معرفی و دانلود کتاب صوتی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
برای دانلود قانونی کتاب صوتی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
کتاب صوتی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اثر اوریانا فالاچی، فریادی است از خشم نسبت به آنچه بر سر بشر آمده است و در عین حال از عشق مادر شدن نیز میگوید. کتابیست سرشار از احساس شادی، ترس، مهربانی، یأس، خشم، امید، افسردگی و اضطراب. این کتاب صوتی به صورت مشترک با همکاری کتابراه و راوی نو تولید شده است.
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد (Letter To A Child Never Born) با زاویهی دید اول شخص و در قالب نامهای از طرف یک زن جوان که گویا خود فالاچی است، خطاب به جنینی که در شکم خود دارد، نوشته شده که فرزند نازادهاش را از مصیبتهای دنیا و بیرحمیهای آن آگاه کند.
کتاب صوتی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد درباره زنی است که باردار میشود و در میان حیات و عشق ورزیدن یا سقط فرزندش دچار تردید میگردد. اوریانا فالاچی (Oriana Fallaci) به سان سبک فمینیستیاش در تفکر و روزنامهنگاری، در سرآغاز این کتاب با صراحت اعلام میکند: «دلیلی برای دروغ گفتن نیست! من مانند بسیاری از همجنسانم حقیقت را انکار نمیکنم: آنچه از زبان قهرمان این کتاب حکایت کردهام، ماجراییست که در زمانی نه چندان دور برای خودم اتفاق افتاده. من حامله شدم، به طفلی که در شکم داشتم عشق ورزیدم و...». جریان، به رابطه نامشروعی برمیگردد که فالاچی با سوژه واقعی کتاب «یک مرد» خود و یکی از مصاحبه شوندگانش در زندانهای سیاسی یونان، یعنی الکوس پاناگولیس برقرار نمود.
شاید بحث اصلی اوریانا فالاچی در این کتاب سقط جنین باشد، اما به طور کلی تمام دیدگاههای موجود دربارهی زن را توجیه میکند. نویسنده به سوالات ذهنیاش، که هر انسانی و مخصوصا هر زنی ممکن است در طول عمرش بارها از خود بپرسد، پرداخته است؛ همچون فرزند به دنیا آوردن، شیوهی زندگی، چگونه زیستن، زن یا مرد بودن، عدالت، عشق و...
اوریانا فالاچی روزنامهنگار، نویسنده و مصاحبهگر سیاسی برجسته ایتالیایی بود که در شهر فلورانس متولد شد و در سن 77 سالگی در همان شهر درگذشت. آنچه بیش از هر چیز به معروفیت وی کمک نمود، مجموعه مصاحبههای مفصل و مشهور او با رهبران سرشناسی همچون محمدرضا شاه پهلوی، یاسر عرفات، ذوالفقار علی بوتو، آیتالله خمینی، ایندیرا گاندی، معمر قذافی، هنری کیسینجر بود.
فروش این کتاب به بیش از چهار میلیون نسخه در جهان رسیده است. از دیگر آثار اوریانا فالاچی میتوان به «زندگی، جنگ و دیگر هیچ»، «جنس ضعیف»، «اگر خورشید بمیرد»، «یک مرد» و... اشاره کرد. فالاچی در طول فعالیتهای سیاسی و ادبی خود موفق به دریافت جوایز بسیاری از جمله جایزه «آنی تیلور» مرکز مطالعات فرهنگ عامه نیویورک و نامزدی جایزه نوبل ادبیات شد.
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد از آن دسته کتابهایی است که به دل خیلی از مخاطبانش نشسته و نه تنها زنها بلکه مردها نیز از خواندنش لذت بردهاند.
جملات برگزیده کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد:
- تو به هیچکس تعلق نداری. نه به مملکت و دولت. نه به من. تنها به خودت تعلق داری.
- کشیش تو را متعلق به خدا، دوستم تو را متعلق به مادر و دیگران تو را دارایی کشور میپندارند.
- عشق همان احساسی است که در مادری هنگامِ به آغوش گرفتنِ کودکِ بیدفاع و کوچکش بروز میکند.
- من برای ماندنِ تو تصمیمم را گرفتهام، تو به دنیا خواهی آمد و من این تصمیم را پس از دیدنِ عکسی از تو گرفتم.
- آخر چگونه یک مرد که قادر به حامله شدن نیست، میتواند احساسِ زنی را درک کند که کودکی در شکمش دارد؟
- آن روزی که حوا سیب را از درخت چید، چیزی به اسم گناه متولد نشد، بلکه فضیلتی پرشکوه به اسم نافرمانی زاده شد.
- فقط کسانی که زیاد گریه کردهاند میتوانند ارزش زیباییهای زندگی را درک کنند و از ته دل بخندند. گریه کردن آسان است، اما خندیدن بسیار سخت. این حقیقت را خیلی زود میفهمی!
در بخشی از کتاب صوتی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد میشنویم:
امشب پی بردم که وجود داری، بسان قطرهای از زندگی که از هیچ جاری باشد. با چشم باز، در ظلمت محض دراز کشیده بودم که ناگهان در دل تاریکی، جرقهای از آگاهی و اطمینان درخشید: آری، تو آنجا بودی. وجود داشتی. گویی تیری به قلبم خورده بود. و وقتی صدای نامرتب و پر هیاهوی ضربانش را باز شنیدم احساس کردم تا خرخره در گودال وحشتناکی از تردید و وحشت فرو رفتهام. سعی کن بفهمی... من از دیگران نمیترسم. با دیگران کاری ندارم. از خدا هم نمیترسم. به این حرفها اعتقادی ندارم. از درد هم نمیترسم. ترس من از توست. از تو که سرنوشت، وجودت را از هیچ ربود و به جدار بطن من چسباند. هر چند همیشه انتظارت را کشیدهام، هیچگاه آمادگی پذیرایی از تو را نداشتهام و همیشه این سوال وحشتناک برایم مطرح بوده است: نکند دوست نداشته باشی به دنیا بیایی؟ نکند نخواهی زاده شوی؟ نکند روزی به سرم فریاد بکشی که: "چه کسی از تو خواسته بود مرا به دنیا بیاوری؟ چرا مرا درست کردی؟ چرا؟"
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد |
نویسنده | اوریانا فالاچی |
مترجم | ستاره سادات آقامیری |
راوی | سحر چوبدار |
ناشر صوتی | راوی نو |
سال انتشار | ۱۳۹۷ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۴ ساعت و ۵۱ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای داستان و رمان اجتماعی خارجی |
من مادر دو فرزندم ولی یه جاهایی از حرفها و خشونتهایی که برای فرزندش تعریف میکرد، من وحشت و میکردم.... به نظرم واقعا نیازی نیست دنیای لطیف بچهها رو با این افکار، آلوده مسموم کرد. آینده بچههای ما میشه ۱۵ سال بعد، به نظرتون دنیا تا اون موقع همینطوری میمونه؟ اونا کیف میکنن تو عصر تکنولوژی با یک سوم جمعیت کنونی و امکانات بیشتر... اصلا چرا آدم باید با بچه تو شکمش راجب تجاوز و خودکشی و جنگ و اعدام و تحقیر صحبت کنه؟؟ سه ساله تو کتابخونم داشتم این کتاب رو و الان که تمومش کردم دیدم حتی ارزش شنیدن هم نداشت خیلی جاها با نویسنده مخالف بودم و میخواستم در جا بیام و راجب اون تکه از متن نظرم رو بنویسم اما ادامه دادم تا ببینم آخرش چی میشه.... ما بزرگترها همه این واقعیات رو میدونیم ولی نباید اساس تصمیم گیری برای فرزندآوریمون بشه. ببخشید که طولانی شد..