معرفی و دانلود کتاب سلوک معنوی ابن عربی

عکس جلد کتاب سلوک معنوی ابن عربی
قیمت:
۴۹,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب سلوک معنوی ابن عربی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب سلوک معنوی ابن عربی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب سلوک معنوی ابن عربی

کتاب سلوک معنوی ابن عربی اثری از ویلیام سی چیتیک و جان جی سولیوان است. این کتاب در واقع متشکل از مقالاتی‌ست که توسط حسین مریدی از میان منابع اینترنتی گزینش و ترجمه شده است. این کتاب کوشش دارد تا نگاه پژوهشگران غربی نسبت به آرای این فیلسوف اندلسی را نمایان کند. ابن عربی یکی از بزرگ‌ترین متفکران فلسفه‌ی اسلامی است که در باب «وحدت وجود» و دیگر مباحث مربوط به باورهای عرفانی مطالب ارزشمندی به‌جا گذاشته است.

درباره‌ی کتاب سلوک معنوی ابن عربی

وقتی درمورد فلسفه‌ی اسلامی، باورهای شرقی و عرفان صحبت می‌کنیم، نام ابن عربی (Ibn Arabi) همیشه به‌‌ میان می‌آید. در کتاب سلوک معنوی ابن عربی نوشته‌ی ویلیام سی چیتیک (William C. Chittick) و جان جی سولیوان (John G. Sullivan) درمی‌یابید که این عارف یکی از مهم‌ترین و سرشناس‌ترین متفکرانی‌ست که در باب فلسفه‌ی اسلامی مطلب نوشته و در سطح بین‌المللی به آوازه و شهرت دست پیدا یافته است. در واقع، باید گفت که ابن عربی از دید پژوهشگران غربی یک نام کلیدی در زمینه‌ی ورود به مباحث فلسفه‌ی اسلامی محسوب می‌شود و بارها در دانشگاه‌ها و موقعیت‌های گوناگون به آثار این متفکر اندلسی پرداخته‌اند.

این پرسش برای مخاطبان پیش‌ می‌آید که تفاوت کتاب‌های ابن عربی با دیگران در چه مورد نهفته و چرا در سراسر دنیا و در طول تاریخ نوشته‌های وی بارها مورد بررسی قرار گرفته‌اند؟ از دید صاحب‌نظران، ابن عربی را باید متفکری خطاب کرد که برای نخستین‌بار «عرفان نظری» را به یک مکتب فکری تبدیل کرد. در واقع، تا پیش از ابن عربی، در تاریخ فلسفه‌ی اسلامی، نظریه‌ی عرفانی وجود نداشت و با تلاش‌های او بود که به‌مثابه‌ی یک تئوری مورد بررسی قرار گرفت. همان‌طورکه در کتاب سلوک معنوی ابن عربی نوشته‌ی ویلیام سی چیتیک و جان جی سولیوان می‌خوانید، ابن عربی کسی بود که خود را تحت‌تأثیر وحی و الهام می‌پنداشت.

معرفی و دانلود کتاب سلوک معنوی ابن عربی

ابن عربی به‌دفعات ادعا کرد که در رویاهایش با پیغمبر ملاقات داشته و کتاب‌های خود را به‌مثابه‌ی عینیت بخشیدن به مأموریت‌های سپرده شده به وی تعبیر می‌کرد. او درمورد مباحث گوناگونی صحبت کرده که از میانشان می‌توان به «وحدت وجود»، «اعیان ثابته» و «یگانه‌انگاری» اشاره کرد. می‌توان گفت در زمینه‌ی «وحدت وجود» مباحثی که ابن عربی در حوزه‌ی فلسفه‌ی اسلامی مطرح کرده از اهمیت بالایی برخوردارند. در مقالات گزینش شده از ویلیام سی چیتیک و جان جی سولیوان، به این مسئله اشاره شده که ابن عربی رویکردی را کشف کرد که با «وحدت شهودی» متمایز عمل می‌کند. در رویکردی که ابن عربی در «وحدت وجود» عنوان کرد، عارف فقط خدا را می‌بیند، چون هیچ چیز دیگری مگر خدا برای دیدن وجود ندارد. در کتاب سلوک معنوی ابن عربی درمورد این نظریه بیشتر خواهید خواند.

کتاب سلوک معنوی ابن عربی را باید حاصل تلاش‌های حسین مریدی است. این کتاب در واقع گزینش مقالاتی‌ست که در طول سال‌های گذشته توسط پژوهشگران انجمن محیی الدین بن عربی در دانشگاه آکسفورد انگلستان تألیف گشته و حسین مریدی به ترجمه‌ی آن‌ها پرداخته است. با این اثر، شما قرار است با دیدگاه‌ها و برداشت‌های مخاطبان غربی نسبت به نوشته‌های ابن عربی آشنا شوید و همچنین درکی کلی نسبت به جهان‌بینی و نظام فکری این عارف و فیلسوف اندلسی کسب کنید. این اثر توسط انتشارات جامی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

کتاب سلوک معنوی ابن عربی برای چه کسانی مناسب است؟

این اثر به کسانی که می‌خواهند در زمینه‌ی عرفان نظری و فلسفه‌ی اسلامی مطالعه کنند پیشنهاد می‌شود.

در بخشی از کتاب سلوک معنوی ابن عربی می‌خوانیم

و اما اولیاء، سیرهایى روحانى در عالم میانى [برزخ] دارند که در این سیر شاهد مستقیم حقایقى روحانى (معنوى) خواهند بود که صور تجسمى محسوسى را در خیال آنان مى‌نمایاند؛ این (تصاویر خیال محسوس) آن علم حقایق روحانى را که در آن صورت وجود دارند، منتقل مى‌کنند. و بنابراین سفر (روحانى در زمین و هوا دارند، بى آن که پاى حسى در آسمان نهاده باشند. آنچه نبى‌اکرم (ص) را از دیگران (اولیاء) متمایز مى‌نمود، این بود که جسمش به سفر برده شد، تا از آسمان و اقالیم به شیوه‌اى که براى‌ حواس قابل دریافت است، مسافت‌هاى حقیقى حسى را طى کرد. اما تمام آنچه را که در آسمان‌هاست به وارثانش نیز تعلق دارد، ولى فقط به صورت حقیقت روحانى (معنوى)، نه به صورت حقیقت حسى.

درمورد آنچه بالاى آسمان‌ها است، اجازه دهید چیزى را یادآورى کنم که خداوند مرا به مشاهده‌اش واداشت. سیر اولیاء (از حیث صورت) تفاوت دارد؛ زیرا سیرهایشان مانند حقایق روحانى متجسم مى‌شوند، از این روى مانند سفر نبوى نیست؛ زیرا براى او محسوس بود. بنابراین، معراج اولیاء روحانى و رؤیاى شهودى قلب‌هاست که صور عالم میانى و حقایق معنوى متجسم مى‌باشند. و ما آنچه را مستقیما مشاهده کرده‌ایم و نیز ترتیب (منازل) سفر را در کتاب «سفر شبانه» ......: تذکر داده‌ایم، بنابراین، هر وقت مشیت الهى بر آن قرار گیرد ارواح کسانى را که وارثان رسل و اولیاء اللّه مى‌باشند، سیر مى‌دهد تا به او نمونه‌اى از آیات خویش را نشان دهد، (1: 17) چرا که این سیرى است به منظور افزودن علم (شان) و گشودن دیده‌هاى بصیرت (شان). البته، ویژگى‌هاى سیر (براى افراد مختلف) متفاوت است: ؛ و بعضى از این افراد را به سیر فى اللّه مى‌برد.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار مترجم
سخن دل
مقدمه مترجم
ابن عربى در دنیاى غرب
ابن عربى و تصوف اسلامى
سلوک روحانى ابن عربى: شرح و تفسیر - فصل 367 فتوحات و کتاب الاسراء
درآمد
روایت‌هاى دیگر معراج: کتاب الإسراء، رسالات الانوار، فصل 167 فتوحات
معراج شخصى ابن عربى: در فصل 367
1: مقدمه: زمینه و هدف از سیر و سفر معنوى
2. چارچوب روایى: معراج محمّد (ص) و سفرهاى روحانى بسیارش
3. سیرهاى روحانى اولیاء
4. معراج شخصى ابن عربى
سیر روحانى ابن عربى
چکیده موضوع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب سلوک معنوی ابن عربی
نویسنده،
مترجمحسین مریدی
ناشر چاپیانتشارات جامی
سال انتشار۱۳۸۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات192
زبانفارسی
شابک978-964-2575-97-8
موضوع کتابکتاب‌های عرفان و تصوف، کتاب‌های فلسفه اسلامی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب سلوک معنوی ابن عربی

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب سلوک معنوی ابن عربی

برای دریافت کتاب سلوک معنوی ابن عربی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.