معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب بازگشت به دوزخ
- نویسنده: حیدر شجاعی
کتاب بازگشت به دوزخ، دربردارندۀ مجموعه نگاهها و تأمّلات حیدر شجاعی است. در بخشی از کتاب بازگشت به دوزخ میخوانیم: آنکه درمییابد دیگر حق ادامهی حیات ندارد، دست به خودکشی که نوعی گریز است میزند. و آنکه چنین ستمی بر خود میکند ناچار است به دوزخ بازگردانده شود. و چون پردهی ابهام برافتد، سایهها به رقص در میآیند و از دلهایشان، شعلههای آتش بالا و بالاتر میرود و آنها را در خود فرو میبرد.... ادامه ›
کتاب آیلین
- نویسنده: فرخنده حق شنو
کتاب آیلین، متشکل از ده داستان کوتاه از فرخنده حقشنو است که همگی فضایی زنانه و رئالیستی دارند و میکوشند دغدغهها و احساسات زنان را بازتاب دهند. نویسنده در این مجموعه داستان، به سراغ زنان طبقهی متوسط و شهرنشین رفته و تلاش کرده زندگی واقعی و روزمرهی آنان را روایت کند و از ترسها، شادیها، اوهام و امیدهای آنان بگوید. دربارهی کتاب آیلین به اعتقاد برخی از منتقدین، داستانهای کوتاه ریشههایی... ادامه ›
کتاب PDF شما با خدا نسبتی دارید؟ (داستانهای کوتاه از نویسندگان ناشناس)
- نویسنده: آوا علی حسین
کتاب شما با خدا نسبتی دارید؟ (داستانهای کوتاه از نویسندگان ناشناس)، شامل قصههایی کوتاه در ژانرهای واقعگرا، تخیلی و افسانهای است که نویسندگان آنها نامی از خود به جای نگذاشتهاند. نقشهای بازمانده بر دیوارۀ غارها نشانگر آن است که بشر از آغاز تاریخ، شیفتۀ شنیدن داستان بودهاند. آنها پس از یک روز سخت در شبهای تاریک در غاری کنار آتش مینشستند و قصه گوش میکردند. اشتیاق به شنیدن داستان هنوز هم... ادامه ›
کتاب من او بودم
- نویسنده: فاطمه شادکام وسطی کلایی
کتاب من او بودم نوشتهی فاطمه شادکام وسطی کلایی، حاوی چندین داستان خواندنی و متفاوت در ژانرهای گوناگون است که از دنیایی متفاوت سخن میگوید و شما را در بهت و حیرت فرو میبرد. کتاب من او بودم مناسب چه کسانی است؟ کتاب حاضر برای کسانی که به داستانهای کوتاه علاقهمند هستند، جذاب و خواندنی خواهد بود. در بخشی از کتاب من او بودم میخوانیم: مدتی است جهان آرام و ساکت است، راه طولانی است و مرد خوب این راه... ادامه ›
کتاب عاشقی در مقبره
- نویسنده: حسن اصغری
کتاب عاشقی در مقبره دربردارندۀ 15 داستان کوتاه است که حسن اصغری در نگارش آنها از سبک نگارشی جدیدی استفاده کرده. حسن اصغری نویسنده و منتقد، متولد 1326 در گیلان است. وی فعالیت ادبیاش را از سال 1355 با چاپ مقالهها و نوشتههایی درباره نقد ادبی و داستان کوتاه در نشریات آغاز کرده و هماکنون سردبیری مجله ادبی “کلک” را برعهده دارد. او از نویسندگان خطه شمال کشور است که در مضمون و فرم داستانهایش تابع... ادامه ›
کتاب رگبار
- نویسنده: میثم کیانی
کتاب رگبار، نوشتۀ میثم کیانی، مجموعهای از یازده داستان کوتاه فارسی است. نویسنده در این اثر با ترکیب واقعیت و خیال، روایتهایی خواندنی را از بطن زندگی مدرن و شهری، در قالب داستانهایی کوتاه به مخاطب ارائه میکند. دربارۀ کتاب رگبار کتاب رگبار نخستین اثر منتشر شده از میثم کیانی، نویسنده جوان ایرانی است. او در این مجموعه یازده داستان کوتاه را گرد هم آورده است که فصل مشترک آنها روایتهایی از مسائل... ادامه ›
کتاب کوتاه اما ناتمام
- نویسنده: حیدر شجاعی
کتاب کوتاه اما ناتمام، مجموعهای از دستنوشتهها و داستانهای کوتاه نوشتۀ حیدر شجاعی است. در بخشی از کتاب کوتاه اما ناتمام میخوانیم: از مجسمه سازی به نام پیگمالیون سخن گفتهاند که از مخالفان سرسخت زنان بود و از آنها بیزاری میجست. یک روز از او خواستند مجسمهی زنی را بتراشد. او پیکر زنی را ساخت که ساخته و پرداختهی ذهنش بود. در حین ساختن آن، با مجسمهاش درد دل میکرد. هرچه مجسمه کامل و کاملتر... ادامه ›
کتاب هیچ چیز با لبخند تمام نمیشود
- نویسنده: ابراهیم نیرومند
کتاب هیچ چیز با لبخند تمام نمیشود نوشته ابراهیم نیرومند، مجموعهای از چند داستان کوتاه است که با نثری روان و جذاب به رشته تحریر درآمدهاند. در بخشی از کتاب هیچ چیز با لبخند تمام نمیشود میخوانیم: خیالت تخت، فکر همهجاشو کردم. حتی این چند کلمه هم نتوانست روزنه را از غرق شدن در دریای پیشامدها نجات دهد. - عزیزم، حواست کجاست؟ روزنه به زحمت لبخندی زد و بیمیل دستان او را نوازش کرد. عزیزخانم... ادامه ›
کتاب بیرد خون
- نویسنده: علی اکبر حیدری
کتاب بیرد خون به قلم علی اکبر حیدری، نویسنده و فیلمنامهنویس شناخته شده، مجموعهای از سه داستان مستقل با درونمایهی معمایی است. این داستانها تاریخ معاصر ایران را به تصویر میکشند و در عین استقلال، با یکدیگر ارتباط دارند. نقطهی مرکزی این ارتباط را مسئلهی حافظهی فردی و جمعی و درگیری دائمی انسان با فراموشی شکل میدهد. دربارهی کتاب بیرد خون علی اکبر حیدری، نویسنده و فیلمنامهنویس، در کتاب... ادامه ›
کتاب صوتی عدل
- نویسنده: صادق چوبک
کتاب صوتی عدل نوشته صادق چوبک داستان کوتاهی در مورد اسب بیچاره ایست که زیر بار درشکه دست و پاهاش شکسته و رهگذران هر کدام یه نظر برای نجات اسب بیچاره میدهند بدون اینکه هیچ اقدامی عملی انجام بدهند. اکثر داستانهای صادق چوبک حکایت تیره روزی مردمی است که اسیر خرافه و نادانی و پایبند به مذهب خویش هستند. از آثار مشهور وی میتوان مجموعه داستان انتری که لوطیاش مرده بود و رمانهای سنگ صبور و تنگسیر را... ادامه ›
کتاب صوتی کمربند صاعقه
- نویسنده: پرویز دوایی
کتاب صوتی کمربند صاعقه اثر پرویز دوایی، درباره مردی است که از خواهرش میخواهد با پارچهای سیاه کمربندی پهن برایش درست کند تا... در قسمتی از کتاب صوتی کمربند صاعقه میشنویم: در خلوت نیمهتاریک معبد صندوق خانه، کتِ خانهام را درآوردم. کمربند را که زیر کت پنهان کرده بودم باز کردم. با تمام طول قامتِ سیاهِ نویِ قشنگش آویخته شد. در میان دو بازو، در طول دو بازوی از هم گشوده نگاهش کردم. پشت و پیشش را... ادامه ›
کتاب عطر خسته بنفشه
- نویسنده: آرزو خمسه کجوری
کتاب عطر خسته بنفشه نوشتهی آرزو خمسه کجوری، متشکل از 24 داستان بسیار کوتاه است که بیشترشان مضامینی زنانه، اجتماعی و انسانی دارند. این داستانها عموماً در مورد مسائل روزمرهی زندگی هستند، لحنی موجز و مختصر دارند و شما در مرز میان واقعیت و خیال قرار میدهند. برخی از داستانهای این کتاب تراژیک و تلخ هستند و برخی دیگر در فضایی طنز و کمدی روایت میشوند. دربارهی کتاب عطر خسته بنفشه ادبیات داستانی... ادامه ›
کتاب خوره روح
- نویسنده: سپیده خطی
کتاب خوره روح نوشتهی سپیده خطی، دربردارندهی شش داستان کوتاه خواندنی و جذاب است که در دل هر کدام از آنها چالشهای ذهنی شخصیتهای اصلی قصه به تصویر کشیده میشود. دربارهی کتاب خوره روح: برای نوشتن، نیازی به یک موضوع هیجانی یا یک اتفاق نو، ندارید! چرا که به اندازهی تمام موجودات این کره خاکی یک قصه وجود دارد؛ قصهایی که شبیه آن را روزی چندین بار در زندگی آدمهای اطرافتان میبینید. داستان همهی... ادامه ›
کتاب صوتی داش آکل
- نویسنده: صادق هدایت
کتاب صوتی داش آکل اثر صادق هدایت، یکی از معروفترین و جذابترین داستانهای کوتاه این نویسنده است. داش آکل یکی از ده داستان کوتاه مجموعه سه قطره خون است که نخستین بار در سال 1311 به چاپ رسید و منتشر شد. کتاب صوتی داشآکل، داستان لوطی مشهور شیرازی است که خصلتهای جوانمردانهاش او را محبوب مردم ضعیف و بیپناه شهر کرده است. اما کاکارستم که گردنکلفتی ناجوانمرد است و به همین سبب، بارها ضرب شست داش... ادامه ›
کتاب صوتی ماهی و جفتش
- نویسنده: ابراهیم گلستان
کتاب صوتی ماهی و جفتش نوشته ابراهیم گلستان، دربارهی مردی است که با فاصله به ماهیهای داخل آکواریومی نگاه میکند و توجهش به دو ماهی متفاوت جلب میشود. دو ماهی که رقصکنان در آنجا گردش میکنند. مرد شیفته یکدمی آنها میشود چون در تمام زندگیاش هرگز این همه یکدمی ندیده است اما شیفتگیاش با آمدن کودکی که این بار با فاصلهای نزدیکتر از آن مرد به آکواریوم نگاه میکند به پایان میرسد... ادامه ›
کتاب صوتی قصه رستم
- نویسنده: ارسلان رسولی عمارلویی
کتاب صوتی قصه رستم نوشتهٔ ارسلان رسولی عمارلویی داستان مرد دامداری را تعریف میکند که زندگی خوب و سادهای داشت تا زمانی که همسرش به بیماری سختی مبتلا میشود و زندگی آنها بهکلی تغییر میکند. درباره کتاب صوتی قصه رستم: رستم تا به آن روز زندگی خوبی را میگذراند. او با همسر دوستداشتنیاش، «نازبانو» در روستای محل زندگیشان روزگار میگذراندند و از طریق دامداری معیشت خود را تأمین میکردند. اما یکی... ادامه ›
کتاب سال مرگ دختر عمهها
- نویسنده: مرتضی بخشایش
مرتضی بخشایش در کتاب سال مرگ دختر عمهها روایتهایی متفاوت از عشقهایی ناکام و ناتمام را بازگو میکند. این اثر دربردارنده 5 داستان کوتاه است که همه آنها از نظر مضمون و محتوا به نوعی به هم مربوط هستند و بخشی از زندگی از دسترفتهی انسانها، حسرتها، اندوهها و ناکامیهای آنها را به تصویر میکشد. این داستانها با بیانی شیوا و صمیمی نگاشته شدهاند آن چنان که انگار بخشی از تجربیات زیسته شما هستند.... ادامه ›
کتاب سکوت پرهیاهوی مردهها
- نویسنده: یزدان کاکایی
در کتاب سکوت پرهیاهوی مردهها، هشت داستان کوتاه فارسی از یزدان کاکایی آمده است که عبارتند از: سه گانه من یا ما، ورونیکا در سرزمین Gile، آمبولانس، لیلی، سیگار، ماجرای آقای زندهزنده و کلیسا. در انتها هم ترانههای فلسفی در قالب داستان کوتاه آمده است. در بخشی از کتاب سکوت پرهیاهوی مردهها میخوانیم: یک بار گفت: «میخواهم چهرهات را نقاشی کنم طوریکه پژمردگیاش نمایان شود و همه برایمان کف بزنند.»... ادامه ›
کتاب PDF هزارتوهای بن بست - جلد دوم
- نویسنده: حسن خوش خبر
کتاب هزارتوهای بن بست - جلد دوم حاصل همکاری گروهی از نویسندگان به سرپرستی لیلا جلینی، مجموعهای از دوازده داستان کوتاه است که بر اساس پروندههای واقعی سازمان پلیس فتای ایران و زیر نظر کارشناسان جرمشناس و امنیت سایبری نوشته شده. این داستانها انواع تهدیدات و کلاهبرداریهای اینترنتی را روایت میکند تا از طریق مطالعهی آن با موقعیتهای مختلف این چنینی آشنا شوید و امنیتتان را بالا ببرید. دربارهی... ادامه ›
کتاب صوتی تقصیر من بود
- نویسنده: فاطمه درویشی
کتاب صوتی تقصیر من بود نوشتهی فاطمه درویشی، داستانی کوتاه در ژانر اجتماعی است. در این قصه، ماجرا دختری را میشنویم که برای آنکه آبروی دوستش را نبرد، تصمیمی میگیرد که او را تا آخر عمر، پشیمان و حسرتزده میکند. دربارهی کتاب صوتی تقصیر من بود راوی داستان کتاب صوتی تقصیر من بود اثر فاطمه درویشی، دختر جوانی است که از همان ابتدای قصه، او را با حالی نزار و پریشان میبینیم. او به پهنای صورت اشک... ادامه ›
کتاب صوتی در انتهای کودکی
- نویسنده: مجید اوریادی زنجانی
کتاب صوتی در انتهای کودکی نوشتهی مجید اوریادی زنجانی دربارهی کودک کاریست که در وضعیت نابهسامانی قرار دارد. صاحب مغازهای که این پسر بچه در آن کار میکند بسیار خشن است و او را کتک میزند. کتاب صوتی در انتهای کودکی مناسب چه کسانی است؟ مجید اوریادی زنجانی قلمی قوی و جذاب دارد و با توصیفات دقیقی که ارائه میدهد شما را حیرتزده میسازد؛ بنابراین، اگر به دنبال تجربهای متفاوت در میان داستانهای... ادامه ›
کتاب صوتی خوشبختی چیه؟
- نویسنده: محمدرضا گودرزی
کتاب صوتی خوشبختی چیه؟ نوشته محمدرضا گودرزی، داستان مرد خبرنگاری است که برای مصاحبه در بین اقشار مختلف مردم میرود و از آنها میپرسد: خوشبختی چیه و به کی میگن خوشبخت؟ در قسمتی از کتاب صوتی خوشبختی چیه میشنویم: شنوندگان گرامی! این شما و این برنامهی مورد علاقهتون صبح سعادت! بهبه، چه صبح زیبایی! چه مردم شاد و مهربونی! پدر جان بهنظر شما خوشبختی چیه؟ سلام! پسرم، من به شما و مردم خوب شهرمون... ادامه ›
کتاب گر نوشته
- نویسنده: مسعود سلطانی
کتاب گر نوشته اثر مسعود سلطانی با به تصویر کشیدن فضای زندگی عشایر بختیاری چهارمحال، روایتگر دلاوریهای مردمان منطقه، در برابر ظلم خانهاست. نام کتاب گر نوشته از عنوان کتیبهای متعلق به 4000 هزار سال قبل از میلاد مسیح اقتباس شده که منقوش بر دیوارهای صاف و صیقلی در کوه جهانبین است که روزگاری در راه دزپارت قرار داشت. گر نوشته علاوه بر داستانی دراماتیک از چهار زاویه روایت میشود و میتوان ادعا... ادامه ›
کتاب خاکستر علفزار سوخته
- نویسنده: پوروین محسنی آزاد
کتاب خاکستر علفزار سوخته نوشتهی پوروین محسنی آزاد، مجموعهای از چند داستان کوتاه است که مضمونی اجتماعی دارند و رگههایی از طنز نیز در آنها به چشم میخورد. نویسنده تلاش کرده با بیانی دلنواز و لحنی دلچسب، برای شما قصه بگوید. کتاب خاکستر علفزار سوخته برای چه کسانی مناسب است؟ علاقهمندان به داستانهای کوتاه ایرانی از این اثر لذت خواهند برد. در بخشی از کتاب خاکستر علفزار سوخته میخوانیم: یک شاخهی... ادامه ›