معرفی و دانلود کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیم گیری
برای دانلود قانونی کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیم گیری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیم گیری
کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیم گیری را جی لیبوویتز در راستای تمرین برای کسب اطمینان نسبتبه خود و اعتماد درونی براساس توسعهی شهود فردی نوشته است. در این کتاب رویکردهای مختلفی در ارتباط با شهود و شیوههای پرورش و توسعهی آن مورد بررسی قرار میگیرد و خواننده میتواند با تمرینات اصولی و متفاوتی قدرت شهود خودش را افزایش دهد.
دربارهی کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیمگیری
شهود یعنی دسترسی راحت و آسان به آنچه در ناخودآگاه اتفاق میافتد. افراد شهودی اغلب ارتباط آسانتری با درون خود دارند و زبان بدن و ذهن خود را میشناسند. ذهن شهودی با تکیه بر آنچه در وجودش جاری میشود، زندگی را پیش میبرد و این موضوع باعث میشود ارتباط صمیمانهتری با خود داشته باشد.
جی لیبوویتز (Jay Liebowitz) در کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیمگیری (Developing informed intuition for decision making) معتقد است اگر به ناخودآگاه خود و شهود درونیتان متصل شوید، حتی اگر در معرض طوفانهای زندگی قرار بگیرید توانایی تصمیمگیری برای نجات خود را خواهید داشت؛ حتی اگر هیچ عامل بیرونی به کمک شما نیاید! همچنین در مواقع اضطراری میتوانید با تکیه بر شهود و توسعهی آن تصمیم درستی بگیرید و خود را از چالشها و مخمصههای گوناگون نجات دهید. اما همهی اینها چطور ممکن است و در اصل افرادی که به شهود خود متصل هستند چه ویژگیهایی دارند و درونشان چه اتفاقاتی را تجربه میکنند؟
در علم عصبشناسی، هنگامیکه فردی به شهود خود متصل شود و به ناخودآگاهش دسترسی مییابد، همهی انواع هوشها مانند هوش تحلیلی، احساسی، خلاق و عملکردی او با هم ادغام شده و در کنار توسعه شهود به سطح بالاتری از فعالیت و تصمیمگیری میرسند. قدرت تصمیمگیری به شکل جالبی بالاتر میرود و دیگر برای یک تصمیم کوچک زمان زیادی صرف نمیشود. افرادی که به شهود خود دسترسی پیدا کردهاند، این توانایی را بهدست میآوردهاند که محیط اطراف، موقعیت و اشخاصی را که در آن محیط وجود دارند، بازخوانی کنند. بعضی از مشخصههای افرادی که به شهود خود دسترسی پیدا کردهاند، پرانرژی بودن، صلحطلبی، درک حس ارزشمندی، بازیگوشی، خواب آرام، اعتماد به خود، خودآگاهی، همدلی و شفقت و آمادگی برای پذیرش انتقاد است.
در واقع اغلب افرادی که توانستهاند به شهود خود متصل شوند دریافتهاند که هیچ چیز در این جهان قطعی نیست و آنها بازیگرانی هستند که صرفا قرار است نقشی را ایفا کنند؛ مانند نقش همسر، فرزند، همکار و...
این افراد با تکیه بر احساساتی که در قلبشان جریان دارد، احساس خوشایندی نسبت به خود دارند و با درونشان ارتباط صمیمانهای برقرار میکنند. زمان پیروی از شهود، زمانی است که در یکپارچگی و صمیمیت با خودمان هستیم و به خودمان اعتماد داریم و اگر مواردی غیر از این را تجربه میکنید و دائما در استرس، عدم تصمیمگیری و بیخوابی هستید، شهود از شما دور است. در کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیمگیری راهکارهای مناسب و سادهای برای مقابله با استرس ارائه شده است که میتواند کمک شایان توجهی به شما کند. فرایندی بنام نوروپلاستیسیته منجربه سیمکشی مجدد مغز میشود و روند جریان خون و اکسیژن را در مغز راحتتر میکند.
نویسنده در کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیمگیری، افرادی را که قلب و رودهی شهودی دارند، افرادی باهوش میداند. منظور او از این جمله این است که قلب وظیفهای فراتر از یک پمپ ساده و درواقع توانایی پردازش اطلاعات را به شکلی سازمانیافته و پیچیده برعهده دارد. مایکل گرشون، محقق و رئیس دپارتمان آناتومی نیویورک، روده را بهعنوان مغز دوم معرفی کرده و این عضو مهم را صرفا مسئول هضم غذا نمیداند. او معتقد است هر اندامی وظیفهای در بعد جسمانی و بعد روحانی افراد دارد. روده عضوی است که مواد مضر و بیفایدهی بدن را دفع میکند و در واقع این عمل فقط در بعد جسمانی اتفاق نمیافتد. یعنی اگر شما مشکلات گوارشی در روده دارید، احتمالا مسائلی را از گذشته با خود حمل میکنید که دیگر نیازی به آنها ندارید و صرفا در حال نگهداری استرس و اضطراب آن هستید! جی لیبوویتز در بخشهای مختلف کتاب خود علاوهبر ارائهی راهکارهای مختلف در راستای توسعه شهود، علم نوین پزشکی را نادیده نگرفته و هر رویکرد خود را با علوم پزشکی به اثبات میرساند. با خواندن این کتاب و توسعهی شهود خود و دستیابی به خودآگاهی، میتوانید بسیاری از مشکلات جسمیتان را بهبود ببخشید و به آرامش ذهن و بدن خود کمک کنید.
کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیمگیری را نشر تعالی فکر با ترجمهی سید یاسر موسویان منتشر کرده است.
کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیمگیری برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای افرادی که به افزایش اطلاعات در زمینه شهود و خودآگاهی تمایل دارند، مناسب است.
در بخشی از کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیم گیری میخوانیم
آنچه مهمترین نکته است این است که هم تعریف باستانی نووس و هم یافتههای علمی مدرن این باورهای رایج را که شهود تابعی از خلاقیت، دانش ضمنی، تشخیص الگو، تجربیات زندگی، مراقبه، حافظه و غیره است، رد میکند. شهود اطلاعاتی است که از خارج از مغز یا ذهن میآید. این ما را به سوال بعدی میرساند: از کجا میآید؟ فقط اطلاعات زیادی وجود دارد که میتوان در یک فصل با هم ارتباط برقرار کرد. همین بس که تحقیقات علمی روی آگاهی انسان و اطلاعات غیرمحلی پیشرفت زیادی در جستوجوی توضیحات داشته است. دانشمندان با دور شدن از پارادایم های نیوتنی-دکارتی و ماتریالیستی- تقلیلگرایانه، جنبههای مختلف سیستمهای هولوگرافیک را بررسی میکنند. در مورد شهود، یک نوع شبکه هولوگرافیک ممکن است حاوی تمام اطلاعات جهان یا کیهان باشد و بدن انسان یا ابزار ما با اتصال به شبکه به آن دسترسی داشته باشد. دانشمندان علوم اعصاب همچنین در حال بررسی این واقعیت هستند که مغز ما یک سیستم هولوگرافیک است. نیت بسیار قدرتمند است و ما از آن برای انجام تفکر و فعالیتهای روزمره خود استفاده میکنیم، اما قصد نیز راهی برای اتصال به این نوع هولوگرافیک از پارادایم است، اگر بدانیم که وجود دارد. اگر ندانیم یا باور نداشته باشیم که وجود دارد، هرگز نمیتوانیم از آن بهره ببریم.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار مولف
فصل اول: رهبری شهودی: عصبشناختی، روانشناختی و رویکرد کوانتومی برای افزایش هوش، نوآوری و کارایی
فصل دوم: تفکر خارج از مغز: برای شهود دقیق
فصل سوم: ایجاد استعدادهای شهودی: پذیرش، آگاهی و تفسیر
فصل چهارم: مدیران بصری در سراسر سازمانها و جنسیت
فصل پنجم: حل غیرممکن: چگونه سه شهود متنوع را در تیمها مهار کنیم
فصل ششم: شهود و تدبر در اخلاق و همکاری: مروری بر ادبیات
فصل هفتم: ادغام عقل و شهود: رویکردی یکپارچه در جهت عینیت بخشیدن به نشانههای ظریف
فصل هشتم: نحوه فیلتر کردن سوگیری شناختی از شهود: تصمیمگیری توسعهیافته: یک ظن؟
فصل نهم: نقش شهود در تصمیمگیری ریسک/منفعت با موضوعات انسان پژوهی
فصل دهم: در مورد رهبری و اتخاذ تصمیمات: مبتنی بر داده، یا خیر
فصل یازدهم: مطالعه شهود و خلاقیت: شناسایی زمینههای غنی از شهود و نامزدهای تحقیق
نتیجهگیری
فهرست منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب توسعه شهود آگاهانه برای تصمیم گیری |
نویسنده | جی لیبوویتز |
مترجم | سید یاسر موسویان |
ناشر چاپی | انتشارات تعالی فکر |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 291 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-91096-4-9 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت ذهن، کتابهای روانشناسی عمومی |