معرفی و دانلود کتاب تاریخچه احساسات: نقش احساسات در تاریخ بشر
برای دانلود قانونی کتاب تاریخچه احساسات و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تاریخچه احساسات: نقش احساسات در تاریخ بشر
کتاب تاریخچه احساسات نوشتهی ریچارد فرث گادبیهیر، تأثیر عمیق احساسات روی جامعه و تاریخ بشر را واکاوی میکند. نویسنده ما را در این کتاب همراه خود به سفری مهیج به دل فرهنگهای گوناگون و ادوار مختلف میبرد، از یونان باستان گرفته تا ژاپن و کشورهای دیگر. او نشان میدهد که احساسات چطور توانستند رویدادهای عظیم تاریخی و پیشرفتهای فرهنگی را رقم بزنند.
دربارهی کتاب تاریخچه احساسات
ما انسانها مشتاقیم اینطور فکر کنیم که موجودات خلاقی هستیم و بهعنوان یکگونهی جانوری بهمنظور بقا، به ریاضیات و هوش تکیه کردهایم. اما ریچارد فرث گادبیهیر (Richard Firth-Godbehere) در کتاب تاریخچه احساسات استدلال میآورد که بسیاری از لحظات مهم در طول تاریخ بشر ربط زیادی به عوامل و حقایق خشک و بیروح نداشتهاند، بلکه خیلی به احساسات مرتبط بودهاند. ریچارد فرث - گادبیهیر در کتاب تاریخچه احساسات (A Human History of Emotion) چنین نوشته است که بدون درک احساسات، قادر به درک بسیاری از رویدادها نیستیم؛ رویدادهایی از قبیل سرمنشأ فلسفه تا ظهور مذاهب بزرگ دنیا، سقوط امپراتوری روم، تحولات علمی و نیز برخی از خونینترین جنگهایی که بشریت تا به امروز تجربه کرده است. نویسنده باتکیهبر روانشناسی، علم اعصاب، فلسفه، هنر و تاریخ ادیان، مخاطب را از نقش اساسی احساسات که در جوامع بشری در سراسر دنیا ایفا کرده است و غالباً به آن بیتوجهی میشود، آگاه میسازد. ما در کتاب تاریخچه احساسات همراه با نویسنده راهی سفری به اعماق تاریخ و کشورهایی مثل یونان باستان، گامبیا، ژاپن، امپراتوری عثمانی و ایالات متحدهی آمریکا میشویم.
ریچارد فرث گادبیهیر در کتاب تاریخچه احساسات تصویر واضحی از این که درک و تجربهی ما از احساسات چطور در طول زمان تغییر کرده، نشانمان میدهد و نیز میگوید که باورهای ما به احساسات چطور توانسته به خودِ ما و به جهانی که در آن زندگی میکنیم، سروشکل دهد. کتاب تاریخچه احساسات بهطورکلی به شکلی عمیق این موضوع را بررسی میکند که احساسات چه نیروی قدرتمندی در شکلدهی به تاریخ بشر بوده است. ریچارد فرث گادبیهیر با ترکیب تحقیقات در زمینههای مختلف با روایتی جذاب توانسته درکی جامع از تأثیرات ژرف احساسات روی جهان، برای مخاطب فراهم آورد. شما نیز اکنون میتوانید این کتاب آموزنده و آگاهیبخش را با ترجمهی پوریا صحرانورد که به یاری انتشارات پندار تابان منتشر شده است، تهیه کنید.
نکوداشتهای کتاب تاریخچه احساسات
- اثری آگاهیبخش و بامسما... پژوهشگران بسیاری هستند که دربارهی موضوعات انتخابیشان خواندهاند، ولی سخت میتوان فردی را یافت که بتواند این میزان داده را به یک متن روان تبدیل کند. (Kirkus Review)
- کتابی پر مغز و بر اساس حقایق. افرادی که به تاریخچهی احساسات علاقهمندند، این کتاب بهعنوان شروع برایشان عالی خواهد بود. (هفتهنامهی ناشران)
- نگاهی عمیق به شیوههایی که باعث شده احساسات بشر تاریخ و فرهنگ را سروشکل دهند. کتابی آموزنده و تأملبرانگیز. (جینا ریپون، نویسنده)
- احساسات، بیش از آنچه اکثر مردم تصورش را میکنند بخش بسیار بزرگتری از تجربهی انسان بودن است. اگر میخواهید اطلاعات بیشتری درمورد احساسات و نحوهی به درک رسیدنمان از آن کسب کنید، این کتاب دقیقاً چیزی است که به آن نیاز دارید. (دین برنت، نویسنده)
کتاب تاریخچه احساسات برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به کتابهایی علاقه دارید که با نگاهی روانشناسانه، به مسائل تاریخی و فلسفی خصوصاً به تأثیرگذاری احساسات بر اجتماع و فرهنگ پرداخته باشد، از خواندن این اثر غافل نشوید.
در بخشی از کتاب تاریخچه احساسات: نقش احساسات در تاریخ بشر میخوانیم
در کمال تعجب آمریکا، این شوروی بود که اولین بار موفق شد سفینهای را به فضا بفرستد. در واقع شلیک آغاز رقابت فضایی، زمانی صورت گرفت که ماهوارهای به نام اسپوتنیک ۱924 در 4 اکتبر 1957 به مدار زمین پرتاب شد. اتحاد جماهیر شوروی قبلاً در مورد علم موشکی خود خجالتی بود - تا حدی به این دلیل که میخواست آمریکا را شوکه کند و تا حدی به دلیل اشتباهاتی که مدام پیش میآمد. هنگامی که دولت شوروی سرانجام آنچه را که با برنامهی اسپوتنیک انجام داده بود فاش کرد، مقامات از واکنش نسبت به این خبر در سرزمین خود شگفت زده شدند. رفیقهای کمونیست از سراسر کشور هیجانزده و مفتخر بودند و طولی نکشید که دولت با طراحی تبلیغاتی پیرامون دستاوردهای فراسیارهای خود، از این طغیان عاطفی استفاده کرد. دولت از مردم خواست هنگام عبور ماهواره از بالای سرشان مراقب آن باشند (اگرچه دیدن آن غیرِممکن بود) و سیگنال معروف «بیپ، بیپ» آن را بشنوند و دنبال کنند. پوسترهای تبلیغاتی حاوی تصاویر نشاطآور و شعارهایی مانند «ما برای تحقق رویا به دنیا آمدهایم!» و «پسران اکتبر - پیشگامان کهکشان!» چاپ شده و در اطراف شهرهای بزرگ چسبانده شده بود. اتحاد جماهیر شوروی ناگهان به برنامهی فضایی خود بسیار افتخار میکرد. با افزایش غرور ملی، پیوندهای بینگروهی آن محکمتر شده بود.
آمریکا مبهوت مانده بود. از زمانِ شروع جنگ سرد، به آمریکاییها گفته شده بود که نگران نباشند، زیرا ایالات متحده از نظر تکنولوژی و فنآوری بسیار برتر از آن «کمونیستهای عقبمانده» است. پیبردن به این مسئله که آن گفتهها کاملاً دقیق نبودهاند، بخشی از آتش موتورهای موشکیِ غرور ملی ایالات متحده را خاموش کرد. اقدامی برای بازیابی آن باید صورت میگرفت. آمریکا باید ماهوارهی خود را به فضا میفرستاد. در سال 1958 موفق شد که البته اندکی پس از آن بود که شورویها دومین ماهوارهی خود، یعنی اسپوتنیک2 را پرتاب کرده بودند تا از بالای سر غربیهای منحط عبور کند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار مترجم
مقدمه: چگونه احساس میکنید؟
فصل 1: فضیلتنمایی کلاسیک
فصل 2: امیال هندی
فصل 3: شور و اشتیاق پائول
فصل 4: عشق جنگجوی صلیبی
فصل 5: آنچه عثمانیها از آن میترسیدند
فصل 6: جنون نفرتانگیز جادوگری
فصل 7: در طلب آزادی شیرین
فصل 8: هیجانزدگی
فصل 9: شرمِ شکوفهگیلاسی
فصل 10: خشم ملکهی آفریقایی
فصل 11: موجگرفتگی
فصل 12: تحقیر اژدها
فصل 13: عشق و مامِ (میهن)
فصل 14: رودررویی با هیجانات بسیار
فصل 15: آیا انسانها خواب گوسفند برقی میبینند؟
کلام آخر: آخرین احساسات؟
قدردانی
دربارهی نویسنده
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تاریخچه احساسات: نقش احساسات در تاریخ بشر |
نویسنده | ریچارد فرث گادبی هیر |
مترجم | پوریا صحرانورد |
ناشر چاپی | انتشارات پندار تابان |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 386 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-281-166-2 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی عمومی |