معرفی و دانلود کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی

عکس جلد کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
قیمت:
۵۶,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی

یکی از بیماری‌های کم‌تر شناخته شده، اختلال شخصیت مرزی است. کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی نوشته‌ی دیوید اچ. بارلو به درمانگران کمک می‌کند تا مبتلایان به این اختلال را، با روشی بی‌خطر و مؤثرتر درمان کنند. این روش به بیمار کمک می‌کند تا خود نیز در فرایند درمانش شریک باشد و بر شیوه‌ و سرعت درمان مباشرت کند.

درباره‌ی کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی

اختلالات روانی بازه‌ی گسترده‌ای دارند و بسیاری از ما که در علم روان‌شناسی تخصص نداریم، نمی‌دانیم علائم هرکدام از این اختلالات و تفاوت آن‌ها با یکدیگر در چیست. همین مشکل باعث می‌شود ما نتوانیم این اختلالات را از یکدیگر تشخیص دهیم و با فرد مبتلا رفتار مناسبی داشته باشیم. کتاب رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی (Dialectical Behavior Therapy) به ما کمک می‌کند تا این اختلال را بهتر بشناسیم و بتوانیم با یکی از بهترین شیوه‌های درمان آن، درمان دیالکتیکی، آشنا شویم. این شیوه‌ی درمانی با کمک مدیریت ذهن به فرد درصدد این است که مبتلا به اختلال شخصیت مرزی بتواند بر افکار و اعمال خود کنترل بیشتری داشته باشد و شرایطی که در آن حاضر است را درک کند. دیوید اچ. بارلو (David H. Barlow) ما را با روش‌های گوناگونی که در این شیوه‌ی درمانی به کار رفته‌اند مواجه می‌کند. این روش‌ها عبارت‌اند از: اساس فلسفی DBT: دیالکتیک؛ دیالکتیک به‌مثابه‌ی جهان‌بینی؛ دیالکتیک به‌عنوان روش ترغیب و اقناع؛ مفهوم‌سازی موردی دیالکتیکی. هرکدام از این روش‌ها به روان‌درمانگر کمک می‌کند تا از جهت‌های گوناگون به فرد مبتلا کمک کند.

معرفی و دانلود کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی

کتاب رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی در ابتدا می‌کوشد تا مخاطب خود را با چیستی اختلال شخصیت مرزی آشنا کند و سپس چالش‌هایی را که فرد مبتلا با آن‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کند را برای خوانندگان بازگو خواهد کرد. افرادی که به این اختلال دچار شده‌اند، دارای معضلاتی همچون بی‌ثباتی عاطفی، رفتارهای اغراق‌آمیز، اضطراب، افسردگی، خودزنی و تمایل به خودکشی هستند. دیوید اچ. بارلو برای درمان مبتلایان به اختلالات مرزی، روش‌هایی مثل دارودرمانی، روان‌پویشی و درمان شناختی - رفتاری را بهترین راه‌ها نمی‌داند و معتقد است از طریق رفتار درمانی دیالکتیکی می‌توان حال افرادی که دچار اختلال شخصیت مرزی هستند را بهبود داد. کتاب حاضر ما را دو مرحله‌ی رفتار درمانی دیالکتیکی آشنا می‌کند: فردی، گروهی. در روش فردی، مبتلا باید بتواند توصیه‌هایی که به او می‌شود را جدی بگیرد و با پشتکار تمریناتی که انجامش به بهبود او کمک می‌کنند را به‌طور مستمر انجام دهد؛ کارهایی مانند کنترل کردن میزان استرس زندگی و افزایش احترام به خود.

کتاب رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی این نکته‌ی مهم را به ما می‌گوید که نمی‌توان بدون کمک درمانگر اختلال شخصیت مرزی را به‌سوی بهبود پیش برد و آن را کنترل کرد. مشاوره گرفتن، ارتباط متقابل بین بیمار و درمانگر و به توافق رسیدن با او بر سر روش و نوع درمان، از مهم‌ترین مراحل درمانی اختلال شخصیت مرزی هستند. دیوید اچ. بارلو در فصل‌های پایانی کتاب خود یک جلسه‌ی درمانی را که به‌صورت دیالوگ محور انجام شده است، ارائه کرده و به ما نشان می‌دهد یک جلسه‌ی درمانی باید چگونه آغاز شود، با چه مباحثی پیش رود و میزان اثربخشی آن تا چه اندازه است. دیوید. اچ. بارلو می‌تواند به روان‌شناسان و درمانگران یاری دهد تا وضعیت بیماران خود را بهتر کنند و آن‌ها را با کم‌ترین خطر و چالش به‌سوی بهبود سوق دهند.

کتاب رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی که برگرفته از فصل نهم کتاب «Clinical handbook of psychological disorders : a step-by step treatment manual, 4th ed, 2008» است، با ترجمه‌ی دکتر امیرهوشنگ مهریار و دکتر شعله نمازی در نشر روان شناسی و هنر منتشر شده است.

کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای دانشجویان روان‌شناسی، روان‌پزشکی، درمان‌گران و افرادی که در نزدیکان و اطرافیان خود، فردی مبتلا به اختلال مرزی زندگی می‌کند و می‌خواهند او را بهتر درک و از او مراقبت کنند، مناسب و کاربردی خواهد بود.

در بخشی از کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی می‌خوانیم

ما می‌پذیریم که هدف اولیه این گروه بهبود بخشیدن به مهارت‌های خودمان به‌عنوان درمانگران DBT است و نه یک واسطه بین درمانجوها. ما می‌پذیریم که با درمانجوها یا همدیگر، به‌عنوان افراد ضعیف و شکننده برخورد یا رفتار نکنیم. ما می‌پذیریم که با اعضای دیگر گروه به‌عنوان افراد مستقلی که می‌توانند از خود دفاع کنند رفتار کنیم.

توافق درباره هماهنگی و سازگاری: چون تغییر یک رویداد طبیعی زندگی است ما می‌پذیریم که تنوع و تغییر را به‌صورتی که به‌طور طبیعی بروز می‌کند قبول کنیم. این بدان معنی است که ما مجبور نیستیم با موضع‌گیری‌های همدیگر درباره نحوه واکنش نشان دادن به یک درمانجو موافقت کنیم و نیز مجبور نیستیم رفتار خود را طوری عوض کنیم که با رفتار همه افراد دیگر سازگار باشد.

توافق درباره رعایت حدود: ما می‌پذیریم که حدود خود را رعایت کنیم. ما به‌عنوان درمانگران و اعضای گروه می‌پذیریم که درباره افراد دیگر - به علت داشتن حدودی متفاوت با ما- قضاوت نکنیم یا آن‌ها را مورد انتقاد قرار ندهیم (مثلا، حدود مورد قبول آن‌ها خیلی وسیع، خیلی باریک یا کاملا درست است).

توافق درباره همدلی پدیدارشناختی: در صورت تساوی شرایط، ما می‌پذیریم که برداشت‌ها و تعبیرهای احترام‌آمیز یا از لحاظ پدیدارشناختی همدلانه‌ای را برای رفتارهای مراجعین، خودمان و اعضای دیگر گروه جستجو کنیم. ما می‌پذیریم چنان فرض کنیم که هم ما و هم مراجعین ما حداکثر کوشش خود را به‌کار می‌بریم تا رفتار خود را بهبود بخشیم. ما می‌پذیریم سعی کنیم دنیا را از دریچه چشم مراجعان و همدیگر ببینیم. ما می‌پذیریم که موضعی عاری از داوری و قضاوت در مورد مراجعان و همدیگر اتخاذ و تمرین کنیم.

فهرست مطالب کتاب

نگاهی به شیوه‌های دیگر درمان
شیوه درمان روان‌پویشی
دارودرمانی روانی
درمان شناختی - رفتاری
رفتاردرمانی دیالکتیکی
کارآیی
اساس فلسفی DBT: دیالکتیک
دیالکتیک به‌مثابه یک جهان‌بینی
دیالکتیک به‌عنوان روش ترغیب و اقناع
مفهوم‌سازی موردی دیالکتیکی
نظریه زیستی– اجتماعی
بی‌نظمی عاطفی
محیط‌های ابطال کننده
معما یا معضل دیالکتیکی
آسیب‌پذیری عواطف/ بی‌اعتبارسازی خود
بی‌تفاوتی فعال/ شایستگی ظاهری
بحران بی‌وقفه /عزاداری ممنوع‌شده
مراحل و هدف‌های درمان
مرحله پیش از درمان: آشنایی و تعهد
مرحله 1: به‌دست آوردن ظرفیت‌های اساسی
مرحله 2: تقلیل فشار روانی پس از استرس
مرحله 3: حل کردن مسائل زندگی و افزایش احترام به خود
مرحله 4: احراز ظرفیت لازم برای آزادی و خشنودی پایدار
سازمان‌دهی درمان: وظایف و شیوه‌ها
وظایف درمان
شیوه‌های درمان: چه کسی، چه کاری انجام می‌دهد و کی؟
عضو شدن در تیم رایزنان
شکل جلسات رایزنی
استراتژی مشاوره دادن به مراجع
مداخلات محیطی
متغیرهای مربوط به درمانجو
متغیرهای درمانگر
استراتژی‌های درمان
استراتژی‌های دیالکتیکی
ورود به پارادوکس
استفاده از استعاره: قصه، اسطوره، تمثیل و داستان‌گویی
بازی کردن نقش شیطان
گسترش دادن
ساختن لیموناد از لیمو
استراتژی‌های مرکزی
اعتباربخشی
گوش دادن و مشاهده کردن (V1)
انعکاس صحیح (V2)
بیان ناگفته‌ها (V3)
اعتبار بخشی براساس یادگیری‌های قبلی یا ناکارآمدی زیستی (V4)
اعتباربخشی برحسب زمینه حاضر یا کارکرد هنجاری (V5)
بی‌ریایی اساسی (V6)
مسئله‌گشایی
تحلیل رفتاری
تحلیل راه‌حل‌ها
روش‌های حل مسئله
استراتژی‌های سبکی
مطالعه موردی
سابقه
درمان
صورت جلسات درمان
مؤخره
واژه نامه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
نویسنده
مترجمشعله نمازی، امیرهوشنگ مهریار
ناشر چاپیانتشارات روانشناسی و هنر
سال انتشار۱۳۹۵
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات197
زبانفارسی
شابک978-600-7063-61-3
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی بالینی
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی

برای دریافت کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.