معرفی و دانلود کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی

برای دانلود قانونی کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی

کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی نوشته‌ی زهرا خالوندی فرد و فریبا محمدی سیاه کمری، به بررسی باورهای خود اثربخشی، بحران هویت در نوجوانان و راه‌های پیشگیری از آن، نقش دین در حل بحران هویت نوجوانان، کمال‌گرایی مثبت و منفی دانش‌آموزان و ... می‌پردازد.

دانش‌آموزان هر جامعه به عنوان گروه آینده‌ساز کشور، قشری هستند که بخش بزرگی از برنامه‌ریزی و بودجه را به خود اختصاص داده‌اند. آنان از مهم‌ترین و بااستعدادترین اقشار جامعه هستند. بررسی عوامل روانشناختی روی جنبه‌های مختلف رشد دانش‌آموزان، یکی از زمینه‌های تحقیقی فعال در سال‌های اخیر بوده است. چنین به نظر می‌رسد که جنبه‌های شناختی و غیرشناختی و موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان تحت تاثیر عوامل روانشناختی، اجتماعی و فرهنگی - اخلاقی خانواده باشد.

خود اثربخشی به معنای اطمینان بخشی به توانایی‌های خود در کنترل کردن افکار، احساسات و عملکردهایتان می‌باشد و روی هیجانات، انتخاب رفتار و در نهایت میزان تلاشی که صرف یک فعالیت می‌کنید، موثر است. این باورها بر کیفیت سلامت هیجانی و آسیب‌پذیری در مقابله با افسردگی و تنیدگی و چگونگی تصمیم‌گیری در یک موقعیت حساس، تاثیر می‌گذارند.

باورهای خوداثربخشی به تعداد مهارت‌های شخص مربوط نمی‌شود، بلکه به باورهایی مانند مطالعه کردن، پرسیدن سوال سر کلاس، انجام کارهای تحقیقاتی، ارتباط موفقیت‌آمیز با اساتید، گرفتن نمرات عالی و ... اشاره دارد که شخص باور دارد تحت شرایط خاص قادر به انجام آن‌ها می‌باشد. اینگونه افراد با کنجکاوی می‌توانند راه‌حل‌های مناسبی برای حل مشکلاتشان پیدا کنند و برای حل مسائل تحصیلی خود مقاومت بیشتری داشته باشند.

مدارس امروزی در هدف‌های آموزشی، توجه بیشتری به انتقال اطلاعات و حقایق علمی دارند؛ در صورتیکه با ورود به دوران فراصنعتی و عصر اطلاعات و حضور ماشین‌های هوشمند، نه امکان انتقال همه داده‌های علمی وجود دارد و نه ضرورتی! بنابراین متخصصان تعلیم و تربیت و برنامه‌ریزان، پرورش و تقویت روش‌ها و دیدگاه‌های علمی را سفارش می‌کنند و به جای تولید مجدد حقایق علمی، بر فرایند آن‌ها تأکید دارند.

در بخشی از کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی می‌خوانیم:

در جریان رشد انسان، سال‌های حساسی وجود دارد که نقش خود را درتمام زندگی فرد برجای می‌گذارد. سال‌های آغازین کودکی و دوره‌ی نوجوانی ازاین مراحل مهم است. نوجوانی دوران گذار از مرحله‌ی کودکی به بزرگسالی است و مانند همه‌ی دوران‌های گذار، بامشکلات و تعارض‌ها و بحران‌هایی همراه است. خانواده به عنوان نخستین پایگاه تربیت، در تمام مراحل رشد به ویژه در سال‌های نوجوانی، نقش مهمی برعهده دارد. درحقیقت پایه و اساس شخصیت فرد درخانواده پی‌ریزی می‌شود. کودک درخانواده متولد می‌شود، رشد می‌کند، می‌آموزد و شکل می‌گیرد.

اینکه می گویند سرنوشت هر کودک را خانواده تعیین می‌کند، اگرچه به صورت مطلق پذیرفته نیست، اما نشان‌دهنده‌ی نقش خانواده در زندگی حال و آینده‌ی کودکان است. این نقش، در مراحلی از رشد انسان، به علت اهمیت آن مراحل، مهم‌تر و حساس‌تر است و نوجوانی یکی از این مراحل است. ساختار خانواده تأثیر مهمی در رشد عاطفی - اجتماعی نوجوان دارد. روابط پدر و مادر با یکدیگر و یا فرزندان، تقش تعیین‌کننده‌ای در سلامت روانی نوجوان برجای می‌گذارد. اگر این روابط براساس درستی استوار باشد می‌تواند نوجوان را در گذار ازاین مرحله‌ی دشوار، یاری رساند. برعکس، با نامناسب بودن روابط خانوادگی، زمینه برای ایجاد مشکلات و انحرافات فراهم می‌گردد.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
فصل اول: مقدمه و کلیات
بند اول: اهمیت تالیف این کتاب
بند دوم: اهداف علمی این کتاب
بند سوم: تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرهای پژوهش
فصل دوم: پیشینه پژوهش
بند اول: تعریف و مفهوم خوداثربخشی
بند دوم: منابع باورهای خوداثربخشی
بند سوم: ابعاد خود اثربخشی و ویژگی‌های افراد با خود اثربخشی ضعیف
بند چهارم: بررسی و شناخت هویت
بند پنجم: انواع بحران‌ها و بحران جوانی
بند ششم: چالش‌ها، نگرانی‌ها و بحران‌های هویت
بند هفتم: نگرش مذهبی و هویت
بند هشتم: بحران هویت در نوجوانان و راه‌های پیشگیری از آن
بند نهم: نقش دین در حل بحران هویت نوجوانان
بند دهم: نقش‌ها و کارکردهای مثبت دین در حل بحران‌های هویت
بند یازدهم: نوجوانی، سال‌های بحران هویت
بند دوازدهم: خودپنداره
بند سیزدهم: فرآیند تشکیل «خود»، «خودپنداره» و ادراک آن
بند چهاردهم: عوامل موثر در شکل‌گیری خودپنداره در آغاز کودکی
بند پانزدهم: عوامل موثر در شکل‌گیری خودپنداره در دوران نوجوانی
بند شانزدهم: کمال‌گرایی
بند هفدهم: پیشینه پژوهشی
جمع‌بندی مطالب
فصل سوم: روش علمی تالیف این اثر
بند اول: روایی پرسش‌نامه‌ی خودپنداره راجرز
بند دوم: روش اجرای پژوهش
بند سوم: روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
فصل چهارم: یافته‌های پژوهش
فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری
بند اول: تبیین یافته‌های مربوط به فرضیه‌های پژوهش
بند دوم: محدودیت‌های پژوهش
بند سوم: پیشنهادات پژوهشی
منابع و مآخذ

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی
نویسنده،
ناشر چاپیانتشارات فرزانگان دانشگاه
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات142
زبانفارسی
شابک978-622-6538-71-8
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی نوجوان
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی

سمانه روزبهی بابادی
۱۴۰۳/۵/۱۷
کتاب سعی در جواب به سوال چرایی هویت کرده تا پرداختن به تعریف هویت در کل کتاب خوبی بود
مشاهده همه نظرات 1

راهنمای مطالعه کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی

برای دریافت کتاب هویت تحصیلی، کمال گرایی و خود اثربخشی تحصیلی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.