معرفی و دانلود کتاب راهکارهای مقابله با افسردگی
برای دانلود قانونی کتاب راهکارهای مقابله با افسردگی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب راهکارهای مقابله با افسردگی
کتاب راهکارهای مقابله با افسردگی نوشتهی مهناز حسینی به واسطه ارائه راهکارهایی ساده و کاربردی به شما کمک میکند تا علل، نشانهها و اثرات روانی اختلال افسردگی را بشناسید و به آرامش روحی و جسمی برسید.
ما همه دوست داریم اشخاصی کاملا متعادل و باثبات در همه امور باشیم. اما اینطور نیست! احساسات ما در لحظه در حال تغییر هستند؛ گاه خوشحال، گاه ناراحت! این کتاب به زبان روزمره از بالا و پایین رفتن روحیه سخن میگوید. افسردگی زمانی پدید میآید که روحیه ما افت میکند. شماری عبارتهای عامیانه وجود دارند که این احساس «افت روحیه» را توصیف میکنند: بیزاری، ملول، منگ بودن، دلتنگی، غرق در خیالات، دمق بودن، غم زدگی، احساس درماندگی، احساس کسالت، محزون بودن، بیعزمی و... که میتوانند بر روی عملکرد، افکار و احساسات یک فرد اثر بگذارند.
افسردگی به دلایل ناامیدی یا احساس از دست دادن چیزی یا کسی به وجود میآید اما در مواردی شاید بدون هیچ زمینه و سببی و ظاهراً خود به خود به وجود آید. هنگامی که افسردهایم اغلب میخواهیم خاموش و سردرگریبان خود باشیم.
شخص افسرده حال بد و پریشانی دارد و مدام خود را با افکار منفی آزار میدهد. یقین یافتن به اینکه فرد در چه زمانی واقعا به بیماری افسردگی مبتلاست، همیشه آسان نیست. بعضی حالتهای آنها چنان شدیدند که سر از بیماری در میآورند، اما بعضی دیگر توانایی مقابله با فشارهای جسمی و روحی را دارند و سلامت میمانند.
داشتن استرس کم عادیترین قسمت زندگی است اما نگرانیها، فشارهای شغلی، اقتصادی، روحی و روانی اتفاقاتی هستند که این روزها زیاد شدهاند و افراد زیادی را تحت فشار خود قرار داده است. این استرسها علاوه بر تاثیر منفی بر بازدهی شغلی، سلامت جسم و روح را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. حال چگونه باید اضطراب را از خود دور کار کنیم؟
امید است با خواندن کتاب راهکارهای مقابله با افسردگی بتوانید تنشهای روزانه را از خود دور نمایید.
در بخشی از کتاب راهکارهای مقابله با افسردگی میخوانیم:
افسردگی میتواند تنها یک بار در زندگی فرد اتفاق بیفتد. به هر حال اغلب به صورت حملات تکراری در طول زندگی با دورههای بدون افسردگی در بین آنها اتفاق میافتد یا میتواند وضعیتی مزمن باشد که نیازمند یک درمان پیوسته در طی زندگی باشد. افسردگی اختلالی است که بر تفکر، خلق، احساسات، رفتار و سلامت جسمی شما تأثیر میگذارد. پیش از این عقیده بر این بود که تمام آن در سر شماست و اگر واقعاً تلاش کنید میتوانید خود را از آن رها کنید. امروزه پزشکان میدانند که افسردگی نوعی ضعف نیست و شما به تنهایی نمیتوانید آن را درمان کنید. افسردگی یک اختلال پزشکی با زمینه شیمیایی یا زیست شناسی است. گاهی اوقات یک زندگی پر استرس محرکی برای افسردگی میشود.
در سایر موارد به نظر میرسد که افسردگی بدون یک علت تعیین شده مشخص و به طور خود به خودی روی میدهد. افسردگی، بدون توجه به علت آن چیزی بیش از یک حالت محزون و یا یک خمودگی درآماتیک است. افسردگی میتواند تنها یک بار در زندگی فرد اتفاق بیفتد. این اختلال بیش از 18 میلیون آمریکایی را در تمام سنین و نژادها مبتلا کرده است. داروهایی که در دسترس هستند، حتی در مورد افسردگیهای بسیار شدید ایمن و مؤثر هستند. با درمان مناسب، بسیاری از افرادی که افسردگی شدید دارند، در عرض چند هفته بهبودی مییابند و میتوانند به فعالیتهای طبیعی روزانه خود باز گردند. افراد با وقایع تنشزای زندگی، ناکامیها و ناامیدیها روبهرو میشوند، بعضی افراد قادرند از تجربههای ناخوشایند زندگی استفاده کنند، در حالی که دیگران در افسردگی خود باقی میمانند، کسانی که خود را از افسردگی نجات میدهند واجد نوعی تفکر زیر بنایی هستند به نحوی که از تدابیر و راهبردهای موثرتری سود میجویند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
بخش اول
کلیات: بند اول: بررسی و شناخت مفهوم افسردگی
بند دوم: فاکتورهای خاص شیوع افسردگی
بند سوم: نشانههای افسردگی
بند چهارم: اثرات روانی خاص افسردگی
بند پنجم: تغییرات روزانه فرد افسرده
بخش دوم: علل اختلال افسردگی
بند اول: درمان افسردگی
بند دوم: ورزش به عنوان درمانی برای افسردگی
بند سوم: انتخاب برنامه ورزشی راهکاری مفید و پیشنهادی
بخش سوم: راههای مقابله با افسردگی و شاد بودن
بند اول: افسردگی میهمانی ناخوانده
بند دوم: افسردگی به عنوان یک اختلال روانی در شخص افسرده
بند سوم: واکاوی خصایص رفتاری فرد افسرده
بند چهارم: عوامل و ریشههای افسردگی و اختلال رفتاری فرد افسرده
بند پنجم: حل مساله و مؤلفههای فراشناختی
بند ششم: واکاوی روشهای تصمیمگیری شخص افسرده
بند هفتم: پیشینه و نظریه مقابله
بند هشتم: سبکهای مقابله، تعاریف و طبقهبندی
بند نهم: طبقهبندی شیوهای مقابله
بند دهم: استرس، عزت نفس، منبع کنترل
بخش چهارم: مبارزه با افسردگی توسط این چهرههای هالیوودی
بند اول: دمی لواتو
بند دوم: لیدی گاگا
بند سوم: کریستین بیل
بند چهارم: کارا دلوین
بند پنجم: لینا دانم
بند ششم: جی. کی رولینگ
بند هفتم: گوئینت پالترو
بند هشتم: کانیه وست
بند نهم: کیم کارداشیان
بند دهم: کریسی تیگن
بند یازدهم: راهکارهای خاص پیشنهادی اشخاص افسرده برای افسردگی
بخش پنجم: پیشینه مطالعاتی و سوابق پژوهشی مربوط به موضوع
بند اول: پژوهشهای انجام شده در داخل کشور
بند دوم: پژوهشهای انجام شده در خارج از کشور
بخش ششم: روشهای خاص درمان افسردگی بدون دارو
بند اول: بهترین روش برای درمان افسردگی
بند دوم: زمان رجوع به پزشک روانشناس
بند سوم: نتیجه و جمعبندی نهایی
بخش هفتم: تست تشخیص افسردگی دکتر دیوید برنز
منابع و مآخذ
منابع فارسی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب راهکارهای مقابله با افسردگی |
نویسنده | مهناز حسینی |
ناشر چاپی | انتشارات فرزانگان دانشگاه |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 118 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-653881-7 |
موضوع کتاب | کتابهای افسردگی |