معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
چرا باید داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی بخوانیم؟
خوب است پیش از هر چیز پاسخ این سؤال را دریابیم که: رمان اجتماعی چیست؟ داستانها و رمانهای اجتماعی، آثار ادبی جذابی هستند که در دل روایت داستانیشان به شرح مسائل مختلف جامعه مانند مشکلات سیاسی، خلأهای اقتصادی، آسیبهای اجتماعی، نقصانهای فرهنگی و... میپردازند. درواقع این گونهی داستانی، ساختار و شرایط اجتماعی یک یا چند دورهی زمانی مشخص را به تصویر میکشد و به بوتهی نقد میگذارد. نویسندگان داستانها و رمانهای اجتماعی از پتانسیلهای داستان برای بیان دلمشغولیهای خود دربارهی مسائل جامعه و مطرح کردن انتقادهایشان استفاده میکنند.
داستانها و رمانهای اجتماعی اغلب با برخورداری از سبک رئالیسم، تصاویری واقعگرایانه از شخصیتها و محیط ارائه میدهند و در تلاشند که با تأثیر بر افکار عمومی، برای ایجاد آگاهی و روشن شدن جرقههایی برای بحث در باب مسائل اجتماعی، در جهت اصلاح یا تغییر قوانین تبعیضآمیز و ناکارآمد و ارزش و عرفهای آسیبزای جامعه قدم بردارند. برای مثال رمان «سفر به انتهای شب» اثر لویی فردینان سلین که یکی از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآید، با استفاده از سبک رئالیسم به نکوهش جنگ میپردازد. جی اشر نیز در رمان «سیزده دلیل برای اینکه»، با نگاه واقعگرایانه، آسیبهای اجتماعی و تأثیر آن بر نوجوانان را واکاوی میکند. برخی نویسندگان هم در بستر ژانر عاشقانه، به شرح اوضاع اجتماعی و یا نقد ارزشهای جامعه میپردازند؛ همانند آنچه که جین آستن در رمان «غرور و تعصب» به نگارش درآورد. تعدادی دیگر نیز با ورود به ژانر وحشت و یا ایجاد فضایی رازآلود و معمایی به نقد هنجارهای اجتماعی دست میزنند، بدون آنکه از سبک رئالیسم دور شوند.
با این وجود بعضی نویسندگان هم ترجیح میدهند با فاصله گرفتن از این سبک و بهرهگیری از دنیای فراخ تخیل، اجتماع خود و یا جوامع بشری را نقد کنند. مانند جورج اورول که در رمان «1984» با ارائهی تصویری پادآرمانشهری و خلق یک رمان اجتماعی - سیاسی جذاب، نتیجهی سیاست غلط یک حکومت را به تصویر کشید یا برعکس، مانند آلدوس هاکسلی و رمان تخیلیاش «دنیای قشنگ نو» که در آن با به تصویر کشیدن یک آرمانشهر، عواقب آرمانگرایی اجتماعی انسانها را یادآور شد. از اینرو، نمیتوان با یک دستهبندی کلی تمامی داستانها و رمانهای اجتماعی را در دستهی آثار واقعگرایانه قرار داد.
نقطهی آغاز داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
منشأ شکلگیری رمان اجتماعی در بریتانیا را اغلب به انقلاب صنعتی و سالهای 1733 تا 1913 میلادی نسبت میدهند. در این برههی زمانی پیشرفتهایی سریع در تولید رقم خورد، کارخانهها رشد کردند و ماشینآلات جدید برای پاسخگویی به تقاضاهای روزافزون تولید شدند. اگرچه صنعت با سرعت زیادی در حال رشد بود، اما زندگی برای اکثر مردم جامعه و بهخصوص قشر کارگر، با همان سرعت بهبود پیدا نکرد. دستمزدهای پایین، بیکاری و عدم توازن ثروت، بسیار نگرانکننده و شرایط زندگی اسفبار بود. استفاده از کودکان بهعنوان نیروی کار در مشاغل سخت و خطرناک، آلودگی زیاد و فقر و بیماری، از دیگر معضلاتی بود که در داستانها و رمانهای اجتماعی آن دوران نمود پیدا کرده و تجربیات مردم آن زمان را نشان دادهاند. بههمین دلیل پیش از هر چیز، رمان اجتماعی در بریتانیا، در میان طبقهی کارگر مورد توجه قرار گرفت.
انتشار رمانهایی مانند «روزگار سخت» نوشتهی چارلز دیکنز و «شمال و جنوب» اثر الیزابت گاسکل در نیمهی دههی 1850 میلادی، بهشکل برجستهای در ادبیات انگلیسی قرن نوزدهم تحول ایجاد کرد. آثاری که همچنان از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآیند. دیکنز در رمان روزگار سخت، از شرایط غیرانسانی کار در کارخانهها، فقدان آموزش و پیامدهای آن بهشدت انتقاد میکند. او همچنین در سایر رمانهای خود با نقب زدن در دل زندگی طبقهی کارگر، از مبارزات این قشر در دورهی ویکتوریایی پرده برداشت و توجه مردم دنیا را به بیعدالتیهای موجود در جامعهاش جلب کرد. بههمین دلیل، جای تعجب نیست که بسیاری، چارلز دیکنز را پدر رمان اجتماعی میدانند.
در کشور فرانسه، رمان «بینوایان» ویکتور هوگو به یک رمان اعتراضی اجتماعی در قرن نوزدهم اروپا بدل شد. «آخرین روز یک محکوم به اعدام» اثر مهم دیگری از این نویسندهی فرانسوی است که در راستای تلاشهای او برای لغو قانون اعدام به رشتهی تحریر درآمده است. از میان سایر نویسندگان فرانسوی، امیل زولا نیز با رمان «ژرمینال» خود به بیان مصائب زندگی طبقهی کارگر پرداخته است. نویسندهی شهیر ادبیات روسیه، لئو تولستوی نیز با نگارش شاهکار اجتماعی خود یعنی «جنگ و صلح»، اثری شگفت و جذاب آفرید و از این طریق بر اهمیت اصلاح کشور بهخصوص در زمینهی آموزش تأکید کرد. نیکلای گوگول نیز از دیگر مشاهیر روس است که در رمان «نفوس مرده» خود به شکاف طبقاتی جامعهاش پرداخته است.
رمانهای «کلبه عمو تام» اثر هریت بیچر استو که در سال 1852 منتشر شد و داستان «ماجراهای هاکلبری فین» که مارک تواین آن را در سال 1884 به نگارش درآورد نیز، بهعنوان اولین رمانهای اجتماعی قرن نوزدهم آمریکا شناخته میشوند. آثاری که هریک به شیوهی خود، به سنت نژادپرستانهی جامعهشان تاختند. در همین راستا رمان «خوشههای خشم» به قلم جان اشتاین بک که در سال 1939 منتشر شد، یکی از موفقترین و بهترین رمانهای اجتماعی قرن بیستم بهشمار میآید. رمانها و نمایشنامههای جیمز بالدوین نیز از مهمترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی محسوب میشوند که با درهمآمیختن مسائل اجتماعی و روانشناختی، توجهات بسیاری را به خود جلب کردهاند. برای مثال او در رمان «اتاق جووانی» نوشتهشده در سال 1956، پیش از رواج توجه به حقوق همجنسگرایان، به این موضوع پرداخته است.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی با به تصویر کشیدن وقایع و شرایط جوامع مختلف، ما را با اندیشهها، تفکرات و شیوههای متنوع زندگی آشنا میکنند. ازاینرو موجب وسعت یافتن جهانبینی ما میشوند و از تعصبات و پیشداوریهای ما میکاهند. شناخت معضلات اجتماعی و آشنایی با دغدغههای افراد در جوامع مختلف به ما کمک میکند تا به آگاهی بیشتر و درک بهتری نسبت به جهانی که در آن زیست میکنیم، دست یابیم. از سوی دیگر با مطالعهی بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی بهطور غیرمستقیم با روشهای مقابله با مشکلات اجتماعی آشنا میشویم و از همین جهت، این کتابها میتوانند به روشنگری و افزایش آگاهی افراد در جامعه کمک کنند.
خواندن داستانها و رمانهای خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که به شناخت مسائل اجتماعی کشورها و جوامع مختلف علاقه دارند و دلتان میخواهد در قالب داستانی خواندنی و جذاب، نسبت به این مسائل مهم آگاهی پیدا کنید، یا اگر دوست دارید بدانید مردم کشورهای دیگر چگونه از مشکلات اجتماعی خود عبور کردهاند تا از این طریق بتوانید قدمی برای بهبود جامعهی خود بردارید، پس توصیه میکنیم خرید و مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی، یکی از مهمترین بخشهای ادبیات داستانی جهان محسوب میشوند که بهسبب برخورداری از روایاتی جذاب، مخاطبان بسیاری دارند. ازاینرو، کتابراه بر آن است که با توجه به اهمیت این گونهی داستانی، آثار متنوعی در این ژانر را در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF در دسترس علاقهمندان قرار دهد تا راه خرید و دانلود بهترین رمانهای اجتماعی خارجی را برایشان سادهتر کند. کتابهایی که برخی از آنها با اقبال ویژهای از سوی مخاطبان مواجه شدهاند و آمار بالای خرید و دانلودشان، نشان از محبوبیت آنها دارند. در ادامه تعدادی از این عناوین محبوب و موجود در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را برایتان فهرست کردهایم:
- کتاب مزرعه حیوانات، اثر جورج اورول
- کتاب قمارباز، به قلم فئودور داستایوفسکی
- کتاب 1984، نوشتهی جورج اورول
- کتاب بادبادک باز، تألیف خالد حسینی
- کتاب عقاید یک دلقک، اثر هاینریش بل
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
از آنجا که خرید و پرداخت هزینه، یکی از دغدغههای مهم بسیاری از افراد کتابخوان محسوب میشود، کتابراه با فراهم کردن امکان دانلود رایگان تعدادی از بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF سعی دارد این دغدغه را برای شیفتگان کتاب، کمرنگ کند. بنابراین شما میتوانید این کتابها را بدون هیچگونه نگرانیای بابت پرداخت هزینه، بهطور رایگان دانلود کنید و از مطالعه یا شنیدنشان، لذت ببرید. تعدادی از این آثار رایگان عبارتاند از:
- کتاب مأمور راه آهن، اثر اریک لومکس
- کتاب پدر جودی آشغالی است، نوشتهی ماتیو لیچت
- کتاب مقام رسمی، به قلم ویلیام سامرست موآم
- کتاب آخرین روز یک محکوم به اعدام، نوشتهی ویکتور هوگو
- کتاب پرتقال کوکی، اثر آنتونی برجس
کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ
- نویسنده: اریک امانوئل اشمیت
این بار اریک امانوئل اشمیت، این نویسندهی فرانسوی، شما را در سفری به چین همراهی میکند. کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ از جمله آثار داستانی اشمیت است که شما را با شخصیتی جذاب و البته کمی مرموز آشنا میکند؛ زنی که ادعا میکند باوجود قانون اجباری تکفرزندی چین، ده بچه دارد. دربارهی کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ اگرچه کشور چین و شگفتیهایش مسافران را مجذوب میکند و سفری دلنشین و عجیب... ادامه ›
کتاب برادران غیرمنتظرهی ما
- نویسنده: امین معلوف
امین معلوف در اثر داستانی تحسینشدهی خود کتاب برادران غیرمنتظرهی ما، ماجرای روزهای تنهایی یک کاریکاتوریست به نام الک زاندر را از زاویهی اول شخص روایت میکند. زاندر اکنون در جزیرهی کوچکی به نام انطاکیه گذران وقت میکند و کاری ندارد جز آن که با قلم و کاغذ خود مشغول شود. اما در یکی از همین روزها، راههای ارتباطی جزیره بهیکباره قطع میشود و قهرمان منزوی داستان در تاریکی و سکوت مطلق فرو... ادامه ›
کتاب لغت فروش
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب لغت فروش مجموعهای از ده داستان کوتاه به قلم ده نویسندهی زن از سراسر جهان است. این کتاب از منابع مختلفی گردآوری شده است و دربردارندهی بهترین آثار آن نویسندگان است. اگر به قلم نویسندگان زن علاقهمند هستید و کسب آگاهی دربارهی سختیهای مشترک زندگی زنان در سراسر جهان برایتان جالب است، مطالعهی این کتاب را شما پیشنهاد میدهیم. معرفی کتاب لغت فروش تا به حال چیزهایی زیادی در جهان توانستهاند... ادامه ›
کتاب زن رئیس شورای محله
- نویسنده: یرواند اتیان
کتاب زن رئیس شورای محله را یرواند اتیان، نویسنده، روزنامهنگار مشهور و طنزپرداز ارمنی هنگامی به پایان رساند که در تبعید به سر میبرد. این کتاب در ابتدا بهصورت پاورقی در روزنامهی ژاماناک منتشر شد اما به دلیل تغییر شرایط سیاسی حکومت عثمانی، یرواند اتیان، کتاب را در فاصلهی دو نوبت زندان رفتنش به پایان رساند است. در این اثر ماجرای دو خانوادهای را میخوانید که برای کاندید شدن در شورای محله و کسب... ادامه ›
کتاب قلب چرخان
- نویسنده: دونال رایان
کتاب قلب چرخان اولین رمان نویسندهی خلاق ایرلندی، دونال رایان است که پس از انتشار، با محبوبیت کمسابقهای مواجه شد. نویسنده در این داستان با بهرهگرفتن از 21 شخصیت که دارای 21 صدای متفاوت هستند، وضعیت یکی از شهرهای ایرلند را پس از سقوط اقتصادی این کشور، روایت میکند. کتاب قلب چرخان افتخارات بسیاری، از جمله جایزهی کتاب اول گاردین را از آن خود کرده است. دربارهی کتاب قلب چرخان دونال رایان (Donal... ادامه ›
کتاب پیرمردی که داستانهای عاشقانه میخواند
- نویسنده: لوییز سپول ودا
لوییز سپول ودا در اثر تحسینشدهی خود یعنی کتاب پیرمردی که داستانهای عاشقانه میخواند، ظلم و زیادهخواهی بشر را به نقد میکشاند. آنتونیو، قهرمان پیر این داستان اکنون سالهاست که به دور از مردم زندگی میکند. او که تاکنون فرصتی برای مطالعه نداشته، طی یک آشنایی تازه تصمیم میگیرد که کتاب خواندن را آغاز کند. اما زندگی در میان جنگلهای بارانی و بین مردمان حریص، ماجرای زندگی پیرمرد را به سمتوسوی... ادامه ›
کتاب خیابان آکادمی
- نویسنده: مری کاستلو
خیابان آکادمی کتاب نامزد جایزهی ادبی دوبلین است که توسط مری کاستلو قلم زده شده و زندگی زنی بهنام تس لوهان را در طی حدود هفت دهه دنبال میکند. تس لوهان از آن زنهایی است که هر روز از کنارشان میگذریم و بهشان هیچ اعتنایی نمیکنیم. یک مادر، یک پرستار، یک زن ساکت و سر بهزیر، که با این وجود، مانند دیگر زنها، احساسات عمیق و لطیفی را در سینه حمل میکند. زنی فراموش شده و تنها که داستان زندگیاش به... ادامه ›
کتاب هفت داستان
- نویسنده: ادویج دانتیکا
ادویج دانتیکا در کتاب هفت داستان، هفت روایت کوتاه مجزا با محوریت عزا و مرگ را بهتصویر میکشد. مرگ و سوگواری بر تمام روایتهای این اثر سایه انداخته و داستانهای کتاب مانند تمام آثار دانتیکا از دیدگاه و نقطهنظر یک مهاجر نسل دومِ درگیر با مصائب زندگی در آمریکا روایت میشود. کتاب هفت داستان در سال 2019 برندهی جایزهی Story شده است. دربارهی کتاب هفت داستان در کتاب هفت داستان (Everything Inside)... ادامه ›
کتاب صوتی بیوهی ریزنقشی از پایتخت
- نویسنده: یوهانکا دلگادو
کتاب صوتی بیوهی ریزنقشی از پایتخت داستان زنی است که به تازگی همسرش را از دست داده، از جمهوری دومینیکن به آپارتمان بزرگی در نیویورک نقل مکان میکند و در بدو ورود توسط همسایگانش مورد قضاوت و تمسخر قرار میگیرد تا اینکه اتفاقی همه چیز را عوض میکند. این داستان به قلم یوهانکا دلگادو نوشته شده و برندهی جایزهی او. هنری است. دربارهی کتاب صوتی بیوهی ریزنقشی از پایتخت در یکی از روزهای بارانی پاییز... ادامه ›
کتاب دریاچه ممنوع
- نویسنده: حمید اسماعیلوف
رمانی شاعرانه دربارهی زندگی پسری عجیبالخلقه در زمانهی جنگ سرد. کتاب دریاچه ممنوع داستان مردمانی است که در نزدیکی سایت آزمایش اتمی سمیپالاتینسک زندگی میکنند و مانند موشهای آزمایشگاهی، ناچار به تحمل عوارض ناشی از انفجارهای هستهای هستند. حمید اسماعیلوف، نویسندهی مشهور ازبک، در این کتاب نامزد جایزهی اثر ادبی مستقل خارجی، داستان پسری به نام یرژان را روایت میکند که با پریدن در دریاچهی... ادامه ›
کتاب بازار مکاره
- نویسنده: نیکلای گوگول
کتاب بازار مکاره اثر نویسندهی پیشگام و بزرگ داستاننویسی روسیه، نیکلای گوگول، مجموعهی سه کتاب و چندین داستان کوتاه است که دو داستان «شبنشینیها در مزرعهای نزدیک دیکانکا» و «بازار مکارهی سوروچینتسی» معروفترین آنها هستند. داستانهای گوگول در کتابهای اول و دوم، بهرغم داشتن فضای رمانتیک و آرایههای فولکلوریک، در دستهبندی ادبی، مدرن محسوب میشوند و شاید به همین جهت است که او را بهعنوان... ادامه ›
کتاب قهرمان
- نویسنده: برنارد مالامد
ادبیات قرن بیستم هزاران قهرمان باشکوه خلق کرده که هر کدام به شکلی دل دوستداران کتاب و کتابخوانی را بردهاند. حالا برنارد مالامد در کتاب قهرمان یک شخصیت منحصربهفرد را به خوانندگانش پیشکش کرده است. کتاب قهرمان مورد توجه منتقدان بسیاری قرار گرفته و از این کتاب در سال 1984 فیلمی به کارگردانی بری لوینسون اقتباس شده است. دربارهی کتاب قهرمان از ناتوانی و ضعف تا آرزوهای بزرگ؛ این جادهای است که خیلی... ادامه ›
کتاب هیچ چیز سیاه نیست
- نویسنده: دیردرا مدن
کتاب هیچ چیز سیاه نیست به قلم دیردرا مدن، داستانی زیبا دربارهی سه زن است که در لحظاتی سرنوشتساز از زندگی خود در یک شهر مشترک یعنی دونگال قرار میگیرند. نوالای ثروتمند و موفق همه چیز دارد جز آرامشی که به شدت به آن نیازمند است. او به دونگال آمده است تا پیش کلر که نقاش است و مستقل زندگی میکند بماند. و سومین زن، آنا است همسایهی کلر که آرزوی آشتی با دخترش را دارد. زندگی این سه زن بهنوعی به... ادامه ›
کتاب روزها
- نویسنده: ماری رابیسون
کتاب روزها، نام یک مجموعه داستان کوتاه به قلم نویسندهی آمریکایی ماری رابیسون است. این مجموعه از بیست داستان کوتاه تشکیل شده که همگی با پیرنگی واقعگرایانه، اجتماعی و روانشناختی نوشته شدهاند. شخصیتهای اصلی این داستانها مردمان جهان امروز هستند که هر کدام بهگونهای با چالشهای روانی تازهای دستوپنجه نرم میکند. نویسنده با روایت آرام و روان خود، برشهایی از این زندگیها را به تصویر... ادامه ›
کتاب زیرزمینیها
- نویسنده: جک کرواک
کتاب زیرزمینیها نوشتهی جک کرواک، اثری نیمهاتوبیوگرافیک است که داستان لئو پرسپاید، نویسندهای جوان را دنبال میکند. در این کتاب لئو در مقطع مهمی از زندگی خود، با ماردو فاکس که زنی آفریقاییتبار است، آشنا میشود. ماجرای این رمان کوتاه در محیط کولیوار دههی پنجاه میلادی در شهر نیویورک رخ میدهد و در آن، به موضوعاتی نظیر عشق، هویت و مشکلات جوانان پرداخته میشود. اگر به دنبال کاوش در پیچیدگیهای... ادامه ›
کتاب زائر افسون شده
- نویسنده: نیکلای لسکوف
کتاب زائر افسون شده به قلم داستاننویس شهیر و توانمند روسی، نیکلای لسکوف، نگاشته شده و زندگی پرماجرای مردی به نام ایوان سیوِریانیچ فلیاگین را روایت میکند. مرد، خود راوی قصه است و رویدادهای زندگیاش را از جوانی تا میانسالی بازگو میکند. در این روایتها، بهتدریج تصویری از جامعهی روسیهی قرن نوزدهم شکل میگیرد. دربارهی کتاب زائر افسونشده کتاب زائر افسونشده (The Enchanted Pilgrim) رمانی است... ادامه ›
کتاب من آدم کشتهام
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب من آدم کشتهام شامل 26 داستان کوتاه از ادبیات روسیه است و هر داستان در زمان و مکان متفاوتی روایت میشود. تعدد زوایای دید و تنوع موضوعها این کتاب را به گنجینهای ارزشمند برای علاقهمندان به داستان کوتاه تبدیل کرده است. برخی نویسندگان این مجموعه عبارتند از: میخائیل بولگاکف، سیگیزموند کرژیژانوفسکى، یورى نیکالایِویچ تینیانوف، ایوان آلکسِیِویچ بونین و... . دربارهی کتاب من آدم کشتهام خواندن... ادامه ›
کتاب زندگی درخشان من
- نویسنده: کیم آئه ران
کتاب زندگی درخشان من نوشتهی کیم آئه ران، داستان پسر نوجوانی را روایت میکند که مبتلا به یک بیماری نادر است و همین مساله باعث شده در شانزدهسالگی بسیار پیر به نظر برسد. آرئوم که امید زیادی به زنده ماندنش نیست، تصمیم میگیرد در این ماههای آخر زندگی، قصهی آشنایی پدر و مادرش و زندگی صمیمانهشان را به شکل داستان بنویسد و بهعنوان هدیه به آنها بدهد. این رمان متأثرکننده و بامزه منبع اقتباس یک فیلم... ادامه ›
کتاب حسد
- نویسنده: یوری آلیشا
کتاب حسد یکی از آثار برجستهی ادبیات روسیه است که در سال 1927 نگاشته شده و به روسیهی پس از انقلاب و وضعیت روشنفکرانی که توسط کمونیسم سرکوب و مطرود شدهاند، نگاه میاندازد. یوری آلیشا تقابل ارزشهای دوران کمونیستی شوروی را با دوران پیشاکمونیستی در دو شخصیت اصلی داستانش متجلی میکند. در یک طرف روشنفکری وامانده و آواره به نام نیکالای قرار دارد و در طرف دیگر شهروند ایدهآلی که کارخانهدار است و... ادامه ›
کتاب صوتی بیپناه
- نویسنده: اولیویه آدام
کتاب صوتی بیپناه نوشته اولیویه آدام، قصهی تنهایی، سرخوردگی و بیپناهی انسانهاست. در این کتاب ماری شخصیت اصلی داستان به خاطر مشکلات شخصی و خانوادگی خود، با مهاجران غیرقانونی ارتباط عجیبی برقرار میکند؛ مهاجرانی که در نزدیکی محل اقامت او به سختی زندگی میکنند. درباره کتاب صوتی بیپناه: کتاب صوتی بیپناه (À l'abri de rien) ششمین رمان نویسنده فرانسوی الیویه آدام (Olivier Adam) است که در سال 2007... ادامه ›
کتاب وزارت والاترین سعادت
- نویسنده: آرونداتی روی
کتاب وزارت والاترین سعادت نوشتهی آرونداتی روی داستان شخصی به نام انجم را به تصویر میکشد که از نظر ظاهری مرد محسوب میشود اما گرایشات زنانه دارد. او از سوی دیگران رانده میشود و باید روی پای خود بایستد. این رمان یکی از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز و نامزد جایزهی من بوکر است. رمان جذاب و معروف وزارت والاترین سعادت (The Ministry of Utmost Happiness) با زندگی فردی هندی به نام انجم آغاز... ادامه ›
کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی
- نویسنده: یکتا کوپان
کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی نوشتهی یکتا کوپان، درباره زندگی دختری جوان به نام مزیّن است که از زندگی تلخ خود ناراضیست و با پدر و خواهر خود رابطهای متشنج دارد. او میخواهد از خانوادهی خود دور شود تا به یک استقلال و هویت زنانه برسد و از همه چیز رهایی پیدا کند. درباره کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی: یکتا کوپان به عنوان یکی از داستاننویسان معاصر ترکیه در کتاب صوتی چایخانهی خانوادگی (Aile Çay... ادامه ›
کتاب آخرین جزیره
- نویسنده: زولفو لیوانلی
کتاب آخرین جزیره به قلم زولفو لیوانلی با روایتی جذاب، داستان پر رمز و راز جزیرهای را به تصویر میکشد که به دور از چشم مردم در صلح و آرامش کامل بر جای مانده است. این کتاب در سال 2009 برندهی جایزهی رمان اورهان کمال شد. زولفو لیوانلی (Zulfu Livaneli) داستان کتاب آخرین جزیره (Son ada) را که درونمایهای سیاسی اجتماعی دارد، از جایی آغاز میکند که دنیا به سوی جنون در حرکت است؛ جهانی سراسر آشفتگی و... ادامه ›
کتاب دنیای آشنا
- نویسنده: ادوارد پی. جونز
ادوارد پی. جونز از بزرگ ترین نویسندگان قرن بیست و یکم است که با رمان دنیای آشنا بارِ دیگر، صدای سیاهان را بلندتر و رساتر به گوش جهانیان رساند. دنیای آشنا کتابی است که عنوان برترین و بزرگترین رمان قرن را بر پیشانی خود دارد. دنیای آشنا (The Known World)، داستانی درباره دنیای سیاهان در آمریکای قرن نوزدهم است. داستان در ۱۸۵۵ در مزرعه مرد سیاهپوستی به نام هِنری تاونسند میگذرد. او یک برده به... ادامه ›