معرفی و دانلود کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟
برای دانلود قانونی کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟
کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ دستورالعملی متشکل از نکتههای کوتاه و عملی برای صرفهجویی در زمان و تقویت تعادل میان کار و زندگی در اختیار شما قرار میدهد. این کتاب توسط مونیکا کریستوفرسون به رشتهی تحریر درآمده است و به تصورات غلط پیرامون بازدهی و نظم و روشهای کاربردی برای مدیریت زمان میپردازد.
دربارهی کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟
اغلب ما حداقل هشت ساعت از روزمان را صرف کار میکنیم. کار بخش اعظمی از زمان و زندگی ما را تحت سیطرهی خود دارد و تنها زمان اندکی برای ما باقی میگذارد که آن را هم باید صرف کارهای روزمره و آمادگی مجدد برای روز بعد کنیم. به این ترتیب، همیشه در حال رفتوآمد میان شتاب لحظات هستیم و وقت کم میآوریم. این چالش دردسرسازتر میشود که بخواهیم پروژههای شخصی خودمان را هم پیش ببریم. از آن طرف شبکههای اجتماعی هم به نوبهی خودشان زمان بیشتری از ما تلف میکنند و تمرکزمان را بیش از پیش به هم میریزند. برقراری تعادل میان کار و زندگی و پیادهسازی نظم کاری دشوار اما ممکن است. کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ (Productivity Bites: Concise, Practical Productivity Tips & Resources to Save Time and Cultivate Life Balance) به قلم مونیکا کریستوفرسون (Monika Kristofferson) راهنمای خوبی در این زمینه در اختیار شما میگذارد و با نکات کاربردی بسیاری شما را در این مسیر یاری میدهد.
خیلیها فکر میکنند که زیاد کار کردن یا انجام همزمان چندین کار به معنی پربازده بودن است. کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ به شما نشان میدهد که این تصور سراسر غلط و فریبنده است و نه تنها بازدهی شما را بالا نمیبرد، بلکه در طولانی مدت منجر به افت شدید بازدهی نیز میشود و تعادل کار و زندگیتان را به شدت به هم میریزد. به طور کلی چهار مشکل اصلی وجود دارد که دشمن تعادل میان کار و زندگی شخصی به حساب میآید. اگر همیشه در دسترس باشید و در تمام ساعات روز پیامها و ایمیلهایتان را چک کنید؛ اگر در گرداب شبکههای اجتماعی فرو رفته باشید؛ اگر در تمام لحظات به فکر کار کردن باشید؛ و اگر زیر بار فعالیتهای اضافی بروید که فراتر از توان شما هستند، همهی این موارد میتوانند تعادل زندگی شما را از بین ببرند و در نتیجه سلامتی و روحیهی شما را نابود کنند.
کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ در فصلهای کوتاه اما مفید نوشته شده است. این کتاب ده اشتباه در زمینهی نظم اداری را به شما گوشزد میکند و چهار تصور غلط را دربارهی بازدهی شرح میدهد تا از آنها پرهیز کنید. لازم است روشهای اشتباه را دور بریزید، به یک تقویم پایبند باشید و از همه مهمتر از افراط در اضافهکاری بپرهیزید. کتاب حاضر در ادامه قانون هشتاد بیست را مطرح مینماید و پنج روش آسان برای جلوگیری از مزاحمتهای زمانی را در اختیارتان میگذارد. به این ترتیب یاد میگیرید که چطور در عین پایین آوردن سرعتتان، بازدهی را بالا ببرید و به زندگی شخصیتان بیشتر اهمیت بدهید.
کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ به همت شاهین برادران به فارسی برگردانده شده و نشر ابوعطا آن را ذیل مجموعه کتاب زندگی مثبت روانهی بازار کتاب ایران کرده است.
کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ برای چه کسانی مناسب است؟
اگر همیشه وقت کم دارید و به دنبال راههای مناسب برای خالی کردن اوقات فراغت بیشتری هستید، با مطالعهی کتاب حاضر مهارتهای مدیریت زمان خود را تقویت میکنید و راه رسیدن به اهدافتان را هموار مینمایید.
در بخشی از کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ میخوانیم
فهرست کارهای مهم شما چگونه است؟ آیا از کاغذهای چسبنده که روی کامپیوترتان میچسبانید استفاده میکنید؟ و یا از یادداشت پراکنده؟ اگر چنین است شما تنها نیستید. همهی ما با اطلاعاتی مواجه هستیم که یا از منابع خارجی میآیند و یا از فکر خود ما که باید آنها را فوری یادداشت کنیم. برای این کار ممکن است یک فهرست از کارهایی که باید انجام دهید تهیه کرده باشید. شروع خوبی است اما این فهرست هم میتواند خستهکننده شود. بیایید به راههایی نگاه کنیم تا فهرست خود را موثر و آسان تهیه کنید.
ابتدا باید بدانید اگر فهرست شما حاوی خطوط و صفحات زیادی باشد، فوری خسته میشوید. احساس میکنید هرگز به انتهای آن نمیرسید. میخواهم وقتی کاری را از این فهرست خط میزنید احساس کنید به اهداف خود نزدیکتر میشوید. از شما میخواهیم با استفاده از نرمافزار word و یا اپلیکیشنهای افزایش بازدهی، فهرستی جامع از کارها تهیه کنید. هربار 3 تا 5 کار از آن را انتخاب کنید تا فهرست روزانهی شما کوتاه و قابل مدیریت کردن باشد. اگر زمان بیشتری دارید، کارهای بیشتری را به این لیست کوتاه اضافه کنید و اگر زمانتان تمام شده است این کارها را به لیست فردا منتقل کنید.
قدم بعدی این است که یک فهرست دیگر تهیه کنید. فهرست کارهای مهم که باید انجام شوند و آن را با فهرست کارهایی که بهتر است انجام شوند مقایسه کنید. مثلاً در فهرست دوم میبینید: خواندن یک مقاله، سفارش دادن لوازم اداری ضروری، پر کردن یک فرم، تلفن زدن به شخصی و غیره. اگر این کارها را انجام ندهید با عواقب منفی روبهرو نمیشوید. اما کارهای مهم آنهایی هستند که اگر کامل نشوند عواقب منفی خواهند داشت. برای مثال فایل کردن اوراق مالیاتی، پرداخت کردن پول به یک فروشنده، کامل کردن لیست حقوق و یا تمام کردن پروژهای که موعد مقرر دارد جزء کارهای مهم و حیاتی هستند. این کارها را کجا باید نوشت؟ مستقیماً در تقویم به عنوان کارهای برنامهریزی شده بدون هیچ وقفهای.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
خلق عادات جدید در سال جدید
بینظمی مساوی با از دست دادن پول
پرهیز از 10 اشتباه نظم اداری
آیا مصرف کاغذ را به حداقل رساندهایم؟
دانستن اینکه کاغذها کجا میروند
پرهیز از 4 تصور غلط دربارهی بازدهی
انجام همزمان چند کار
خودداری از استراتژیهای پرهیز
روشهای عملی جلوگیری از تنبلی
تکمیل بهموقع کارهای مهم
تشکیل فهرستی از کارهایی که باید انجام شود
واگذاری وظایف به اشخاص کاردان
منابع مجازی باعث صرفهجویی در زمان میشوند
نامههای الکترونیکی خلاصه شده باعث صرفهجویی در زمان میشوند
پنج روش آسان برای جلوگیری از مزاحمتها
جلوگیری از خستگی مفرط و ایجاد تعادل
مراقبت از خود برای افراد پرمشغله
سحرخیز بودن
پذیرفتن قانون بیست هشتاد
خلقوخویتان را مدیریت کنید
روحیهی اداری خود را مدیریت کنید
برگزاری جلسات موثر
در دفتر خانگی خود زمان را مدیریت کنید
با نظم شوید و با نظم بمانید
آیا آمادهاید دیگران به شما ارجاع داده شوند؟
سخن آخر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چرا همیشه وقت کم میآورم؟ |
نویسنده | مونیکا کریستوفرسون |
مترجم | شاهین برادران |
ناشر چاپی | انتشارات ابوعطا |
سال انتشار | ۱۳۹۵ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 112 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-170-215-3 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت زمان |