معرفی و دانلود کتاب مرگ غریب اروپا: مهاجرت، هویت، اسلام
برای دانلود قانونی کتاب مرگ غریب اروپا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مرگ غریب اروپا: مهاجرت، هویت، اسلام
داگلاس ماری در کتاب مرگ غریب اروپا تصویری صادقانه از زوال اروپا ترسیم کرده است. او بیان میکند کاهش میزان تولد، مهاجرت انبوه، بیاعتمادی و نفرت از خود چطور دست به دست یکدیگر داده و باعث شدهاند تا اروپاییها هویت و ارزشهای خود را از دست بدهند. نویسنده با استناد بر اسناد و مدارک موثق، به چندفرهنگی، تحول در اوضاع سیاسی و بحران هویت اروپا توجه نشان داده و این سؤال را مطرح میکند که آیا اروپا از این معضلات جان سالم به در خواهد برد یا خیر؟
دربارهی کتاب مرگ غریب اروپا
کتاب مرگ غریب اروپا (The Strange Death of Europe) شرح حالی است از یک قاره و فرهنگ که در دام خودکشی افتاده است. داگلاس ماری (Douglas Murray) چندین سال به عقب میرود و مسائل عمیقتری را که در زوال اروپا دست داشتهاند، بررسی میکند. مسائلی مثل حملات گستردهی تروریستی و بحران پناهندگان از سراسر جهان که سبب فرسایش مستمر آزادی اروپاییها شده است. نویسنده به تغییر موضع آنگلا مرکل، صدراعظم آلمانی، نسبت به مهاجرت و تمرکز اروپا بر احساس گناه اشاره میکند. داگلاس ماری همچنین به برلین، پاریس، اسکاندیناوی و یونان سفر میکند تا معضل اصلی فرهنگ اروپا را کشف کند و نیز ماجراهای کسانی را بشنود که از کشورهای دور به اروپا سفر کردهاند.
داگلاس ماری در کتاب مرگ غریب اروپا اذعان میدارد که کم شدن زادوولد و گسترش مهاجرت باعث شده اروپا دیگر توان ایستادگی نداشته باشد و جوامع اروپایی دیگر نتوانند در برابر تحول گستردهی فرهنگها مقاومت کنند. نویسنده، کتاب مرگ غریب اروپا را با دو نگرش نسبت به آینده به پایان میبرد: امیدواری و بدبینی. داگلاس ماری با ارائهی این دو نگرش نشان میدهد که اروپا در بحران غرق است و راهی پیش پای مخاطب میگذارد که باید در قدم بعدی چه کند.
کتاب مرگ غریب اروپا با اختلاف یکی از بهترین کتابها در زمینهی علوم سیاسی و اجتماعی است که داگلاس ماری با تبحر خاص خود در روایت، آن را به رشتهی تحریر درآورده و حمیدرضا خطیبی نیز به فارسی ترجمهاش کرده است. نشر هنوز عهدهدار چاپ و انتشار کتاب بوده.
جوایز و افتخارات کتاب مرگ غریب اروپا
- در فهرست کتابهای پرفروش ساندی تایمز؛
- بهترین کتاب سال 2018 از دیدگاه واتراستونز در حوزهی سیاست؛
- کتاب پرفروش وبسایت آمازون.
نکوداشتهای کتاب مرگ غریب اروپا
- داگلاس ماری میگوید اروپای ویران شده با پذیرش مهاجرت در چنین مقیاسی، ارزشهای مدرن خود را به خطر میاندازد، به نظر میآید که راست میگوید. (روزنامهی دیلی تلگراف)
- خلاصهای مستدل از اینکه سردمداران اروپای غربی چطور در طول سی سال چشمهایشان را بر روی ناکامیها و ظهور اسلامگرایی بستند. بسیار متقاعدکننده. (مجلهی تایمز)
- کتاب مرگ غریب اروپا اثری شدیداً حائز اهمیت است و تمام افرادی که میتوانند روی مسیر رویدادها و اتفاقات تأثیر بگذارند، خصوصاً در این برههی زمانی حیاتی در تاریخ اروپا، باید آن را بخوانند. (سر راجر اسکروتن، فیلسوف و نویسنده)
- به طرز فوقالعادهای جذاب. (مایکل گُو از مجلهی استندپوینت)
کتاب مرگ غریب اروپا برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب میتواند برای آن دسته افرادی جذاب باشد که به کتابهای سیاسی، اجتماعی و تاریخی علاقه دارند و میخواهند دربارهی تمدن غرب و تاریخ اروپا بیشتر بدانند.
در بخشی از کتاب مرگ غریب اروپا: مهاجرت، هویت، اسلام میخوانیم
در نخستین روزهای ماه سپتامبر، وقتی امواج دریا جسد کودک سوری سهسالهای را به نام آیلان کردی به ساحلی در ترکیه انداخت، سراسر اروپا نسبت به این ماجرا واکنشهای تقریباً مشابهی نشان دادند. این اتفاق به زعم عناوین پرشمار روزنامهها، «مایۀ شرم اروپا» بود. وقتی گزارش شد خانوادۀ کردی پیشتر قصد کرده بودند که به بستگان خود در کانادا بپیوندند و درخواست ویزایشان رد شده بود، مرگ آیلان کردی در آمریکای شمالی هم مسئلهساز شد. برخی کارزارهای انتخاباتی در آستانۀ انتخابات عمومی ماه بعد کانادا، فعالیت خود را به حالت تعلیق درآوردند. مخالفان سیاسی دولت استیون هارپر با بهرهگیری از ناتوانی کانادا در نجات جان کودکی سهساله، سرمایۀ چشمگیری به دست آوردند. دولت هارپر در انتخابات شکست خورد.
احساس شرم و گناه سراسر اروپا و آمریکای شمالی را فراگرفت و این پرسشها را بدون پاسخ گذاشت که در عمل چه کاری میشد برای خانوادۀ کردی یا تمام خانوادههای پس از او انجام داد. این فوران احساس گناه به حدی زیاد بود که بسیاری از واقعیتهای مرتبط با این موضوع به کلی نادیده گرفته و گم شد. از جمله، این واقعیت که خانوادۀ کردی از کشوری امن یعنی ترکیه روانۀ اروپا شده بودند. پدر خانواده قصد داشت ترکیه را جایی که در آن درآمد داشت ترک کند تا خانوادهاش را به اروپا برساند. دریا جسد پسر خردسال را نه به سواحل اروپا که به ساحلی در ترکیه آورده بود. در ترکیه سوگواریهایی رسانهای برای این تراژدی صورت گرفت، و هیچ چیزی در این ماجرا نبود که کوچکترین بهانهای به سیاستمداران و رسانههای غرب بدهد تا اینگونه در دروننگری و متهم کردن خود افراط کنند.
فهرست مطالب کتاب
مقدمۀ مترجم
مقدمه
1: سرآغاز
2: چگونه در باتلاق مهاجرت گرفتار شدیم
3: بهانههایی که برای خودمان آوردیم
4: «به اروپا خوش آمدید»
5: «ما همه چیز را دیدهایم»
6: چندگانگی فرهنگی
7: آنها اینجایند
8: پیامآورانی بیاحترام
9: اخطارهای اولیه
10: بلایی به نام احساس گناه
11: ادعای باز گرداندن مهاجران
12: کنار آمدن با شرایط
13: خستگی
14: آنچه روی دستمان مانده است
15: کنترل موج متقابل
16: احساس آن که به پایان راه رسیدهایم
17: پایان
18: چه میتوانست باشد
19: چه خواهد شد؟
فهرست نامها
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مرگ غریب اروپا: مهاجرت، هویت، اسلام |
نویسنده | داگلاس ماری |
مترجم | حمیدرضا خطیبی |
ناشر چاپی | انتشارات هنوز |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 552 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-725521-8 |
موضوع کتاب | کتابهای سیاست خارجی، کتابهای جامعه شناسی سیاسی، کتابهای تاریخ کشور انگلستان، کتابهای تمدن غرب |