معرفی و دانلود کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد

عکس جلد کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد
قیمت:
۲۳,۷۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد

کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد، به ارائه روش‌های مختلف، جهت کاهش اضطراب بیمارانی که مصرف بیش از حد مواد دارند پرداخته و آن‌ها را با هم مقایسه می‌کند.

مواد مخدر از معضلات اجتماعی جهان امروز به ویژه کشورهایی مثل ایران با شرایط اجتماعی جوان و شرایط جغرافیایی خاص خود است. افراد معتاد به سبب هنجار شکنی‌های اجتماعی، منحرف تعبیر می‌شوند. اعتیاد معضلی است که اگر به آن رسیدگی نشود، انواع کجروی‌ها و مشکلات اجتماعی را در پی خواهد داشت.

اعتیاد یک بیماری روانشناختی، زیست شناختی، و اجتماعی است که عوامل بسیاری در سبب‌شناسی آن موثر هستند و در تعامل با یکدیگر منتهی به آغاز مصرف و بعد از آن اعتیاد می‌شوند. اعتیاد به مواد مخدر و جدیدا اعتیاد به مواد محرک و مواد صنعتی، تغییر دهنده خلق‌ و خو و رفتار است و یکی از بارزترین آسیب‌های روانی - اجتماعی به شمار می‌آیند که به راحتی می‌توانند اساس زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی یک ملت را از بین برده و پویایی و فعالیت انسان‌ها را به مخاطره اندازند به طوری که امکانات مادی و معنوی افراد و جوامع صرف ارائه خدمات به این افراد و اصلاح آن‌ها شود. همچنین به طور غیرمستقیم سبب از دست دادن نیروی انسانی آن جامعه نیز می‌شود.

به گفتۀ مهدی انصاری زاده از جمله رویکردهای اثرگذار بر بهبود سلامت روان، اضطراب، افسردگی، عزت‌نفس بیماران، با تأکید بر افراد وابسته به مواد مخدر شیوه درمان شناختی - رفتاری است که به‌ صورت هم‌ زمان باورهای غیرمنطقی افراد را هدف گرفته و در عین حال به آن‌ها، در مواجه بهتر با محیط و اطرافیان خود کمک می‌کند.

در بخشی از کتاب مقایسه سه سبک درمانی می‌خوانیم:

اضطراب، هشداری است که فرد را گوش به زنگ می‌کند؛ یعنی به فرد هشدار می‌دهد که خطری در راه است و باعث می‌شود که فرد بتواند برای مقابله با خطر، اقداماتی به عمل می‌آورد. ترس هم هشداری است که فرد را گوش به زنگ می‌کند، ولی باید آن را از اضطراب افتراق داد. ترس در پاسخ به خطری معلوم، بیرونی، معین، یا با منشأ غیر تعارضی ایجاد می‌شود، حال آنکه اضطراب در پاسخ به تهدیدی پیدا می‌شود، حال آنکه اضطراب در پاسخ به تهدیدی پیدا می‌شود که نا معلوم، درونی، و مبهم است، یا از تعارض منشأ گرفته است.

این تفاوت میان ترس و اضطراب تصادفاً پیدا شد. مترجم اولیه کارهای فروید angest را که واژه‌ای آلمانی به معنای ترس است. به غلط به اضطراب ترجمه کرده بود. خود فروید اساساً از این تفاوت میان اضطراب و ترس – که اولی نسبت به ابژه‌های ناخودآگاه و واپس زده پیدا می‌شود، ولی دومی در برابر ابژه‌ای مشخص و بیرونی روی می‌دهد – غافل بود. چنین افتراقی شاید مشکل هم باشد، چون ترس هم ممکن است از ابژه ناخودآگاه، واپس زده و درونی ناشی شود که جایش را به ابژه دیگری در جهان بیرون داده است. مثلا پسر بچه‌ای ممکن است از سگی که دارد پارس می‌کند، بترسد. علتش آن باشد که در واقع از پدرش می‌ترسیده و پارس کرده، سگ، ناخودآگاهانه پدرش را برایش تداعی کرده است.

در هر حال طبق جمع بندی‌های روان کاوانه پسافرویدی تفکیک ترس و اضطراب از نظر روان شناختی موجه است. اگر فردی در حال عبور از عرض خیابان با ماشین رو به رو شود که دارد به سرعت به او نزدیک می‌شود، احساسی پیدا می‌کند که با ناراحتی مبهمی که به هنگام ملاقات با افراد ناآشنا در محیطی غریب به آدم دست می‌دهد، فرق می‌کند. تفاوت روان شناختی عمده این دو واکنش هیجانی در ناگهانی بودن ترس و مزمن بودن اضطراب است. (کاپلان، فرزین رضاعی، ص 702).

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
فصل اول
مقدمه
بیان مسأله
سؤالات پژوهش
فرضیه‌های پژوهش
اهداف پژوهش
اهداف جزیی
اهمیت و ضرورت پژوهش
تعاریف نظری
دارو درمانی: سرترالین
تعاریف عملیاتی
قلمرو حیطه عملیاتی پژوهش
فصل دوم
مقدمه
تعریف اضطراب
واکنش‌های روان شناختی به فشار روانی
شرح مقدماتی اختلالات اضطرابی
تفاوت‌های اختلالات اضطرابی در DSM-IV و DSM- 5
اختلالات اضطرابی
ملاک‌های تشخیصی اختلال اضطرابی جدایی
درمان اختلال اضطراب جدایی
شرح مقدماتی اختلال وحشت زدگی
ملاک‌های تشخیصی اختلال وحشت زدگی
علل پسیکولوژیک اختلال وحشت زدگی
درمان اختلال وحشت زدگی
شرح مقدماتی آگورافوبیا
ملاک‌های تشخیصی آگورافوبیا
شرح مقدماتی فوبی‌های خاص
ملاک‌های تشخیصی فوبی خاص
علل فوبی‌های خاص
علل فوبی‌های خاص در رویکردها
درمان فوبی خاص
شرح مقدماتی اختلال اضطراب اجتماعی
ملاک‌های تشخیصی اختلال اضطراب اجتماعی
علل اختلال اضطراب اجتماعی
شرح مقدماتی اختلال اضطراب تعمیم یافته
علل اختلال اضطراب تعمیم یافته
نظریه‌ی بیولوژیک
نظریه‌های سایکولوژیک
نظریه‌های اجتماعی و اجتماعی-فرهنگی
درمان اختلال اضطراب تعمیم یافته
دارودرمانی
روان درمانی شناختی-رفتاری
شرح مقدماتی اختلال لالی انتخابی
اسپسیفایر حمله وحشت زدگی
اختلال اضطراب ناشی از ماده دارو
اضطراب ناشی از استیمولانت ها
درمان اختلال اضظراب ناشی از ماده دارو
تاریخچه و رویکرد‌های اضطراب
اضطراب از دیدگاه آدلر
رویکرد وجود گرایی و اضطراب
مارتین هایدگر و اضطراب
رولو می‌ و اضطراب
نظریه‌های رفتاری و اضطراب
نظریه‌های شناختی و اضطراب
نظریات علوم زیستی در مورد اضطراب
نوراپی نفرین
گاما آمینوبوتیریک اسید (گابا)
مطالعات انجام شده با تصویربرداری از مغز
مطالعات ژنتیک
ملاحظات کالبد شناختی عصبی
دستگاه لیمبیک (کناره‌ای)
قشرمخ
اضطراب طبیعی
علایم اضطراب
اضطراب مرضی همه گیر شناسی
ترس و اضطراب
آیا اضطراب جنبه‌های انطباقی دارد؟
شیوه‌های بیان اضطراب
اعتیاد
تفاوت اختلالات اعتیادی در DMD-5 و DSM-IV
تعریف اعتیاد از نگاه DSM-5
میزان شیوع مصرف مواد
سبب شناسی وابستگی به مواد
دیدگاه آسیب شناسی روانی رشد
دیدگاه عصب داروشناختی
دیدگاه روان پویشی
دیدگاه رفتاری
دیدگاه شناختی- درمانی
آموزش مدل میانجی گری شناختی
تشخیص نا بهنجاری
دیدگاه پیشگیری از عود
دیدگاه گروه درمانی
تاریخچه شناخت رفتار درمانی
تغییر رفتار و رفتار درمانی
پیشینه تحقیق
اهم نتایج مطالعات انجام شده مرتبط
فصل سوم
روش اجرای پژوهش
طرح تحقیق
روش اجرای تحقیق
ابزار تحقیق
ملاک‌های ورود افراد به پژوهش
طرح درمان
مرحله آغازین
ارزیابی عینی
روش گردآوری اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل داده‌ها
فصل چهارم
مقدمه
فرضیه‌های پژوهش
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
محدودیت‌های تحقیق
محدودیت‌های روش‌شناختی
پیشنهادهای پژوهشی
پیشنهادهای کاربردی
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات نظری
سال انتشار۱۳۹۷
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات212
زبانفارسی
شابک978-600-289-817-3
موضوع کتابکتاب‌های ترک اعتیاد، کتاب‌های روانشناسی بزرگسالان
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد

برای دریافت کتاب مقایسه سه سبک درمانی: (گروه درمانی شناختی - رفتاری، دارو درمانی و دارونما) در کاهش اضطراب بیماران سوء مصرف مواد و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.