معرفی و دانلود کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم

عکس جلد کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم
قیمت:
۹۵,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم

کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم نوشته‌ی جیمز مونتیر، به بررسی مشکلاتی از قبیل عدم موفقیت در فروش تا انتخاب اهداف قیمتی‌تان می‌پردازد و طرحی کلی و مفید به افرادی که می‌خواهند به سرمایه‌گذارانی درخشان تبدیل شوند، ارائه می‌کند.

شنیدن کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم (The Little Book of Behavioral Investing) باعث می‌شود که دیگر اشتباهات متداول را تکرار نکنید و به بررسی چگونگی رفتار با انواع دوستان و حتی دشمنان می‌پردازد و تأکید بر ضرورت داشتن نیت خوب نسبت به همه مردم دارد.

در واقع این کتاب با رویکردی روان‌شناختی به بحث در مورد اهمیت سرمایه‌گذاری بر روی رفتار خویش نسبت به اطرافیان و لزوم عبرت‌گیری از رفتارهای نامناسب گذشته می‌پردازد. هم‌چنین به بیان چگونگی رفتار و داشتن دیدگاهی مثبت نسبت به اطرافیان پرداخته است. جیمز مونتیر (James Montier)‌ به مخاطبان خود برای داشتن یک زندگی موفق به ویژه در زمینه‌های مالی توصیه می‌کند که پیش‌بینی‌های بیهوده نسبت به آینده نداشته باشند، از ورود به بازار و معامله با دیگران نترسند، مخاطرات سرمایه‌گذاری را قبول کنند، به جاذبه‌های اطراف خود توجهی نداشته باشند، روند کار خود را بررسی کنند، با دیگران در محیط کار و زندگی رابطه‌ای دوستانه داشته باشند و با آنان و در نتیجه با خود دشمنی نکنند تا یک زندگی خوب را تجربه کنند.

امروزه نوجوانان استعداد قابل توجهی در گرفتن تصمیمات ساده و به تأخیر انداختن تصمیمات دشوار به فردا دارند. و برخی از ما در حین رشد این استعداد را تکمیل می‌کنیم و در بزرگ‌سالی تصمیمات بدتری می‌گیریم.

در جامعه‌ی امروزی و در چند دهه‌ی اخیر علم تازه‌ای آمده که به این واقعیت که ما نه تنها گاهی غیرمنطقی هستیم بلکه بی‌منطق بودن ما قابل‌پیش‌بینی است، اشاره می‌کند. این علم رفتاری تازه است که نحوه‌ی تصمیم‌گیری ما را مورد بررسی قرار می‌دهد. به نظر می‌رسد که احساسات ما و بخش عمده‌ای از فرآیند تصمیم‌گیری ما که در حدود 100 هزار سال پیش برای حفظ بقا در ساوانایی‌های آفریقا به وجود آمده است، عمیقاً در مغز ما حک شده‌اند. ما با حرکات مختلف سازگار شدیم و یاد گرفتیم سریع تصمیم بگیریم چون تفاوت بین جا خالی دادن در مقابل شیرهای خطرناک و تعقیب آهوان فربه و آبدار عملاً تفاوت میان مرگ و زندگی بود.

این غریزه‌های حفظ بقا در مجموع برای انسان مفید هستند و زمانی که در دنیای امروزی و به خصوص در دنیای سرمایه‌گذاری به کار گرفته می‌شوند ما را در معرض انواع خطاها قرار می‌دهند. خوشبختانه تنها وجه اشتراک ما خطاهای متداول‌مان نیست. اگر چیزی جز تصمیم‌گیری‌های غلط را یاد نگرفته بودیم تا به حال گونه‌ی ما به زباله‌دان تاریخ پیوسته بود و دنیا برای کسانی باقی مانده بود که کمتر خطا می‌کردند.

بسیاری از افراد، انجام انتخاب‌های درست و کسب تجربه از اشتباهات‌ و حتی از موفقیت‌ها و عقل و خرد دیگران را یاد گرفته‌اند. مسائل قابل تحسین بسیاری در «هوموساپینس» (انسان متفکر) یا گونه‌ی انسانی وجود دارد. به دنبال انتخاب‌های خوب، قادر به انجام کارهای بزرگ هستیم، ایده‌های چشمگیری به ذهن‌مان خطور می‌کند و شور و عشق فوق‌العاده‌ای نسبت به آن‌ها در خود احساس می‌کنیم. و علم رفتار ما را در درک نحوه‌ی انتخاب و تصمیم‌گیری یاری می‌کند.

برخی نظرات درباره‌ی کتاب سرمایه‌گذاری رفتاری:

- هیچ سرمایه‌گذاری در هیچ جای دنیا نیست که از خواندن این کتاب بهره نبرد. (جف هاکمن، مدیر استراتژی فنی، شرکت خدماتی محدود فیدلیتی)

- خودتان را بشناسید. رمز تبدیل شدن به سرمایه‌گذاری موفق‌تر غلبه بر غرایز انسانی است. اگر این کتاب را نمی‌خواندید، بی‌منطق بودید. (ادوارد بنهام-کارتر، مدیرعامل و متصدی ارشد سرمایه‌گذاری، مدیریت مالی ژوپیتر)

- موفقیت در سرمایه‌گذاری یعنی قرار داشتن در سمت راست اکثر معاملات. هیچ کتابی بهتر از این کتاب نمی‌تواند نقطه شروعی برای این هدف باشد. (بروس گرین والد، رابرت هیل بران، پروفسور امور مالی و مدیریت سرمایه، مدرسه‌ی تجارت کلمبیا)

- جیمز مونتیر به شکل قابل درکی به ما نشان می‌دهد که چرا به نحوی پیش‌بینی‌پذیر بی‌منطق هستیم و به منظور اتخاذ تصمیمات بهتر در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری، ما را به سمت کشف اسپاک درون‌مان هدایت می‌کند. آفرین!. (جان مالدین، رئیس سرمایه‌گذاری موج هزاره)

در بخشی از کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری می‌شنویم:

برای محافظت از خودمان در مقابل خوش‌بینی افراطی چه می‌توانیم بکنیم؟ باید یاد بگیریم منتقدانه‌تر فکر کنیم و با شک و تردید بیشتری به مسائل نگاه کنیم. باید به جای اینکه معمولاً فکر می‌کنیم «آیا می‌توانم این را باور کنم؟» عادت کنیم از خودمان بپرسیم «آیا باید این را باور کنم؟» همان‌طور که فیلسوفی به نام جورج سانتایانا نوشته است: «شک‌گرایی تقوای هوش است، و زود تسلیم شدن یا تسلیم شدن در مقابل اولین کسی که سر راهمان قرار می‌گیرد مایه‌ی شرمساری است.» این کلمات به همان اندازه که به طور کلی در مورد زندگی صدق می‌کنند در مورد سرمایه‌گذاری هم صحیح هستند.

در واقع اکثرِ بهترین سرمایه‌گذاران عادت به پرسیدن سؤالی دارند که برای سایرِ ما مطرح نیست. بسیاری از این سرمایه‌گذاران معمولاً سهام سنگین را با این سؤال پیش‌گزیده اداره می‌کنند که «چرا باید این سرمایه‌گذاری را انجام دهم؟» در حالیکه سؤال پیش گزیده برای مدیران مالی‌ای که ذهنشان با دنبال کردن ریسک‌های حرفه و خطا مشغول شده است این است که «چرا این سهام نباید متعلق به من باشد؟» همین تمایز نامحسوس در سؤالات پیش گزیده است که تأثیر بسزایی را در عملکرد ما ایجاد می‌کند.

اسپنسر دیویدسون از شرکت سرمایه‌گذاران عمومی آمریکا می‌گوید: «یکی از اولین مشاوران من که کارش را در دوران رکود بزرگ شروع کرد همیشه می‌گفت حرفه‌ی اصلی ما رد کردن است به ما پول می‌دهند که بدبین باشیم و بخش بزرگی از موفقیت در سرمایه‌گذاری این است که بدانیم چطور نه بگوییم.»

قبل از آنکه موضوع خوش‌بینی افراطی را رها کنیم قابل‌ذکر است که تنها یک دسته از مردم دنیا را واقعاً همان‌طور که هست می‌بینند افراد مبتلا به افسردگی بالینی! آن‌ها هیچ توهمی درباره‌ی توانایی‌های خود ندارند. و همین دیدگاه واقع‌بینانه است که آن‌ها را به سمت افسردگی سوق می‌دهد.

به‌عنوان مثال، عده‌ای از افراد را در آزمایشی در اتاقی قرار دادند که 75 درصد از اوقاتی که به کلید برق دست می‌زدند چراغ روشن می‌شد و 75 درصد از اوقاتی که به کلید برق دست نمی‌زدند روشن نمی‌شد. این افراد وقتی از اتاق خارج شدند گفته بودند کاملاً قادر به کنترل نور بوده‌اند. درحالی‌که وقتی افراد مبتلا به افسردگی بالینی از چنین اتاق‌هایی خارج می‌شوند می‌گویند که عملاً هیچ کنترلی روی نور نداشته‌اند. این شاید سرمایه‌گذاران را در مقابل یک انتخاب ناخوشایند قرار دهد؛ یا افسرده باشید و دنیا را همان‌طور که هست ببینید یا شاد باشید و خود را فریب دهید. اعتقاد شخصی من این است که در محیط کار افسرده باشید و هنگامی که به خانه می‌روید شاد باشید و فریب بخورید (در مورد من که موثر بوده است!)

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
2 دقیقه
شناسنامه
2 دقیقه
متن پشت جلد
9 دقیقه
پیش‌گفتار
13 دقیقه
مقدمه - بخش اول
15 دقیقه
مقدمه - بخش دوم
10 دقیقه
فصل اول: در بحبوحه‌ی کار
20 دقیقه
فصل دوم: چه کسی از بازار بزرگ خراب می‌ترسد؟
21 دقیقه
فصل سوم: همیشه به نیمه‌ی روشن زندگی نگاه کنید
18 دقیقه
فصل چهارم: چرا باید به حرف این‌ها گوش کنید؟ - بخش اول
14 دقیقه
فصل چهارم - بخش دوم
16 دقیقه
فصل پنجم: بیهودگی پیش‌بینی‌ها - بخش اول
16 دقیقه
فصل پنجم - بخش دوم
27 دقیقه
فصل ششم: اضافه‌بارِ اطلاعات
11 دقیقه
فصل هفتم: آن حباب‌ویزیون را خاموش کنید!
21 دقیقه
فصل هشتم: نه بد ببینید، نه بد بشنوید
12 دقیقه
فصل نهم: در سرزمین پِرمابِرها و پِرمابول‌ها - بخش اول
17 دقیقه
فصل نهم - بخش دوم
23 دقیقه
فصل دهم: جاذبه‌ی فریبنده‌ی داستان‌ها
19 دقیقه
فصل یازدهم: این بار فرق می‌کند - بخش اول
13 دقیقه
فصل یازدهم - بخش دوم
15 دقیقه
فصل دوازدهم: موفقیت در پی تصمیم‌گیری نادرست، یا شکست در پی تصمیم‌گیری درست
25 دقیقه
فصل سیزدهم: مخاطرات سرمایه‌گذاری اِی‌دی‌اچ‌دی
25 دقیقه
فصل چهاردهم: در ذهن یک لمینگ (موش صحرایی)
16 دقیقه
فصل پانزدهم: باید بدانید کی آن را کنار بگذارید - بخش اول
21 دقیقه
فصل پانزدهم - بخش دوم
23 دقیقه
فصل شانزدهم: روند کار، روند کار، روند کار
14 دقیقه
نتیجه‌گیری: مسیر جهنم با نیات خوب هموار شده است

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم
نویسنده
مترجممریم تقدیسی
راویافشین اعتماد
ناشر چاپیانتشارات پندار تابان
ناشر صوتی نشر صوتی نیک
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابMP3
مدت۷ ساعت و ۱۷ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های سرمایه گذاری
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم

علی ساعدی
۱۳۹۹/۰۳/۰۶
اوایل کتاب میهم و پر از اشتباه هست. مثلا یک توپ + یک راکت ١ دلار و ١٠ سنت, یک راکت ١ دلار میشود، بعد میگه ٢ راکت دو دولار و ١٠ سنت (این ١٠ سنت رو از کجا میاره). یا کتاب اشکال داره یا ترجمه کتاب. در ضمن در اوایل کتاب انسانها رو یک حیوان یا یک فرد ما قبل تاریخی فرض کرده که مغزش برای هزاران سال پیش هم طراحی شده!!!؟ آزمایش‌های کتاب فقط برای امریکایی‌ها آن هم در محیط محدود آزمایشگاهی است. آیا با جواب دادن ٣ سوال هوشی به میزان سیستم x کنترل نشده پی ببریم؟یک رابط رفتاری و اقتصادی توی کتاب هست که کتاب رو خوندنی میکند... از فصل ٥ به بعد کتاب خواندنی تر (گوش دادنی تر) میشودو ٥ ستاره را می‌ارزد صدای گوینده ایرانی هم واضح است هر چند کمی کند میخواند. کتاب your monry or your brain یا willpower instinct در موضوعات تغییر رفتار مثل این کتابن.
Nojan Garmchi
۱۳۹۹/۰۶/۱۳
کتاب خوبی است من متن انگلیسی کتاب رو خوانده‌ام و ترجمه این کتاب تا حدی خوب بوده است. نابخردی‌های انسان‌ها مشابه است فرقی نمیکند که شما در کدام کشور زندگی کنید، مخصوصا در این دوران که هر روز فرهنگ‌ها دارد به هم نزدیک میشود. البته که در آمریکا آن‌ها در مورد سرمایه گذاری و بازارهای مالی از ما خیلی جلو هستن، ما میتوانیم از اشتباهات آن‌ها یاد بگیریم و خودمان را کاملا به جلو برانیم. این کتاب به کسی که دارد سرمایه گذاری میکند مخصوصا در بورس توصیه میشود. مخصوصا تازه کارها. از اواسط کتاب مطالب خیلی جذابتر میشود.
مجید حسنی
۱۴۰۰/۱۲/۰۹
دیدگاه‌های نویسنده بسیار خوب و کاربردی هست البته عمل کردن در جریان واقعی سرمایه گذاری به این نکات خیلی ممکن نیست ولی دونستن اینکه چه خطاها و اشتباهاتی می‌کنیم و ازشون خبر نداریم جالبه
سجاد فدایی
۱۴۰۱/۱۰/۱۸
کتاب خوب و کاربردی برای معامله گران بورس و سرمایه گذاران و اگر‌ تجربه قبلی در بورس و معامله گری داشته باشید درک و دریافت بیشتری از مطالب میبرید.
Ramtin Razi
۱۳۹۹/۰۷/۰۳
کتابی بسیار مفید برای تصمیم گیری بهترین سرمایه گذاری و کم کردن اشتباهات رایج که در بازار ایران هم کاملا رایجه
AliasgharRosrami
۱۴۰۱/۰۸/۲۴
هر کس برای سرمایه گذاری باید آموزش ببینه و دیدگاه خوبی داشته باشه این کتاب میتونه کمک خوبی بکنه
ثنا موسوی نیا
۱۴۰۰/۰۱/۱۲
بهترین کتابی بود ک در زمینه روانشناسی معامله گری خوندم. برای فارکس هم کاربرد داره
مصطفی پورنعمتی
۱۴۰۱/۰۵/۰۱
از کتابهای خوب در حوزه مالی است وخیلی خواندنی وجالبه
Sajad Malnjani
۱۳۹۹/۰۹/۰۳
کتاب پر از راز هست
sedan med
۱۴۰۰/۱۱/۲۱
واقعا کتابی بود که قبلا زندگیش کردم
Mb Azarfam
۱۴۰۰/۱۱/۰۲
کتاب سنگینی بود، من با فهمش مشکل داشتم
CafeNet Markazi Abadan
۱۳۹۹/۰۹/۲۱
👏👏👏👏 خیلی خوب
مشاهده همه نظرات 12

راهنمای مطالعه کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم

برای دریافت کتاب صوتی سرمایه‌گذاری رفتاری: چطور بدترین دشمن خود نباشیم و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.