معرفی و دانلود کتاب صوتی مادری که کم داشتم: راهنمایی برای خودسازی و یافتن عشق گمشده
برای دانلود قانونی کتاب صوتی مادری که کم داشتم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی مادری که کم داشتم: راهنمایی برای خودسازی و یافتن عشق گمشده
مفهوم مادرانگی چیست؟ آیا ریشه بسیاری از مشکلات روحی بزرگسالان به کودکی آنها بازمیگردد؟ کتاب صوتی مادری که کم داشتم نوشتهی جاسمین لی کوری، راهنمایی دقیق و علمی برای کسانیست که میخواهند درباره نقش مهم و موثر مادران در شکلگیری شخصیت و سلامت روان فرزندانشان بدانند. کتاب حاضر به خوبی از تاثیرات مخربی سخن میگوید که کمبود محبت و روابط عاطفی نامناسب با مادر عامل اصلی آن است.
درباره کتاب صوتی مادری که کم داشتم:
آیا شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که در کودکی محبت عمیق و زیادی از سوی مادرتان دریافت نکردهاید؟ آیا گاهی این احساس به شما دست میداده که باری اضافه بر دوش او هستید؟ آیا مادرتان همواره برنامه شلوغی داشته یا خسته و عصبانی و بداخلاق بوده است و وقت زیادی برایتان نمیگذاشته؟ اگر پاسخ شما به این پرسشها مثبت است، پس بهتر است که با معرفی کتاب مادری که کم داشتم (The Emotionally Absent Mother) همراه باشید تا راز بسیاری از رفتارها و افکار نه چندان سالم خود و اعضای خانوادهتان را کشف کنید و راهکارهایی برای بهبود تعارضهای درونی خود بیابید.
باید بدانید که بسیاری از مردان و زنانی که در کودکی از نظر عاطفی تامین نشدهاند و تحت مراقبت صحیح مادرشان قرار نگرفتهاند، معمولا در بزرگسالی با مشکلات مختلفی دستوپنجه نرم میکنند و روابطشان با دیگران دچار انواع تنشها و کمبودهاست. البته بخش زیادی از مردم علت اصلی رفتارهایشان را نمیدانند و مدام در حال خودسرزنشگری هستند.
کتاب مادری که کم داشتم راهنمایی مناسب برای شماست تا بتوانید براساس اصول علمی آن مروری بر گذشته خود داشته باشید و کودکی خود را مورد واکاوی قرار دهید. در چنین شرایطی است که نوعی رهایی و درمان روحی برای شما پدید میآید و شما را به عنوان یک والد نیز آماده فرزندپروری و تربیت صحیح کودکتان مینماید.
بهعلاوه جاسمین لی کوری به عنوان رواندرمانگری باتجربه با کمک علم روانشناسی تمرینات ساده و کاربردی را در این کتاب به شما پیشنهاد میدهد که هر فردی میتواند از آنها بهره ببرد و به نوعی به خوددرمانی بپردازد. همچنین یاد میگیرید که درحال حاضر به عنوان یک فرد بزرگسال چگونه رابطه خود با مادرتان را تنظیم کنید و درنهایت تصویری روشنتر از مفهوم مادرانگی به دست آورید.
ذکر این نکته ضروریست که کتاب مادری که کم داشتم از سه بخش اصلی تشکیل شده است: بخش اول آن به خواستهها و نیازهای کودکان میپردازد که از مادر خود توقع دارند. همچنین مفهوم مادرانگی و ویژگیهای مثبت آن بیان میشوند.
بخش دوم به این نکته میپردازد که چگونه مادران به فرزندان خود آسیب میزنند و اثرات عمیق آن چیست. بخش سوم نیز درباره موضوع التیامیابی است و درباره رواندرمانی و رفع مشکلات کودک درون صحبت میکند.
نکوداشتهای کتاب صوتی مادری که کم داشتم:
- جاسمین لی کوری همراهی دلسوز و قوی است که به بزرگسالان محروم از مهر مادر، در گذراندن روزهای سخت کمک میکند. (کاترین بلک، رواندرمانگر)
- این کتاب مکاشفهای است تا آنچه که قدرت یافتنش را نداشتیم از دست یک رواندرمانگر حرفهای دریافت کنیم.( Connie Dawson ، نویسنده)
- سالها پیش در تعطیلات کتاب مادری که کم داشتم را خواندم. این کتاب یکی از آثاری بود که مرا بیدار کرد، شیوه فرزندپروریام را تغییر داد و زندگیام را عوض کرد. (دکتر نیکول لِپرا، نیویورک تایمز)
کتاب صوتی مادری که کم داشتم به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
شنیدن این کتاب صوتی برای سه گروه از افراد مناسب و ضروری است:
- زنانی که به تازگی مادر شدهاند و میخواهند روابط سالمی را با فرزندان خود برقرار کنند.
- مادرانی که میخواهند با مشکلات ارتباطی و عاطفی خود آشنا شوند و به بهبود شرایط موجود بپردازند.
- فرزندانی که آسیبهای روحی گوناگونی دیدهاند و میخواهند زخمهای روانی خود را التیام بخشند.
جاسمین لی کوری را بیشتر بشناسیم:
او یکی از رواندرمانگران برجسته آمریکایی است و به درمان بزرگسالانی میپردازد که در دوران کودکی خود دچار آسیبها و سواستفادههای مختلف شدهاند. همچنین جاسمین لی کوری (Jasmin Lee Cori) نویسنده مقالات متعدد و چهار کتاب از جمله « Healing from Trauma» است.
در بخشی از کتاب صوتی مادری که کم داشتم میشنویم:
یکی از نقشهای بسیار مهمی که باعث میشود مادر محل دلبستگی ایمن برای کودک باشد چیزی است که من مادر بهمنزلۀ اولین پاسخگو میخوانم. در دنیای مدرنِ ما «اولین پاسخدهندهها» آتشنشانها و افسران پلیس هستند، کسانی که در موقعیتهای اضطراری با آنها تماس میگیریم. تصور کنید که خانهتان در آتش میسوزد و کسی برای کمک سر نمیرسد. این اتفاق چطور بر این باور شما که در موقع نیاز کسی به کمکتان میآید تأثیر میگذارد؟
قبلاً نویسندگان بسیاری با دلایلی مجابکننده توضیح دادهاند که هر نیازی از نظر کودک فوری است و به همین جهت تأمین نیاز برایش اضطراری است. ما در کودکی هیچ راهی برای تأمین نیازهای اولیهمان نداریم، و برای پاسخگرفتن به درخواستهای کمکمان، تماماً به دیگران وابسته هستیم. وقتی همیشه به نیازهایمان پاسخ داده میشود احساس امنیت میکنیم و اطمینان مییابیم که کمک همیشه هست. اگر این کمک همیشه نرسد، میآموزیم که مراقبتی در کار نیست و به نظرمان میرسد دنیا جای خوبی که در آن کسی از ما پشتیبانی و حمایت کند نیست، و بیشتر احساس ناامنی و بدگمانی میکنیم. نمیدانیم که آیا نیازهایمان تأمین خواهد شد یا نه. همین مسئله حس بنیادین اعتماد را در ما به مخاطره میاندازد.
پیامهایی که مادر خوب در این رابطه میتواند بدهد این است که «من مراقب تو هستم. نیازهای تو برای من مهم است. بودنم برای توست. میتوانی به من تکیه کنی.»
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی مادری که کم داشتم: راهنمایی برای خودسازی و یافتن عشق گمشده |
نویسنده | جاسمین لی کوری |
مترجم | فهیمه سادات کمالی |
راوی | سحر بیرانوند |
ناشر چاپی | انتشارات ترجمان علوم انسانی |
ناشر صوتی | استودیو نوار |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۱۲ ساعت و ۳۵ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای صوتی روابط اعضای خانواده، کتابهای صوتی روان درمانی |
و اما درباره این کتاب:
این کتاب درباره حسها و پیامهایی که رفتارهای مادر در زمان خردسالی و کودکی فرزند به اون القا میکنه و ضررات و آسیبهایی که این رفتارها به اون میزنه و مشکلاتی در روابط کودک منجر میشه و آیندهاش رو هم درگیر میکنه صحبت میکنه و بسیار به حال خوب خود و فرزاندان خوبه از مشکلاتی که شرایط یا آدمها برات ایجاد کردن با خبر بشی. اولین حسنش اینه که میتوانی خودت رو از اون رو از اون بند رها کنی
و دومین حسنش اینه که میتونی دلیل حسها و رفتارهایی که داری رو بفهمی
گاهی ما رفتارهایی داریم که فقط محافظت کنندهاند اما آزارمون میدن و ما رو به این باور میرسونن که چرا دنیا تا این حد بده که ما مجبوریم از خودمون انقدر شدید محافظت کنیم و آزرده خاطر میشیم در صورتی که ممکنه ادمهایی رو ببینیم که در همین دنیا راحت و شادن و انوقته که سرخورده میشیم و میگیمای وای نکنه مشکلی دارم و اینجاست که روز به روز منزوی تر میشیم
حالا جدای از این مواردی که با خوندن کتابهای روانشناسی میتونی بدست بیاری و خودت رو رشد بدی منکر این نمیشم که گاهی رشد یافتن بسیار دردناکه
وشما میتوانی تصمیم بگیری به زندگی قبلیت ادامه بدی و یا یکبار درد بکشی و همیشه از این مشکل رها بشی و نه خودت و نه دیگران رو دیگه آزار ندی.