معرفی و دانلود کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند
برای دانلود قانونی کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند
کلاریسا پینکولا استس در کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند در جستوجوی نمود ناب و سرشت وحشی زنانه است و میکوشد شمایلی از این نگاره را از خلال داستانهای اسطورهای و افسانههای کهن اقوام و قبایل مختلف ترسیم کند. این کتاب به مدت بیش از هزار روز در شمار پروفروشترین کتابهای نیویورک تایمز قرار گرفت.
دربارهی کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند
کلاریسا پینکولا استس (Clarissa Pinkola Estés) در کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند (Women Who Run with the Wolves) اسطورهها، افسانهها و داستانهای غنی فرهنگها و قبایل گوناگون را بازگو میکند تا زن امروزی از خلال شنیدن آنها ارتباط خود با نیای فراموششدهاش را احیا کند. اما این نیای فراموششده کیست؟ چرا فراموش شده است و چرا باید زن امروزی آن را دوباره مبعوث کند و رشتههای خود را با او از نو رج بزند؟
داستانهای اسطورهای و افسانههای نیاکان ما از دل انسانیترین غرایز بشر پدیدار شدند. زن در این افسانههای بدوی، چنانکه نمود آن را در الههها و شخصیتهای اسطورهای میبینیم، سرشتی مبتنی بر غریزه داشت و در هارمونی و نسبتی تنگاتنگ با طبیعت وحشی پیرامون خود قرار داشت. تصویر درخشانی که عنوان کتاب ترسیم میکند نیز اشاره به همین موضوع دارند. زنی که در میان گلهای از گرگها در پهنهی دشت میدود. با تنی عریان، گیسوانی رها و سرشتی سرکش و وحشی. درست مانند گرگها. در روزگاری که هنوز خبری از تمدن نیست. خدایان و ایزدبانوان بهجای شهریاران حکومت میکنند و انسان در ساحت اسطوره میزیَد، و نه ساحت اندیشه.
پیدایش تمدن بر این غرایز انسانی افسار و لگام زد. حالا همهچیز باید در چارچوبهای معینشده قرار میگرفت و لاجرم بسیاری از غرایز و عواطف انسانی سرکوب میشد. زن سرکش اسطورهای رفتهرفته به محاق رفت و جای او را زن متمدن اندیشمند گرفت. اما اصل مهم طبیعت این است که غریزه فرادست اندیشه است و اساساً بشر برای کنترل آن بود که مسیر تمدن را پیش گرفت. غریزه سرکوب میشود، اما از بین نمیرود.
دکتر پینکولا استنس در کتاب زنانی که با گرگها میدوند به سراغ تعدادی از افسانهها و قصههای اسطورهای پیرامون کهنالگوی زن وحشی میرود و آنها را برای ما بازگو میکند. او با روایت کردن این داستانها، گویی ارواح زنان هزاران نسل پیش را در مقابل ما احضار میکند. ارواحی سرکوبشده که حالا احتمالاً خشمگینتر از گذشته هستند. زنانی که با وجود سرکوبهای هزارانهزار ساله، مادامی که غرایز انسانی وجود دارند زندهاند و جایی در اعماق شخصیت ما و در درونیترین لایههای نهاد ما زندگی میکنند.
جوایز و افتخارات کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند
راهیافته به فهرست پرفروشترینهای:
- نیویورک تایمز
- هفتهنامهی ناشران
- USA Today
- Library Journal
نکوداشتهای کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند
- زنانی که با گرگها میدوند فقط یک کتاب نیست. ارمغانیست از بینش عمیق، خرد و عشق. (آلیس واکر)
- من از زنانی که با گرگها میدوند و دکتر کلاریسا پینکولا استس سپاسگزارم. این اثر به خواننده نشان میدهد که جسارت، دلسوز بودن و زن بودن چقدر باشکوه است. هر کسی که خواندن و نوشتن بلد است باید این کتاب را بخواند. (مایا آنجلو)
- کتابی الهامبخش برای زنانی که از طبیعت شهودی خود گسسته شدهاند. (سانفرانسیسکو کرونیکل)
- نثری درخشان و شاداب. این اثر به کتاب مقدسی برای زنان علاقهمند به اندیشههای عمیق تبدیل خواهد شد. این نقشهی راهی است که یک زن در راه بازگشت به غریزهی خویش با آن مواجه میشود. (لسآنجلس تایمز)
این کتاب استس که ریشه در آیینهای قدیمی و عمیق جامعه و روانشناسی کهنالگویی دارد، به ما نشان میدهد که روح و سرشت اصیل انسانی گم نشده، بلکه به خواب رفته است. این کتاب به ما یادآوری میکند که ما با تمام پیچیدگیهایمان جزوی از طبیعت هستیم، طبیعتی وحشی که بازیابی آن سرزندگی را برای ما به ارمغان خواهد آورد. (توماس مور)
کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به داستانهای اسطورهای و کتابهای حوزهی اسطورهپژوهی علاقه دارید، شنیدن این کتاب صوتی را به شما توصیه میکنیم.
با کلاریسا پینکولا استس بیشتر آشنا شویم
این نویسنده و روانکاو یونگی دکترای خود را در رشتهی روانشناسی قومی-بالینی دریافت کرد و در این مقطع به مطالعهی الگوهای اجتماعی و روانی در گروههای فرهنگی و قبایل گوناگون بشری پرداخت. او نویسندهی کتابهای بسیاری در زمینهی سفر روح و کاوش روان و ناخودآگاه است. از سال 1992 تا کنون آثار استس به 37 زبان منتشر شده است و برخی کتابهای او از جمله زنانی که با گرگها میدوند با استقبال قابل توجهی روبهرو شدهاند. در حوزهی نویسندگی، کلاریسا پینکولا استس همکاری با نشریات معتبری همچون هافینگتون پست، واشنگتن پست، هفتهنامهی ناشران و دنور پست را در کارنامهی حرفهای خود دارد.
او از آغاز فعالیتهای حرفهای خود در زمینهی روانکاوی و نویسندگی، توانست جوایز و افتخارات بسیاری را از آن خود کند. کسب جایزهی حافظ لور، جایزهی گرادیوا از انجمن ملی برای پیشرفت روانکاوی، جایزهی انجمن مطبوعات کاتولیک، جایزهی افتخاری کتاب سال انجمن کتابفروشان آمریکا و جایزهی لیگ نویسندگان کلرادو تعدادی از این افتخارات است. استس همچنین موفق به دریافت مدالی از سوی رئیسجمهور برای عدالت اجتماعی شده است.
در بخشی از کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند میشنویم
ما یک زمان انسانی داریم و یک زمان وحشی. من وقتی بچه بودم در جنگلهای شمالی، قبل از این که بیاموزم سال چهار فصل دارد، فکر میکردم دهها فصل هست. زمان رعدهای شبانه، زمان روشن کردن اجاق، زمان روشن کردن آتش در جنگل، زمان خون روی برف، زمان درختان یخزده، زمان خمیده، زمان درختان گریان، درختان براق، درختان ریشهدار، درختانی که فقط قسمت بالایشان تکان میخورد، و زمان درختانی که میوههایشان را میریزند.
من فصول برف الماسگون، برف مهآلود، برف قژقژی و حتی برف کثیف و برف تگرگی را دوست داشتم. زیرا همهی اینها بدین معنا بود که زمان شکوفههای کنار رودخانه در حال فرارسیدن است. این فصلها همانند مهمانان مهم و مقدسی بودند که هر یک پیشاپیش نشانهی ورود خود را میفرستادند. میوههای کاجی که باز میشود، میوههای کاجی که بسته میشود، بوی برگی که میپوسد، بوی بارانی که میآید، موی خشکشده، موی سیخشده، موی ضخیم، درهای باز، درهای بسته، درهایی که اصلاً بسته نمیشود.
چارچوب پنجرههایی که با لایهای از یخ پوشیده شده، چارچوب پنجرههایی که با گلبرگهای خیس گوشیده شده، چارچوب پنجرههایی که با گردههای زرد پوشیده شده، چارچوب پنجرههایی که صمغ درختی روی آن انباشته شده است. و پوست خود ما هم چرخههای خود را داشت.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی زنانی که با گرگها میدوند |
نویسنده | کلاریسا پینکولا استس |
مترجم | سیمین موحد |
راوی | عاطفه رضوی |
ناشر چاپی | نشر پیکان |
ناشر صوتی | نشر ماه آوا |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۲۹ ساعت و ۵۴ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای صوتی روانشناسی عمومی، کتابهای صوتی کتاب صوتی تاریخی، فلسفی و اجتماعی، کتابهای صوتی تاریخ جهان |