معرفی و دانلود کتاب چگونه تصمیم بگیریم: ابزارهایی ساده برای انتخابهای بهتر
برای دانلود قانونی کتاب چگونه تصمیم بگیریم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چگونه تصمیم بگیریم: ابزارهایی ساده برای انتخابهای بهتر
آیندهی زندگی شما را بیشاز هر چیز، دو مورد تعیین میکند؛ شانس و کیفیت تصمیمهایتان! از بین این دو گزینه، شما فقط میتوانید بر کیفیت تصمیمهایتان نظارت داشته باشید! این تمام چیزی است که کتاب چگونه تصمیم بگیریم برای شما شرح میدهد. آنی دوک، نویسندهی پرفروش، در این کتاب تعریفی جدید و مجموعهای از ابزارها را برای تصمیمگیری بهتر به شما ارائه خواهد داد!
دربارهی کتاب چگونه تصمیم بگیریم
حتماً بارها برایتان پیش آمده که تصمیمی بگیرید و نتیجهای که عایدتان میشود، از آنچه انتظارش را داشتید فاصلهی بسیاری داشته باشد! با اینحال همچنان بر این باور پافشاری میکنید که چیزی به اسم مهارت تصمیمگیری وجود ندارد و اگر کمی خوششانستر بودید، حتماً به نتیجهی دلخواهتان میرسیدید! اما حقیقت این است که شما دانش و مهارت تصمیمگیری درست را نادیده گرفتهاید. شاید با وجود این مهارت مجبور نبودید دوباره به عقب برگردید و حسرت تصمیمگیریهای اشتباه گذشته را بخورید!
مریم اصغرپور، کتابی را با موضوع روانشناسانه به فارسی روان ترجمه کرده که بهصورت تخصصی به این مشکل میپردازد. کتاب چگونه تصمیم بگیریم (How to Decide: Simple Tools for Making Better Choices)، اثر آنی دوک (Annie Duke) درواقع یک کتابِ کار است که مجموعهای از راهکارهای عملی و پرسش و تمرین را ارائه میکند تا شما را در این موارد هدایت کند:
- شناسایی و از بین بردن سوگیریهای شناختی
- بهرهمندی از بالاترین کیفیت بازخورد از جلسات مشاوره
- شناسایی دقیقتر تأثیر شانس در نتیجه تصمیماتتان
- تشخیص اینکه چه زمانی باید سریع تصمیم بگیرید، چه زمانی آهسته تصمیم بگیرید و چه زمانی از قبل تصمیم بگیرید
- تصمیمات موثرتر که شما را به اهدافتان نزدیکتر میکنند.
در کتاب چگونه تصمیم بگیریم میخوانیم که دو روش رایج تصمیمگیری افراد، استفاده از غریزه و جمعآوری لیستی از نقاط مثبت و منفی راجع به هر گزینه است. آنی دوک توضیح میدهد که چگونه هر یک از این دو روش میتوانند گمراهکننده و اشتباه باشند و شما را به سمت انتخاب مسیری سوق دهند که به نتیجهی مطلوب خود نرسید. او در تلاش است تا ابزار تصمیمگیری ایدئال را به شما معرفی کند. ابزاری که میزان سوگیری شناختی، مانند اعتمادبهنفس کاذب، سوگیری پسنگری و سوگیری تأییدی را در تصمیمات شما کاهش دهد و تاکید میکند که هر تصمیمی در اصل یک پیشگویی دربارهی آینده است.
گاهی برخی افراد برای تصمیمگیری وسوسه میشوند که به سمت پیشگوییهای بیپایهواساس از سوی رمالها، فالگیرها و افراد اینچنین بروند. اما نتیجهای که این پیشگوییها به دست میدهند کاملاً برمبنای حدس و شانس هستند، و توسط شخصی یا چیزی به شما دیکته میشوند که شناختی از شما و گزینههای پیش رویتان ندارند. درواقع حتی بهترین مشاور هم نمیتواند به اندازهی خودتان به شما کمک کند؛ حداقل نه تا زمانی که مهارت شناخت و تحلیل گزینههای پیش رو را نداشته باشید. بنابراین مطالعهی آثار علمی که شیوههای تصمیمگیری را به شما میآموزند، در این زمینه راهگشا خواهند بود.
اگر میخواهید کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشید، از تصمیمات اشتباه دوری کنید و در مسیر درست قدم بردارید، کتاب چگونه تصمیم بگیریم را با ترجمهی مریم اصغرپور بخواهید. انتشارات آریاناقلم عهدهدار چاپ و انتشار این کتاب است.
نکوداشتهای کتاب چگونه تصمیم بگیریم
- این کتاب یک راهنمای کاربردی و لذتبخش برای تصمیمگیری بهتر در دنیای پیچیدهای امروز است. دوک توضیح میدهد که چگونه میتوان از تفکراتی که انتخابها و تصمیمات اشتباه را برای ما بهدنبال میآورند، دوری کرد. (کتی میلکمن، استاد دانشکده وارتون دانشگاه پنسیلوانیا)
- این کتاب یک دستاورد خارقالعاده است که بسیار دلسوزانه نوشته شده و مملو از ایدههای ناب است. آنی دوک در کتاب چگونه تصمیم بگیریم ابزارهای مورد نیاز برای تصمیمگیری بهتر را در اختیارتان قرار میدهد و به شما میآموزد که چگونه به شکل موثر از آنها استفاده کنید (کاس آر. سانستاین، نویسنده)
- این کتاب بسیار ساده و مهم است. (ست گودین، نویسنده)
کتاب چگونه تصمیم بگیریم مناسب چه کسانی است؟
چنانچه بهدنبال کتاب جامعی هستید که با قلمی رسا و شیوا و مثل یک دوست صمیمی برای شما توضیح دهد که چگونه میتوانید بهترین گزینه را برای عمل کردن انتخاب کنید، این کتاب مخصوص شماست!
در بخشی از کتاب چگونه تصمیم بگیریم: ابزارهایی ساده برای انتخابهای بهتر میخوانیم
ما بهجای اینکه به شباهت گزینهها برحسب بازدهِ احتمالی کلی آنها، یعنی هم مثبتها و هم منفیهایشان، فکر کنیم غالبا روی نگرانی دربارهی پتانسیل نامطلوبشان متمرکز میشویم. اگر گزینهای که انتخاب میکنید بد از آب دربیاید، چه میشود؟ ممکن است رانندهای رذل و بیشرف کیفتان را بزند و شما را در ناکجاآباد پیاده کند. ممکن است بعد از نقل مکان به شمال شرق آمریکا، در اولین روز برفی سُر بخورید و پایتان بشکند. ممکن است خانهی رویاییتان را انتخاب کنید، ولی همسایهی دیوار به دیوارتان دیوانه از آب دربیاید.
این تمرکز نامتقارن بر پتانسیل نامطلوب یکی از راههایی است که نتیجهنگری از طریق آن چهرهی زشت خودش را نشان میدهد و سرعت شما را پایین میآورد. بله، چیزهای زیادی برای به دست آوردن هست، ولی چیزهای زیادی هم برای از دست دادن وجود دارد. مهم نیست که احتمال وقوع نتیجهی بد با انتخاب هر کدام از گزینهها تقریبا یکسان است. اگر تعطیلاتتان خوب پیش نرود، احساس میکنید خودتان انتخاب خوبی نداشتهاید؛ بنابراین به خودتان میپیچید و در تلاش برای جلوگیری از اشتباهی بزرگ، برای تصمیمگیری وقت بیشتری میگذارید.
از این دیدگاه، تصمیم شبیه گرگ است، حیوان وحشی خطرناک و پرتاثیری که وجودش از گزینههای غیرتکرارشونده و پتانسیل نامطلوبِ بسیار زیاد تشکیل شده است. براساس این تشبیه، خطر تصمیمگیری مثل این است که گرگی پشت در خانهتان کمین کرده است. ولی این نوع تصمیمگیری واقعا میشی در لباس گرگ است.
فهرست مطالب کتاب
بهترین و بدترین تصمیمتان
مقدمه
فصل 1: نتیجهنگری
فصل 2: همانطور که از قدیم گفتهاند، پسنگری کامل نیست
فصل 3: چندجهانیِ تصمیم
فصل 4: اولویت، بازده و احتمال
فصل 5: تعیین هدف قطعی در آینده: قدرت دقت
فصل 6: پشتورو کردن تصمیمات
فصل 7: رهایی از فلج تحلیلی
فصل 8: قدرت منفیاندیشی
فصل 9: بهداشت تصمیم
پیوست: چکلیستها
یادداشتهای فصلها
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چگونه تصمیم بگیریم: ابزارهایی ساده برای انتخابهای بهتر |
نویسنده | آنی دوک |
مترجم | مریم اصغرپور |
ناشر چاپی | انتشارات آریاناقلم |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 360 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7089-34-9 |
موضوع کتاب | کتابهای موفقیت شخصی، کتابهای خودسازی |