معرفی و دانلود کتاب اطلس دل: الگویی برای پیوندهای معنادار و انتقال تجربیات انسانی
برای دانلود قانونی کتاب اطلس دل و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب اطلس دل: الگویی برای پیوندهای معنادار و انتقال تجربیات انسانی
نقشهی قلبتان را با کمک کتاب اطلس دل بخوانید! این کتاب اثری از برنه براون، نویسندهی پرآوازهی آمریکایی، است و ضمن تشریح هشتاد و هفت احساس مختلف، تکنیکها و تمرینهایی برای ابراز این احساسات در اختیارتان میگذارد و کلمات مناسب برای بیانشان را برمیشمارد. این کتاب پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز بوده و جایزهی گودریدز را نیز از آن خود کرده است.
دربارهی کتاب اطلس دل
تصور کنید یک نقشه مثل نقشهی جهان پیش چشمتان باشد و بتوانید با کمک آن خطوط قلبتان را بخوانید و آدرس احساسات مختلفتان را در آن پیدا کنید؛ کتاب اطلس دل (Atlas of the Heart: Mapping Meaningful Connection and the Language of Human Experience) به قلم برنه براون (Brene Brown) چنین چیزی است! این کتاب به شما کمک میکند احساساتتان را بشناسید، بتوانید آنها را از هم تفکیک کنید و مهارت ابراز آنها با کلمات مناسب را هم به دست بیاورید.
برنه براون، نویسنده و سخنران مشهور آمریکایی، در کتاب اطلس دل هشتاد و هفت احساس متفاوت را برمیشمارد و سی و یک دسته برای طبقهبندیشان تعیین میکند. او تصورات نادرست پیرامون هر کدام از این عواطف را مطرح مینماید و تمریناتی برای شناسایی و تسلط هرچه بیشتر بر عواطف، در اختیارتان میگذارد که به خودآگاهی هرچه بیشتر و در نتیجه بهبود روابط اجتماعی و عاطفی با اطرافیان میانجامد.
کتاب اطلس دل در سیزده فصل به رشتهی تحریر درآمده است. این اثر با همکاری هلی هندسی و ساناز آیتی به فارسی ترجمه شده و به همت نشر مون به چاپ و انتشار رسیده است.
جوایز و افتخارات کتاب اطلس دل
- پرفروشترین کتاب آمازون؛
- پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز؛
- برندهی جایزهی گودریدز در بخش بهترین کتاب غیرداستانی در سال 2022؛
- کتاب برگزیدهی سایت آمازون به انتخاب ویراستاران.
در نکوداشت کتاب اطلس دل
- برنه براون در این کتاب شبکهی در هم پیچیدهی احساسات، رفتارها و افکار مختلفتان را ترسیم میکند شما را و برای شناخت و ابراز بهتر آنها یاری میرساند. شاید در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، اما نویسنده با تکیه بر تجربیات متنوع، طنز قوی و اطلاعات بالای خود، یک روایت منطقی از مسئله به دست میدهد و شما را تا به آخر میخکوب کتاب میکند. (سایت آمازون)
اقتباسهای فرهنگی از کتاب اطلس دل
یک برنامهی تلویزیونی بر اساس کتاب اطلس دل ساخته شده که به همین نام در پنج قسمت توسط شبکهی HBO تهیه شده است. در این برنامه برنه براون بهعنوان یک سخنران ظاهر میشود و از روند نوشتن کتاب میگوید. این برنامه تعاملی بوده و برنه براون در طول آن با شرکتکنندگان و تماشاچیان حاضر در برنامه به گفتوگو میپردازد و با مشارکت آنها تجربیات و احساسات مختلفی را که در کتاب مطرح شدهاند، مورد بررسی قرار میدهد. برنامهی اطلس دل برنه براون (Brene Brown: Atlas of the Heart) در سال 2022 پخش شد و به فهم هرچه بیشتر کتاب کمک شایانی کرد.
کتاب اطلس دل برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به مطالعهی کتابهای روانشناسی و خودسازی علاقه دارید و به دنبال راهی برای تقویت مهارت ابراز احساساتتان هستید، به کتاب اطلس گوش فرا دهید.
در بخشی از کتاب اطلس دل: الگویی برای پیوندهای معنادار و انتقال تجربیات انسانی میخوانیم
معمولاً نگرانی و اضطراب با هم اتفاق میافتند ولی نگرانی از جنس احساس نیست، بلکه جنبه فکریِ اضطراب است. نگرانی زنجیرهای از افکار منفی درمورد رویدادهای بدی است که ممکن است در آینده اتفاق بیفتند.
حین پژوهش این نکته جالب را فهمیدم که بسیاری از ما نگرانی را برای کنار آمدن با شرایط مفید میدانیم (درحالیکه چنین نیست)، یا تصور میکنیم نگرانی اجتنابناپذیر است (که یعنی سعی نمیکنیم نگرانی را متوقف کنیم)، یا سعی میکنیم افکار نگرانکننده را سرکوب کنیم (که در حقیقت نگرانی را تقویت و تشدید میکند). پیشنهاد نمیکنم نگران نگرانی باشیم اما آگاهی از اینکه نگرانی یک مکانیسم تطبیقی مفید نیست، کمک میکند یاد بگیریم چگونه کنترلش کنیم. بهجای سرکوب نگرانی باید احساسی را که منجر به بروز این افکار میشود شناسایی و بررسی کنیم.
اجتناب، دومین راهبرد مقابله با اضطراب، یعنی فرار کردن و صرف انرژی زیاد برای مواجه نشدن مستقیم با موضوع و دوری از چیزی که توان ما را تحلیل میبرد. اجتناب خوشخیم نیست. میتواند به خودمان یا افراد دیگر صدمه بزند و منجر به اضطراب روزافزون شود. دکتر هریت لرنر در کتاب رقص ترس مینویسد: «ترس نیست که شما را از انجام کارهای شجاعانه در زندگی روزمره بازمیدارد، مشکل اجتناب است. شما میخواهید احساس راحتی کنید پس از انجام دادن یا گفتن چیزهایی اجتناب میکنید که ترس یا دیگر احساسات مشکل را برمیانگیزند. اجتناب در کوتاهمدت باعث میشود احساس آسیبپذیری کمتری کنید اما هرگز باعث نمیشود کمتر بترسید.»
فهرست مطالب کتاب
مقدمه مترجم
پیشگفتار
1. وقتی سرگشته و رنجوریم چه میشود: استرس، از پا افتادن، اضطراب، نگرانی، اجتناب، هیجان، دلهره، ترس، آسیبپذیری
2. وقتی مقایسه میکنیم چه میشود: مقایسه، تحسین، تکریم، رشک، حسادت، رنجش، لذت بردن از شکست دیگری، لذت بردن از موفقیت دیگری
3. وقتی اوضاع طبق برنامه پیش نمیرود چه میشود: ملال، ناکامی، انتظارات، پشیمانی، دلسردی، تسلیم، استیصال
4. وقتی موضوعی فراتر از درک ماست چه میشود: حیرت، شگفتی، سردرگمی، کنجکاوی، اشتیاق، غافلگیری
5. وقتی موضوعی آنطور نیست که به نظر میرسد چه میشود: سرگرمی، تلخی و شیرینی همزمان، نوستالژی، ناهماهنگی شناختی، تناقض، تمسخر، طعنه
6. وقتی صدمه میبینیم چه میشود: زجر، ناامیدی، یأس، غم، سوگواری
7. وقتی با دیگران همراه میشویم چه میشود: شفقت، ترحم، همدلی، همدردی، حدومرزها، رنج مقایسهای
8. وقتی کمتر از حد انتظار عمل میکنیم چه میشود: شرم، خودشفقتی، کمالگرایی، احساس گناه، تحقیر، شرمندگی
9. وقتی به دنبال ارتباط میگردیم چه میشود: تعلق، تطابق، ارتباط، قطع ارتباط، احساس ناامنی، نامرئی بودن، تنهایی
10. وقتی درهای قلبمان را باز میگذاریم چه میشود: عشق، بیعشقی، دلشکستگی، اعتماد، اعتمادبهنفس، خیانت، حالت تدافعی داشتن، طغیان، آسیب
11. وقتی زندگی بر وفق مراد است چه میشود: لذت، شادی، آرامش، خشنودی، قدردانی، لذت دلواپسانه، تسکین، آسودگی
12. وقتی احساس میکنیم اشتباه کردهایم چه میشود: خشم، حقارت، انزجار، انسانیتزدایی، نفرت، حقبهجانب بودن
13. وقتی خودمان را ارزیابی میکنیم چه میشود: غرور، تکبر، تواضع
سپاسگزاری
درباره نویسنده
درباره تصویرگر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب اطلس دل: الگویی برای پیوندهای معنادار و انتقال تجربیات انسانی |
نویسنده | برنه براون |
مترجم | ساناز آیتی، هلی هندسی |
ناشر چاپی | نشر مون |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 312 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5914-96-4 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی عمومی |