معرفی و دانلود کتاب قوی باش اما نه قلدر
برای دانلود قانونی کتاب قوی باش اما نه قلدر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب قوی باش اما نه قلدر
کتاب قوی باش اما نه قلدر نوشتهی ونسا گرین الن به موضوع قلدری میپردازد. موضوعی که در مدرسه و فضاهای متفاوت و مختلف، کودک یا نوجوان را اذیت میکند. گرین آلن در این کتاب نکات کلیدی و راهگشایی را به خواننده میآموزد که فرد را قلدر نمیکند، اما باعث میشود که بتواند در مقابل حرف زور و قلدری در حد و اندازهی خودش ایستادگی کند.
دربارهی کتاب قوی باش اما نه قلدر
ونسا گرین آلن (Vanessa Green Allen) در کارونیای شمالی زندگی میکند و مشاور حرفهای مدرسه است. گرین آلن مدرک لیسانس خود را در حیطهی آموزش ابتدایی از دانشگاه مرکزی کارولینای شمالی و مدرک کارشناسی ارشد و فوق لیسانس خود را در رشتهی مشاوره از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی دریافت کرده است. ونسا گرین آلن از سال 1991 در سیستم آموزشی، در جایگاههای معلم و مشاور مشغول به کار بوده. امروز، ونسا گرین آلن دغدغهی مسئلهی فراگیر شدن قلدری در مدرسه و محافظت از خود در برابر این قلدری را دارد و به همین علت به فکر نوشتن کتاب قوی باش اما نه قلدر (The No More Bullying Book for Kids)، افتاده. موضوع اصلی کتاب قوی باش اما نه قلدر، همین است: قلدری و مسئلهی مقابله با آن، بدون قلدر بودن یا قلدر شدن!
حتماً برایتان پیش آمده که فرزند، خواهر یا برادر یا یکی از آشنایانتان در مدرسه به افراد قلدر برخورده باشد. کسی تغذیهی مدرسهاش را به زور از او گرفته یا او را مجبور کرده باشد کاری را که نمیخواهد، انجام بدهد. حتماً دیدهاید که این معضل برای کودک یا نوجوان چقدر دردناک و عذابآور است و حتی فرد را به جایی میرساند که از ترس قلدرها، دیگر به مدرسه نمیرود یا همواره میترسد. این قلدریها در فضای مدرسه برای او مشکلاتی ایجاد میکند که در آینده و بزرگسالی هم به شکلهای مختلف گریبان او را خواهد گرفت؛ بهگونههای مختلفی از سرخوردگی تا عقدههای متعدد بروز میکند. اما راه حل چیست؟ اینکه ما هم یک قلدر تربیت کنیم و تحویل جامعه بدهیم؟ یا اینکه ارتباط کودک یا نوجوان خود را با دنیای بیرون قطع کنیم؟
هیچکدام از اینها راهحلهای مطلوبی نیستند. میتوانید نُه میلیارد انس را روی زمین را تصور کنید که همهشان قلدرند؟ عجب دنیای وحشتناکی! حالا نُه میلیارد انسان سرخورده و ترسو و منزوی را تصور کنید! عجب جهان بیرمق و سرد و افتضاحی!! پس چاره چیست؟ چارهی کار و راهحل اساسی، جرئتمند تربیت کردن کودک و نوجوانان و آموزش روش صحیح مقابله با قلدرها بدون قلدرمآبی است. تربیت کودک باید به گونهای باشد که فرد برای کسی قلدربازی در نیاورد و در عین حال بتواند حق خود را از افراد بگیرد.
راه حل دیگر تقویت عزت نفس و اعتمادبهنفس است. اینکه فرد از خودش اطمینان داشته باشد که من میتوانم جلوی حرف زور بایستم. خصوصاً در حال حاضر که قلدری به فضای سایبری و مجازی هم نفوذ کرده، آموختن این مهارت در زندگی بسیار کمککننده خواهد بود. ونسا گرین آلن در کتاب قوی باش اما نه قلدر با استفاده از تجربیات و راهکارهای متعدد به افراد کمک میکند تا بتوانند جلوی قلدری و حرف زور بایستد.
اثر پیشِ رو بهکوشش گلستان امینیان به فارسی برگردانده شده و همچنین توسط انتشارات برگ و باد به چاپ رسیده است.
نکوداشتهای کتاب قوی باش اما نه قلدر
- با فراگیر شدن قلدری، ما باید هرکاری که میتوانیم انجام دهیم تا فرزندانمان را به ابزارهایی برای جلوگیری از آن مجهز کنیم. کتاب قوی باش اما نه قلدر، برای همه مشاوران مدرسه، معلمان و والدین ضروری است! منبعی مفید که به ارتقای درک، استراتژیهای مؤثر و ایجاد همدلی کمک میکند. (جولیا کوک)
- من که بیش از یک دهه در حیطهی آموزش بودم، نیاز شدید به کتابی مانند قوی باش اما نه قلدر، اثر ونسا آلن را درک میکنم. این کتاب پر از توصیههای معنادار و متناسب با سن است. این راهنمای عملی، طیف گستردهای از استراتژیها را برای کمک به کودکان در مقابله با موقعیتهای اجتماعی دشوار ارائه میدهد. بخشهای منحصربهفرد این کتاب، این امکان را به کودکان میدهد تا با انواع مختلف قلدری که در کتاب به آنها اشاره شده، ارتباط برقرار کنند. آنها همچنین به والدین یا مربی خود اجازه میدهند تا با سناریوهای واقعی زندگی فراتر از کتاب بروند تا کودکان به ایفای نقش بپردازند. من کتاب قوی باش اما نه قلدر را به مربیان و خانوادههایی که میخواهند جعبه ابزار اجتماعی فرزندشان را تقویت کنند، به شدت توصیه میکنم. (ماریا دیسموندی)
کتاب قوی باش اما نه قلدر برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای والدین، مشاوران و معلمان مدرسه و همهی کسانی که با تعلیم و تربیت کودکان سروکار دارند، مناسب است.
در بخشی از کتاب قوی باش اما نه قلدر میخوانیم
مگان یک دانشآموز دوستداشتنی کلاس پنجم است. او اغلب لباسهای دست دوم میپوشد، اما همیشه از قیافه و ظاهرش لذت میبرد. یک روز گروهی از دخترها در مدرسه که معمولاً اهمیتی به مگان نمیدادند از او خواستند اگر دوست دارد زنگ تفریح با هم باشند. مگان تعجب کرد اما برای آشنایی با این دخترها هیجانزده بود. این گروه از دخترها به مد و لباس خیلی اهمیت میدادند و همیشه خیلی شیک و بهروز لباس میپوشیدند. مگان همیشه آرزو داشت میتوانست بعضی از لباسهایی که آنها میپوشیدند را داشته باشد. امروز آنها تصمیم گرفتند وانمود کنند مدل هستند و با لباسهای زیبایشان عکس بگیرند و در فضای مجازی بگذارند.
مگان زیاد مطمئن نبود لباسش مناسب این کار باشد، اما دخترها مصّر بودند که لباسش برای یک عکس خوب است. یکی از دخترها به نام تانیا گفت که از هر چهار عکس یک کلاژ درست خواهد کرد و در اینستاگرامش قرار خواهد داد تا ببینند چند تا لایک میخورد. مگان خیلی هیجانزده بود. هر کدام از دخترها با تلفن همراه تانیا یک عکس گرفتند و او قول داد تا قبل از خواب عکسها را ویرایش کند و در فضای مجازی بگذارد. هنگام شب مگان با موبایل مادرش به اینستاگرام رفت تا عکس را ببیند. وقتی عکسش را پیدا کرد شوکزده و غمگین شد. عکس او را جداگانه در گوشهی سمت راست با این نوشته گذاشته بود: «لباسهایی که هرگز نباید پوشید.»
فهرست مطالب کتاب
نامهای به بزرگترها
مقدمه
فصل اول: قلدری
فصل دوم: ایستادگی در برابر قلدری
فصل سوم: راهکارهای مقابله با قلدری
منابع
دربارهی نویسنده
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب قوی باش اما نه قلدر |
نویسنده | ونسا گرین الن |
مترجم | گلستان امینیان |
ناشر چاپی | انتشارات برگ و باد |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 93 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-94083-3-9 |
موضوع کتاب | کتابهای تربیت کودک، کتابهای تربیت نوجوان، کتابهای روانشناسی کودک، کتابهای روانشناسی نوجوان |