معرفی و دانلود کتاب اختلالات شخصیت: مولفهها، تاریخچه، نمونهها و پژوهشها
برای دانلود قانونی کتاب اختلالات شخصیت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب اختلالات شخصیت: مولفهها، تاریخچه، نمونهها و پژوهشها
همگی ما هر روزه با دهها دوست، همکار یا آشنایانی تعامل داریم که فکر میکنیم آنها را به خوبی میشناسیم؛ اما آیا شناخت پیچیدگی انسانها همینقدر ساده است؟ ورا سونجا ماس در کتاب اختلالات شخصیت نشان میدهد در حوالی شما افرادی هستند که از اختلالات روانی رنج میبرند؛ بدون اینکه خودشان یا اطرافیانشان از این موضوع اطلاعی داشته باشند. حتما در بین اطرافیان شما هم افرادی هستند که برای درمان و رفع اختلالات روانی خود، به کمک شما نیاز دارند.
دربارهی کتاب اختلالات شخصیت
خبر خوب اینکه برای آشنایی کلی و البته دقیق با انواع اختلالات روانی، نیازی نیست که حتما روانشناس باشید! ورا سونجا ماس (Vera Sonja Maass) در کتاب اختلالات شخصیت (Personality disorders: elements, history examples, and research) هر آنچه را که باید در این مورد بدانید، به زبان ساده به شما میآموزد. در این کتاب 10 نوع اختلال به طور نظاممند بررسی شده است. در هر فصل، تصویری جامع و دقیق از هر اختلال و اثرات آن به خواننده ارائه میشود. نهتنها افرادی که از اختلالات روانی رنج میبرند، بلکه خانواده، دوستان و همکاران ایشان و همچنین کل جامعه میتوانند با مطالعهی این کتاب آشنایی کاملی با چندوچون اختلالات روانی به دست بیاورند.
هر یک از بخشهای کتاب اختلالات شخصیت، بر مشخصههای مهم اختلالات مانند: علائم، نحوهی تشخیص، چگونگی بروز اختلال، منشأ و چگونگی گسترش آن، اثراتی که در شخصیت فرد و اطرافیانش دارد و همچنین هزینههایی که برای درمان لازم است، تمرکز دارد. ورا سونجا ماس با بهرهگیری از پروندهی بیماران خود به خواننده نشان میدهد که چگونه این اختلالات در محیطهای مختلف ظاهر میشوند و میتوانند بر تعاملات فرد در جامعه، محل کار و همچنین بر روابط شخصی او تاثیرگذار باشند. کتاب اختلالات شخصیت همچنین به نتایج تحقیقات علمی و نظریهپردازیهای این حوزه نیز توجه داشته و اطلاعات علمی و دقیقی را به خواننده ارائه میدهد. نویسنده بر این باور است که عوامل روانی، ژنتیکی و محیطی، هرکدام در ایجاد اختلالات شخصیت نقش دارند؛ عواملی مانند: تجارب نامطلوب زندگی، مشکلات خانوادگی، استرسهای اجتماعی میتوانند منشأ اختلالاتی باشند که در افراد گوناگون، به اشکال مختلفی بروز میکنند.
در هر بخش از کتاب، پس از شرح اختلال و ویژگیهای آن، توضیحات جامعی نیز درمورد رویکردهای درمانی هر اختلال به خوانندگان، بهویژه دانشجویان رشتهی روانشناسی ارائه میشود. کتاب اختلالات شخصیت، واژهنامهای از اصطلاحات تخصصی و همچنین فهرست منابع خود را برای مطالعهی بیشتر خوانندگان، در اختیار ایشان قرار داده است. دکتر محمدرضا بلیاد و مرضیه صمیمینژاد ترجمهی این کتاب را به عهده داشته و انتشارات اندیشه آگاه آن را چاپ و منتشر کرده است.
درباره مجموعهی سلامت و روانشناسی
مجموعه کتابهای سلامت و روانشناسی (Health and Psychology Sourcebooks)، سهگانهای است که هدفش شناسایی و معرفی آن دسته از شرایط فیزیکی، روانی و محیطی است که سلامت و زندگی انسانها را تهدید میکنند. نویسندگان هر یک از سه جلد این مجموعه روانشناسان و پژوهشگران حوزهی رواندرمانی هستند. کتاب اختلالات شخصیت جلد نخست این مجموعه است که انواع اختلالات روانی، ویژگیها و نحوهی درمان آنها را بررسی میکند.
کتاب اختلالات شخصیت برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای تمامی علاقمندان کتابهای روانشناسی، بهویژه حوزهی سلامت روان مناسب است. اگر در جستوجوی یک کتاب به زبان ساده برای آشنایی کامل با انواع اختلالات روانی هستید، این کتاب بهترین گزینه است.
با ورا سونجا ماس بیشتر آشنا شویم
ورا سونجا ماس، زادهی 1931 میلادی در شهر برلین روانشناس بالینی و درمانگر مسائل خانوادگی و نیز مشاور سلامت روان بود. این پژوهشگر و نویسندهی آلمانی همچنین سابقهی تدریس در دانشگاه ایندیاناپولیس و کالج فناوری آیوی را داشته است. کتابهای ورا سونجا ماس مبتنی بر یافتهها و تجربیات او در طی سالها کار و پژوهش علمی هستند.
در بخشی از کتاب اختلالات شخصیت میخوانیم
یک مسئله مهم مرتبط با اختلال شخصیت ضداجتماعی، قانونشکنی است. نتایج برخی بررسیهای انجامشده در میان زندانیان نشان دادند که میزان بروز اختلال شخصیت ضداجتماعی در زنان و مردان، 60 درصد است. برآوردها نشان میدهند که تقریباً ۲۰ درصد مردان و زنان زندانی، جامعهستیز و مسئول بیش از 50 درصد جرائم جدی هستند. تکرار جرم در این مجرمان تقریباً دو برابر سایر مجرمان و سه برابر بیشتر از جرائم خشونتآمیز است.
برآوردهای دیگر حاکی از آن است که تقریباً ۱ میلیون نفر از سایکوپاتها در آزادی مشروط به سر میبرند و حدود نیمی از جرائم جدی را به خود اختصاص میدهند. هزینه جرائم، محاکمه و بازداشت بین 250 تا 400 میلیارد دلار در سال برآورد شده است.
بهعلاوه، بسیاری از افراد با تیپ شخصیت ضداجتماعی مرتکب جرائم اقتصادی میشوند که قانون توجهی به آنها نمیکند، اما تأثیرات منفی بر زندگی سایرین میگذارند.
هیچ برآوردی از میزان درد، ناامیدی و دلشکستگی که افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضداجتماعی به اطرافیان خود از جمله والدین، همسر، کودکان، دوستان و غیره تحمیل میکنند، در دسترس نیست، اما بدون شک تعداد آنها چشمگیر است.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه مترجمان
مقدمه
فصل اول: اختلال شخصیت ضداجتماعی
فصل دوم: اختلال شخصیت اجتنابی
فصل سوم: اختلال شخصیت مرزی
فصل چهارم: اختلال شخصیت وابسته
فصل پنجم: اختلال شخصیت نمایشی
فصل ششم: اختلال شخصیت خودشیفته
فصل هفتم: اختلال شخصیت وسواسی-جبری
فصل هشتم: اختلال شخصیت پارانوئید
فصل نهم: اختلال شخصیت اسکیزوئید
فصل دهم: اختلال شخصیت اسکیزوتایپی
واژهنامه
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب اختلالات شخصیت: مولفهها، تاریخچه، نمونهها و پژوهشها |
نویسنده | ورا سونجا ماس |
مترجم | محمدرضا بلیاد، مرضیه صمیمی نژاد |
ناشر چاپی | انتشارات اندیشه آگاه |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 265 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-92760-0-6 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی بالینی |