معرفی و دانلود کتاب انسان در جستجوی معنا

عکس جلد کتاب انسان در جستجوی معنا
قیمت:
۳۹,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب انسان در جستجوی معنا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب انسان در جستجوی معنا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب انسان در جستجوی معنا

چه می‌شود اگر در میان هزاران نفری که در یک موقعیت تراژیک می‌میرند، یک نفر زنده بماند؟ و چگونه است که حتی در ویرانی کامل باز هم می‌توان زندگی و آینده را جست؟ ویکتور فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا، این مسئله را وابسته به یافتن یک معنا و مفهوم می‌داند؛ مفهومی که به‌حدی انسان را قدرتمند می‌سازد که حتی مهیب‌ترین بلایا و فجایع نیز نمی‌توانند او را نابود کنند. او در این سرگذشت‌نامه‌ی تکان‌دهنده و پرفروش، در باب معنادرمانی سخن می‌گوید.

درباره‌ی کتاب انسان در جستجوی معنا

کتاب انسان در جستجوی معنا (Man's Search for Meaning) به قلم ویکتور فرانکل (Viktor Frankl) از عنوان هوشمندانه‌ای بهره‌ می‌برد که حتی اگر نام نویسنده یا اثر را پیش‌تر نشنیده باشید، باز هم می‌توانید برآوردی از کلیت آن داشته باشید. به خود عنوان کتاب فکر کنید. از همان ابتدای تاریخ بشریت، انسان با یک فقدان اساسی و پرسشی غیرقابل انکار مواجه شد: «از کجا آمده‌ام آمدنم بهر چه بود». تمام این رخدادها، احساسات، کنش‌ها، ارتباطات و... در جهت چه امری است؟ گریز انسان از رنج ناممکن است. مهم نیست در کجا، در چه موقعیت و در کدام سرزمین و محدوده‌ی جغرافیایی زندگی می‌کنیم؛ رنج کشیدن در این جهان، یک امر بدیهی و غیرقابل اجتناب است.

در کتاب انسان در جستجوی معنا نوشته‌ی ویکتور فرانکل با وجوه گوناگونی از معنا روبه‌رو می‌شویم. انوره دو بالزاک، رمان‌نویس بزرگ فرانسوی، از زبان شخصیت فلیکس در رمان «زنبق دره»، شاهکار جاودانه‌ی خود می‌نویسد: «درد بی‌پایان است، اما شادی حدی دارد». در واقع نسبت به رنج، باورهای متفاوتی وجود دارد. به‌عنوان مثال در یانسن‌گرایی که یک جنبش مذهبی در بطن مسیحیت کاتولیک بود، باور داشتند که اراده‌ی انسان در برابر معرفت الهی، بی‌ارزش است و بشر باید برای رسیدن به تقوا و ایمان بیشتر رنج بکشد. در واقع، رنج کشیدن در این باور مذهبی نوعی عبادت محسوب می‌شد.

از آن‌جا که بشر محدود است و از همان ابتدای تولد با جبر مواجه می‌شود، گریز یا انکار رنج و درماندگی، خواه جسمانی یا روحی، ناممکن است. انسان اساساً با گریستن به دنیا می‌آید. او در نهایت تنهاست و هیچ‌گاه نمی‌تواند از تنهایی خود فرار کند. اورسن ولز، یکی از بزرگ‌ترین فیلم‌سازان تاریخ سینما، در آخرین مصاحبه‌اش پیش از مرگ گفته است: «ما تنها به دنیا می‌آییم و تنها می‌میریم. دوستی‌ها و معشوقه‌هایی که در طول مسیر برای خود رقم می‌زنیم، تنها تصوری‌ توخالی از انکار تنهایی‌مان هستند». بدین ترتیب، هیچ گریزی از دردها نیست. چارلز بوکوفسکی، نویسنده‌ی مشهور آمریکایی نیز زمانی نوشته است: «به‌جای شخص، عاشق آن چیزی شوید که دوست دارید و سپس بگذارید شما را ویران سازد». بوکوفسکی نیز در اینجا به یک «معنا» و «ابژه» اشاره می‌کند.

در طول تاریخ، متفکران، شاعران، هنرمندان، دانشمندان و حتی شهروندان معمولی هرکدام به‌نحوی، خواه عوامانه یا تخصصی، چه علمی یا شبه‌علمی، سعی کرده‌اند برای خودشان یا مجاب کردن دیگران به این پرسش والا پاسخ دهند. تاریخ فلسفه، براساس همین تفاوت نظرها، مکتب‌های اندیشه را پیش‌روی‌مان قرار داد: اگزیستانسیالیسم، نیهیلیسم، اثبات‌گرایی، ایمان‌گرایی، انسان‌گرایی، ابزودیسم و غیره.

همان‌طور که در نوشته‌های ویکتور فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا می‌خوانیم، معنا لزوماً ارتباطی با بار الهی یا استعلا ندارد. حتی نیهیلیست‌ها نیز در اندیشه‌ی خود به نوعی باور و معنا اعتقاد دارند. اگزیستانسیالیست‌ها نیز براساس نوع جهان‌بینی خود، معنا را برای وجودیت‌شان جستجو می‌کنند. معنا می‌تواند گسترده باشد. به‌عنوان مثال، بسیاری باور دارند که این ایمان به عشق یا پیوند انسانی است که می‌تواند به معنای زیستن تبدیل شود. برخی نیز اعتقاد دارند که در درون باور به انسانیت و قابلیت‌های بشر است که می‌توان معنا را جذب و رنج را هدفمند کرد. اساساً این معنا است که ما را به بودن علاقه‌مند می‌کند. بودگی و هستی ما در گروی شدت علاقه‌ی ما به حضور مکرر در جهان است. معنا به بودگی ما جهت می‌دهد و برای‌مان ارزش‌های شخصی و جمعی تولید می‌کند.

کتاب انسان در جستجوی معنا نوشته‌ی ویکتور فرانکل روایت‌گر روزهای مهمی از تاریخ بشر است. یعنی روزهایی که مردان و زنان یهودی، به دستور نیروهای نازی هیتلر، در اردوگاه‌های کار اجباری شکنجه می‌شدند و سپس به‌طرز فجیعی به قتل می‌رسیدند. آن روزها به حدی مهلک و غیرقابل تصور بود که حتی اگر این افراد از شکنجه یا به دست نیروها کشته نمی‌شدند، ممکن بود خودکشی کنند. ویکتور فرانکل، آن روزها را با نثری تکان‌دهنده و ترسیمی پرجزئیات فرامی‌خواند. او از روزی می‌گوید که یک تکه‌ی کاغذ خونین از جیب یکی از اجساد برداشت و برای همیشه جهان‌بینی‌اش عوض شد. فرانکل، همسر باردارش و اکثر اعضای خانواده‌اش را از دست داد. به‌واقع، چه محرک و نقطه‌دیدی در این مرد یهودی به‌وجود آمد که باعث شد، پس از تمام این ویرانی‌ها، بازهم به زیستن ادامه دهد؟

ویکتور فرانکل باور دارد که یافتن معنای زندگی بود که وی را نجات داد. این مسئله‌ی مهم که یک مرد توانسته در میان چنین ویرانی‌ها، وحشت‌ها و بربریتی، به معنا و هدفی قدرتمند دست یابد. بخش اول کتاب انسان در جستجوی معنا، به شرح آن روزها می‌پردازد و سرچشمه‌ی جهان‌بینی و در ادامه روش‌شناسی ویکتور فرانکل برای درمان را معرفی می‌کند. ویکتور فرانکل در این بخش از مبحثی چالش‌برانگیز و قابل بحث حرف می‌زند: این نویسنده‌ی اتریشی باور دارد که دلیل نجات وی به خوش‌اقبالی خودش و بدشانسی خانواده‌اش ارتباطی ندارد. به باور وی، وقتی یک معنا و هدف در ذهن، جسم و روح یک انسان نقش می‌بندد، شانس زنده ماندن و دوام آوردن وی در مصیبت‌ها دوچندان می‌شود. فرانکل باور دارد به همین دلیل است که خانواده‌اش کشته شدند، اما خودش زنده ماند.

البته، ممکن است در نگاه اول از چنین نگاهی شوکه و حتی دلخور شویم. به هر روی، هنگامی که یک مرد بقایش را در گروی چنین مسئله‌ای می‌یابد، در نگاه دیگران کیفیاتی از خودشیفتگی را نشان می‌دهد. با وجود تحسین‌هایی که از کتاب انسان در جستجوی معنا تابه‌امروز عنوان شده، کسانی نیز بوده‌اند که با همین نگاه و رویکرد فرانکل به هولوکاست و روزهای جنگ جهانی دوم مخالف بوده‌اند. به‌عنوان مثال، لارنس لانگر باور دارد که ویکتور فرانکل با چنین زاویه‌دیدی از اهمیت و وحشت آن روزها می‌کاهد و با خودپسندی زنده‌ ماندنش را به‌ اسم جهان‌بینی معنادار می‌زند. به این نویسنده‌ی اتریشی همچنین نقد شده که در چنین مسئله‌ای به‌طور کامل شانس را منکر شده است و با این نوع رویکرد، حتی ماهیت قاتل و قربانی را نیز مبهم و کم‌اهمیت جلوه می‌دهد.

باید گفت که آنچه ویکتور فرانکل در باب معنادرمانی و الگوی بقا در جهان می‌گوید، صرفاً به تجربه‌ی زیست خود محدود نمی‌شود. آن انتقادات تندوتیز زمانی می‌توانستند در مورد این کتاب واقعیت داشته باشند که فرانکل تمام فلسفه‌ی خود را به یک محدودیت شخصی تقلیل دهد، اما به‌واقع آنچه با خواندن این کتاب تجربه‌ می‌کنیم عمیق‌تر از چنین رویکردهایی‌ست. کتاب انسان در جستجوی معنا اثری جهان‌شمول است، چراکه هیچ موردی را به یک رویکرد به‌خصوص محدود نمی‌کند. در واقع، این روان‌شناس اتریشی و اگزیستانسیالیست، باور ندارد که معنا باید لزوماً الهی یا فلسفی یا صرفاً شهودی باشد. معنا می‌تواند برای هر شخص متفاوت باشد. مسئله این است که یک معنا و هدف کلی برای یک شخص وجود داشته باشد. معنایی که هر انسانی را در زیستن غنی می‌سازد.

در نهایت، کتاب انسان در جستجوی معنا نیز به شما برای یافتن معنای زندگی‌تان کمک می‌کند. در این کتاب نه‌تنها زندگی‌نامه و رویدادهای یک رخداد بزرگ تاریخی را می‌خوانید، بلکه با اثری روان‌شناختی طرف هستید که در آن ویکتور فرانکل به‌واسطه‌ی معنادرمانی که توسط خودش پایه‌گذاری شد، به شما مسیر یافت پادزهر روزهای دشوار را یاد می‌دهد. این کتاب صرفاً یک کتاب مشهور و پرفروش نیست و براساس گزارش‌هایی که تابه‌امروز منتشر شده، این اثر قادر بوده به‌واسطه‌ی آموزه‌های خود زندگی بسیاری از افراد را نجات داده و در دست‌یابی به معنای حقیقتی وجودیت یاری‌شان کرده است. کتاب انسان در جستجوی معنا در طول دهه‌ها و سال‌های پس‌ از انتشارش، بارها توسط نشریات گوناگون به فارسی برگردان شده است. این نسخه با ترجمه‌ی امیر لاهوتی در اختیارتان قرار گرفته که توسط انتشارات جامی منتشر شده است.

جوایز و افتخارات کتاب انسان در جستجوی معنا

  • این اثر برای اولین‌بار در سال 1964 در اتریش منتشر شد و در زمان مرگ ویکتور فرانکل، سال 1997، بیش از ده‌میلیون نسخه از کتاب در سراسر دنیا به فروش رسیده بود. براساس آماری که در سال 1997 اعلام شد، این کتاب بیست‌وچهار زبان زنده‌ی دنیا ترجمه شده بود. در سال 2022 اعلام شد که کتاب پرآوازه‌ی انسان در جستجوی معنا بیش از شانزده‌میلیون نسخه فروخته به پنجاه‌ودو زبان دنیا ترجمه شده است.
  • قرار گرفتن در لیست ده کتاب تأثیرگذار آمریکایی از سوی کلاب کتاب برگزیده ماه و کتابخانه کنگره

نکوداشت‌های کتاب انسان در جستجوی معنا

  • این اثر از ویکتور فرانکل، یک جواهر گران‌بها در زمینه‌ی روایت دراماتیک است. اثری که قادر است معارفه‌ای گیرا و بیان‌گر از خاص‌ترین موج روان‌شناختی عصر ما ارائه دهد. (گوردن آلپورت)
  • کتاب انسان در جستجوی معنای یک نمونه‌ی والا از تأثیرات به‌هنگام و اساسی اگزیستانسیالیسم در زندگی واقعی است. این مسئله‌ی مهم که اگزیستانسیالیسم قادر به چه کارهایی است. (سارا بیکول)
  • روشی که ویکتور فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا به واکاوی و کشف اهمیت‌ والای معنای زندگی در بقای انسانی می‌پردازد، تحسین‌برانگیز است. (ماری فولبروک)
  • یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای علمی در زمینه‌ی اندیشه‌ی روان‌شناختی در پنجاه سال اخیر. (کارل راجرز)

کتاب انسان در جستجوی معنا برای چه کسانی مناسب است؟

اگر در حوزه‌ی روان‌شناسی پژوهش، مطالعه و تدریس می‌کنید، این کتاب از ویکتور فرانکل را باید بخوانید. همچنین اگر از کسانی هستید که به آثار مربوط به اردوگاه‌های کار اجباری در دوران نازیسم و هولوکاست علاقه دارید یا می‌خواهید یک اثر خودزندگی‌نامه بخوانید، باید بدانید که این اثر از شهرت زیادی در زمینه‌ی مربوطه برخوردار است. گفتنی‌ست که برای کسانی که به کتاب‌های مثبت‌اندیشی و خودرمانی گرایش دارند، کتاب انسان در جستجوی معنا از اعتبار بالایی بهره‌مند است. به‌طور کلی، این کتاب برای تمام کسانی‌ست که به دنبال راهی برای یافتن معنای زندگی‌شان هستند.

در بخشی از کتاب انسان در جستجوی معنا می‌خوانیم

و اینک به فصل روانشناسى زندانیان آزاد شده‌ى اردوگاه کار اجبارى مى‌رسیم. در توصیف و بررسى چگونگى فهم تجربه‌هاى آزادى ناچارم از تجارب شخصى خود سخن بگویم. پیش از این نوشتم که پس از آن همه فشار روحى و عذاب و فرسودگى تن سرانجام پرچمى سفید بر تیرک اردوگاه ما برافراشته شد. در این موقع حالت سرگردانى درونى و روحى ما به آرامش تبدیل شد، امّا اگر بگویم که از خوشحالى بال در آورده و دچار توهّم شده بودیم اشتباه کرده‌ایم. پس چه حادثه اى اتفاق افتاد؟

ما زندانیان فرسوده با پاهایى خسته خود را به طرف دروازه هاى اردوگاه مى‌کشاندیم و با ترس و لرز به اطراف نگاه مى‌کردیم. تلاقى نگاه‌مان به هم پر از بیم و امید و سؤال بود! و سپس چند گام به بیرون اردوگاه رفتیم و امّا این بار کسى بر سر ما فریاد نزد و هیچ نیازى هم نبود که براى فرار از لگد یا کتک جا خالى دهیم. نه، این بار حتى نگهبان‌ها به ما سیگار تعارف مى‌کردند. نمى‌شد آن‌ها را شناخت، همه لباس شخصى پوشیده بودند. به آهستگى از اردوگاه خارج شدیم. به آرامى در امتداد جاده‌اى گام بر مى‌داشتیم که از اردوگاه منشعب مى شد. پاهایمان سست شده و لنگان لنگان پیش مى‌رفتیم. مى‌خواستیم دنیا را با چشمان انسان‌هاى آزاد بنگریم. هر لحظه مى‌گفتیم آزادى، آزادى! ولى قادر به درک آن نبودیم. آن‌قدر در طى سال هایى که در آرزوى آن بودیم این واژه را بر زبان آورده بودیم که اکنون دیگر برایمان بى‌معنى شده بود. دیگر واقعیت آزادى توان نفوذ در ضمیر آگاهمان را نداشت و نمى‌توانستیم این حقیقت را پذیرا شویم که اکنون آزادى از آنِ ما شده است.

فهرست مطالب کتاب

دیباچه
بخش نخست: سرگذشتى در اردوگاه کار اجبارى
بخش دوم: معناى اساسى لوگوتراپى
معنایابى
ناکامى وجودى
نوروزهاى اندیشه‌ زاد (نئوژنیک)
پویایى اندیشه‌اى
خلاء وجودى
معناى زندگى
جوهر وجود
معنى عشق
معناى رنج
مسایل مافوق بیمارى
لوگودراما
معناى غایى
گذرایى زندگى
روش لوگوتراپى
عصبیّت‌هاى قومى
جبر مطلق
ایمان روانپزشکى
روان درمانى انسانى شده

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب انسان در جستجوی معنا
نویسنده
مترجمامیر لاهوتی
ناشر چاپیانتشارات جامی
سال انتشار۱۳۹۴
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات168
زبانفارسی
شابک978-600-176-115-7
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی عمومی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب انسان در جستجوی معنا

Arad Parhizkar
۱۴۰۲/۰۶/۱۹
کتاب "انسان در جستجوی معنا" نوشته‌ی ویکتور فرانکل یکی از آثار ناب در زمینه‌ی روانشناسی و فلسفه‌ی زندگی است. این کتاب به عنوان یک شاهکار ادبی و تجربیات فرانکل در زمان اسارت در اردوگاه‌های نازی شناخته می‌شود. فرانکل در این کتاب در مورد تجربیات شخصی خود و دیدگاه هایش به معنای زندگی و اهمیت دادن معنا و در مواجهه با سختی‌ها تحمل دردها صحبت می‌کند. او به خوانندگان نشان می‌دهد که در هر شرایطی، حتی در بدترین شرایط زندگی، انسان می‌تواند معنا و هدفی را پیدا کند که او را به زندگی معنوی تری هدایت کند. فرانکل در این کتاب به ما یادآوری می‌کند که انتخاب نه تنها در تجربیات ما بلکه در واکنش‌های ما نسبت به آن‌ها نهفته است. او ما را به فهم این واقعیت می‌رساند که ما می‌توانیم به عنوان انسان‌ها در برابر مصیبت‌ها و بدبختی‌ها قدرت انتخاب داشته باشیم و این قدرت انتخاب می‌تواند معنا و هدف به زندگی امان ببخشد. "انسان در جستجوی معنا" یک کتاب الهام بخش و موجز است که برای همه‌ی انسان‌ها، به ویژه در لحظاتی از سختی و بی معنایی زندگی، پیشنهاد می‌شود. این کتاب ما را به تفکر و تأمل در معنای واقعی زندگی و انسانیت دعوت می‌کند.
رقیه اخوان زاده
۱۴۰۳/۰۵/۲۹
خلاصه این کتاب مفید این بودش که انسان ها در طی زندگی خود در شرایط و محیط های سخت و متفاوتی قرار می گیرند اما این خود انسان هستش که با آزادی و اختیاری که داره میتونه تصمیم بگیره که در این شرایط چجور انسانی باشه در یه اردوگاه کار اجباری که جز شرایط سخت زندگی یه انسان هست خود این اسیر میتونه تصمیم که بگیره خودشو ببازه و ضعیف بشه یا قوی بمونه؛ انسان باشه یا یه حیوان انسان نما و درنده باشه. نکته ی دیگه ای که اشاره میکنه اینه که هر زندگی رنج یا رنجهایی داره که جز جدایی ناپذیر زندگی هر فردی هستن ولی این رنج ها هر کدومش یه معنایی برای خودشون دارن و وظیفه ی ما اینه معنی رنج خودمون رو از دلش در بیاریم و بفهمیم و به رنجی که میکشیم ببالیم چون قراره سکوی پرش و موفقیت ما در زندگی بشه. پس در کل هر رنجی که میکشیم چون صاحب اختیار و آزادی هستیم میتونیم با درک درست معنی اون رنج خودمون رو به موفقیت برسونیم و رهایی ازون رنج یا در دریایی از رنج های بی معنی به پوچی زندگی و جبر مطلق آن برسیم. تو یه انسان آزاد و مختاری با مجموعه ای از سختی هایی که نوع برخورد تو با اونا؛ معنی اونا رو مشخص میکنه
bahareh tasbihi
۱۴۰۲/۱۱/۰۸
این کتاب قدم به قدم نحوه اثر گذاری رفتار نگهبانان را با اسیران بررسی کرده و این که چه قدر دقیق و حساب شده رفتار هایی اتخاذ می شده تا به هدف مورد نظر برسند یعنی احساس بی ارزشی و پوچی و برده شدن و رسیدن به پایین‌ترین حد انسانیت و پایین‌ترین حد از خواسته‌ها و سقوط کامل روح و ارزشمندی انسان حتی در درون خودش. القا حس بی ارزشی و فراموشی. طوری که اسیران فقط به مرگ و درد کمتر فکر کنند نه زندگی. تنزل خواسته‌ها به دریافت خوراک و نه حتی پوشاک. کشتن انسانیت و رویاهای انسان طوری که حتی زندگی عادی را نیز فراموش کنند چگونه بوده است. حتی نتوانند انتخاب کنند. نتوانند چیزی بخواهند. سقوط کامل انسان پیشنهاد خواندن کتاب رو به هر ایرانی میکنم که کتاب رو به ویژه بخش اول که تخصصی نیست را حتما بخوانند.
مرتضی شفیعی عاشق‌آبادی
۱۳۹۹/۰۶/۰۱
دیدگاه کلی کتاب به نظرم در این بند از کتاب خلاصه میشه:
"وقتی انسان با وضعی نابسامان و غیرقابل اجتناب رو‌به‌رو می‌شود مانند ابتلا به یک بیماری لاعلاج، این فرصت را به دست می‌آورد که به عالی‌ترین ارزش‌ها و معنای زندگی یعنی رنج کشیدن پی ببرد... "
کتاب در دو بخش خاطرات نویسنده در دوران اسارت در زندان
نازی‌ها و ارائه راه‌حل مبنی بر معناگرایی جهت برطرف کردن و یا شناخت اختلالات روانی هستش که به نظرم نویسنده بسیار استادانه از این خاطرات برای ملموس‌تر کردن نظریه خودش استفاده و درک کتاب رو برای خواننده ساده‌تر کرده.
کتابیِ که خوندنش توصیه میشه
Sahel Eskandari
۱۴۰۲/۰۶/۰۳
سلام ویژه به تمام کسایی که برای پیشرفت و ارتقا زندگیشون تلاش می‌کنن. این کتاب داستان زندگی یه روانشناسه که تو جنگ جهانی تجربه زندگی تو اردوگاه کار اجباری رو داشته تو بطن داستان مسائل روانشناسی و فلسفه‌ای از زندگی نهفته است. یه جمله از کتاب رو خیلی دوست داشتم جایی که نویسنده داره راجب به عشق همسرش و صحبت میکنه منظورش اینکه اوج عشق هست که آدم‌ها رو فریفته ادغام (رابطه جنسی) میکنه نه اینکه عشق محصول رابطه جنسی باشه. اگه طرفدار کتاب‌هایی هستین که هم داستان هستن هم اصول روانشناسی رو بازگو کردن امیدوارم از خوندن این کتاب لذت ببرین.
Ms. S
۱۳۹۹/۰۷/۱۰
اگر با مطالعه صرفا دنبال سرگرمی نیستید بلکه در جستجوی رشد اگاهی هستید، اگر کتابهای زرد مورد علاقتون نیستن و کتابهایی رو ترجیح میدید که عملا باعث ارتقای کیفیت زندگیتون میشن، اگر خواننده‌ی عمیقی هستید، سطحی نیستید، این کتاب یک کتاب واقعا ارزشمند هست که اگر عمیق اون رو بخونید علی رغم داستان رنج آوری که مطرح کرده می‌تونه روی کل زندگیتون اثر مثبتی بگذاره. این یکی از کتابهای مورد علاقه‌ی من هست.
ملیکا صدر
۱۳۹۹/۰۱/۱۱
شخصا با ایده‌های مذهبی جدیدا خیلی راحت نیستم ولی یک چیز رو خوب از این کتاب فهمیدم انسان چیزی جز انتخاب نیست بدی و خوبی درون همه وجود داره و این وویی که توی هر شرایطی انتخاب می‌کنی کدوم باشی و درس دوم گاهی مهم نیست که چرایی زندگیت اصلا وجود داره یا نه همین که بتونی باهاش امید داشته باشی کافیه چرایی را بپذیر تا بتوانی با چگونگی ان کنار بیای و خوشا به حال کسانی که چرایی زیبایی دارند
کیمیا اشرفی
۱۳۹۹/۰۶/۱۸
کتاب فوق العاده ایه که میگه انسان در بدترین شرایط و در اوج ناامیدی هم اگه دلیلی برای زنده موندن داشته باشه میتونه دوام بیاره و زنده بمونه. برای همین باید هدف داشته باشیم و برای رسیدن به اهدافمون از چیزی نترسیم، تلاش کنیم، ادامه بدیم تابدستشون بیاریم، ذهن ما و باور ما آینده ما رو میسازه.
موفق باشید.
محسن سرداری
۱۴۰۰/۰۵/۰۲
اتفاق خوبی که بعد از خواندن این کتاب می‌افته اینه که شما به این نتیجه می‌رسی که در بسیاری از مشکلات کوچک و بزرگ زندگی و خصوصا حالات روحی و روانی که در سنین مختلف رخ میده و شما فکر می‌کنی صرفا تویی و تنهایی، اینطور نیست برای خیلی‌ها اینطور هست و این هم بخشی از زندگی هست و نتیجه اینکه راحت تر می‌تونی به زندگی نگاه کنی ضمن اینکه بعضا روش‌های مقابله جالبی رو ارائه میده.. این کتاب ارزش خواندن داره
monir sadat mousavi
۱۳۹۹/۰۸/۰۸
نقطه اوج زیبایی کتاب، اینه که نویسنده آنرا با تمام حس، تجربه کرده و نتیجه گیری نموده.
بخصوص در جائی که برای معنای زندگی از دو پارامتر «رنج و مرگ نیز (علاوه بر عشق)»، استفاده می‌کنه و برای تحمل رنج، ارزش قائل میشه بشرط اینکه، رنج دارای معنایی باشه.
من از قسمت سبک لوگوتراپی برای درمان بیماران نیز بسیار خوشم آمد بخصوص قسمت «قصد متضاد»
مرتضی امیدی
۱۴۰۲/۰۸/۱۱
کتاب خوبی بود ولی من یکبار خوندمش و به اندازه‌ی همون بیار نظر میدم... به اندازه‌ای که منتظر خوندنش بودم جذابیت خاصی نداشت و چون خیلی کلمات روانشناسی که عمومی نیست استفاده شده
و ترجمه‌اش از کلمات سختی استفاده شد که روان و خوانا بودن کتاب رو کم می‌کنه
... ولی نویسنده لابلای داستانهاش دیدگاه‌های خاص و خوب و تاثیر گذار رو میگه
در مجموع ارزش خواندن رو داره
مهدیه بشارتیان
۱۳۹۸/۱۲/۲۱
دیدگاه کلی کتاب: زندگی به خودی خود معنایی ندارد و این فرد هست که به زندگی خود معنا می‌دهد، معنای زندگی در حال تغییر هست و انسان اختیار دار و مسئول زندگی خویش است
Hosein Bandezade
۱۴۰۳/۰۳/۰۶
کتاب خوبی بود و وقتی در سختی‌ها قرار میگیری و تلاش میکنی برای رد شدن از سختی و بهتر شدن زندگی این کتاب میتونه بهت انرژی بده و یادآور این باشه که چه انسانهای بی گناهی در بدترین شرایط و سخت‌ترین دوران چطور و چگونه برای زندگی جنگیدن و ادامه دادن و انگیزه ادامه دادن و جا نزدن در مشکلات رو برات زیاد میکنه
کیانوش سیاح
۱۴۰۰/۰۲/۲۴
این کتاب داستان، واقعى و دردناک زندگى دکتر ویکتور فرانکل در زمان اسارت در اردوگاههاى نازى است و مفاهیم آن چنان عمیق است که براى همیشه نگرش خوانندگان خود را تغییر مى دهد و جزء کتابهایى است که هر انسانى باید آنرا بخواند، ارمغان این کتاب براى شما زندگى معناگرایانه و دست یابى به یوداى مونیا یا شادکامى ایت
اردشیر کریمی
۱۴۰۰/۰۱/۰۱
این کتاب واقعا بی نظیره من خودم به آشوویتس رفته‌ام واقعا الان هم باوجود اینکه سالها از زمان اسارت دیوید فرانکل بزرگ گذشته هنوزهم چندش آوره خواندن این کتاب ارزشمندرابه همه دوستان پیشنهاد میکنم واقعا ما هستیم که به هرچیزی در زندگیمان معنی می‌بخشیم👍
مشاهده همه نظرات 167

راهنمای مطالعه کتاب انسان در جستجوی معنا

برای دریافت کتاب انسان در جستجوی معنا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.