معرفی و دانلود کتاب قانون طول عمر
برای دانلود قانونی کتاب قانون طول عمر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب قانون طول عمر
کتاب قانون طول عمر، اثری خواندنی برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی افزایش عمر و داشتن بدنی سالم در دوران کهنسالی است. کریس وربرگ، نویسندهی کتاب، در این اثر، آخرین یافتههای علمی برای افزایش طول عمر و زندگی راحت در دوران کهنسالی را در اختیار خوانندگان قرار داده است.
دربارهی کتاب قانون طول عمر
کتاب قانون طول عمر (The Longevity Code)، اطلاعاتی سودمند و علمی دربارهی گذران زندگی در سالهای کهنسالی پیش روی خواننده قرار میدهد. کریس وربرگ (Kris Verburgh)، نویسندهی کتاب، جدیدترین اطلاعات و دستاوردهای علمی دربارهی دلیل اینکه چرا انسان پیر میشود را با خواننده بهاشتراک گذاشته است. پس از مطالعهی کتاب حاضر در جریان روشهای نوینِ دستیابی به بدنی سالم در دوران کهنسالی قرار میگیرید. نویسنده در این اثر توضیح داده که چرا بعضی از جانوران، بسیار سریع رشد میکنند و به پایان زندگی خود میرسند و بعضی دیگر تا صد یا حتی هزار سال عمر میکنند.
مطالب کتاب قانون طول عمر، پس از پیشگفتار نویسنده و مقدمه، با طرح این پرسش آغاز میشود که چرا انسانها پیر میشوند. با مطالعهی این بخش از اتفاقهایی که در بدن میافتد تا انسان پیر شود، آشنا میشوید. بر اساس اطلاعات این بخش، پیری فرایندی طبیعی و پیچیده است که در اثر مجموعهای از عوامل ژنتیکی، محیطی و سبک زندگی رخ میدهد. سلولهای بدن با گذشت زمان توانایی ترمیم و بازسازی خود را از دست میدهند. این اتفاق، منجر به تغییرات فیزیولوژیکی و عملکردی در بدن میشود و پیری را به دنبال دارد. به گفتهی نویسنده، عوامل مختلفی مانند تغذیهی نامناسب، کمتحرکی، استرس مزمن، آلودگیِ محیط زیست و بیماریهای زمینهای، سرعت پیری را افزایش میدهند.
پس از اینکه با دلیلهای پیری در کتاب قانون طول عمر آشنا شدید، راه و روش کُند کردنِ روند پیری را در سومین بخش این اثر مطالعه میکنید. نویسندهی کتاب، پیش گرفتنِ سبک زندگی سالم را مهمترین عامل برای افزایش طول عمر و گذران دوران کهنسالیِ همراه با سلامت، میداند. منظور از سبک زندگی سالم، تغذیهی متعادل، ورزش منظم، خواب کافی و مدیریت استرس است. پرهیز از عادتهای مضر مانند سیگار کشیدن و قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز در حفظ جوانی و سلامت بدن تاثیر دارد.
در ادامهی کتاب قانون طول عمر، درمانهایِ موثر بر کُند کردنِ روند پیری را مطالعه میکنید. با این درمانها و روشها، فرایند پدیدار شدن چینوچروکِ پوست، کمتر میشود و احتمال ابتلای کهنسالان به آلزایمر، کاهش مییابد. در بخش پایانی کتاب، مطالبی دربارهی چشماندازهایی که علم برای کاهش روند پیری پیش روی انسان قرار داده را میخوانید. این پیشرفتهای چشمگیر، راههای جدیدی برای کند کردن روند پیری و افزایش طول عمر سالم در اختیار انسانها قرار داده است. کریس وربرگ آیندهای را در این اثر تصور میکند که انسانها برای مدتی طولانی، جوان و سالم باقی بمانند.
کتاب قانون طول عمر را انتشارات نظری با ترجمهی سروش پولادمست طهرانی نژاد، چاپ و روانهی بازار کرده است.
نکوداشتهای کتاب قانون طول عمر
- کریس وربرگ، نویسندهی کتاب، در کنار بررسی اینکه افراد چگونه پیر میشوند، دیدگاه ارزشمندش را نسبت به مسائل اخلاقی پیش روی خواننده قرار داده است. (لایبِرِری ژورنال)
- چرا پیر میشویم؟ کریس وربرگ در کتاب قانون طول عمر، به این پرسش قدیمی پرداخته و برخی نتیجهگیریهای شگفتانگیز و پیشنهادهای عملی برای کند کردنِ ساعت بیولوژیکیِ بدن انسان را با خواننده بهاشتراک گذاشته است. (دکتر دیوید لودویگ)
- کتابی درخشان و مهم. دکتر کریس وربرگ، روابط پیچیدهی بین تغذیه و پیری را بهخوبی توضیح داده است. این کتاب را به تمامی افرادی که میخواهند بدانند برای تجربهی بهترِ دوران پیری چه چیزی باید بخورند، پیشنهاد میکنم. (دکتر هانو پیجل)
کتاب قانون طول عمر برای چه کسانی مناسب است؟
تمامی افرادی که میخواهند دوران کهنسالی را با بدنی سالم پشتسر بگذارند، مخاطبهای اصلی کتاب قانون طول عمر بهحساب میآیند. مطالعهی این کتاب همچنین برای افرادی که در آستانهی کهنسالی هستند و به دنبال اطلاعات بیشتری دربارهی این دوران حساس میگردند، خالی از لطف نیست.
در بخشی از کتاب قانون طول عمر میخوانیم
برای اولین بار در اواسط قرن بیستم این صحبت به میان آمد که چرا پیری وجود دارد. در سال 1957، زیست شناس آمریکایی، جورج ویلیامز گامی فراتر برداشت. درحالیکه ما دیدیم جهشهای خوب یا مشخصههای جدید که باعث میشوند ما بیشتر عمر کنیم، فایدهای ندارند زیرا در حیات وحش ما نمیتوانیم به اندازهی کافی عمر کنیم، ویلیام نشان داد جهشهایی که باعث تسریع روند پیری میشوند، میتوانند در سنین جوانی مفید باشند. تصور کنید که پسری همراه با یک جهش ژنتیکی که او را قادر سازد کلسیم بیشتری از غذا جذب کند به دنیا بیاید. با جذب کلسیم بیشتر، او میتواند استخوانهای بزرگ و قوی بسازد. این جهش، او را مرد جوان و قدرتمندی میسازد که استخوانهایش در برابر شکستن مقاوم هستند. حال او قادر است که با یک ببر دندان خنجری مقابله کند و چنانچه از درهای سقوط کرد، جان سالم به در ببرد. از این رو، در نگاه اول این یک جهش خوب است. ولی این جهش نیازمند کلسیم بیشتر برای گردش در قلب و عروق است. در نهایت این کلسیم به دیوارهی رگها رسوب میکند و باعث سفت شدن آنها میشود. بعد از چند دهه، این امر مرد را به خطر حملهی قلبی نزدیکتر میکند. چیزی که در جوانی یک ویژگی خوب به حساب میآمد (استخوانهای قوی) شاید باعث تسریع روند پیری (سفت شدن دیوارهی رگها و حملهی قلبی) در سنین بالاتر شود.
این نشان میدهد که تناسب اندام، قدرت و استخوانهای مستحکم در سنین جوانی، ممکن است به صورت بالقوه عامل مرگ زودرس در سنین بالاتر باشند. محققان اشاره کردهاند که بعضی از افراد که بزرگ و نیرومند به نظر میرسند، ممکن است سریعتر رشد کنند و در سن 50 سال، یک شکم افتاده، پوستی چروکیده و عروقی تنگ داشته باشند. البته، ما نمیتوانیم این را به صورت یک قانون عمومیت ببخشیم: خیلی از مردم در جوانی قوی و دارای تناسب اندام و همچنین دارای عمری طولانی هستند. از این رو، عوامل زیاد دیگری مثل عادات غذا خوردن، ورزش کردن (که همچنین باعث تقویت جسمی میشود)، سیگار کشیدن و فشار عصبی، دخیل هستند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
مقدمه
چرا ما پیر میشویم؟
چه چیزی باعث پیری میشود؟
پلکان طول عمر
بعضی تصورات درمورد پیری، طول عمر و عمر جاودان
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب قانون طول عمر |
نویسنده | کریس وربرگ |
مترجم | سروش پولادمست طهرانی نژاد |
ناشر چاپی | انتشارات نظری |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 460 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-335-117-4 |
موضوع کتاب | کتابهای ژنتیک |