معرفی و دانلود کتاب آیین دوست یابی
برای دانلود قانونی کتاب آیین دوست یابی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب آیین دوست یابی
کتاب آیین دوست یابی به قلم دیل کارنگی که در گروه پرفروشترینهای حیطه ارتباطات قرار دارد، به شما نشان میدهد که چگونه اعتماد به نفس، نفوذ و تاثیرگذاریتان را بر دیگران افزایش دهید و دیگران را وادار کنید در کنار شما کار کنند.
دیل کارنگی (Dale Carnegie) در کتاب آیین دوست یابی (How to Win Friends and Influence People) چندین قاعده انسانی را به شما معرفی میکند که با وجود گذشت سالهای متمادی، همچنان کاربرد دارند و با به کارگیری آنها میتوانید در زندگی شخصی و روابط اجتماعیتان تغییرات مثبت ایجاد کنید.
او که از اساتید برتر آموزش اصول روابط انسانی است، نسبت به تغییر مسائل جاری و زندگی روزمره، بسیار حساس بوده و مرتب در حال به روز کردن روشها و آموزشهای خود بود و تنها هدفش از نگارش این کتاب این است که شما را در یافتن و گسترش تواناییهایتان راهنمایی کند تا از این داراییهایی که استفاده نمیکنید و خاموش مانده است؛ بهرهمند شوید.
تعامل و برقراری ارتباط با سایر افراد به احتمال زیاد بزرگترین چالشی است که هر شخص با آن مواجه است و تفاوتی ندارد که شغل، اهداف یا تمایلات شما چه باشند. اگر جهت یادگیری تعامل بهتر با سایر افراد، زمان و انرژی بگذارید و در این راه تلاش کنید میتوانید تواناییهایتان را بالا برده و هر کاری که بخواهید را انجام دهید.
با مطالعهی کتاب آیین دوست یابی در خواهید یافت که راز بزرگ رفتار با دیگران چیست، چگونه میتوان یک فرد خوشصحبت بود و توجه دیگران را به خود جلب کرد. همچنین میآموزید چگونه انتقاد کنید تا مورد تنفر طرف مقابلتان قرار نگیرید، چه کاری انجام دهید تا دیگران از انجام کار برای شما خشنود شوند و در نهایت روشهایی برای اینکه مردم شما را دوست داشته باشند و دوستان خوبی بیابید، در اختیار شما قرار میگیرد.
اگر قصد دارید از این کتاب به بهترین نحو استفاده کنید، یک بار سرسری خواندن آن کفایت ندارد و به شما کمکی نمیکند لذا پس از اینکه کتاب را به صورت کامل خواندید ماهی یک بار، چند ساعت برای مرور آن وقت بگذارید و هر روز به پیشرفت فکر کنید.
دیل کارنگی را بیشتر بشناسیم:
دیل کارنگی در 24 نوامبر 1888 در یک خانوادهی فقیر دیده به جهان گشود. او یک نویسندهی و سخنران برجستهی آمریکایی است که دوران کودکی بسیار سختی را پشت سر گذاشته است. اغلب کتابهایی که او به رشتهی تحریر درآورده در زمینهی روانشناسی است و نکات بسیاری را در زمینههای فروشندگی، خودسازی، سخنرانی و پیشرفت شخصی در اختیار علاقهمندان قرار میدهد که سبب پیشرفت و موفقیت روزافزون آنها شده است.
جملات برگزیدهی کتاب آیین دوست یابی:
- اگر خطاکارید، آن را بپذیرید.
- ابتدا از اشتباهات خود گفتگو کنید.
- اگر قصد دارید عسل جمع کنید، کندو را وارونه نکنید.
- به سگ هم اگر نام نیکو دهید، سعی خواهد کرد تا شایسته آن باشد.
- کسی که صادقانه رفتار کند جهانی را با خود همراه کرده و هیچکس به تنهایی قادر به گام برداشتن در بیراهه نیست.
در بخشی از کتاب آیین دوست یابی میخوانیم:
در میان خاطرههای دلپذیری که از زمان کودکی به یاد دارم یکی سگ کوچک زردرنگی است که دُمی کوتاه داشت و تیپی نامیده میشد. «تیپی» به عمر خود هرگز روانشناسی نیاموخته بود و احتیاجی نیز به آن نداشت نه پرفسور ویلیام جیمز و نه پرفسور هانری آوراستریت، هیچکدام کوچکترین راز محبوب شدن را به او یاد نداده بودند ولی او روش کاملی برای آنکه در دلها بنشیند، برای خود داشت.
او به دیگران مهر میورزید و علاقهای که به من نشان میداد چنان طبیعی و صمیمی بود که منهم او را بیاختیار عزیز و گرامی میداشتم اگر میخواهید قلبهای دیگران را جذب کنید، روشی همانند «تیپی» اختیار کنید «دوستداشتنی باشید، خود را فراموش کنید و در فکر دیگران باشید و آنها را دوست بدارید».
تیپی میدانست که اگر کسی واقعاً به دیگران محبت کند، ظرف دو ماه چندان دوست پیدا میکند که اگر دو سال میکوشید تا سایرین را به خود علاقهمند سازد، تا این اندازه موفق نمیشد. لازم است که من این عبارت را تکرار کنم اگر حقیقتاً به دیگران علاقهمند شوید ظرف دو ماه چندان دوست مییابید که هرگاه دو سال کوشش میکردید تا سایرین را به خود علاقهمند سازید، اینقدر موفق نمیشدید، باوجوداین چه بسیار مردمانی را میشناسم که یک عمر در اشتباه به سر میبرند و چون شاهراه محبت را تشخیص نمیدهند، در دیار گمراهی قدم میزنند چه بیهوده خواهشی؟
هیچکس به فکر شما نیست، هیچ فردی به فکر من نیست، هر کس به فکر خویش است، صبح و ظهر و شب، پیوسته درباره خود میاندیشند. شرکت تلفن نیویورک تحقیق کرده است که کدام کلمه در ضمن مکالمات بیشتر بکار میرود؟ البته ممکن است شما آن را با حدس دریابید این کلمه ضمیر اولشخص یا متکلم است.
فهرست مطالب کتاب
دیباچه مؤلف: چرایی و چگونگی نگارش این کتاب
بخش یکم: نحوه نفوذ در اشخاص
فصل یکم
فصل دوم
فصل سوم
بخش دوم: طرق ششگانه محبوبیت بین مردم
فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم
خلاصه: راههای ششگانه جلب دوستی دیگران
بخش سوم: دوازده روش برای آنکه دیگران را هماندیش خودسازید
فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم
فصل هفتم
فصل هشتم
فصل نهم
فصل دهم
فصل یازدهم
فصل دوازدهم
بهاختصار
بخش چهارم: طرق نهگانه برای تغییر فکر انسانها بدون آنکه آنان را مقصر دانسته یا خشمگین سازیم.
فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم
فصل هفتم
فصل هشتم
فصل نهم
بهاختصار
بخش پنجم: نامههای معجزهآسا
بخش ششم: هفت دستور برای خوشبختی خانواده
فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم
فصل هفتم
بهاختصار
پرسشها
برای شوهران
برای خانمها
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب آیین دوست یابی |
نویسنده | دیل کارنگی |
مترجم | کبری قیصری |
ناشر چاپی | انتشارات معیار علم |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 305 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-5461-99-2 |
موضوع کتاب | کتابهای روابط اجتماعی |
علاوه بر هستهی مرکزی، در کتاب پر از مثال برای تفهیم بیشتر موضوع وجود داره که خیلی وقتا چون مثالها شبیه به هم هستن ممکنه کتاب خسته کننده بشه!
هدف نویسنده با توجه به متن کتاب اینه که به مردم یادآوری کنه که عشق و صلح مهمترین مولفه تو ارتباط ما با انسانهاست.