معرفی و دانلود کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی
برای دانلود قانونی کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی
کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی به شما میآموزد که چطور از سبک زندگی فعلی به سمت موفقیت نامحدود کوچ کنید. حسین قاسم زاده با شرح مفاهیمی کاربردی، این فرصت را به شما میبخشد تا با به کارگیری روشهای کوچینگ در زندگی شغلی و شخصی خود پیشرفت نمایید و با سرعت بیشتری پلههای ترقی را طی کنید.
دربارهی کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی:
دنیای امروز به سرعت در حال تغییر است و کمبود وقت یکی از مهمترین معضلات معاصر به حساب میآید. امروزه استفادهی بهینه از ذهن، مهمترین کار بشر محسوب میشود. افرادی که دورههای آموزشی کوچینگ را برمیگزینند، قصد دارند تا با کسب مهارتهای این حرفه قدرت کنترل ذهن، انتخاب و مسئولیتپذیری را کسب نمایند.
شماری از ارتباطات مؤثر انسانی در کوچینگ عبارتند از: توسعهی ارتباطات و افزایش بهرهوری، شناخت تیپهای شخصیتی گوناگون انسان، راستیآزمایی و دروغسنجی فرد مقابل، شناختن کامل زبان بدن، آشنا شدن با هوشهای جدید انسانی مخصوصا هوش معنوی، شناسایی تمایزهای ساختاری ذهن زنان و مردان، به کارگیری راهبردهای الگوهای جهانی موفق و در نهایت شناختن تواناییهایی نامحدود مغز که منجر به تفکرات بهتر و بهینهتر میشود.
آموزش کوچینگ مطابق استاندارد فدراسیون بینالمللی کوچینگ (ICF) از یازده صلاحیت تشکیل شده است که در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تعریف شدهاند. این صلاحیتها برای افراد گوناگون (از دانشجویان تا افراد حرفهای و بازنشستگان) در مراحل مختلف زندگی کارآمد هستند؛ زیرا این صلاحیتها منجر به افزایش آگاهی از خود، به دست آوردن اطلاعاتی در مورد ایجاد ارتباطی پایدار و داشتن گفتگویی اثرگذار جهت کمک به دیگران و مسئولیتپذیری در امور مهم خواهند شد.
اهمیت دادن به نیروهای انسانی مسئلهای تازه نیست، اما کشف و پرورش استعدادهای انسانی در محیط کار با رهبری و کوچینگ، دیدگاه تازهای است که جهت ترویج و توسعهی آن به خصوص در کشور ما مسیری سخت و دراز در پیش دارد. اکثر مدیران، شکست و ناکارآمدی را با به کارگیری شیوههای سنتی جهت توسعه و مدیریت منابع انسانی تجربه کردهاند و معتقدند که برای پیشرفت و توسعهی کسب و کار خود ابتدا باید نگرش و رویکرد تازهای را انتخاب کنند.
کوچینگ یکی از روشهای آموزش کارکنان است که همانند دیگر روشهای آموزشی، از آن برای رشد و بالندگی نیروی انسانی استفاده میشود. سازمانها نباید کوچینگ را دست کم بگیرند زیرا منجر به سودآوری و مزایای کاربردی برای کارمندان و در نهایت خود سازمانها خواهد شد. با توجه به اهمیتی که مبحث کوچینگ در زندگی فردی و شغلی افراد دارد، کتاب کوچینگ (Coaching) به تبیین مفهوم، مقولهها و انواع کوچینگ میپردازد و هم زمان راهبردهای ارتقای هر یک و نحوهی آموزش آنها را ارائه میکند.
کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی برای چه کسانی مناسب است؟
این آموزش برای کسانی که میخواهند سطح زندگی خود را ارتقاء دهند یا در کنار شغل کنونی خود، منبع درآمد دیگری داشته باشند و یا قصد دارند کسبوکارشان را کاملاً بر اساس حرفهی کوچینگ بنا کنند، بسیار کاربردی خواهد بود.
جملات برگزیدهی کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی:
- فلسفه کوچینگ، هم دریافت و هم ارائه کوچینگ است. کوچینگ به معنی انجام دادن کار نیست، بلکه کمک به انجام دادن کارهاست. (دیوید اولریچ)
- کار اصلی کوچینگ فردی، به فعل درآوردن تواناییهای بالقوۀ افراد، رساندن آنها به حداکثر بهرهوری و ایجاد تغییرات مثبت در وجود آنهاست.
- کوچ میراث به رهبرانی که در آستانهی بازنشستگی قرار دارند، کمک میکند تا تصمیم بگیرند چه چیزی برای دیگران به جا گذارند و چگونه از نقش رهبری خارج شوند.
- کوچی که بتواند رهبر را برای برقراری ارتباط مؤثر راهنمایی کند، اعتبار و تواناییهای کلی رهبری را بهبود میبخشد.
در بخشی از کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی میخوانیم:
حالا که تا اینجا با من همراه بودهاید میخواهم فراتر بروم و بگویم که دانستن مهارت کوچینگ چه کمکی به مهارت رهبری شما میکند. در زیر فهرستی را مرتب کردهام که در آن نقش کوچینگ در اجرای موفق رهبری گروه تبیین شده است. این نکات به شما کمک میکند که مهارت رهبری خود را ارتقا دهید:
کوچینگ، ظرفیتهای ذاتی افراد را شناسایی میکند: کوچینگ به داشتن دیدگاهی محترمانه دربارۀ دیگران اشاره میکند. اگر یک رهبر، مهارتهای کوچینگ را به مهارت رهبری خود اضافه کند، درمییابد که زیر دستانش، اعضای ارزشمند گروه او هستند؛ زیرا از استعداد، مهارت و خلاقیت ذاتی برخوردارند. این باور موجب میشود رهبر از اعضای گروه خود حمایت کند، آنها را رشد دهد و بهجای محدود کردن ظرفیت افراد، آنان را به استفاده از این ظرفیتها تشویق کند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
فصل اول: کوچینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟
فصل دوم: فلسفه کوچینگ
فصل سوم: کوچینگ کسب و کار چیست؟
فصل چهارم: کوچینگ
فصل پنجم: کوچینگ فردی زندگی و موفقیت
فصل ششم: کوچینگ شغلی و مدیریت زمان
فصل هفتم: کوچینگ گروهی
فصل هشتم: کوچینگ عملکرد و رهبران جدید
فصل نهم: کوچینگ رابطه
فصل دهم: کوچینگ برنامهریزی توسعه فردی و رفتاری هدفمند
فصل یازدهم: کوچینگ میراث جانشینی و گروهی
فصل دوازدهم: کوچینگ سازمانی
فصل سیزدهم: رهبر در نقش مربی (کوچ)
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی |
نویسنده | حسین قاسم زاده |
ناشر چاپی | انتشارات رهنج |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 252 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-97437-7-5 |
موضوع کتاب | کتابهای مهارتهای رهبری |
کتاب کوچینگ را مطالعه نموده و خیلی مفید هست و جای آن دارد که کتابهای تکمیلی این موضوع در کتابراه بارگزاری گردد. پایدار باشید