معرفی و دانلود کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی

عکس جلد کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی
قیمت:
۶۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی

سال‌های آخر عمر تولستوی، نویسنده‌ی شهیر روسی، چرا چنین جنجالی گذشت؟ ابوذر ابراهیمی ترکمان و فرزانه شفیعی در کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی به دهه‌ی پایانی زندگی این نویسنده‌ی برجسته و داستان ارتداد و نظر مثبت او نسبت به دین اسلام می‌پردازند و به انضمام نامه‌ها و حکم رسمی کلیسا تصویری از این جنبه‌ی زندگی او به دست می‌دهند.

درباره‌ی کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی

اشراف‌زاده‌ای که پدر و مادرش را در کودکی از دست داد، تحصیلات آکادمیک را نیمه کاره رها کرد، در جنگ قفقاز با حقایق ناگوار و تلخی روبه‌رو شد و در نهایت از سوی کلیسا حکم ارتداد گرفت! از تولستوی حرف می‌زنیم. یکی از بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین نویسندگان تاریخ ادبیات جهان. نویسنده‌ای که زندگی طولانی و پر از فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت و شاهکارهای ادبی بزرگی خلق کرد. اثری که پیش رو دارید، کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی، پژوهشی در زندگی تولستوی است که با همکاری ابوذر ابراهیمی ترکمان و فرزانه شفیعی به تألیف درآمده. این کتاب در خود روسیه و با بهره‌گیری از منابع روسی نوشته شده و تصاویر خانوادگی و نامه‌های تولستوی را نیز گردآوری کرده و در اختیار شما قرار می‌دهد.

لئو تولستوی یا لف نیکولایویچ تولستوی (Lev Nikolayevich Tolstoy) در زندگی دوره‌های مختلفی را از سر گذرانده است. آثار او در هر دوره، بازتاب اندیشه‌هایش در همان دوره است. تمرکز اصلی کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی بر دهه‌ی آخر زندگی او قرار دارد. تولستوی در این دهه تحولات روحی سختی را از سر گذراند و نظام حاکم و نهاد کلیسا را زیر باد انتقاد گرفت که در نهایت به انتشار حکم تکفیر او توسط کلیسای ارتدوکس انجامید.

معرفی و دانلود کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی

کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی در چهار فصل نوشته شده است. در فصل اول شرح مختصری از زندگی این نویسنده‌ی برجسته ارائه می‌شود. فصل دوم به اندیشه و رویکرد او اختصاص دارد. در این فصل، داستان تحولات روحی او در دهه‌ی آخر زندگی‌اش شرح داده می‌شود و انتقادات او به کلیسا مورد اشاره قرار می‌گیرد. همچنین متن کامل حکم ارتداد او توسط کلیسا و پاسخی که تولستوی به این حکم می‌دهد، در اختیار شما قرار می‌گیرد.

فصل سوم کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی به آشنایی تولستوی با دنیای شرق، کشور ایران و پژوهش‌های او در زمینه‌ی دین اسلام می‌پردازد. تولستوی در دوره‌ای که نظرش به اسلام جلب شده، به مکاتبه با تاتارها پرداخته است که متن مکاتبات مزبور در این فصل آورده شده است. در فصل چهارم گزیده‌ای از نامه‌های تولستوی در اختیار شما قرار گرفته است. مهاتما گاندی، ماکسیم گورکی و تزار الکساندر سوم از شخصیت‌های شاخصی هستند که نامه‌نگاری‌هایشان در این فصل آمده. در نهایت، تصاویری از خانه‌ی تولستوی و نامه‌های او نیز به آخر کتاب ضمیمه شده است.

عنوان کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی برگرفته از جمله‌ی خود تولستوی است که در جایی می‌گوید: «هر وقت خواستید دربارۀ راه رفتن دیگری قضاوت کنید، کمی با کفش های او راه بروید.». این کتاب با تلاش انتشارات علمی و فرهنگی روانه‌ی بازار نشر ایران شده است.

کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی برای چه کسانی مناسب است؟

مطالعه‌ی این کتاب را به علاقه‌مندان ادبیات قرن نوزدهم روسیه، به ویژه آثار لئو تولستوی پیشنهاد می‌کنیم.

در بخشی از کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی می‌خوانیم

تولستوی دو مرتبه به اروپا سفر می‌کند. در سفر اول که از 29 ژانویه تا 30 ژوئیۀ 1857 میلادی به طول می‌انجامد، به گفتۀ او، ایمانش فرو می‌ریزد. بیش از همه صحنۀ تماشای یک مجازات اعدام در پاریس سبب می‌شود که پوچی اعتقادات باطل بر او بیشتر آشکار شود. رومن رولان از وی نقل می‌کند: «آن‌گاه که دیدم سر از بدن جدا می‌شود و در سبد می‌افتد، با همۀ وجودم پی ‌بردم که هیچ اصلی مبنی بر نظم موجود، نمی‌تواند این امر را توجیه کند. حتی اگر همۀ مردم جهان استدلال‌هایی برای ضرورت انجام دادن این امر بیابند، من برآنم که چنین عملی ناشایست است و نابجا. من می‌گویم که هیچ چیز غیر از دل آدمی، نمی‌تواند شاخص خیر و شر باشد».

آنچه تولستوی را می‌آزرد و از شعارهای لیبرال‌مآبانه و آزادی‌خواهانه منزوی می‌ساخت، فقدان مرزهای مشخص میان خیر و شر نبود، بلکه تعریف مشخص برای واژه‌هایی همچون «آزادی»، «استبداد»، «تمدن» و «توحش» بود. او در داستان رستاخیز، مباحثه‌ای را میان هیئت قضات بر سر مقصر بودن یا نبودن زنی برمی‌انگیزد که از نظر برخی گناهکار و فاحشه محسوب می‌شود و از نظر شاهزاده نخلدوف انسانی بی‌گناه است که به واسطۀ هوسرانی و فریب شخص دیگر به گمراهی کشیده شده و راهی جز پیش رفتن در این مسیر نداشته است. در این‌جا نمی‌توان مرز میان خیر و شر را مشخص کرد. تولستوی تأکید می‌کند که همه جا خیر و شر همزیستی دارند و در وجود انسان، فقط یک راهبر محتوم وجود دارد. این راهبر انسان را به مهر و پیوند سوق می‌دهد. چگونه ممکن است که روح خداوندی در وجود انسان قرار گرفته باشد، اما او را به سوی شر و بدی راهبری کند. تولستوی روی سخنش به وجدان فردی هر انسان است. زیرا در این نکته، رستگاری انسان نهفته است.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
فصل اول: زمانه و زندگی
سال شمار زندگی تولستوی
روایت مفصل زندگی تولستوی
فصل دوم: اندیشه و رویکرد
فلسفۀ زندگی
دیدگاه اعتقادی مصلحانه و انتقادی
رویکرد سیاسی
فصل سوم: تولستوی؛ اسلام و ایران
آشنایی با دنیای شرق
تولستوی و اسلام
سانسور شوروی
تولستوی و ایران
فصل چهارم: نامه ها
مکاتبات با مهاتما گاندی
نامه‌های ماکسیم گورکی
نامۀ تولستوی به الکساندر سوم (امپراتور روسیه)
مکاتبات با دیگران
تصاویر
فهرست منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی
نویسنده،
ناشر چاپیانتشارات علمی و فرهنگی
سال انتشار۱۳۹۲
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات209
زبانفارسی
شابک978-600-121-389-2
موضوع کتابکتاب‌های زندگینامه
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی

جان فورد
۱۴۰۳/۰۲/۱۱
نوشتن درباره انسان‌های بزرگ و عمیق، جرأت و جسارت و از سوی دیگر تلاش و همت بالایی طلب می‌کند. چرا که احاطه به همه ابعاد وجودی این بزرگان کار آسانی نیست. شاید به همین دلیل لست که برای تألیف این کتاب، دو نویسنده تلاش کردند با کمک هم از عهده ادای حق شناخت تولستوی برآیند. نمی‌دانم هر کدام چه نقشی در این پدید آکردن کتاب داشتند شاید یکی محقق و تاریخ شناس یا فیلسوف تاریخ باشد و اسناد تاریخی را جمع آوری کرده و دیگری که قلم خوبی داشته آن را به رشته تحریر در آورده. اما نکته قوت دیگر این کتاب مکان نگارش آن است که در خود روسیه انجام گرفته است و این نزدیک بودن به محیط زندگی تولستوی، بخشی از خلأ نبود امکان نزدیک شدن به شرایط زمانی حیات وی را جبران می‌کند.
خوشحالم که نویسندگان ایرانی در حوزه ادبیات کلاسیک جهان کارهای فاخر انجام می‌دهند.
اما باید توجه داشت که این بزرگان، فراتر از ادیان و مذاهب رایج هستند. لذا مصادره کردن تولستوی و ربط دادنش به اسلام را یک حرکت بر مبنای ذائقه رایج در داخل ایران و رویکردی هوشمندانه برای گرفتن مجوز و جذب مخاطب می‌دانم.
گویی این نویسندگان کتاب نیستند که با کفش‌های تولستوی راه رفته‌اند بلکه تولستوی را واداشته‌اند که با کفشهای دین و فرهنگ ایران راه برود!
با تشکر از کتابراه
آیسو
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
کتاب "راه رفتن با کفش‌های تولستوی" (به عنوان "Walking with the Tolstoy" شناخته می‌شود) یک اثر ادبی جذاب و تأثیرگذار است. این کتاب به بررسی مفاهیم عمیق انسانی و فلسفی از طریق داستانی دلنشین و شخصیت‌های جذاب می‌پردازد.
### خلاصه داستان
داستان در مورد پسربچه‌ای به نام "سیلوستر" است که با مشکلاتی در
زندگی و ارتباطات خود روبرو است. او در تلاش است تا معنا و هدف زندگی‌اش را پیدا کند. بنا به شرایط خاصی، او تصمیم می‌گیرد تا باری را که از داستان‌های تولستوی و تجربیات انسانی همراه است، بر دوش بکشد و تلاش کند تا بیشتر درک کند که زندگی چه معنایی دارد.
در این کتاب، سیلوستر با شخصیت‌ها و موقعیت‌های مختلفی مواجه می‌شود که به او کمک می‌کند تا درکی عمیق‌تری از زندگی، عشق، دوستی و هنر پیدا کند. سفر او به نوعی سفر خودشناسی است که در آن شباهت‌هایی با فلسفه و آثار تولستوی وجود دارد.
### تم‌ها و مضامین
کتاب بر چندین موضوع کلیدی تمرکز دارد:
- **جستجوی معنا**: مانند بسیاری از آثار تولستوی، داستان به جستجوی عمیق معنای زندگی و چگونگی ارتباط آن با روابط انسانی می‌پردازد.
- **دوستی و همدلی**: داستان به روابط انسانی و تأثیرگذاری آن‌ها بر زندگی افراد اهمیت می‌دهد.
- **خودشناسی**: قهرمان داستان در مسیر جستجوی خود به درک بهتری از شخصیت و اهدافش می‌رسد.
### سبک نگارش
کاترین اپلگیت در این کتاب از نثری روان و دلپذیر استفاده کرده است. لحن داستان گرم و صمیمی است و نویسنده توانسته احساسات شخصیت‌ها را به خوبی به خواننده منتقل کند. دیالوگ‌ها طبیعی و قابل لمس هستند و این امر به عمق شخصیت‌ها کمک می‌کند.
روح اله شاه میرزایی
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
کتاب «راه رفتن با کفش‌های تولستوی» اثر فرزانه شفیعی، اثری است که توانسته با نثر ساده و دلنشین خود، مفاهیم عمیق فلسفی و اجتماعی را به شیوه‌ای قابل درک به خواننده منتقل کند. نویسنده در این کتاب به سفر درونی شخصیت‌های مختلف پرداخته و از این طریق به مخاطب این امکان را می‌دهد که با چالش‌ها و انتخاب‌های انسان‌ها در زندگی‌های متفاوت آشنا شود. داستان‌ها و شخصیت‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که در عین جذابیت، به تفکر در مورد مسائل روزمره زندگی و پیچیدگی‌های آن‌ها دعوت می‌کنند.
یکی از نکات برجسته کتاب این است که شفیعی توانسته است با استفاده از داستان‌پردازی‌های روان، مفاهیم فلسفی سنگین را به زبان ساده بیان کند. این ویژگی باعث می‌شود کتاب برای طیف وسیعی از خوانندگان، از علاقه‌مندان به فلسفه گرفته تا کسانی که به‌دنبال داستان‌های انسانی و عاطفی هستند، جذاب باشد. این کتاب نه‌تنها برای کسانی که به آثار تولستوی علاقه‌مندند، بلکه برای هر کسی که به دنبال درک عمیق‌تری از انسانیت و جستجوهای درونی است، مفید خواهد بود.
با این حال، برخی بخش‌های کتاب می‌توانست کمی بیشتر به عمق برود و پیچیدگی‌های بیشتری را در شخصیت‌ها و داستان‌ها به نمایش بگذارد. برخی از موقعیت‌ها و برخوردهای شخصیت‌ها ممکن است برای برخی خوانندگان کمی سطحی به نظر برسد و این می‌توانست فرصتی برای کشف بیشتر درون‌مایه‌های کتاب باشد. اما به طور کلی، این کمبودها چندان از ارزش کلی اثر نمی‌کاهد.
در نهایت، «راه رفتن با کفش‌های تولستوی» یک اثر قابل تأمل و الهام‌بخش است که با نگاهی انسان‌شناسانه به زندگی و دنیای اطراف پرداخته و خواننده را به تفکر عمیق‌تر در مورد انتخاب‌ها و مسیری که در زندگی طی می‌کند، وادار می‌سازد. این کتاب می‌تواند در بهبود
MDp
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
کتاب ** «راه رفتن با کفش‌های تولستوی» ** نوشته‌ی **ابوذر ابراهیمی ترکمان** و **فرزانه شفیعی**، به سال‌های پایانی زندگی **لئو تولستوی**، نویسنده‌ی بزرگ روسی، و تحولات فکری و روحی او در این دوره اختصاص دارد. این کتاب به ویژه به مسأله‌ی ارتداد تولستوی و تغییرات عمده‌ای که در نگرش دینی او به وجود آمد، می‌پردازد.
**تولستوی** در سال‌های پایانی زندگی‌اش با بحران‌های فلسفی و دینی مواجه شد. او که در جوانی به مذهب ارتدکس روسیه وابسته بود، در دوران پیری به شدت از کلیسا و آموزه‌های آن فاصله گرفت و به نوعی به نقد شدید مذهب مسیحی پرداخت. این نقدها و تغییرات باعث شد که بسیاری از پیروان او را ترک کنند، و حتی کلیسا حکم تکفیر او را صادر کرد.
اما آنچه که در کتاب «راه رفتن با کفش‌های تولستوی» به صورت خاص مطرح می‌شود، تأثیرپذیری تولستوی از برخی از اصول و مفاهیم دینی اسلام است. نویسندگان کتاب، در کنار تحلیل تحولات دینی تولستوی، به بررسی ارتباط او با مفاهیم و آموزه‌های اسلامی پرداخته‌اند و بیان می‌کنند که تولستوی در برخی از نامه‌ها و نوشته‌های خود به دین اسلام نگاهی مثبت داشته و برخی از اصول آن را با دیدگاهی باز مورد ستایش قرار داده است.
کتاب با استفاده از اسناد و نامه‌های تولستوی و برخی گزارش‌های تاریخی، تصویری جامع و متفاوت از آخرین سال‌های زندگی این نویسنده‌ی بزرگ و درگیری‌های درونی‌اش ارائه می‌دهد. به این ترتیب، خواننده می‌تواند درک بهتری از تغییرات فلسفی و دینی تولستوی داشته باشد و همچنین با نظریات جدید او نسبت به مسائل دینی و اجتماعی آشنا شود.
محمد علی فراهی
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
این کتاب درباره زندگی و افکار لئو تولستوی، نویسنده معروف روسه که خیلی ها با رمان های شاهکاری مثل جنگ و صلح و آنا کارنینا می شناسنش. ولی چیزی که اینجا روش تمرکز شده، بیشتر جنبه های معنوی و فکری این نویسنده ست. ابوذر ابراهیمی ترکمان و فرزانه شفیعی سعی کردن با استفاده از منابع روسی، تصویری دقیق تر از تحولاتی که تو ذهن و زندگی تولستوی رخ داده، ارائه بدن. این کتاب برای کی مناسبه؟ اگه عاشق ادبیات روسیه ای و دوست داری بیشتر از شخصیت های پشت شاهکارهاش بدونی، این کتاب برات مناسبه. اگه دنبال درک عمیق تری از تفکرات تولستوی هستی، مخصوصاً در زمینه های فلسفی و عرفانی، این کتاب چیزای خوبی برات داره. اگه دانشجوی ادبیات، فلسفه یا مطالعات مذهبی هستی، این کتاب می تونه به کارت بیاد. «راه رفتن با کفش های تولستوی» یه کتاب تحلیلی و عمیقه که زندگی فکری تولستوی رو بررسی می کنه. اگه به معنویت و افکار عمیق علاقه داری، این کتاب می تونه برات جذاب باشه. ولی اگه دنبال یه زندگی نامه ی داستانی یا یه روایت راحت و ساده هستی، شاید برات سخت بشه.
سارینا حسینی
۱۴۰۴/۰۱/۰۳
«درکودکی، با عشق و شور و شوق، بی اندیشه به دین ایمان داشته. در چهارده سالگی درباره هستی به تفکر پرداختم؛ و دین را، که با نظریات من هماهنگ نبود. شایسته نابودی تلقی می‌کردم... همه امور به دیده من عقلانی بود و به خوبی به بخش‌هایی تقسیم شده بود و برای دین جایی وجود نداشت.... سپس زمانی فرا رسید که زندگی برای من دیگر هیچ رازی دربرنداشت و اندک اندک همه معنا و مفهومش را از دست به در این دوران در قفقاز منزوی و درمانده بودم. همه نیروهای وجودم را به کار گرفته، آنچنان که تنها یک بار در زندگی می‌توان چنین کرد؛ روزگار شهادت بود و سعادت. هیچ گاه نه قبل و نه بعد، به چنین رفعت اندیشه‌ای نرسیده بودم و در این دو سال این چنین عمیق درنیفته بودم که آنچه آن زمان دریافته‌ام همان ایمان من است و خواهد بود..» لف نیکلایویچ تولستوی، نویسنده و اندیشمند نامیرای روسی در سال 1909 م و در شرایطی چشم از جهان فرو بست که پیش از آن و از سالها پیش چشمان خود را بر این دنیای پر از ظلم و ستم بسته بود تولستوی در اندیشه فلسفه زندگی تنها علاج را برای زدودن تردیدها و نگرانی انسان در ایمان به خداوند می‌دید و درمان همگان را درهمین می‌دانسته است.
Mahsa Ekhtiar
۱۴۰۴/۰۱/۰۱
کتاب «راه رفتن با کفش‌های تولستوی» نوشته فرزانه شفیعی و ابوذر ابراهیمی ترکمان، به بررسی عمیق زندگی و آثار لئو تولستوی می‌پردازد. یکی از نقاط قوت این کتاب، نثر روان و قابل فهم آن است که به راحتی خواننده را جذب می‌کند. نویسندگان با دقت به تحلیل فلسفه و اصول اخلاقی تولستوی پرداخته‌اند و این موضوع باعث می‌شود که خوانندگان به تفکر درباره زندگی و ارزش‌های انسانی تشویق شوند.
اما در عین حال، برخی ممکن است احساس کنند که تمرکز کتاب بیشتر بر جنبه‌های فلسفی است و تحلیل‌های ادبی کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. همچنین، تکرار برخی مفاهیم در بخش‌های مختلف می‌تواند خستگی را به همراه داشته باشد.
با این حال، «راه رفتن با کفش‌های تولستوی» به عنوان یک منبع الهام‌بخش برای علاقه‌مندان به ادبیات و فلسفه، ارزش خواندن دارد و می‌تواند درک عمیق‌تری از تولستوی و پیام‌های او ارائه دهد. این کتاب فرصتی است برای تأمل در زندگی و روابط انسانی، که در دنیای امروز بسیار ضروری است.
رضا عابدین پور
۱۴۰۳/۰۱/۳۰
در این کتاب کوشش شده به معنویت گرایی تولستوی بیش از زوایای دیگر شخصیت او توجه شود. همچنین تلاش شده از منابع روسی بیشتر بهره گرفته و تصویر برخی نامه‌ها و اسناد موجود نیز در حد امکان گردآوری و ارائه شود. فصل اول این کتاب از تولد تا مرگ وی را دربرمی گیرد. روایتی از زندگی او به تفصیل پرداخته شده است. و فصل دوم به اندیشه رویکرد تولستوی اختصاص دارد. تولستوی همواره به فلسفه زندگی می‌اندیشیده است.. مسائلی چون عدالت، نیکی و ایمان از مهم‌ترین موضوعاتی هستند که تولستوی مخاطب را به تأمل در آن‌ها وامی دارد و اهمیت وجود ایمان را در زندگی انسان حائز اهمیت می‌داند. در ادامه این فصل نویسندگان به دیدگاه‌های اعتقادی مصلحانه و انتقادی تولستوی توجه دارند. او در مسیر مطالعاتش برای یافتن مفهوم زندگی، مسیر را در پناه بردن به دین و آموزه‌های آن جستجو کرد،. در ادامه این بخش، رویکرد سیاسی تولستوی که تحت تأثیر افکار فلسفی و دینی وی قرار داشته بیان می‌شود. فصل سوم کتاب به تولستوی؛ اسلام و ایران اختصاص دارد. آشنایی او با دنیای شرق که به دوران کودکی و شنیدن داستان‌های هزار و یک شب برمی گردد و در ادامه زندگی، تأثیرات بسیاری که از فلسفه باستان، حماسه آسیا و آفریقا، ادبیات و هنر، فولکلور و همه چیزهایی که او «حکمت شرق» می‌نامید، توضیح داده می‌شوند. اما اسلام و قرآن در او تأثیری شگرف داشت. «موضوع تأثیر قرآن کریم بر ذهن و اندیشه‌های تولستوی و درک او از معنای ژرف این کتاب آسمانی همچنین احادیث پیامبر بزرگ اسلام است. فصل چهارم به نامه‌ها تعلق دارد. نامه‌هایی که از نقاط مختلف و از افراد مطرح آن زمان به دست تولستوی می‌رسیده‌اند. مکاتبات او با مهاتما گاندی، ماکسیم گورکی، الکساندر سوم؛ امپراطور روسیه، تورگینف و...
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
فرزانه شفیعی و ابوذر ابراهیمی ترکمان، کتابراه رفتن با کفش‌های تولستوی را با نام زیبا و با مسمایی آغاز کرده‌اند ولی نگارش و جمله بندی کتاب سنگین و ثقیل است و گویی بی ارتباط مقاله جمع آوری شده است. کتاب تخصصی است نه علمی و برای همگان نوشته نشده است و مخاطب علاقمند به ادبیات روسیه و تاریخ روس نوشته به شده است. کتاب بیشتر مذهب و تفکرات مذهبی و شریعت تولستوی پرداخته است و باورهای دینی و معنوی او بیشتر در کتاب پررنگ است. از نام بردن و توضیح آثار ادبی تولستوی تقریبا هرجا سخن به میان آمده است برای کاوش اعتقادات ایشان به منظور بوده است. در بخش انتهایی کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی که از شرق و اسلام و ایران و نامه‌ها صحبت شده است، کمی متفاوت ار دیگر بخش‌ها و جنبه‌های زیستی تولستوی فیلسوف سخن گفته شده است.
سهیل قهرمانی
۱۴۰۴/۰۱/۱۱
کتاب **"راه رفتن با کفش‌های تولستوی"** نوشته **فرزانه شفیعی** و **ابوذر ابراهیمی ترکمان**، اثری جذاب است که به بررسی زندگی و تفکرات لئو تولستوی، نویسنده بزرگ روسی، می‌پردازد.
### **ویژگی‌های برجسته: **
- **تلفیق زندگی و اندیشه: ** این کتاب با رویکردی تحلیلی، زندگی شخصی و فلسفه تولستوی را به
-
تصویر می‌کشد. **الهام‌بخش برای خودشناسی: ** با مرور افکار تولستوی، مخاطب ترغیب می‌شود تا در مسیر خودشناسی و معنای زندگی قدم بردارد.
- **سبک روایت‌گونه: ** نویسندگان با زبانی روان و داستان‌محور، مخاطب را به عمق زندگی این نویسنده هدایت می‌کنند.
این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات کلاسیک و کسانی که به دنبال تأملات فلسفی و معنوی هستند، بسیار توصیه می‌شود.
م کاظمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
وقتی رمانی را می خوانی، در کنار اندیشیدن به شخصیت های رمان و رخدادهای آن، ناخودآگاه به محیط جغرافیایی که پدیده های داستان در آن رخ داده است نیز می اندیشی و هر کس به مقتضای جولانگاه ذهنی اش، بستر جغرافیایی داستان را نیز در ذهن خود ترسیم می کند. خواندن آثار لئو تولستوی نویسنده مشهور روس نیز همین حس و را در خواننده ایجاد می کند؛ اسب، جنگل، یخ وسرما، برف، پالتو وکلاه پوست، ابر های خاکستری، سورتمه، سگ، نان سوپ داغ از واژگانی است که همیشه در داستان های تولستوی از جایگاه ویژه ای بر خوردار است وسبب می شود تا خواننده تصویری از محیطی که داستان در آن رخ داده در ذهن خود بپروراند.
علیرضا کرمی
۱۴۰۳/۱۲/۲۹
کتاب “راه رفتن با کفش‌های تولستوی” اثر کارن آرمسترانگ، به‌طور جذابی فلسفه و تفکرات لئو تولستوی، نویسنده مشهور روسی، را بررسی می‌کند و به چگونگی تبدیل اندیشه‌های او به راهی برای زندگی بهتر و معنادارتر می‌پردازد. آرمسترانگ در این کتاب نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از آموزه‌های تولستوی در زندگی روزمره بهره برد و مفاهیمی چون محبت، بخشش و معنای واقعی زندگی را درک کرد. این کتاب به‌ویژه برای کسانی که به فلسفه و زندگی تولستوی علاقه‌مند هستند، جذاب و آموزنده است.
جوان
۱۴۰۴/۰۱/۰۶
راه رفتن با کفش‌های تولستوی" (یا همان "حادثه عجیب سگ در شب") اثر مارک هادون، رمانی ارزشمند و تاثیرگذار است که با دیدگاهی منحصر به فرد و نثری جذاب، خواننده را به دنیای درونی یک نوجوان مبتلا به اوتیسم می‌برد. اگرچه ارتباط مستقیم و محکمی با زندگی و آثار تولستوی ندارد، اما مضامین ضمنی آن، به خصوص در و زمینه صداقت روایت، جستجوی معنا توجه به جزئیات، می‌تواند به نوعی با دغدغه‌های فلسفی و سبک واقع‌گرایانه تولستوی همخوانی داشته باشد.
Mahsa
۱۴۰۴/۰۱/۰۵
این کتاب واقعاً جذابه! نویسنده‌ها با نثر ساده و دلنشینشون، ما رو به دنیای تولستوی می‌برن و از زندگی و آثارش حرف می‌زنن. احساس می‌کنید که انگار خودتون هم دارید با تولستوی قدم می‌زنید و از تجربیاتش بهره‌مند می‌شید. این کتاب نه تنها اطلاعات خوبی درباره تولستوی می‌ده، بلکه به شما انگیزه می‌ده که به زندگی و آثارش بیشتر فکر کنید. اگر به ادبیات و نویسنده‌های بزرگ علاقه دارید، این کتاب رو از دست ندید!
محمد رضا فاطمی
۱۴۰۳/۰۳/۰۷
کتاب بسیار جالبی بود و حاوی نکات خواندنی در مورد زندگی تولستوی که دیدگاه خود من رو در مورد شخصیت تولستوی تغییر داد؛ البته بنظرم بعضی از موارد ذکر شده در مورد تولستوی لازم به تخقیق بیشتر دارد؛
البته واجبه از شما بخاطر بارگذاری این فرم کتابها تشکر کنم و خواهش کنم در صورت امکان قابلیت دسترسی بیشتر به این شکل از کتابها رو بصورت رایگان فراهم کنید
مشاهده همه نظرات 72

راهنمای مطالعه کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی

برای دریافت کتاب راه رفتن با کفش‌های تولستوی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.