معرفی و دانلود کتاب حسد: هفت گناه کبیره
برای دانلود قانونی کتاب حسد: هفت گناه کبیره و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب حسد: هفت گناه کبیره
کتاب حسد: هفت گناه کبیره اثری از جوزف اپستاین است که سازوکار حسد را مورد مطالعه قرار میدهد، نیروهای محرکهی آن را تشریح میکند و عواقبش را برمیشمارد. این کتابْ حسد را در متون نظریهپردازان مختلف پی میگیرد و با بیانی شوخطبعانه و ساده شما را با جنبههای مختلف آن آشنا میسازد.
دربارهی کتاب حسد: هفت گناه کبیره
تقریباً تمامی هفت گناه کبیره لذتبخش هستند. تنپروری، شکمبارگی، غرور هر کدام برای خود لذتهایی دارند، اما حسد تنها گناه کبیرهای است که به طور قطع لذتی ندارد. حسد بدون برو و برگرد در وجود همهی ما جا خوش کرده است و خلاصی از آن نیاز به انقلابی اساسی در جامعهی انسانی دارد، اما ازآنجاکه احساسی ناپسند به حساب میآید، همیشه آن را پنهان میکنیم. واکنش اغلب ما به حس حسادت انکار، خودسرزنشگری و فاصله گرفتن از آدمهای مورد حسادتمان است. حسادت همه جا دنبالمان میآید و سرمایهداری نیز از این حسِ پنهانی درون ما برای رواج هرچه بیشتر مصرفگرایی سوءاستفاده میکند. تبلیغات حس حسد ما را قلقلک میدهند تا در دام چشم و همچشمی با دیگران بیفتیم و هرگز دست از خریدهای بیهوده برنداریم. کتاب حسد: هفت گناه کبیره (Envy: The Seven Deadly Sins) به قلم جوزف اپستاین (Joseph Epstein) حسد را مورد واکاوی قرار میدهد، ریشههای آن را در دین مسیحیت پی میگیرد و از حسادت در دنیای امروز میگوید تا بیشتر با این مفهوم در زندگیمان آشنا شویم.
حسد چیست؟ چه ویژگیهایی دارد؟ از نظر سورن کیرکگور، فیلسوف برجستهی دانمارکی، حسادت نوعی تحسین کردن است. تحسینی که با بدخواهی همراه میشود و به شکل حسد خود را نشان میدهد. علاوه بر کیرکگور، کانت، نیچه، شوپنهاور و فیلسوفان دیگری نیز حسادت را مورد تحلیل و مطالعه قرار دادهاند و نقطهی مشترک همهشان در این نکته است که همهی انسانها به حسد آلوده هستند و نباید آن را نادیده گرفت. حسادت یعنی نفرت از امتیازهایی که در دسترس دیگری است و موردعلاقهی ما هستند. به عبارت بهتر، وقتی آرزوی رسیدن به مزیت کس دیگری را در دل داریم و این آرزو با نفرت همراه میشود، یعنی داریم حسادت میکنیم.
کتاب حسد: هفت گناه کبیره در چهارده فصل حسد را تشریح میکند. ابتدا تعاریفی از این احساس ناخوشایند به دست میدهد و روشهایی برای تشخیص و تمایزگذاری آن ارائه میکند. سپس موارد حسادت برانگیز را برمیشمارد و به کندوکاو عواقب آن میپردازد. نویسندهی کتاب با نثری طنزآمیز و ساده جنبههای مختلف حسد را برای ما روشن میکند و از عقاید نظریهپردازان پیرامون این مفهوم میگوید.
گفتنی است که کتاب حسد: هفت گناه کبیره ذیل مجموعه کتابهای هفت گناه کبیرهی انتشارات دانشگاه آکسفورد به انتشار رسیده است. نسترن ظهیری این کتاب را به فارسی ترجمه کرده و انتشارات ققنوس آن را به چاپ رسانده و روانهی بازار کتاب ایران نموده است.
نکوداشتهای کتاب حسد: هفت گناه کبیره
- کتابی آموزنده و در عین حال سرگرمکننده. (نشریهی گاردین)
- کتاب حسد: هفت گناه کبیره اثر جوزف اپستاین یک کتاب کلاسیک کوچک است که با جدیت موضوع حسد را مورد بحث قرار میدهد اما طنز و شوخطبعی را از قلم نمیاندازد. (فایننشنال تایمز)
- سفر پرشوری در وادی لذت کشندهی حسد. (بوکس اند کالچر)
- جوزف اپستاین با زبانی طنز و تاملبرانگیز این وضعیت پنهان و سمی ذهنی را تشریح میکند. (بوک لیست)
کتاب حسد: هفت گناه کبیره برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به کتابهای مذهبی و متون مربوط به مسیحیت علاقه دارید و دربارهی هفت گناه کبیره و کارکردشان در جهان امروز کنجکاو هستید، کتاب حسد: هفت گناه کبیره را بخوانید.
در بخشی از کتاب حسد: هفت گناه کبیره میخوانیم
حسادت مردان از حسادت زنان وسعت بیشتری دارد. همهچیز در نظر مردان ممکن مینماید، ناممکن در ذهن آنها جایی ندارد. هیچ دور از ذهن نیست که مردان به قهرمانان حسادت بورزند، در حالی که بدن خودشان هماهنگی لازم را ندارد و چندان شجاعتی هم در وجودشان موج نمیزند؛ در حالی که خودشان ذهن اقتصادی فوقالعاده و جاهطلبی خاصی ندارند به مردان ثروتمند حسودی کنند؛ و در حالی که خود هیچ نوع حرفه و مهارت هنری ندارند به هنرمندان حسادت ورزند.
چندی پیش در شبکه پیبیاس به تماشای برنامه ضبطشده کنسرت سایمون و گارفانکل در سنترال پارک نشسته بودم. با اینکه من خودم نه اهل ترانهنویسی هستم، صدای آنچنان خوبی هم ندارم، و نه میتوانم سازی بنوازم، هیچیک از این موارد نتوانست من را از مسخره کردن کلاهگیس سیخسیخی سایمون یا لطافت زنانه ترانههای احساساتی کوچکش بازدارد، در حالی که آنچه واقعاً در ذهنم میگذشت این بود: چرا این مرد نظر و توجه صدها هزار نیویورکی را به خود جلب کرده و چرا چنین تحسینی نصیب من نمیشود؟ صدالبته چنین تفکراتی کاملاً احمقانهاند، اما چه کنم که وجود دارند.
آیا ممکن است دلیل اینکه مردان در اکثر موارد به زنان حسادت نمیورزند این باشد که زنان را به چشم یکی از غنایم زندگی میبینند؟ (یکی از مدیران ارشد بخش تجاری نیویورک تایمز برای سهامدارانش چنین گفته بود که سود شرکت به سبب مبالغ هنگفتی که در سال گذشته صرف نوشیدنی، زنان، و آوازخوانی شده بود، نسبتاً کاهش یافته؛ و قول داده بود که در مدیریت سال جاری هزینههای مربوط به آوازخوانی شدیداً کاهش خواهد یافت.) زنان در هیچ امری چنین دیدگاهی نسبت به مردان ندارند.
فهرست مطالب کتاب
یادداشت ناشر
یادداشت ویراستار
مقدمه
1. غبطه: مفهومی نامترادف
2. تشخیص حسادت
3. رذیلتِ نهان
4. آیا زیبایی دشمن تراش است؟
5. پاداش های درخشان
6. جوانان، خدا لعنتشان کند
7. سیمای ساده رذالت
8. انسان ها تحت سلطه نظام سرمایه داری به هم حسادت میکنند و تحت سلطه سوسیالیسم، برعکس
9. یهودیان، دوستان خوب ما
10. لذت بردن از سقوط
11. کین توزی تحت نامی دیگر
12. آیا حسد در ذات انسان است؟
13. حسد حرفه ای
14. سلامت روانی متزلزل
یادداشت فهرست وار
نمایه
پشت جلد کتاب
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب حسد: هفت گناه کبیره |
نویسنده | جوزف اپستاین |
مترجم | نسترن ظهیری |
ناشر چاپی | انتشارات ققنوس |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 135 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-278-296-0 |
موضوع کتاب | کتابهای مسیحیت |