معرفی و دانلود رایگان رمان انجمن شاعران مرده

عکس جلد رمان انجمن شاعران مرده
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی رمان انجمن شاعران مرده و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی رمان انجمن شاعران مرده و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی رمان انجمن شاعران مرده

«آیا شاعران مُرده در بهشت جای دارند. در جایی بهتر از زمینی که انسان در آن زندگی می‌کند؟»

ماجراهای رمان در صدمین سال تأسیس دبیرستان ولتون واقع شده است. رمان درباره ی معلّمی به اسم جان کیتینگ هستش که در اولین جلسه تدریس نشان می ده که روشی نو ومتفاوت با شیوه قدیمی مدرسه شبانه روزی بولتون، داره. بچه های کلاس با تحقیق دربارهٔ آقای کیتینگ می‌فهمند او در جوانی در همین کالج محفلی را اداره می‌کرده به نام محفل شاعران مرده، هفت نفر از شاگردانش تصمیم می‌گیرند این محفل را دوباره به را بیندازند. اما با اتفاقاتی که در آینده رخ می دهد اعضای انجمن، مجبور به امضای حکمی می شوند که….

انجمن شاعران مُرده زیستن از ژرفای وجود را القا می‌کند و این‌گونه، راه رهایی از نابودی و مرگ را در زندگی آگاهانه می‌داند:

«...هرآنچه را که زندگی نبود ریشه‌کن کنم، تا آن دم که مرگ به سراغم می‌آید، چنین نپندارم که نزیسته‌ام.»

معلم جدید سعی دارد که چگونه لذت بردن از زبان و واژه‌ها را به آنان آموزش دهد و آنها را به این نتیجه برساند که واژگان و اندیشه‌ها، قدرت تغییر جهان را دارند.

دانش‌آموزان کلاس کیتینگ یاد می‌گیرند که مراد خود را از خلاف‌آمد عادت بطلبند و به این باور برسند که هرچه خلاف‌آمد عادت باشد، قافله‌سالار سعادت آنها خواهد بود. برای لحظه‌ای هم که شده از عادات همیشگی دست می‌شویند و آن‌گونه زندگی می‌کنند که خودشان می‌خواهند. ثارو معتقد است که عمر بیشتر انسانها در یأسی خاموش سپری می‌شود و این اثر بر آن است که خوانندگان خود را از تن دادن به چنین زندگی بی‌حاصلی رهایی بخشد و آنان را به قدم نهادن در راهی جدید ترغیب کند.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابرمان انجمن شاعران مرده
نویسنده
مترجمحمید خادمی
سال انتشار۱۳۹۴
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات164
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان اجتماعی خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات رمان انجمن شاعران مرده

Ketab baz
۱۴۰۱/۰۴/۰۷
سلام این رمان رمان کوتاه ولی در عین حال زیبایی بود.
من به شخصه از این رمان چیز‌های زیادی یاد گرفتم
و به نظرم معلم انگلیسی خیلی شخصیت آموزنده‌ای در طول کتاب بود از اول شروع شد با دانش آموزایی که موفق و زرنگ بودن و رفتار خانواده هر کدوم با
دانش آموز متفاوت بود
از ابتدا چاد پسر کم رویی بود ولی
نیل خیلی سر زنده و با نشاط و امیدوار بود و در پایان چاد خیلی با شهامت شد و این بخاطر نیل ومعلم انگلیسی بود
و اینکه پدر و مادر‌ها چه بلایی سر بچه هاشون میارن چون آزادشون نمیزارن فرق میزارن، بخاطر نمره سرزنششون میکنن، بی محلی، و... باعث میشه کسی مثل نیل خودکشی کنه و چاد روز تولدش هدیه تکراری بگیره چون به برادر بزرگترش بیشتر اهمیت میدن و...
ولی از پایان این رمان خوشم نیومد چون من طرفدار پایان‌های خوش هستم
و بعضی جمله‌ها نامفهوم بود و هچنین باید روی شعر‌هایی که درش بود تمرکز میشد تا معناش رو درک میکردی
کلام آخر: گذشته از پایان غم انگیز و جملات و شعر‌هایی که باید تمرکز میکردی تا مفهمش رو متوجه بشی خیلی آموزنده، بامعنی و واقعیت رو نشون میداد.
HaMraH
۱۴۰۲/۰۹/۲۳
داستان این کتاب در یک دبیرستان پسرانه اتفاق می‌افتد که معلم جدیدی برای ادبیات بچه‌ها وارد این مدرسه میشود و کلا روش خاص و منحصر به فردی را برای آموزش به دانش آموزان در پیش میگیرد که بیشتر هدف او این‌است که راه و رسم درست زندگی کردن رو به بچه‌ها آموزش دهد تا صرفا مثل بقیه‌ی معلمان فقط درس خودش رو و بده بره، داستان برخلاف بعضی از رمان‌ها این طور نبود که بخواهد وقت خواننده رو با یک‌سری دیالوگ‌های بی محتوا بگیرد، یا شخصیت‌های داستان غیر واقعی به نظر بیان بلکه همان طور که سریع داستان رو جلو میبرد بعضی از جملات معلم ادبیات (آقای کیتینگ) خیلی برای من آموزنده بود. در کل به نظرم این کتاب رو بیشتر معلمان و والدین باید بخوانند، معلمان از این جهت که بدانند چقدر میتوانند روی دانش آموزان تاثیرگذار باشند و والدین از این جهت که بدانند بعضی از زورگویی‌های نا به جای آن‌ها و مجبور کردن فرزندان برای اینکه همان چیزی بشوند که‌ خودشان میخواهند چه‌عواقب جبران ناپذیری را میتواند متحمل شود. شاید برای نوجوان‌ها خیلی مناسب نباشد.
ممنون از کتابراه عزیز
رویا
۱۴۰۲/۰۳/۱۲
پنج ستاره واقعا حق این کتابه... این کتاب نه تنها جالبه بلکه زیبا و آموزنده هم هستش. من که خیلی راضیم و از اینکه وقتمو صرف خواندن این رمان کردم پشیمون نیستم... برای همین خلاصه‌ای از داستان رو اینجا براتون می‌نویسم حتما نگاهی بهش بندازید تا اگه خوشتون اومد کتاب و مطالعه کنید... 🌸
رمان انجمن شاعران
مرده در باره ورود معلم ادبیات انگلیسی نو گرا به نام کیتینگ به دبیرستان قانونمند و خشک ولتون با مدیری متعصب میشود. که موجب تغییر حال و هوای دانش آموزان میشه... مدرسه ولتون با این قوانین اداره میشود سنت، افتخار، انضباط، سرافرازی اما کیتینگ مفاهیم تازه‌ای رو مطرح می‌کنه که قوانین سنتی
مدرسه رو به چالش میکشه. اون در آموزه هایش بسیار از غنیمت شمردن دم و لذت بردن از زندگی کوتاه این جهان میگوید. و به شاگردانش درس «مرگ آگاهی» میدهد. افکار معلم جدید حال و هوای دانش آموزان را تغییر میدهد. و آن‌ها انجمنی به نام انجمن شاعران مرده برای دیدار‌های خودشان تشکیل میدن. این افکار به مذاق جامعه متعصب مدرسه خوش نمی‌آید. از این رو آن‌ها در صدد اخراج معلم که حالا در میان شاگرد هاش مریدان زیادی داره بر می‌آیند... در قسمتی از این رمان شعر بسیار زیبا و با معنایی نوشته؛ که اشاره دارد به کوتاهی عمر و بی توجهی برخی به این موضوع:
🌸 غرق در خیال فرداییم. 🌸 🌸 وقتی فردایی در کار نیست. 🌸
🌸غرق در اندیشه شکوه پیروزی. 🌸 🌸وقتی به راستی آن را نمی‌خواهیم. 🌸
🌸 غرق در اندیشه‌ی روزی تازه ایم. 🌸
🌸 وقتی روز تازه همین امروز است. 🌸
🌸 از جنگ می‌گریزیم وقتی باید با آن بجنگیم. 🌸
Zeinab Hoseini
۱۴۰۳/۰۱/۲۳
نقد:
این کتاب مدرسه‌ای با قوانین خاص خودش رو توصیف می‌کنه که به دانش آموزان اجازه خلاقیت و تغییر افکار رو نمیده و سعی داره همه آن‌ها رو به یک شکل پرورش بده. علاوه بر اون خانواده‌هایی که جلوی پیشرفت بچه هاشون میگیرن و به علایق و توانمندی هاشون بی توجه هستن، گاهی هم هدفی که مدنظرشونه رو به فرزند تا
تحمیل میکنند. خلاصه اینکه معلمی جدید رو استخدام میکنن که تمام تلاشش برای بروز و ظهور توانایی و استعداد بچه هاست.
نقد منفی: بعضی جاها کمی گنگ و نامفهوم بود شاید به دلیل ترجمه بوده شایدم خود متن ایراد داره. از طرف دیگه هدف تشکیل انجمن شاعران مرده برام قابل درک نبود، برای چی باید هر روز دور هم تو غار جمع بشوند و شعر‌های تکراری رو تکرار کنند‌.
نقد مثبت: اما غیر از این پیام‌های خیلی زیادی رو میشه ازش دریافت کرد، یکیش اینه که خیلی وقتها خانواده‌ها با محدودیت‌ها و فشار‌هایی که به نسل جدید وارد می‌کنن، نمی‌دونن که چه ضربه مهلکی رو دارن بهشون میزنن و زمانی این رو میفهمند که کار از کار گذشته. دیگری اینکه همه انسان‌ها باهم متفاوت هستند و ما به اندازه تک تک افراد صدها استعداد و توانایی داریم، قرار نیست کل جامعه فقط دکتر و مهندس باشند. وظیفه معلم توجه به این هاست تا بتونه اونهارو رشد بده و افراد توانمندی رو به جامعه تحویل بده.
با اینکه پایان داستان تلخ و غم انگیزه ولی کاملا واقعیت جامعه رو بیان می‌کنه.
شراره حسینی
۱۴۰۲/۱۲/۱۴
کتاب نسبتا خوبی بود. درس‌های آموزنده‌ای داشت از جمله این که ما انسان‌ها چه قدر تاثیر پذیریم و سیستم آموزشی یک کشور چه قدر میتونه روی حال و آینده ما تاثیر بگذاره. بعضی حرف‌های آقای کتینگ خیلی پر مفهوم بود و من اون‌ها رو تک به تک یاد داشت کردم. این کتاب میگفت که معلم‌ها بهتره کمی روش تدریسشون رو بدن تغییر و صرفا متن رو نخونن و پاشن کلاس رو ترک کنن این کتاب به ما یاد میداد که باید با عقاید پوچ جنگید و قبولشون نکرد حتی اگه ان عقاید از سمت یک فرد مشهوری باشه. حتی پدر و مادر ها هم بهتره این کتاب رو بخونن و بدونن که نباید با علایق فرزندانشون مخالفت کنن چون این کار از اون‌ها یک شخص منزوی و گوشه گیر میسازه و حتی در نهایت موجب مرگشون میشه و.... خیلی چیزای دیگه که با خوندن کتاب بهشون پی می برید (با احترام به نویسنده و تمام کسانی که این کتاب رو خوندن باید بگم ان قدری که تعریف این کتاب رو از بقیه شنیدم جذاب نبود و داستان‌ یک چرخه معمولی رو داشت طی میکرد و آخرش هم که ان طور تموم شد. به نظرم جا داشت بیشتر رو پایان کار بشه و ما شاهد یه پایان تاثیرگذارتر و تحول آمیز تر باشیم تا یک پایان تلخ)
عباس پورخلیلی
۱۴۰۲/۰۳/۲۹
داستان دانش آموزانی که در یک مدرسه شبانه روزی با فضای بسته و سکوتی دلهره آور درس می‌خوانند و اتفاقات جالبی برای آن‌ها می‌افتد، مدرسه‌ی شبانه روزی که ساختار آموزشی آن فقط معلم محور است (مثل بیشتر مدارسی که ما می‌شناسیم البته از نظر آموزشی) دانش آموز فقط باید شنونده و یاد گیرنده صرف باشد و کمترین را فرایندی در آموزش نداشته باشد، مدرسه‌ی (تفکری) که والدین برای فرزندان خود تصمیم می‌گیرند که در آینده چه شغلی را انتخاب کنند و به علاقه و استعداد فرزند خود توجه‌ی ندارند و فکر می‌کنند آینده شغلی فرزند را خود باید تعیین کنند و او به این امر نادان است، گویا به آرزوی خود از طریق فرزندشان می‌خواهند برسند،
با ورود معلم جدید که قبلا در همان مدرسه آموزش دیده و از شیوه‌ی تدریس دوران خود ناراضی بوده، برای تدریس از شیوه‌های نوین آموزشی استفاده می‌کند و این باور را به دانش آموزان می‌دهد که با توجه به علاقه و استعداد‌های خود برای آینده خود تصمیم بگیرند و اراده دیگران بر آن‌ها تحمیل نشود، بچه‌ها بدنبال علاقه و خواسته‌های خود می‌روند که یک سری اتفاقات پیش می‌آید، یکی از آن‌ها که پدرش مخالف بازیگری است و در جمع دوستان با او برخورد کرده و غرور او را می‌شکند و سعی می‌کند عقیده خود را به او تحمیل کند دست به خودکشی می‌زند و مسیر داستان دوباره به حالت اول برمی‌گردد، معلم جدید مقصر و به‌ همراه یکی از دانش آموزان از مدرسه اخراج شده و و با ارعاب و تهدید تعدادی از دانش آموزان شرایط به روال گذشته باز می‌گردد، آموزش معلم محور بر پایه‌ی کتاب‌های که بدون توجه به نیاز‌های امروزی دانش آموزان تدوین شده است، و بیشتر تئوری است بدون توجه به شرایط موجود.
خانم کتابخوار
۱۴۰۱/۱۲/۰۴
اسم انجمن شاعران مرده رو زیاد شنیده بودم و انگار این کلمه‌ی "مرده " زیادی حساسم کرده بود چون اصلا دلم نمی‌خواست کتابشو بخونم یا فیلمشو ببینم تا اینکه دیدم تو برنامه‌ی کتاب باز در مورد این کتاب صحبت می‌کردن به واسطه‌ی معرفی کتاب استعداد نافرمانی! و من که از بچگی در نافرمانی مستعد بودم وسوسه شدم کتاب انجمن شاعران مرده رو بخونم! راستش اسم کتاب ناخواسته فیلم دیگران رو در ذهنم تداعی می‌کرد و در ذهنم با نویسنده در جدال بودم که آخه قحطی اسم بود که این اسمو گذاشتی؟ اولاش ارتباط گرفتن سخت بود بعد ۵۰ صفحه برام جالب شد که بدونم عاقبت ناکس و کریس چی می‌شه؟ یهو دیدم رسیدم صفحه ۱۱۴ نظرات بقیه رو خوندم دیدم نوشتن پایان غمگینی داره اما به خودم گفتم مسیر مهمتر از مقصده! دوباره کتاب رو ادامه دادم و قضیه راهش نان باعث شد بلند بلند بخندم! وقتی کتاب تموم شد فقط یه جمله گفتم: چقدر قشنگ بود! فکر می‌کنم بهتره افراد بالای بیست سال کتاب رو بخونن چون یه جاهاییش برای سن پایین مناسب نیست. اگر تا حالا زیاد کتاب نخوندین به نظرم از کتاب‌های اولتون نباشه بهتره. اگر به داستان‌های عاشقانه علاقه دارین احتمالش هست که از کتاب خوشتون بیاد. من از قسمت‌هایی که روی زندگی کردن در زمان حال تاکید می‌کردن خوشم اومد.
م ف
۱۴۰۱/۱۱/۰۸
کتاب بسیار جذاب و آموزنده‌ای هست. من فیلم این داستان را هم دیدم. داستان کمی غم انگیز و در عین حال زیباست. ماجرای چند پسر دییرستانی که تصمیم گرفتند مثل معلمشون دنیا را از زاویه‌ای متفاوت نسبت به آنچه که تاکنون میدیدند، بنگرند و به نوعی زندگی کردن و یاد بگیرند را بسیار جذاب نشون داده. قوانین مدرسه به ولتون نوعی در نظام آموزشی ما و در مدارس ما جریان داره. یعنی اصلا به استعدادها و توانایی‌های فردی بچه‌ها توجه نمیشه و همه بچه‌ها باید با یک الگوی واحد و سنتی تربیت بشن. رفتار پدر نیل هم متاسفانه در جامعه ما بسیار دیده میشه. خیلی از پدر و مادرها آرزوهای خودشون را به زور به فرزندانشون تحمیل میکنند و این باعث میشه خیلی از بچه‌ها مانند نیل دچار افسردگی یا ناکامی در زندگی بشن یا اگر در نهایت به خواسته پدر و مادر تن دهند دلمرده خواهند بود. و توانایی آرزو کردن را ازدست خواهند داد یا الگو برداری دقیقی از والدین خود میکنند و در نهایت با فرزندان خودشون هم همان رفتار را تکرار خواهند کرد.
امیدوارم عاقبت غم انگیز نیل جوان برای هیچکدوم از فرزندان این سرزمین که قرار است آرزوی والدین خود را برآورده کنند پیش نیاد
امیدوارم پدرو مادرها انتظارات بیجایی از فرزندانشون نداشته باشند و بفهمند که آرزوهاشون نباید توسط فرزندانشون برآورده شود
امیدوارم شاهد تغییرات مفید در نظام آموزشی خودمون باشیم و مانند مدرسه ولتون بچه‌ها وادار به پذیرش آنچه قلبا قبول ندارند نشوند
امیدوارم فرزندان ما هم مانند تاد در نهایت به این باور و شجاعت برسند که خواسته هاشون و بی پروا بیان کنند
مهدی عزتی
۱۴۰۱/۱۱/۰۹
بسیار غمگین و زیبا که نشان میدهد افراط درهرکاری خوب نیست و چگونه تحمیل آرزوهای والدین میتواند منجر به تحمل آینده اجباری توسط فرزندان شود نکته‌ای که من فهمیدم این بود که دائما سنت شکن عقاید باید بود تا به آزادی واقعی یعنی آزادی عمل و تصمیم رسید داستان از این قرار است که مدرسه‌ای رتبه برتر با قوانین خاص و تحمل ناپذیر وجود دارد که دانش اموزان برجسته در آن تحصیل میکنند و هیچکدام راضی نیستند تا این که با ورود معلم انگلیسی جدید که خود نیز تحصیل کرده در آن مدرسه است با شیوه خاص تدریس خویش تغییراتی در آن‌ها ایجاد میکنند که فکرکنند مجبور به پیروی از والدین نیستند و انجمن مخصوصی تشکیل می‌دهند و در آن جا آزادانه عمل میکنند تا اینکه یکی از آن‌ها میمیرد و لو میروند و معلم مجبور به رفتن می‌شود و دانش آموزان با شیوه‌ای خاص ازا و خداحافظی میکنند.
M A
۱۴۰۱/۱۲/۱۲
من اول با انجمن شاعران زنده آشنا شدم و سپس از این رمان آگاهی پیدا کردم. هرچند وزنه عنوان این رمان از خود داستان سنگین تر بود ولی سیر داستانی، احساساتی سرکوب شده و خاموش شده از دوران بسیار گذشته را در من بیدار کرد. همه آدما، تک تک این شخصیت‌ها رو در درون خودشون دارن، و هرکس یکی از اینها رو باور ترس کرده. و مدرسه، دوئیّتی یگانه در ناخودآگاه ماست. تکه‌ای از وجودمان که نیازهایش برآورده نشده و در اون دوران جامونده، و انگار همراه ما نتونسته بزرگ بشه، بالغ بشه. مواجه شدن با اون تکه از وجود خویش اضطراباتی رو ایجاد میکنه. شاید خوندن این رمان کمی هم شجاعت بخواهد. اما قطعا پذیرش آن قسمت از وجودمان اتفاقی فرخنده و پرشکوه برای تمام عمر خواهد بود.
ترنم ضیاء
۱۴۰۱/۰۶/۰۳
میدونید کتاب هاپنجره‌هایی هستن رو به جهان این کتاب دیدگاه متفاوتی داره یه منظره متفاوت این کتاب واقعیت رو نشون میده و چقدر واقعیت دردناکه اینکه چطور پدر مادر‌ها بچه هاشون رو وادار به انجام کاری میکنن که نمیخوان و چه انتظار‌هایی که ندارن نقش معلم انگلیسی مثل یه کورسوی امید در تاریکی برای بچه‌ها بود و از اول کتاب میشد از این نقش چیزها یاد گرفت کتاب کوتاه ولیکن پرمفهوم بود و تا ساعت‌ها ذهنم رو درگیر خودش کرد پایان غم انگیزی داشت ولی هیچوقت تو دنیای واقعی همه داستان‌ها پایان خوشی ندارن ترجمه کتاب چندان جالب نبود و به خوبی موقعیت‌ها رو توصیف نکرده بود و کلمات به گار برده شده هم کلمات ساده‌ای نبود که به راحتی بشه درک کرد
سیده فاطمه حجازی نیاکی
۱۴۰۳/۰۲/۲۴
کتاب درباره مدرسه ولتون که صدسالگی آن را جشن گرفتن وشعاراین مدرسه بر۴اصل استواراست و قوانین خشکی دارد اماباورود معلم جوان مدرسه جان تازه‌ای میگیرد معلم راه ورسم درست زندگی کردن، رابه بچه‌ها آموزش میدهدوبه آن‌ها میگوید که به علاقه واستعدادشون توجه کنن ونگذرانند اراده دیگران برآنهاتحمیل شودودانش مرده آموزان انجمن شاعران راتشکیل میدهندکه خارج ازمدرسه جمع میشوند وتبادل نظرمیکنن واولیا مدرسه خوششون، نمیاد، و معلم را اخراج میکنن داستان را خیلی دوست داشتم خصوصاصحنه آخر لحظه خداحافظی بچه هابامعلم که همه درسکوت بر بالای نیمکت ایستادند این صحنه نمادین رادوست داشتم توصیه میکنم، حتما بخونین
ساناز یوسفی
۱۴۰۲/۱۰/۱۰
خیلی قشنگ بود، رمانی با مضمونی زیبا و مفید جهت ایجاد نگرشی نو به زندگی. درک اهمیت زندگی کامل، دنبال کردن علایق و رویاها، رویارویی بین سنت و تجدد، پیچیدگی‌های دوران نوجوانی و بلوغ، دوستی‌ها، فشارهای والدین و انتظارات اجتماعی، اهمیت ابراز وجود، بهره گیری از فرصت‌ها و پذیرفتن هویت واقعی خود از موضوعات مورد اشاره رمان هستند.. من از روی نظرات باعث شد که کتاب رو بخونم و واقعا دوست داشتم و خیلی به دلم نشست. تاجایی که میدونم از این کتاب، یک فیلم هم ساخته شده. در کل کتاب خوبی بود داستان جالب داشت و نشون میداد باید هر کاری رو شروع وردی باید به پایان برسونی. این رمان رو پیشنهاد میکنم.
Mahla Lotfinejad
۱۴۰۱/۰۶/۱۳
به نظرم کتاب‌ها پنجره‌هایی هستن رو به جهانی دیگه...
و این کتاب دیدگاه متفاوتی داره، یه منظره متفاوت... این کتاب داره واقعیت رو نشون میده و چقدر این واقعیت دردناکه که چطور پدر مادر‌ها بچه هاشون رو وادار به انجام کاری میکنن که نمیخوان... و چه انتظار‌هایی که ندارن...
کسی با دیدگاهی متفاوت نسبت و
به آموزش کسی که هر لحظه میشه هزاران بار ازش چیز‌های خوب آموخت من واقعا از اعماق قلبم دوست داشتم معلمی مثل معلم انگلیسی نیل داشته باشم...
پرداختن به شخصیت‌های متنوع انسانی از جسور تا ترسو، از صادق و تا جاسوس و... همه بطور مناسبی در داستان کنار هم قرار گرفته بودن...
فرشته جلیلی
۱۴۰۲/۰۹/۲۷
رمان انجمن شاعران، رمانی با مضمونی زیبا و مفید جهت ایجاد نگرشی نو به زندگی. درک اهمیت زندگی کامل، دنبال کردن علایق و رویاها، رویارویی بین سنت و تجدد، پیچیدگی‌های دوران نوجوانی و بلوغ، دوستی‌ها، فشارهای والدین و انتظارات اجتماعی، اهمیت ابراز وجود، بهره گیری از فرصت‌ها و پذیرفتن هویت واقعی خود از من موضوعات مورد اشاره رمان هستند.. از روی نظرات باعث شد که کتاب رو بخونم و واقعا دوست داشتم و خیلی به دلم نشست. تاجایی که میدونم از این کتاب، یک فیلم هم ساخته شده. در کل کتاب خوبی بود داستان جالب داشت و نشون میداد باید هر کاری رو شروع وردی باید به پایان برسونی
مشاهده همه نظرات 401

راهنمای مطالعه رمان انجمن شاعران مرده

برای دریافت رمان انجمن شاعران مرده و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.