، که توسط پیستونهای رفتوبرگشتی موتورهای بخار مورد استفاده در کشتیهای تجارتی آن دوره ایجاد میشد. حالا با توربین کارآمد جدید خود، پارسونز آماده بود تا ادعا کند موتورش از موتورهای مورد استفاده در کشتیهای اقیانوسپیما برتر است.
فهرست مطالب کتاب
راهنمای خواندن
1: روش نامرئی
2: با بهترین آرزوها
3: عدم قطعیت
4: منابع
5: ذهنیت مهندسی
6: علم
7: ریاضیات
8: اختراع
9: جمعبندی
پینوشت
ضمیمه موضوعات
سپاسگزاریها
درباره نویسنده
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم: تاریخ ناشناخته اختراعات از کلیساهای بزرگ تا قوطیهای نوشابه |
نویسنده | بیل همک |
مترجم | نیلوفر قدم یاری |
ناشر چاپی | انتشارات بله |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 219 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-4850-24-9 |
موضوع کتاب | کتابهای تاریخ علم و فناوری |