معرفی و دانلود کتاب اطلس دل: طرحی برای پیوند معنیدار و زبانی برای انتقال تجربههای انسانی
برای دانلود قانونی کتاب اطلس دل و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب اطلس دل: طرحی برای پیوند معنیدار و زبانی برای انتقال تجربههای انسانی
با برنه براون در کتاب اطلس دل همراه شوید تا در سفری حیرتانگیز به قلمروی عواطف، با هشتاد و هفت احساس منحصربهفرد آشنا شوید. این نویسنده پرفروش نیویورکتایمز، معتقد است معنای واقعی انسانیت را باید در احساسات جستجو کرد. او در این اثر حاصل سالها تحقیق در زمینه تجربههای احساسی را با شما به اشتراک میگذارد.
درباره کتاب اطلس دل
توصیف چیزی که شاهد آن هستیم کار دشواری نیست، اما زمانی که از ما میخواهند احساسات خود را نسبت به لحظه یا اتفاق خاصی بیان کنیم، معمولا بیشتر از چند جمله برای گفتن نداریم: «آن روز خیلی ترسیده بودم...»،«از عصبانیت داشتم منفجر میشدم» یا «خندهام گرفته بود ولی مجبور بودم جلوی خودم را بگیرم تا ناراحت نشود». ممکن است هیچ کلمهای برای بیان هیجاناتتان پیدا نکنید و بگویید: «اصلا نمیدانم چطور تعریف کنم». اگر معمولا به جمله آخر متوسل میشوید خبر خوبی برای شما داریم چون کتاب اطلس دل (Atlas of the Heart) از برنه براون دقیقا همان چیزی است که به آن نیاز دارید.
واقعیت این است که با وجود قدرت پیشبینی بالای ما درباره واکنش بدن نسبت به حوادث، زمانی که از قلمرو احساسات حرف میزنیم بیشتر ما گیج و نامطمئن هستیم. دنیای عواطف برای بسیاری از ما مرموز، دستنیافتنی و ترسناک است که البته عجیب نیست، چون هیچکس در این مورد حرف نمیزند! علاوه بر این فرهنگ خانواده و کشورمان به ما یاد میدهد عواطف خود را به موارد خاصی محدود کنیم و در سالهای کودکی، به ما تفهیم میکند که دیگران علاقهای به شنیدن اینکه چقدر غمگینیم، تا چه حد مستاصلیم یا امروز از فرط شادی میتوانی پرواز کنیم ندارد.
و به این صورت ما - اشرف مخلوقات - دلیل انسانیت خود را از دست میدهیم.
برنه براون (Brene Brown) سخنران معروف تد در کتاب اطلس دل توضیح میدهد چگونه تجربیات شخصی، او را به سمت تحقیق درباره شناخت احساسات سوق داده است. براون با کمک اساتید دانشگاه و درمانگران معروف آمریکا تحقیقی گسترده را شروع کرد تا زبانی را که مردم برای بیان عواطف خود به کار میگیرند شناسایی کند. آنها در طول این تحقیق به 150 احساس مختلف رسیدند که نتیجهای حیرتانگیز بود. با پایش نتیجهها و ادغام بعضی از آنها، برنه براون توانست 87 احساس متمایز را جدا و آنها را در کتاب اطلس دل ارائه کند. به عقیده این نویسنده پرفروش، شناخت و نامگذاری یک تجربه به ما قدرت میدهد تا معنای آن و انتخابهایی را که داریم کشف کنیم، چون احساسات هرگز از بین نمیروند. آنها با سکوت و فراموشی عمدی ما جایی در اعماق دل ما پنهان میشوند تا شاید روزی به اندازه کافی برای دیدن آنها و شناخت خود واقعیمان قوی شویم.
کتاب اطلس دل مناسب چه کسانی است؟
اگر علاقه دارید با کتابی بهروز و تخصصی شناخت بیشتری از عواطف خود پیدا کنید، پس کتاب اطلس دل را از دست ندهید.
با برنه براون بیشتر آشنا شویم
این نویسنده محبوب و پرفروش، استاد دانشگاه، مجری پادکست و سخنران مجموعه تد نیز هست. آثار او بر تجربیات انسانی تمرکز دارند (شجاعت، آسیبپذیری، شرم و ...) و راهنمای خوانندگان بسیاری در سراسر دنیا برای خودشناسی بودهاند. از سایر کتابهای او که به زبان فارسی ترجمه شدهاند میتوان به «جرئت بسیار»، «زندگی با تمام وجود»، «موهبت کامل نبودن» و «با اقتدار برخاستن» اشاره کرد.
جالب است بدانید سخنرانی او در تدتاک با عنوان «قدرت آسیب پذیری» بیشتر از 50 میلیون بار مشاهده شده است.
در بخشی از کتاب اطلس دل میخوانیم
عجیب است، شاید هم نه، که اکثر اعضای تیم رهبری فعلیام تجربهی زیادی در کار در رستورانها دارند. شاید همدیگر را جذب میکنیم، شاید هم من فقط عاشق توانایی کار سخت هستم. اگر در تیم ما کار کنید و یک بسته شکر را که روی زمین افتاده برندارید چون برداشتنش کار کس دیگری است، به درد ما نمیخورید.
استرس و استیصال من را یاد دو اصطلاح رستورانی میاندازد که من و تیمم امروزه گاهی استفاده میکنیم: «توی علفها بودن» و «فیوزپراندن». آنوقتها اگر به آشپزخانه میرفتم و به یکی از پیشخدمتها میگفتم: «رفتهم توی علفها»، جواب میداد: «چی لازم داری؟» و ممکن بود بگویم: «لطف میکنی واسهی میزهای 2 و 4 نون ببری و واسهی میزهای 3 و 5 دوباره چای بریزی؟»
توی علفها بودن و درآمدن از علفها برای همه در هر نوبت کاری رخ میداد. جزئی از کار بود و آدم یاد میگرفت کنترلش کند.
اما رفتن به آشپزخانه و گفتن «فیوزم پریده» کلاً معنی دیگری داشت. آشپزخانه ساکت میشد. هیچکس نمیپرسید چی لازم داری. معمولاً یکی میدوید سمت جایگاه مهماندار تا بپرسد کدام میزها در آن نوبت مال تو بوده، چون در این حالت اصلاً فکرش را هم نمیکنند که خودت هم بدانی. مسئول آشپزخانه، که هیچوقت در موقعیت افتادن در علفها دخالتی نمیکرد، حالا سریع همهی برگههای مهمانهایت را بیرون میکشید تا ببیند چه خبر است و فوراً میزهایت را میداد به پیشخدمت دیگری.
وقتی فیوزت پریده، میتوانی بروی بیرون یا توی سردخانه یا بروی دستشویی (و گریه کنی). هر کاری لازم باشد.
انتظار میرود ظرف ده دقیقه آماده برگردی، اما در این ده دقیقه هیچ انتظاری ازت نمیرود. در آن شش سال، دو بار این اتفاق برایم رخ داد، هر دو بار بهواسطهی خستگی مفرطی بود که آخرِ سه نوبت کار پشتهمی سرم آمد که بهخاطر نزدیکبودن موعد پرداخت شهریه برداشتم. استرس افتادن توی علفهاست. استیصال فیوزپراندن.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
چطور شروع شد
فصل اول: جاهایی که میرویم وقتی اطمینانی وجود ندارد یا اوضاع تحملناپذیر است
فصل دوم: جاهایی که میرویم وقتی مقایسه میکنیم
فصل سوم: جاهایی که میرویم وقتی کارها طبق برنامه پیش نمیروند
فصل چهارم: جاهایی که میرویم وقتی اوضاع فراتر از درک ماست
فصل پنجم: جاهایی که میرویم وقتی چیزها آنطور که بهنظر میآیند نیست
فصل ششم: جاهایی که میرویم وقتی درد میکشیم
فصل هفتم: جاهایی که با دیگران میرویم
فصل هشتم: جاهایی که میرویم وقتی کم میآوریم
فصل نهم: جاهایی که میرویم وقتی در جستوجوی ارتباطیم
فصل دهم: جاهایی که میرویم وقتی قلبمان گشوده است
فصل یازدهم: جاهایی که میرویم وقتی زندگی خوب است
فصل دوازدهم: جاهایی که میرویم وقتی احساس مظلومیت میکنیم
فصل سیزدهم: جاهایی که برای خودارزیابی میرویم
دربارهی نویسنده
دربارهی تصویرگر
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب اطلس دل: طرحی برای پیوند معنیدار و زبانی برای انتقال تجربههای انسانی |
نویسنده | برنه براون |
مترجم | سپیده شیخ قاسمی |
ناشر چاپی | نشر میلکان |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 304 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-254-352-5 |
موضوع کتاب | کتابهای ارتباطات و روابط عمومی |