معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
چرا باید داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی بخوانیم؟
خوب است پیش از هر چیز پاسخ این سؤال را دریابیم که: رمان اجتماعی چیست؟ داستانها و رمانهای اجتماعی، آثار ادبی جذابی هستند که در دل روایت داستانیشان به شرح مسائل مختلف جامعه مانند مشکلات سیاسی، خلأهای اقتصادی، آسیبهای اجتماعی، نقصانهای فرهنگی و... میپردازند. درواقع این گونهی داستانی، ساختار و شرایط اجتماعی یک یا چند دورهی زمانی مشخص را به تصویر میکشد و به بوتهی نقد میگذارد. نویسندگان داستانها و رمانهای اجتماعی از پتانسیلهای داستان برای بیان دلمشغولیهای خود دربارهی مسائل جامعه و مطرح کردن انتقادهایشان استفاده میکنند.
داستانها و رمانهای اجتماعی اغلب با برخورداری از سبک رئالیسم، تصاویری واقعگرایانه از شخصیتها و محیط ارائه میدهند و در تلاشند که با تأثیر بر افکار عمومی، برای ایجاد آگاهی و روشن شدن جرقههایی برای بحث در باب مسائل اجتماعی، در جهت اصلاح یا تغییر قوانین تبعیضآمیز و ناکارآمد و ارزش و عرفهای آسیبزای جامعه قدم بردارند. برای مثال رمان «سفر به انتهای شب» اثر لویی فردینان سلین که یکی از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآید، با استفاده از سبک رئالیسم به نکوهش جنگ میپردازد. جی اشر نیز در رمان «سیزده دلیل برای اینکه»، با نگاه واقعگرایانه، آسیبهای اجتماعی و تأثیر آن بر نوجوانان را واکاوی میکند. برخی نویسندگان هم در بستر ژانر عاشقانه، به شرح اوضاع اجتماعی و یا نقد ارزشهای جامعه میپردازند؛ همانند آنچه که جین آستن در رمان «غرور و تعصب» به نگارش درآورد. تعدادی دیگر نیز با ورود به ژانر وحشت و یا ایجاد فضایی رازآلود و معمایی به نقد هنجارهای اجتماعی دست میزنند، بدون آنکه از سبک رئالیسم دور شوند.
با این وجود بعضی نویسندگان هم ترجیح میدهند با فاصله گرفتن از این سبک و بهرهگیری از دنیای فراخ تخیل، اجتماع خود و یا جوامع بشری را نقد کنند. مانند جورج اورول که در رمان «1984» با ارائهی تصویری پادآرمانشهری و خلق یک رمان اجتماعی - سیاسی جذاب، نتیجهی سیاست غلط یک حکومت را به تصویر کشید یا برعکس، مانند آلدوس هاکسلی و رمان تخیلیاش «دنیای قشنگ نو» که در آن با به تصویر کشیدن یک آرمانشهر، عواقب آرمانگرایی اجتماعی انسانها را یادآور شد. از اینرو، نمیتوان با یک دستهبندی کلی تمامی داستانها و رمانهای اجتماعی را در دستهی آثار واقعگرایانه قرار داد.
نقطهی آغاز داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
منشأ شکلگیری رمان اجتماعی در بریتانیا را اغلب به انقلاب صنعتی و سالهای 1733 تا 1913 میلادی نسبت میدهند. در این برههی زمانی پیشرفتهایی سریع در تولید رقم خورد، کارخانهها رشد کردند و ماشینآلات جدید برای پاسخگویی به تقاضاهای روزافزون تولید شدند. اگرچه صنعت با سرعت زیادی در حال رشد بود، اما زندگی برای اکثر مردم جامعه و بهخصوص قشر کارگر، با همان سرعت بهبود پیدا نکرد. دستمزدهای پایین، بیکاری و عدم توازن ثروت، بسیار نگرانکننده و شرایط زندگی اسفبار بود. استفاده از کودکان بهعنوان نیروی کار در مشاغل سخت و خطرناک، آلودگی زیاد و فقر و بیماری، از دیگر معضلاتی بود که در داستانها و رمانهای اجتماعی آن دوران نمود پیدا کرده و تجربیات مردم آن زمان را نشان دادهاند. بههمین دلیل پیش از هر چیز، رمان اجتماعی در بریتانیا، در میان طبقهی کارگر مورد توجه قرار گرفت.
انتشار رمانهایی مانند «روزگار سخت» نوشتهی چارلز دیکنز و «شمال و جنوب» اثر الیزابت گاسکل در نیمهی دههی 1850 میلادی، بهشکل برجستهای در ادبیات انگلیسی قرن نوزدهم تحول ایجاد کرد. آثاری که همچنان از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآیند. دیکنز در رمان روزگار سخت، از شرایط غیرانسانی کار در کارخانهها، فقدان آموزش و پیامدهای آن بهشدت انتقاد میکند. او همچنین در سایر رمانهای خود با نقب زدن در دل زندگی طبقهی کارگر، از مبارزات این قشر در دورهی ویکتوریایی پرده برداشت و توجه مردم دنیا را به بیعدالتیهای موجود در جامعهاش جلب کرد. بههمین دلیل، جای تعجب نیست که بسیاری، چارلز دیکنز را پدر رمان اجتماعی میدانند.
در کشور فرانسه، رمان «بینوایان» ویکتور هوگو به یک رمان اعتراضی اجتماعی در قرن نوزدهم اروپا بدل شد. «آخرین روز یک محکوم به اعدام» اثر مهم دیگری از این نویسندهی فرانسوی است که در راستای تلاشهای او برای لغو قانون اعدام به رشتهی تحریر درآمده است. از میان سایر نویسندگان فرانسوی، امیل زولا نیز با رمان «ژرمینال» خود به بیان مصائب زندگی طبقهی کارگر پرداخته است. نویسندهی شهیر ادبیات روسیه، لئو تولستوی نیز با نگارش شاهکار اجتماعی خود یعنی «جنگ و صلح»، اثری شگفت و جذاب آفرید و از این طریق بر اهمیت اصلاح کشور بهخصوص در زمینهی آموزش تأکید کرد. نیکلای گوگول نیز از دیگر مشاهیر روس است که در رمان «نفوس مرده» خود به شکاف طبقاتی جامعهاش پرداخته است.
رمانهای «کلبه عمو تام» اثر هریت بیچر استو که در سال 1852 منتشر شد و داستان «ماجراهای هاکلبری فین» که مارک تواین آن را در سال 1884 به نگارش درآورد نیز، بهعنوان اولین رمانهای اجتماعی قرن نوزدهم آمریکا شناخته میشوند. آثاری که هریک به شیوهی خود، به سنت نژادپرستانهی جامعهشان تاختند. در همین راستا رمان «خوشههای خشم» به قلم جان اشتاین بک که در سال 1939 منتشر شد، یکی از موفقترین و بهترین رمانهای اجتماعی قرن بیستم بهشمار میآید. رمانها و نمایشنامههای جیمز بالدوین نیز از مهمترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی محسوب میشوند که با درهمآمیختن مسائل اجتماعی و روانشناختی، توجهات بسیاری را به خود جلب کردهاند. برای مثال او در رمان «اتاق جووانی» نوشتهشده در سال 1956، پیش از رواج توجه به حقوق همجنسگرایان، به این موضوع پرداخته است.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی با به تصویر کشیدن وقایع و شرایط جوامع مختلف، ما را با اندیشهها، تفکرات و شیوههای متنوع زندگی آشنا میکنند. ازاینرو موجب وسعت یافتن جهانبینی ما میشوند و از تعصبات و پیشداوریهای ما میکاهند. شناخت معضلات اجتماعی و آشنایی با دغدغههای افراد در جوامع مختلف به ما کمک میکند تا به آگاهی بیشتر و درک بهتری نسبت به جهانی که در آن زیست میکنیم، دست یابیم. از سوی دیگر با مطالعهی بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی بهطور غیرمستقیم با روشهای مقابله با مشکلات اجتماعی آشنا میشویم و از همین جهت، این کتابها میتوانند به روشنگری و افزایش آگاهی افراد در جامعه کمک کنند.
خواندن داستانها و رمانهای خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که به شناخت مسائل اجتماعی کشورها و جوامع مختلف علاقه دارند و دلتان میخواهد در قالب داستانی خواندنی و جذاب، نسبت به این مسائل مهم آگاهی پیدا کنید، یا اگر دوست دارید بدانید مردم کشورهای دیگر چگونه از مشکلات اجتماعی خود عبور کردهاند تا از این طریق بتوانید قدمی برای بهبود جامعهی خود بردارید، پس توصیه میکنیم خرید و مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی، یکی از مهمترین بخشهای ادبیات داستانی جهان محسوب میشوند که بهسبب برخورداری از روایاتی جذاب، مخاطبان بسیاری دارند. ازاینرو، کتابراه بر آن است که با توجه به اهمیت این گونهی داستانی، آثار متنوعی در این ژانر را در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF در دسترس علاقهمندان قرار دهد تا راه خرید و دانلود بهترین رمانهای اجتماعی خارجی را برایشان سادهتر کند. کتابهایی که برخی از آنها با اقبال ویژهای از سوی مخاطبان مواجه شدهاند و آمار بالای خرید و دانلودشان، نشان از محبوبیت آنها دارند. در ادامه تعدادی از این عناوین محبوب و موجود در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را برایتان فهرست کردهایم:
- کتاب مزرعه حیوانات، اثر جورج اورول
- کتاب قمارباز، به قلم فئودور داستایوفسکی
- کتاب 1984، نوشتهی جورج اورول
- کتاب بادبادک باز، تألیف خالد حسینی
- کتاب عقاید یک دلقک، اثر هاینریش بل
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
از آنجا که خرید و پرداخت هزینه، یکی از دغدغههای مهم بسیاری از افراد کتابخوان محسوب میشود، کتابراه با فراهم کردن امکان دانلود رایگان تعدادی از بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF سعی دارد این دغدغه را برای شیفتگان کتاب، کمرنگ کند. بنابراین شما میتوانید این کتابها را بدون هیچگونه نگرانیای بابت پرداخت هزینه، بهطور رایگان دانلود کنید و از مطالعه یا شنیدنشان، لذت ببرید. تعدادی از این آثار رایگان عبارتاند از:
- کتاب مأمور راه آهن، اثر اریک لومکس
- کتاب پدر جودی آشغالی است، نوشتهی ماتیو لیچت
- کتاب مقام رسمی، به قلم ویلیام سامرست موآم
- کتاب آخرین روز یک محکوم به اعدام، نوشتهی ویکتور هوگو
- کتاب پرتقال کوکی، اثر آنتونی برجس
کتاب چکاوک
- نویسنده: ژان فرانسوا بیوشمین
داستانی در مورد هیچچیز و همهچیز!... کتاب چکاوک نوشتهی ژان فرانسوا بیوشمین، راوی زندگی عادی و سادهی نویسندهی شصتسالهای است که به همراه خانوادهاش در یک روستا زندگی میکند. او از روزهایش میگوید؛ از تلاشش برای نوشتن، گیاهان و باغبانی کردن، از سگش، همسایهها، همسرش و مخصوصا برادر کوچکترش. برادری که به اسکیزوفرنی مبتلاست و خود را به چکاوک تشبیه میکند. دربارهی کتاب چکاوک ژان فرانسوا بیوشمین... ادامه ›
کتاب این خانه از آن من است
- نویسنده: دورته هانزن
کتاب این خانه از آن من است رمانی است دربارهی جنگ، مهاجرت، غربت و خانواده. دورته هانزن در اولین رمانِ خود، احساساتِ عمیق و انسانی را در قالب روایتی غیرخطی از زوایای دید مختلف به نمایش میگذارد. این رمان، ماجراهای زندگی دو زن را در خانهای قدیمی در یک مزرعه روایت میکند. آنها طیِ این همزیستی به نقاط اشتراکی میرسند و مفهوم خانواده را از نو تعریف میکنند. این کتاب مفتخر به راهیابی به فهرست... ادامه ›
کتاب دریا دریا زندگی
- نویسنده: مای جیا
کتاب دریا دریا زندگی اثر نویسندهی معاصر چینی، مای جیا است که در آن زندگی یک سرهنگ بیرونآمده از ارتش، از دیدگاه یک کودک روایت میشود. مکان رخدادها در این کتابِ برندهی جایزهی ادبی شی نای چین، روستایی در جنوب چین در دههی 50 و 60 میلادی است. نویسنده این اثر را با الهام از دوران کودکی و روستای زادگاهش به رشتهی تحریر درآورده. دربارهی کتاب دریا دریا زندگی کتاب دریا دریا زندگی (Life Is Like... ادامه ›
کتاب آبادی: سه گانه خانواده اسناپس - جلد سوم: دهقانان
- نویسنده: ویلیام فاکنر
ویلیام فاکنر، نویسندهی نامآشنا و برندهی جایزهی نوبل، در کتاب آبادی: سه گانه خانواده اسناپس - جلد سوم: دهقانان، یکی از درخشانترین آثار کلاسیک ادبیات آمریکا، بهخوبی فرهنگ و زندگی اجتماعی مردم جنوب آمریکا را ترسیم میکند. نویسنده در این اثر ادامهی ماجراهای خانوادهی اسناپس و بازگشت فلم اسناپس به شهر را پی میگیرد و از رخدادهایی برایمان میگوید که در انتظار اوست. دربارهی کتاب آبادی: سه گانه... ادامه ›
کتاب فونتامارا
- نویسنده: اینیاتسیو سیلونه
آزادی حق هر ملتی است. تصور آن مقدس و رسیدن به آن قطعی است. خشم انسانها، خودکامگان را از تخت فرو میکشد: این قانون تاریخ است. اگر باور ندارید و تصور میکنید پرنده تا ابد در قفس خواهد ماند کتاب فونتامارا شما قانع خواهد کرد. اینیاتسیو سیلونه یکی از کسانی بود که در اوج حکومت فاشیستی موسولینی، کورسوی امید را یافت و شمایل آن را در داستان خود توصیف کرد. این داستان برای مردم تحت ستم دنیا آشناست. گویی... ادامه ›
کتاب برادران غیرمنتظرهی ما
- نویسنده: امین معلوف
امین معلوف در اثر داستانی تحسینشدهی خود کتاب برادران غیرمنتظرهی ما، ماجرای روزهای تنهایی یک کاریکاتوریست به نام الک زاندر را از زاویهی اول شخص روایت میکند. زاندر اکنون در جزیرهی کوچکی به نام انطاکیه گذران وقت میکند و کاری ندارد جز آن که با قلم و کاغذ خود مشغول شود. اما در یکی از همین روزها، راههای ارتباطی جزیره بهیکباره قطع میشود و قهرمان منزوی داستان در تاریکی و سکوت مطلق فرو... ادامه ›
کتاب پیرمردی که داستانهای عاشقانه میخواند
- نویسنده: لوییز سپول ودا
لوییز سپول ودا در اثر تحسینشدهی خود یعنی کتاب پیرمردی که داستانهای عاشقانه میخواند، ظلم و زیادهخواهی بشر را به نقد میکشاند. آنتونیو، قهرمان پیر این داستان اکنون سالهاست که به دور از مردم زندگی میکند. او که تاکنون فرصتی برای مطالعه نداشته، طی یک آشنایی تازه تصمیم میگیرد که کتاب خواندن را آغاز کند. اما زندگی در میان جنگلهای بارانی و بین مردمان حریص، ماجرای زندگی پیرمرد را به سمتوسوی... ادامه ›
کتاب زائر افسون شده
- نویسنده: نیکلای لسکوف
کتاب زائر افسون شده به قلم داستاننویس شهیر و توانمند روسی، نیکلای لسکوف، نگاشته شده و زندگی پرماجرای مردی به نام ایوان سیوِریانیچ فلیاگین را روایت میکند. مرد، خود راوی قصه است و رویدادهای زندگیاش را از جوانی تا میانسالی بازگو میکند. در این روایتها، بهتدریج تصویری از جامعهی روسیهی قرن نوزدهم شکل میگیرد. دربارهی کتاب زائر افسونشده کتاب زائر افسونشده (The Enchanted Pilgrim) رمانی است... ادامه ›
کتاب زیردست
- نویسنده: هاینریش مان
دیدریش هسلینگ، ضدقهرمان کتاب زیردست، توسط مادر و پدری سختگیر تربیت و در جوانی به فردی فرصتطلب و شیفتهی قدرت تبدیل میشود. او با الگوبرداری از قیصر آلمان، ویلهلم دوم، برای خود امپراتوری کوچکی تشکیل میدهد و به یک مهرهی اصلی در نظام پادشاهی تبدیل میگردد. اما باید دید این عطش سیریناپذیر قدرت و ثروت او را تا کجا به پیش میراند. هاینریش مان در این رمان تاریخی، تصویری هجوآمیز از آلمانِ در... ادامه ›
کتاب صوتی بیوهی ریزنقشی از پایتخت
- نویسنده: یوهانکا دلگادو
کتاب صوتی بیوهی ریزنقشی از پایتخت داستان زنی است که به تازگی همسرش را از دست داده، از جمهوری دومینیکن به آپارتمان بزرگی در نیویورک نقل مکان میکند و در بدو ورود توسط همسایگانش مورد قضاوت و تمسخر قرار میگیرد تا اینکه اتفاقی همه چیز را عوض میکند. این داستان به قلم یوهانکا دلگادو نوشته شده و برندهی جایزهی او. هنری است. دربارهی کتاب صوتی بیوهی ریزنقشی از پایتخت در یکی از روزهای بارانی پاییز... ادامه ›
کتاب بازار مکاره
- نویسنده: نیکلای گوگول
کتاب بازار مکاره اثر نویسندهی پیشگام و بزرگ داستاننویسی روسیه، نیکلای گوگول، مجموعهی سه کتاب و چندین داستان کوتاه است که دو داستان «شبنشینیها در مزرعهای نزدیک دیکانکا» و «بازار مکارهی سوروچینتسی» معروفترین آنها هستند. داستانهای گوگول در کتابهای اول و دوم، بهرغم داشتن فضای رمانتیک و آرایههای فولکلوریک، در دستهبندی ادبی، مدرن محسوب میشوند و شاید به همین جهت است که او را بهعنوان... ادامه ›
کتاب روزها
- نویسنده: ماری رابیسون
کتاب روزها، نام یک مجموعه داستان کوتاه به قلم نویسندهی آمریکایی ماری رابیسون است. این مجموعه از بیست داستان کوتاه تشکیل شده که همگی با پیرنگی واقعگرایانه، اجتماعی و روانشناختی نوشته شدهاند. شخصیتهای اصلی این داستانها مردمان جهان امروز هستند که هر کدام بهگونهای با چالشهای روانی تازهای دستوپنجه نرم میکند. نویسنده با روایت آرام و روان خود، برشهایی از این زندگیها را به تصویر... ادامه ›
کتاب شکارچی صفر
- نویسنده: پاسکال رز
کتاب شکارچی صفر اثر پاسکال رز، رمانی است که بر اساس زمینهی تاریخی جنگ جهانی دوم نگاشته شده. نویسنده در این رمان، روایت زندگی دختری را بیان میکند که پدرش در یک حملهی دریایی کشته شده و خانوادهی او پس از شنیدن این خبر دچار مشکلاتی میشوند که بر زندگی او نیز تأثیر میگذارد. این کتاب افتخاراتی از جمله دریافت جایزهی گنکور را در کارنامه دارد. دربارهی کتاب شکارچی صفر پاسکال رز (Pascale Roze)... ادامه ›
کتاب سزار بیروتو
- نویسنده: انوره دو بالزاک
کتاب سزار بیروتو ماجرای زندگی بازرگانی سادهدل را روایت میکند که فریبکاران ثروتش را از چنگش درمیآورند و او را به ورطهی ورشکستگی میکشانند. انوره دو بالزاک در این رمان، شرح تلاشهای قهرمان کتاب خود را برای بازیابی ثروت، شرافت و آبروی خود، نشان میدهد. دربارهی کتاب سزار بیروتو انوره دو بالزاک (Honoré de Balzac) در رمانهای رئالیستی خود از تجربیات زندگی شخصیاش سود میبرد تا به نمایش دقیق نفس... ادامه ›
کتاب سوفیا همیشه سیاه میپوشد
- نویسنده: پائولو کنیه تی
کتاب سوفیا همیشه سیاه میپوشد، مجموعهای از داستانهایی دربارهی زنی به نام سوفیاست، که از زمان تولد تا سیسالگی او را روایت میکنند و از زنانی میگویند که نقشهای پررنگی در زندگی سوفیا ایفا کردهاند. داستانهای پائولو کنیه تی در این کتاب، در عین مجزا بودن، پیوستگی خاصی دارند، به طوری که میتوان این اثر را هم مجموعه داستان دانست و هم یک رمان. گفتنیست این اثر در میان فینالیستهای دریافت جایزهی... ادامه ›
کتاب عقاید یک دلقک
- نویسنده: هاینریش بل
کتاب عقاید یک دلقک اثری از هاینریش بل است که به عنوان یکی از برترین رمانهایی که تا به حال نگارش درآمده شناخته میشود. این اثر از ادبیات آلمان که باعث شد تا بل برندهی جایزه نوبل ادبیات شود، نگاهی انتقادی نسبت به جامعهی آلمان تحت سلطهی هیتلر و دوران پساجنگ این کشور دارد. نویسنده در این اثر درخشان به نقد باورهای سیاسی و مذهبی کشور خود در آن دوران میپردازد. دربارهی کتاب عقاید یک دلقک کتاب... ادامه ›
رمان انجمن شاعران مرده
- نویسنده: ان. اچ. کلاین بام
«آیا شاعران مُرده در بهشت جای دارند. در جایی بهتر از زمینی که انسان در آن زندگی میکند؟» ماجراهای رمان در صدمین سال تأسیس دبیرستان ولتون واقع شده است. رمان درباره ی معلّمی به اسم جان کیتینگ هستش که در اولین جلسه تدریس نشان می ده که روشی نو ومتفاوت با شیوه قدیمی مدرسه شبانه روزی بولتون، داره. بچه های کلاس با تحقیق دربارهٔ آقای کیتینگ میفهمند او در جوانی در همین کالج محفلی را اداره میکرده به نام... ادامه ›
کتاب زخمی هستی
- نویسنده: اردل از
کتاب زخمی هستی اثری اجتماعی - سیاسی نوشتهی اردل از، نویسندهی برجستهی ترکیهای است. او که در طی زندگیاش چندین بار به علت فعالیتهای سیاسی که داشت، خود را گرفتار کرد و حتی مدتی را در زندان به سر برد، در این اثر با خلق شخصیت یک زندانی سیاسی، تلاش میکند تا تجارب خود را در قالب داستانی خارقالعاده به مخاطباناش ارائه دهد. کتاب پیش رو بعد از انتشار جایزهی اورهان کمال را دریافت کرد. دربارهی... ادامه ›
کتاب جادهای به ناکجا
- نویسنده: دیو اگرز
کتاب جادهای به ناکجا نوشته دیو اگرز، داستانی فانتزی و نمادین از ورود دو کارگر به کشوری ناشناخته و مرموز است که مسئولیت جادهسازی بین شهری را بر عهده میگیرند. این داستان خواندنی و هیجانانگیز که در سال 2019 منتشر شده است، مقوله جنگ و دخالتهای سیاسی کشورهای مختلف را از دریچهای نو مینگرد. درباره کتاب جادهای به ناکجا: داستان از جایی شروع میشود که دو کارگر بیهویت برای کار آسفالت در جادهسازی... ادامه ›
کتاب همه روزهای رفته
- نویسنده: کیت د وال
کتاب همه روزهای رفته اثر به یادماندنی کیت د وال، داستانی سرشار از عواطف و احساس عشق و امید به زندگیست که قصه زندگی مهربانویی به نام مونا را روایت میکند؛ او عروسک میسازد و به زنان دردمند یاری میرساند. این رمان در سال 2018 نامزد دریافت جایزه زنان در بخش داستانی شده است. درباره کتاب همه روزهای رفته: چه داستانی پس عروسکهای چوبی بیجان نهفته است؟! رمان همه روزهای رفته (The Trick to Time) روایت... ادامه ›
کتاب زخمی
- نویسنده: اردل از
اردل از یکی از بزرگترین نویسندگان ادبیات معاصر ترکیه به شمار میرود. او در کتاب زخمی به روایت سرگذشتِ مردی مبارز و نستوه پرداخته که به علت فعالیتهای سیاسی - اجتماعیِ رادیکال خود، مدتی را در حبس میگذراند. از در نگارش این رمان از تجارب شخصی خویش در زندانهای ترکیه بهره گرفته است. لازم به ذکر است که اثر پیش رو، پس از انتشار اولیه به جایزهی ادبی «اورهان کمال» رسید. درباره کتاب زخمی کشور ترکیه، و... ادامه ›
کتاب شصت و سه
- نویسنده: احمد الجندیل
کتاب شصت و سه نوشتهی احمد الجندیل، داستان معلم شریف و زحمتکشی است که برای گرفتن حکم بازنشستگیاش دچار دردسر میشود. ولید عبدالعظیم که در سن 63 سالگی خود را بازنشسته کرده، وقتی به ادارهی آموزشوپرورش میرود تا حکم و پاداشش را بگیرد میفهمد پروندهاش نقص دارد، نقصی که به این راحتی حل ششدنی نیست. این رمان طنز از آثار ادبیات معاصر کشور سوریه بهشمار میرود. دربارهی کتاب شصت و سه ولید عبدالعظیم... ادامه ›
کتاب کورتیسو (شهرک فقیرنشین سان رومان)
- نویسنده: آلویزیو آزودو
یکی از معروفترین داستانهای ناتورالیستی آمریکای لاتین! کتاب کورتیسو (شهرک فقیرنشین سان رومان) روایت آلویزیو آزودو از تقابل یک معدندار و تاجر است که بر حسب تصادف با یکدیگر همسایه میشوند و روزهای پرتلاطمی را پشت سر میگذرانند... این رمان به دلیل صراحت و توانایی نویسنده در نمایش اختلاف طبقاتی دارای شهرتی جهانی است و با وجود گذشت بیشتر از صد سال از اولین انتشار، همچنان در سراسر دنیا تجدید چاپ... ادامه ›
کتاب بذرهای جهنمی
- نویسنده: الساندرو داونیا
کتابی درباب مقاومت در مقابل ظلم و فساد! الساندرو داونیا در کتاب بذرهای جهنمی، داستان پسری را روایت میکند که از ابتدای مسیر بالغ شدن، تصمیم میگیرد برخلاف جریان آب شنا کند. این نویسندهی پرفروش ایتالیایی بار دیگر شما را به جهانی میبرد که در آن ارادهی انسانها میتواند همه چیز را تغییر دهد. دربارهی کتاب بذرهای جهنمی کتاب بذرهای جهنمی (What Hell Is Not) نوشتهی الساندرو داونیا (Alessandro... ادامه ›