معرفی و دانلود کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟
برای دانلود قانونی کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟
کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ نوشتهی پاملا پل و ماریا روسو با ارائهی توصیههای عملی و خلاقانه به شما کمک میکند تا فرزندی اهل مطالعه پرورش دهید. این کتاب با دستورالعملهایی که دارد شما را راهنمایی میکند تا با لذتبخشترین ترفندهای ممکن، فرهنگ کتابخوانی را در فرزندتان نهادینه سازید.
تمام پدر و مادرها یک سؤال مشترک از خودشان میپرسند: فرزندم چه موقع کتاب خواندن را شروع خواهد کرد؟ لحظهی جادویی وقوع چنین امری، وقتی کودکتان به واژهها علاقه نشان میدهد و واژههای داخل کتاب یا دنیای بیرون را میخواند، ممکن است در سنین مختلفی پیش بیاید؛ حتی سن تمایل نشان دادن به کتاب ممکن است در دو فرزند یک خانواده نیز متفاوت باشد؛ برای بعضی از بچهها در چهار سالگی و برخی دیگر در شش یا هفت سالگی.
بعضی اوقات فرزند ارشد خانواده زودتر از بقیهی بچهها به کتاب متمایل میشود و گاهی هم این قضیه کاملاً برعکس است. در حقیقت، هیچ سن دقیقی نمیتوان برای این موضوع عنوان کرد اما نباید از یاد برد که نقش والدین و روشی که پدرها و مادرها در تربیت فرزندشان پیش میگیرند، نقش چشمگیری در نهادینه شدن این فرهنگ دارد. با این اوصاف، داشتن راهنمایی جامع و کامل میتواند به شما برای قدم برداشتن در این مسیر یاری برساند.
یکی از بهترین کتابهایی که میتواند به والدین جوان در این زمینه کمک کند بدون شک کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ (How to raise a reader) است که از دورهی نوزادی تا نوجوانی را برایتان توضیح میدهد و برای هر دوره ترفندهای ویژهای مطرح میکند.
در این کتاب بخش مختلف زندگی فرزندتان به چهار بخش اصلی تقسیم شده است و به هر کدام به صورت جداگانه پرداخته میشود. هر صفحه در بردارندهی اطلاعات مفیدی است که از میان آنها میتوان به مواردی مانند ساخت کتابخانهی خانوادگی، استفاده از اینترنت، اختصاص زمانی برای مطالعهی تمامی اعضای خانواده و ... اشاره کرد.
البته ناگفته نماند که در کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ بخش پنجمی با عنوان «کتابهای دوستداشتنی بیشتر: براساس موضوع و سطح مطالعهی کودک» نیز یافت میشود که پر از توصیههای کارشناسانه است و به نوعی میتوان آن را مهمترین و کاربردیترین بخش کتاب دانست.
پاملا پل (Pamela Paul) ماریا روسو (Maria Russo) در سراسر این کتاب کاربردی، نادرست بودن برخی از باورهای مرسوم میان اکثریت مردم را نشان میدهند و با روشی سهل و مطمئن، اطلاعاتی مفید و بسیار باارزش در راستای کتابخوان کردن فرزندتان در اختیار شما میگذارند.
یکی از ویژگیهای مهم کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ اطلاعات بهروز آن است و میتوان در آن نکات خاص و مهمی برای مواجه با چالشهای نسل جدید یافت. در این کتاب به دغدغههای نوجوانان امروزی، چالشهای وجود اینترنت و ... نیز اشاره میشود و به شما میآموزد که چگونه از تمامی این موارد به عنوان راهی برای نزدیک کردن فرزندتان به کتاب استفاده کنید.
مطالعهی کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم به چه کسانی توصیه میشود؟
کمتر کتابی را میتوان یافت که اینگونه با جزئیات کامل به تمام بخشهای رشد کودکان توجه نشان داده باشد. با این اوصاف، کتاب حاضر، اثری کمنظیر به شمار میآید که باید به آن توجه مضاعفی نشان داد و از توصیههای آن استفاده کرد؛ بنابراین خواندن کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم به تمامی والدین توصیه میشود. مطمئن باشید با راهنماییهای این کتاب فرزندی علاقهمند به مطالعه تربیت خواهید کرد.
جملات برگزیدهی کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم:
- اگر میخواهید کودکانی اهل کتاب تربیت کنید، باید خودتان هم اهل کتاب باشید.
- کتابخانهها معمولاً میزبانی نویسندههای بومی یا مهمان را به عهده میگیرند. چقدر خوب است که کودکانتان با افراد واقعی در آنسوی کتابها آشنا شوند.
- اگر فرزند شما بهصورت آنلاین فعال است و به این کار علاقه دارد، چه راهی بهتر از پیوند زندگی اینترنتی با زندگی ادبی است؟
در بخشی از کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم میخوانیم:
وقتی در حال بلند خواندن کتاب هستید، ببینید که آیا کودک کتابخوان تازهکار شما میخواهد به صفحات کتاب نگاه بیندازد یا نه. در ابتدا میتوانید فقط به واژههایی اشاره کنید که میدانید فرزندتان بلد است و قبلاً خودش آنها را خوانده. وقتی درنهایت متوجه شدید که فرزندتان میتواند یک جملۀ ساده را بدون هیچ مشکلی بخواند، آرامآرام سراغ مراحل دیگر بروید. میتوانید صفحات را یکیدرمیان بخوانید. بسیاری از کتابهایی که برای خوانندگان تازهکار هستند، ویژگیهای جذاب مشابه یا متفاوت دارند. مثلاً کار خلاقانۀ مو ویلمز به نام سری کتابهای فیل و خوک87 بسیار سرگرمکننده است: هر دوی شما میتوانید «نقش» یکی از ایندو دوست را بازی کنید. سیاست داشتن شما بسیار حائز اهمیت است؛ یعنی بهجای اینکه بگویید «بذار ببینم این تیکه رو چی میگی»، بگویید «خیلی دوست دارم این بخشِ داستان رو از زبونت بشنوم» یا «الان نوبت باباییه که به حرفات گوش بده».
وقتی او با صدای بلند شروع به خواندن کتاب میکند، در کمال احترام به خواندنش گوش دهید، وسط حرفش نپرید و اگر هم جمله یا واژهای را غلط میخواند، صبر کنید خواندنش تمام شود تا موارد را به او گوشزد کنید. دبیران روش مونتهسوری میگویند: «به او یاد بده، نه اینکه غلط جملهاش را بگیری.» شاید با خودتان بگویید غلطگرفتنهای جزئی به جایی برنمیخورند، اما این کار شما عاقبتی جز کاهش اعتمادبهنفس و از بین بردن انگیزۀ کودک در پی ندارد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
بخش اول: مطالعۀ بلافاصله پس از تولد
برای کودکتان کتاب بخوانید
کتاب خواندن با نوپاها
بخش دوم: تربیت یک کتابخوان
کتابخوان تازهکار شما
خوانندۀ مستقل
بخش سوم: کتابخوانی برای گروه سنی ج و د
پرش به گروه ج و د
بخش چهارم: تربیت کتابخوان مادامالعمر: نوجوانان
کتابخوانهای نوجوان شما
بخش پنجم: کتابهای دوستداشتنی بیشتر
پیدا کردن کتاب مناسب در زمان مناسب
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟ |
نویسنده | پاملا پل، ماریا روسو |
مترجم | سمیه اصلاحی، مصطفی جوکار |
ناشر چاپی | انتشارات کتاب کوله پشتی |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 416 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-461400-9 |
موضوع کتاب | کتابهای تربیت نوجوان، کتابهای تربیت کودک |