معرفی و دانلود کتاب پرنسس

عکس جلد کتاب پرنسس
قیمت:
۶۴,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب پرنسس و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب پرنسس و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب پرنسس

کتاب پرنسس نوشته‌ی جین ساسون داستانی کاملا واقعی و بحث برانگیز برگرفته از زندگی واقعی روزمره شاهزادگان سعودی است که یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال‌های اخیر به شمار می‌رود.

از عربستان سعودی چه تصوری دارید؟ یک حکومت فاسد و یک خاندان سلطنتی که در ثروتی بی‌کران غوطه‌ورند و زندگی را با نهایت تجملات و شکوهی باورنکردنی سپری می‌کنند؟ پرنسس (Princess) روایتی بی‌پروا و صریح از واقعیت‌های زندگی شاهزادگان سعودی را در قالبی داستان گونه به چالش می‌کشد.

برای اولین بار، یک زن از خاندان سلطنتی سعودی، درها را به روی مخاطبین باز می‌کند! پرنسس سلطانا یک شاهدخت، از نوادگان نزدیک شاه سعودی است که پرده‌ها را از روی دنیایی بی‌رحم کنار می‌زند که پر از خشونت، تعدی، بردگی، قتل و بی‌عدالتی در برابر زنان، چه در خاندان سلطنت و چه در میان دیگر زنان آن کشور است.

در اواخر سال 1970 (1350 شمسی) جین ساسون (Jean Sasson) که زنی مجرد بود، برای سفری ماجراجویانه به عربستان سعودی رفت. او در سپتامبر 1978 به این کشور پادشاهی رسید و تا بهار سال 1991 در این کشور ماند و از سال 1978 تا 1982 در بخش اداری - پزشکی بیمارستان تخصصی سلطان فیصل و مرکز تحقیقاتی آن اشتغال داشت.

ساسون طی این چهار سال، با شماری از اعضای خاندان سلطنتی سعودی دیدار کرد. او بعد از ترک بیمارستان سلطنتی و در پی ازدواج با یک تبعه‌ی انگلیسی، نه سال دیگر آن جا ماند و با شوهرش در ویلایی در همسایگی سعودی‌ها زندگی کرد. طی این دوازده سال اقامت، موقعیت خوبی برای شناخت هرچه بیشتر کشوری پیدا کرد که دنیا شناخت چندانی از آن‌جا نداشت و این فرصت را یافت که با بسیاری از عرب‌های سعودی و طبقه متوسط و دیگر ملیت‌های عربی ساکن عربستان از نزدیک آشنا شود.

او در این مدت به سفرهای زیادی رفت و با بسیاری از کشورهای عربی را شناخت و در سال 1983 با یک زن استثنایی، یعنی پرنسس سلطانا آل سعود دیداری داشت. ماجراهای واقعی زندگی سلطانا در این کتاب، بیانگر دوستی‌‌ها و همدلی‌های ساده، شوخ طبعی، عشق بین مادر، خواهرها و خدمتکارهای زن است. شما وقتی به راز انتقام او از برادر تحمل ناپذیرش «علی» پی می‌برید، ماجراهای جالبی را تجربه می‌کنید و به این نکته پی می‌برید که گرچه بیشتر زندگی سلطانا تلخ و غم‌انگیز بوده ولی او زمان‌هایی را هم با شادکامی‌های بزرگ سپری کرده است.

داستان پرنسس، گواه زنی شکست‌ناپذیر با شهامتی تحسین برانگیز است که در شرح زندگی خود برای نویسنده، با بیم از خشم و غضب تشکیلات سعودی، از ذکر اسامی واقعی در کتاب خودداری نمود و جین ساسون با رعایت این نکته، داستان را به رشته تحریر درآورده است، داستانی که هرگز فراموش نخواهید کرد.

این کتاب بر همه‌ی زنان، در هر سن و ملیتی تأثیر گذاشت و چیزی نگذشت که در بسیاری از کشورها جزو پرفروش‌ترین کتاب‌ها شد. اکنون بسیاری از استادان در کلاس‌های ادبیات، پرنسس را به عنوان یکی از منابع درسی در فهرست‌هایشان قرار داده‌اند. کتاب پرنسس در شمار یکی از 500 اثر برتر زنان قرار گرفته است.

نکوداشت‌های کتاب پرنسس:

- یک داستان جذاب و فوق‌العاده غمگین (People magazine)
- یک داستان جالب... یک گزارش زنده از یک کابوس... (Entertainment Weekly)
- کتابی که هر فرد علاقه‌مند به حقوق بشر باید یخواند. (USA Today)
- تکان دهنده... صریح... غمگین... ترسناک و دلسوزانه (San Francisco Chronicle)

در بخشی از متن کتاب پرنسس می‌خوانیم:

در این سرزمین هنوز کاری نیست که مردان برای اطمینان از تولد یک فرزند پسر، انجام ندهند و یا انجام نداده باشند. ارزش متولد شدن یک انسان، در پادشاهی عربستان سعودی هنوز بر اساس جنسیت او سنجیده می‌شود. مردان کشور من فکر می‌کنند که آنچه باید داشته باشند، دارند.

در عربستان سعودی، حرمت غیرت و غرور یک مرد، از زنش نشأت می‌گیرد، بنابراین باید اقتدار و نظارت خویش را بر مسائل زنان اعمال کنند و یا با سرزنش مردم مواجه شوند. ناتوان ساختن زنان در اینکه هیچگونه اختیاری بر خواسته‌های خود نداشته باشند، این ضرورت را ایجاب می‌کند تا مردان سلطه‌گر با دقت مراقب زنان باشند. این مهار مطلق زنان، به خاطر عشق و علاقه نیست، بلکه ترس مردان از خدشه دار شدن آبرویشان است. اقتدار یک مرد سعودی نامحدود است، اگر او بخواهد زن و بچه‌هایش، جان سالم به در می‌بردند. این شرایط پیچیده، با تربیت پسران جوان آغاز می‌شود. از ابتدای کودکی، فرزندان پسر یاد گرفته‌اند که زن‌ها از ارزش کمی برخوردارند و وجود آن‌ها فقط برای راحتی و آسایش مردها است.

یک پسر بچه شاهد تحقیر و اهانتی است که پدرش به مادر و خواهرانش روامیدارد. این بی‌حرمتی‌های بی‌پرده، رهنمون اوست تا همه زنان را خوار و خفیف بشمارد. آن‌ها فقط نقش ارباب و برده را یاد می‌گیرند و عجیب اینکه وقتی به اندازه کافی بزرگ می‌شوند تا جفتی انتخاب کنند، او را جزو اموالشان به حساب می‌آوردند، نه شریکی برای زندگی.

و سرانجام این است آنچه بر سر زنان می‌آید: آن‌ها مورد بی‌اعتنایی پدرانشان، تحقیر برادرانشان، و سوء استفاده شوهرانشان قرار می‌گیرند.

فهرست مطالب کتاب

فصل اول: کودکی
فصل دوم: خانواده
فصل سوم: خواهرم سارا
فصل چهارم: طلاق
فصل پنجم: على
فصل ششم: سفر
فصل هفتم: انتهای سفر
فصل هشتم: دوستان دختر
فصل نهم: زنان خارجی
فصل دهم: هدی
فصل یازدهم: کریم
فصل دوازدهم: ازدواج
فصل سیزدهم: زندگی زناشویی
فصل چهاردهم: تولد
فصل پانزدهم: اسرار مخوف
فصل شانزدهم: مرگ پادشاه
فصل هفدهم: اتاق زنان
فصل هیجدهم: زن دوم
فصل نوزدهم: فرار
فصل بیستم: افق روشن
خاتمه
واژه‌نامه
گاه شمار وقایع «تاریخ‌شناسی»

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب پرنسس
نویسنده
مترجممه سیما علی پناه
ناشر چاپیانتشارات نسل روشن
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات312
زبانفارسی
شابک978-622-247154-5
موضوع کتابکتاب‌های زندگینامه
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب پرنسس

بهاره رحیمی
۱۳۹۹/۰۴/۱۳
شرح حالی بود از زنان در عربستان سعودی. به عنوان یک زن وقتی این کتاب رو می‌خوندم موجی از خشم و اندوه در وجودم مرتبا حس می‌کردم. از خودم پرسدپ واقعا کی قراره ستم به زنان به پایان برسه؟
مطمئن هستم حداقل یک راهش این هست که که ما زن‌ها در مقابل هم قرار نگیریم و در کنار هم باشیم.
Zahra Sa
۱۳۹۹/۰۵/۰۲
متاسفانه این کتاب، چیزی غیر از اسلام واقعی رو به اسلام نسبت داده... به همین خاطر ترجیح میدم به کسی پیشنهاد نکنم. با اینکه کتاب از زبان زن اشراف و ثروتمندی بود، تبعیض و بی احترامی و انسان حساب نکردن زن خیلی واضح ومشخص بود. وقتی این کتاب رو میخوندم، فهمیدم واقعا تو ایران، ما آزادی‌های زیادی داریم که خیلی هاش به واسطه اسلام هست... شاید اگر دین عربستان، اسلام حقیقی بود، چنین بی احترامی و بدرفتاری‌ای نمیشد...
z g
۱۳۹۹/۰۴/۲۲
فضای کتاب کاملاازدیدیک زن اشرافی اسرافکار وخودخواه بیان شده که بیانگر خوی سلطنتی ونگاه از بالا به پایین نسبت به انسانهاست، نه از دید یک زن مظلوم ستمدیده. زنهاو کودکان در یمن سوریه وعراق که با بمبها وپولهای سعودی‌ها هرروز کشته می‌شوندودرقحطی وگرسنگی به سر می‌برند، مظلومند. اعتقادات وهابیون تکفیری به (که دینی ساخته شده توسط انگلیس است) دراین کتاب عنوان اسلام، بیان شده درحالی که اعتقادات وهابیت بادین اسلام متفاوت است. پیشنهاد می‌کنم که بیشتر افراد مطلع، بادید باز وانتقادی کتاب را مطالعه کنند.
النازازاد
۱۴۰۳/۰۳/۰۲
باعرض ادب، این کتاب رو مطالعه کردم علاقه زیادی به مسائل زنان در کشورهای مختلف دارم، مخصوصا جهان سوم، این که به ادبیات عربستان دسترسی محدودی هست (البته اگر درست گفته باشم)، این فرصت مغتنم شمردم که این کتاب بخونم، داستان واقعی اززندگی یک زن بسیار پولدار اما فاقد آزادی اجتماعی، احساسات ونحوه زندگیش یک جالب هست واینکه ایدئولوژی به همراه سنت میتونه زندگی یک فرد رو هرچقدر هم که پولدارباشه، دگرگون کن، به افرادی که به مسائل اجتماعی وبه خصوص زنان علاقه دارند توصیه میشه، ممنون ازکتابراه.
نسیم کلانی
۱۳۹۹/۰۸/۰۹
اسم کتاب غلط انداز ولی موضوع آن جالب بود. کلا این کتاب روند داستانی یک پارچه‌ای نداشت بصورتی که در دو سوم اول قلم نویسنده داستانی بود ولی یک سوم باقی مانده فقط شعار داده می‌شد و از حالت ادبی خارج شده بود.
درضمن با توجه به اینکه اسم شخصیت‌های این کتاب مستعار بودند. چرا اسم شخصیت منفور داستان باید
اسم مولای معصوم و مظلوم و فهیم ما شیعیان یعنی علی بن ابیطالب باشد؟؟؟؟؟
فردی که تقریبا در جای جای کتاب شاهد نادانی و نفرت بی دلیل و عمل به تعصبات پوچ بدون تعمل او هستیم
Aban Paeez
۱۳۹۹/۰۵/۱۰
سلام به همه دوستان
کتاب نسبتا خوبی بود، بنظر من نویسنده میتونست در خصوص سنت‌های اعراب که در حال حاضر برای زنان اجرایی میشه بیشتر شرح و توضیح بده و اینکه آیا این سنت‌ها از قدیم وجود داشته یا الان با نظر مردان اجرایی شده
هر چند الان با روی کار اومدن محمدسلمان خیلی از محدودیت‌ها برداشته شد که بیشتر
جنبه سیاسی داره.
و اینکه اسامی مردان در داستان بیشتر مربوط به شیعه هاست نه سنی‌های وهابیت که چشم دیدن شیعه‌ها رو ندارن و هیچ زمانی اسم بچه هاشون و علی و هادی و کریم نمی‌ذارن
فرزانه نجاری
۱۴۰۰/۰۱/۱۶
هنگام مطالعه کتاب واقعا احساس تاسف و خشم میکردم برای مردمانی که زن رو فقط وسیله میدونستن و تقریبا هیچ حق و حقوقی برای اون قائل نبودن و همچنین احساس تاسف میکردم برای زنانی که مطیعانه به این اصول احترام میذاشتن و پایبند بودند. هردو جنس بنده‌ی خدا هستن و از جایگاه مساوی برخوردار‌اند. این رفتار‌ها فقط خوی وحشی و ظالمانه و نظام‌های دیکتاتوری و مردسالارانه رو نشون میده که توی جامعه امروزی که نصف جمعیت ش رو زنان تشکیل میدن باید مردود اعلام بشه.
مهسا
۱۴۰۳/۰۴/۲۴
کتاب بعضی جاهاش حالت رمان‌های عاشقانه و آبکی داشت
قبل خواندن کتاب انتظار داشتم پرنسس شخصیت اثرگذارتری باشه و اقدامات زیادی برای زنان انجام بده اما با اینکه رنج‌های زنان دیگه رو میدید و تاسف میخورد اما بازهم کارخاصی انجام نمیداد و به زندگی مرفه خودش ادامه میداد
و خود پرنسس هم به غیر از کمی و با و
عصیانگری تفکرات متفاوت زنان دیگه سعودی تفاوت خاصی نداشت توی سبک زندگی و ولخرجی و زندگی راحت با اون‌ها مشترک بود
احمد عباسی
۱۴۰۰/۱۱/۱۶
کتاب بسیار خوبیه از این جهت که برای اولین بار بدون نقاب پشت دیوارهای زندگی خانواده‌های عربستانی را نشان می‌دهد. متاسفانه در عربستان بیش از حد تصورم زن‌ها به هیچ انگاشته می‌شوند و تقریبا پول حرف اول و آخر را می‌زند. عمده روایت‌های جالب کتاب حول محورهای تعصب، سنت گرایی، پول و شهوت مردانگی می‌چرخه. را خواندن کتاب برای کسانی که عادت دارند از واقعیت‌ها فرار کنند توصیه می‌کنم. این چهره واقعی خاورمیانه است
pegah raesi
۱۴۰۲/۰۷/۲۱
تعجب میکنم از کسانی که این کتاب رو پیشنهاد ندادن، اتفاقا بسیار شبیه به زندگی زنان در ایران هست حتی تا کنون، با این تفاوت که در ایران چادر و روبنده اجباری نیست، البته هنوز اجباری نیست، وگرنه در همین ایران در ظاهر زنان آزادی دارند وگرنه هنوز که هنوز هست هر ماه میشنویم که در فلان شهر یک پدر یا برادر یا شوهر، دختر یا خواهر یا زنش را کشته است و بعد هم به دلیل دفاع از ناموس تبریه میشوند
b ghasemzadeh
۱۴۰۰/۰۱/۲۵
سرگذشت‌ی زن از اشراف زادگان عربستان سعودی بود که خب خوب بود ولی چون مربوط به سالهای خیلی دور هست شاید الان دیگه جذابیتی نداشته باشه و وضعیت زنان در عربستان رو توضیح داده از خیلی سال پیش تا الان که حرص در ار هست و از اونجایی که تو کشور ما نمونه هاش دیده میشه واسه امثال ما چیز جدیدی نیست هرچند ناراحت کننده است مردها همیشه ابروی دین اسلام رو با رفتارشون می‌برن
S Nzr
۱۴۰۱/۰۴/۲۰
وقتی به عنوان یه دختر 20 ساله این کتاب میخونید حس اینکه هم نوعتون در سال‌های گذشته چه مشکلات و چه محدودیت‌هایی تحمل کردن مو به تن آدم سیخ میکنه
و اینکه زنان در سال‌های گذشته چه مسائل سخت روحی تحمل میکردن
البته نوعی دید نژاد پرستانه و برتری هم نسبت آسیای شرقی و هند در این کتاب دیده می‌شد ا
آذرخش ١٩٩٦
۱۳۹۹/۰۴/۱۲
من این کتاب رو وقتی ١٦سالم بود خوندم، خیلی با کتاب ارتباط برقرار کردم و تو روحیه و شخصیتم تاثیر داشت جسور بودن رو ازش یاد گرفتم...
فرشته طاهرخانی
۱۳۹۹/۰۶/۰۲
بسیا جذاب ولی غم انگیز از این نظر که جهل بشر تمامی ندارد حتی در عصر جدید و باز هم قربانی آن زنان و دختران هستند ولی این کتاب نشون داد که تغییر همیشه ودر هر مکانی ممکنه و هر کس باید از خودش شروع کنه خواندن این کتاب را توصیه میکنم
مهدیه مومنی
۱۳۹۹/۰۵/۱۴
کتاب از نگاه زنی نوشته شده که خود به شدت تحت تأثیر تربیت فرهنگ عربستان است.
تمام عرضه و توان یک زن رو در انداختن روبنده و جرات رانندگی می‌دونه. به شدت عصبی است و خلق و خوی وحشتناکی دارد.
صرفا برای اشنایی با فرهنگ مزخرف وهابیت و عربستان خوندم.
مشاهده همه نظرات 53

راهنمای مطالعه کتاب پرنسس

برای دریافت کتاب پرنسس و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.